Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:))))) evet canm 23 ile 02 araasında en ıyı uykunun alındıgı saatlermıs ve hucrelerımız yenılenıyomus :) amaa nerde benım en erken yattıgn sat 1 :) olımpıyatlara sokucam ben bızım spermlerı belkı hız kazanırlar

canım hoşgeldin. yazdıkların bana umut oldu. Allah razı olsun yazdığın için. benim eşim 12 gün önce ameliyat oldu beklemedeyiz bakalım. eşimin sayı ve morfoloji iyi ama hareketlilik düşük biraz inş ameliyat işe yarar. ama bende de sendeki gibi pco var engel olur diye çok korkuyorum. inş bizimde bebeğimiz çok bekletmeden gelir inş sağlıkla hayırla. ben de ilaç kullanmıyorum. bitkisel kürlerle adet oluyorum. ilaç kullanacaksam da eşimin ameliyatından bi 3 4 ay geçsin. 5 . ayda falan kullanırım diyorum ama kafam karışık açıkçası. içimde çok garip bir hiç var çok rahatım sanki çok beklemicez bebek için.

evine odaklan canım sen, belki bebiş te yeni evinize çıkagelir

evine odaklan canım sen, belki bebiş te yeni evinize çıkagelir

ben burdayım cnm.benim krımızılar geldi dün.olmadı bu ay da yani.neyse kısmet hayırlısı olsun.

böyle şeyler duymak umut veriyor bize.ALLAH sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

11 de yatağa girmek mi.valla ben burda böyle birilerini pek göremiyorumen azından ben hayatta o saatte yatamam.en erken 1.

nasıl bir karışımmış o.çay mı.birde aklımda kalmış adetken adaçayı içilirse iyi olurmuş diye.kimdi onu yazan unuttum.ama aldım adaçayımı içiyorum bakalımkaç fincan içilecek günde ve ne işe yarıyodu.bilen biri özet geçse bir zahmet

Son düzenleme:
iyiakşamlar canım..arısütü,bal,polen,propolis karışımı..çay değil

adetliyken adaçayı içtiklerini okumuştum bende bi yerde..adaçayı östrojen hormonlarını artırıyor bildiğim kadarıyla..hadi bakalım şifa olsun inş.

nasıl bir karışımmış o.çay mı.birde aklımda kalmış adetken adaçayı içilirse iyi olurmuş diye.kimdi onu yazan unuttum.ama aldım adaçayımı içiyorum bakalımkaç fincan içilecek günde ve ne işe yarıyodu.bilen biri özet geçse bir zahmet[/QUOTE]

canım, ben günde 3 fincan içilecek diye hatırlıyorum. ama yine de bir araştır istersen yanlış olmasın...

canım, ben günde 3 fincan içilecek diye hatırlıyorum. ama yine de bir araştır istersen yanlış olmasın...

inşallah cnm.siz içtinizmi hiç.östrojen hormonunu artırdığına göre yumurtalarada faydası vardır sanırım.
ben bir araştırayım bakalım nelere faydası varmış bu çayın.bir şeyler bulursam değişik yazarım sizede

gogi arada bakıyorum canım ya aklımda ve dualarımdasın bizde varikosel ameliyatı olup hamile kalıp şuan 8 aylık bi kızı olan biriyim...bi ara mesaj yazmıştım umudunuzu kaybetmeyin die...hepinizin Allah yardımcıısı olsun

iyi akşamlarrrrrr kızlarr..
sonunda gelebildim kusura bakmayın çok giremiyordum zaman zaman okuyup çıkıyordum
biraz da nettten uzak duramya çalışıyorum ama sizi hep takip ediyorum
okuyorum yazdıklarınızı..
arginmaxa okey diyorum bizde üç kutu bitirdik 4. kutuda hamile kaldım
gncden alın ikili kampanyaları oluyor kampanyaları takip edin ben iki kutusunu 140a almıştım
goldkartın da indirimi oluyor venharın dediği gibi..
proxeed de çok iyi ama o çok pahalı biz hiç kullanmadık ama elimdeki arginmax bitince proxeede başlayacaktım
gerek kalmadı çok şükür
gözüm kulağım sizde güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah..
bizde iyiyiz çok şükür teyzeleri.. evime geldim bugün çok şükür..
babamıza da kavuştuk demeyin keyfimize:)))
perşembe günü buradaki doktorumla randevum var. rahim ağzı yetmezliği ile ilgili konuşacağım
maalesef kızlar sıkıntılar bitmiyor çok şükür rabbime yine de..
şimdi de rahim ağzı yetmezliğinin derdine düştüm
12. haftada rahim ağzım ölçülecek muhtemelen 13. haftada rahime dikiş atılacak
inşallah o haftaları da hayırlısıyla kazasız belasız geçireyim de...
dualara iştirak edemedim hakkınızı helaledin..
sanırım nrvbahar için okunuyordu 100 adet alıyorum
kendinize iyi bakın alalha emanet olunn....

tesekkur ederım canım saolasın hatırlıyorum evet yazdıklarını allah kızını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın esının amelıyatından nekadar sure sonra hamile kalmıstın canım sen?

gökçencim Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini..inş.doktordan güzel haberlerle gelirsin..bu arada bızım dığer kaçak hamişler nasıl acaba?

kızlar günaydın herkese. ben pco lu ve yumurtlaması düzenli olmayan hatta bazen hiç olmayan biri olarak, pazar günü yani son adetimin 21. günü progesteron testi yaptırmıştım yumurtamın çatlayıp çatlamadığına baktırmak için. değerim 14 çıkmış. doktor ; 10 ve üstü yumurtlama olmuş demektir 14 çok iyi bir değer kaliteil yumurtanız olmuş dedi. o kadar sevindimki. hem de ilaç kullanmadan oldu. bal çörek otu tarçın karışımını tükettim ve ara ara da hatıy tohumu içtim. aklınızda olsun belki denemek istersiniz yumurtaın kalitesini arttırmak için.

canım ne karar verdin içecek misin?kimisi için demiş kimisi içmeyin :)

evet yahu için diyende var içmeyin diyende.ama sanırım adetin ilk günü içmeye başlayıp 12-13 gününde bırakmak en mantıklısı.dün içtim ben 2 fincan bugün henüz fırsatım oalmadı.2 olmasa da 1 fincan daha içerim bugün.birde aklıma takılan bir soru var.fsh lh e2 bir de progesteron testini yaptıran varmı aranızda.acaba ben herhangi bir devlet hastanesine gitsem kadın doğumcuya bu testleri aptırmak istediğimi sölesem yaptırtırmı ki yoksa zorluk çıkarırmı.

ben yaptırdım cnm ama doktorum kendı ıstemıstı sansını dene ıstersen ne der bılemıyorum doktor bende ozel hastanede yaptırmıstım ozele gıtsen yazar kesınde devlet neden ıstıyosun falan dıyebılır bazı uyuz doktorlar

canım ben özele gidiyorum. kan tahlili yaptırmak istiyorum şu şu hormonlar için diyorum yazıyorlar hemen. 15 lira ücreti de. devlete hiç gitmedim hormon tahlili için o yüzden bilmiyorum zorluk çıkıyor mu ama imkan varsa özele git yaptır rahatça.

birisi de adetin başlangıcında başