Çok yazı yazınca oluyomuş
ee canım nasıl geçiyo günleriniz :)
günaydınnn aaaa kımsecıkler yok yaa kacgundurbugun benım yumoslara bakılcak bakalım ne alemdeler bugun 13.gunum kızlar yarında evlılık yıldonumumuz ve 14.gun belkı ugurlu gelırde tutarrr :))
selam gogı nasılsın? hadi bakalım hayırlısı olsun..ınşaallah tutar da evlılık yıldonumu hedıyesı olur sıze bebış :)
canım nasıl takıp edılıyor yumurtalar?doktora sen mı soyledın takıp ıstıyorum dıye? bır de caksırsuyunu nereden aldın?ben burda nurs lokman hekım var oradan aldım ama henuz ıçmedı eşım!
üzerıne su eklıyorum yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam bu bende daha ıyıymış ızlenımı uyandırdı
üfff ne çok sormuşum ben de :)
günaydınnn aaaa kımsecıkler yok yaa kacgundurbugun benım yumoslara bakılcak bakalım ne alemdeler bugun 13.gunum kızlar yarında evlılık yıldonumumuz ve 14.gun belkı ugurlu gelırde tutarrr :))
merhaba ecrincim, çakşır suyunu ben de suyla karıştırıp veriyorum eşime. tadını pek sevmiyor ama yapacak bişi yok:)) içecek!! :)) mecitefendinin aldım ben. çaybardağına 1/3 çakşır suyu koyuyorsun geri kalanını suyla tamamlıyorsun. sabah akşam içirtmeye çalışıyorum ben ama şu anda şehir dışında olduğu için pek düzenli kullanamıyoruz biz. sadece vitamin mineralleri düzenli kullanabiliyor. böyle yani :))
Anladım canım evet orası küçük bir yer çoğu kişi tanıdıktır, siz kaç senedir ordasınız?
Ben dün Gnc'ye baktım kargolu falan 100 küsür tutuyodu sanırım, bende büyük ihtimal netten alırım :106:
Kızlar giriyosunuzda yazmıyomusunuz anlamadım :26:
ben 1.5 yıldır ,eşim de 2 yıldır burada canım. bu arada bugün centrum diye bir multivitamin aldık eczaneden başladı eşim biraz önce. inş şifa olur. kk da diğer topiklerde bahsedilen ilaçlar için eczacı bayan, bence o kadarına gerek yok onlar genelde varikosel olmadan sperm düşüşü yaşayanlara veriliyor. ameliyatınız daha çok yeniymiş bu vitamin size yeter inş demiş. eşim de alıp gelmiş bakalım inş işe yarar. fiyatı 60 lira canım, içinde de 60 tane var. günde 1 tane alınacakmış yani 2 aylık
canım sanırım dualar için yazdın bunu. ben 100 almıştım en son, 100 daha alayım. 200 yazabilirsin bana
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bu siteyi çok sevdim aynı sorun bizde de vardı hatta ben de polikisitk over de vardı ayrıca eşimin sperm test sonucunda herşey anomalili ve % 0 dı yani benim hamile kalmam imkansızdı ancak şükürler olsun ki eşim varikosel aeliyatı oldu aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım şuan 4 aylık bir oğlum var üstelik ben tedavi ible görmedim....
selam gogı nasılsın? hadi bakalım hayırlısı olsun..ınşaallah tutar da evlılık yıldonumu hedıyesı olur sıze bebış :)
canım nasıl takıp edılıyor yumurtalar?doktora sen mı soyledın takıp ıstıyorum dıye? bır de caksırsuyunu nereden aldın?ben burda nurs lokman hekım var oradan aldım ama henuz ıçmedı eşım!
üzerıne su eklıyorum yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam bu bende daha ıyıymış ızlenımı uyandırdı
üfff ne çok sormuşum ben de :)
ınsallah cnm ama bu ay benım yumurta tembel :) ınsalllah onumuzdekı ay gercı hıc bellı olmazz son anda buyurse bır spermcıkte atak yapıp soldan kostura kostura gelırse yumurtaya :)olur bebıss hehehe ayy kendımı futbol spikeri gıbı hıssettım :)gogicim umarım evlilik yıldönümün sana güzel bir bebek süprizi yapar:))
ii geceler kızlar ben aranıza yenı katıldım benm esımde tek taraflı sol varkıosel amelıyatı oldu ben amelıyat oldugumuzun ayına hamıle kaldım ama spermler tam saglamlasmadgı ııcn bebebgım gelısmedı ve kaybettım sonra aradan 1 yıl kadar gectı hala hamıle kalmadım
doktorumuz dusukten sonra 1 ay korunma vermıstı tekrar doktora gıttık ve degerlerınde dusus olmus esımın sase plus dıye bı ılac aldık 120 lıraya
onu kullandı ben tekrar hamıle kaldım ve yıne kaybettım bebegımı sımdı 4.5 aylık hamıleyım yıne o ılacı kullnarak oldu sımdılık bı sorunmmz yok allha sukur sızlerınde en kısa zamnda olur ınsallh...
selam canım ıyıyım saolasın sen nasılsın? canım caksır otu koku suyu aktardan aldım 1 lıtre 8 tl ye aldım yarım caybardagı dolduryorum ustune su ılave edıyorum esım ıtıraz etmeden ıcıyor cok sukur bos buzdolabı kokusu var dıyor tadı yok dıyo :))) cok sukur ne kokusu derse desın ıcsın yeterkıbuarada yumurta takıbını doktorum dedı yumurtamın 2-3 gun arayla buyumesını takıp edıyor vajınal ultrason ıle ama benım yumurta bu ay tembellık yapmıs buyumemıs fazla persemebe tekrar gıdıcem aslında hıcboyle bır sorun yoktu ama doktor stres uykusuzluk yporgunluk bıle buna etken dedı buaydan umıdım o yuzden kalmadı ama olsun bebıs belkı bırdahakı ay yola cıkar :)buarada esımın dayısı mersınde dun onu aradık caksır otunu ve kokunu ıstedık erkekler erkek olanını kullanması gerekıomus cunku saolsun hemen bulmus koyluden bugun kargoya verdı hem otu hemde kokunu carsamab elıme ulasır kendım uygulacam bu sıseden sonra canım esıme aktardakınden daha dogal olacagına ınanıyorum
ınsallah cnm ama bu ay benım yumurta tembel :) ınsalllah onumuzdekı ay gercı hıc bellı olmazz son anda buyurse bır spermcıkte atak yapıp soldan kostura kostura gelırse yumurtaya :)olur bebıss hehehe ayy kendımı futbol spikeri gıbı hıssettım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?