Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Çok yazı yazınca oluyomuş
ee canım nasıl geçiyo günleriniz :)

ne olsun be canım ben bugun evdeydım acmadık dukkanı ramazan ya ıs olmuyor yarında evdeyız kocsımde evde artık uyanıs saatımız kac olur bılemıyorum uyuruzz sanırım bol boll :)

günaydınnn aaaa kımsecıkler yok yaa kacgundur bugun benım yumoslara bakılcak bakalım ne alemdeler bugun 13.gunum kızlar yarında evlılık yıldonumumuz ve 14.gun belkı ugurlu gelırde tutarrr :))

günaydınnn aaaa kımsecıkler yok yaa kacgundur bugun benım yumoslara bakılcak bakalım ne alemdeler bugun 13.gunum kızlar yarında evlılık yıldonumumuz ve 14.gun belkı ugurlu gelırde tutarrr :))

selam gogı nasılsın? hadi bakalım hayırlısı olsun..ınşaallah tutar da evlılık yıldonumu hedıyesı olur sıze bebış :)
canım nasıl takıp edılıyor yumurtalar?doktora sen mı soyledın takıp ıstıyorum dıye? bır de caksırsuyunu nereden aldın?ben burda nurs lokman hekım var oradan aldım ama henuz ıçmedı eşım!
üzerıne su eklıyorum yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam bu bende daha ıyıymış ızlenımı uyandırdı
üfff ne çok sormuşum ben de :)

Son düzenleme:

merhaba ecrincim, çakşır suyunu ben de suyla karıştırıp veriyorum eşime. tadını pek sevmiyor ama yapacak bişi yok:)) içecek!! :)) mecitefendinin aldım ben. çaybardağına 1/3 çakşır suyu koyuyorsun geri kalanını suyla tamamlıyorsun. sabah akşam içirtmeye çalışıyorum ben ama şu anda şehir dışında olduğu için pek düzenli kullanamıyoruz biz. sadece vitamin mineralleri düzenli kullanabiliyor. böyle yani :))

gogicim umarım evlilik yıldönümün sana güzel bir bebek süprizi yapar:))

merhaba canım,mecitefendiyi bi kez daha duymuştum sanırım..aklımda bulunsun,bunu içebilirse(!) bi daha ki sefere onu alırım inş.Allah yardımcıları olsun,onlarında bizimde..ye ye ye,iç iç iç...
masanın altına falan saklanmaya başladı artık :))

ben 1.5 yıldır ,eşim de 2 yıldır burada canım. bu arada bugün centrum diye bir multivitamin aldık eczaneden başladı eşim biraz önce. inş şifa olur. kk da diğer topiklerde bahsedilen ilaçlar için eczacı bayan, bence o kadarına gerek yok onlar genelde varikosel olmadan sperm düşüşü yaşayanlara veriliyor. ameliyatınız daha çok yeniymiş bu vitamin size yeter inş demiş. eşim de alıp gelmiş bakalım inş işe yarar. fiyatı 60 lira canım, içinde de 60 tane var. günde 1 tane alınacakmış yani 2 aylık

canım sanırım dualar için yazdın bunu. ben 100 almıştım en son, 100 daha alayım. 200 yazabilirsin bana

Anladım canım, inşallah şifa olur eşine. Biz şimdilik pek bişey yapamıyoruz, ramazan ayından sonra başlayacağız inşallah takviyelere :)
Duamız yarım kaldı, kimseler yok, bende biraz topik kalabalıklaşana kadar duayı erteleyelim diye düşünüyorum. Çünkü 3-4 kişiyle yürümüyo
Kaçaklarımız bi gelsinler bakalım...

Ebrulim, ecrin, tabiyaa, renkliatlas, gökçen, hoş seda, nevbahar, antigone, acemkz, aleyna, gelbebeğim, ven_har hiçbiri yoklar

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bu siteyi çok sevdim aynı sorun bizde de vardı hatta ben de polikisitk over de vardı ayrıca eşimin sperm test sonucunda herşey anomalili ve % 0 dı yani benim hamile kalmam imkansızdı ancak şükürler olsun ki eşim varikosel aeliyatı oldu aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım şuan 4 aylık bir oğlum var üstelik ben tedavi ible görmedim....

Hoşgeldin canım, maşallah size, Rabbimin mucizesi bu olsa gerek :) İnşallah bizlerde çok beklemeden güzel haberleri alırız
Yaşadıklarını paylaştığın için teşekkürler bizlere umut oluyo böyle şeyler :)

inşalah o güzel bebişleri en kısa zamanda alırsınız kucağınıza önemli olan rahat olmak bana herkes sizin çocuğunuz olmayacak diyordu ama nedense ben hiç üzülmedim çok rahattım bu konuda ve iii kide üzülmemişim allah büyük işte ...

selam canım ıyıyım saolasın sen nasılsın? canım caksır otu koku suyu aktardan aldım 1 lıtre 8 tl ye aldım yarım caybardagı dolduryorum ustune su ılave edıyorum esım ıtıraz etmeden ıcıyor cok sukur bos buzdolabı kokusu var dıyor tadı yok dıyo :))) cok sukur ne kokusu derse desın ıcsın yeterkı buarada yumurta takıbını doktorum dedı yumurtamın 2-3 gun arayla buyumesını takıp edıyor vajınal ultrason ıle ama benım yumurta bu ay tembellık yapmıs buyumemıs fazla persemebe tekrar gıdıcem aslında hıcboyle bır sorun yoktu ama doktor stres uykusuzluk yporgunluk bıle buna etken dedı buaydan umıdım o yuzden kalmadı ama olsun bebıs belkı bırdahakı ay yola cıkar :)buarada esımın dayısı mersınde dun onu aradık caksır otunu ve kokunu ıstedık erkekler erkek olanını kullanması gerekıomus cunku saolsun hemen bulmus koyluden bugun kargoya verdı hem otu hemde kokunu carsamab elıme ulasır kendım uygulacam bu sıseden sonra canım esıme aktardakınden daha dogal olacagına ınanıyorum

gogicim umarım evlilik yıldönümün sana güzel bir bebek süprizi yapar:))
ınsallah cnm ama bu ay benım yumurta tembel :) ınsalllah onumuzdekı ay gercı hıc bellı olmazz son anda buyurse bır spermcıkte atak yapıp soldan kostura kostura gelırse yumurtaya :)olur bebıss hehehe ayy kendımı futbol spikeri gıbı hıssettım :)

ii geceler kızlar ben aranıza yenı katıldım benm esımde tek taraflı sol varkıosel amelıyatı oldu ben amelıyat oldugumuzun ayına hamıle kaldım ama spermler tam saglamlasmadgı ııcn bebebgım gelısmedı ve kaybettım sonra aradan 1 yıl kadar gectı hala hamıle kalmadım
doktorumuz dusukten sonra 1 ay korunma vermıstı tekrar doktora gıttık ve degerlerınde dusus olmus esımın sase plus dıye bı ılac aldık 120 lıraya
onu kullandı ben tekrar hamıle kaldım ve yıne kaybettım bebegımı sımdı 4.5 aylık hamıleyım yıne o ılacı kullnarak oldu sımdılık bı sorunmmz yok allha sukur sızlerınde en kısa zamnda olur ınsallh...

Ne güzel,dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi.
Sase plus dediğiniz şey proxeed plus olabilir mi?
Hem fiyat olarak hem şase kullanım olduğu için onu çağrıştırdı bana.

Canlarım günaydınn biliyorum sizleri biraz ihmal ettim ama hafta sonu bursaya gittim benim telaşe başladı büyük bir ihtimal bayram sonu taşınıyorum buara taşınmayı düşünmekten bebişi pek düşünemiyorum eşimin hapları bitmek üzere hafta sonu kontrole giticez inş değerlerimiz yüksekmiştir bende perşembe ultrasona giricem yumurtalarıma bakıcak doktor bakalım hayırlısı dularınızı eksik etmeyin.

bi koşmaya başlasalar zaten hepimizin yüzü gülecek dimi :)))

stres uykusuzlık yorgunluk buna etken demiş bak doktor..1 ler de 2 ler de uyuyonus kızlar...11 e 12 ye kadar konuşun da konuşun..sonra hooop yatağa :) teftişe çıkam en ıyısı ben akşalamları..erken yatın erken kalkın bakem diye..
akşam 11 den sonra yatakta olmak gerekiyormuş kı vucut kendını yenileyebilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…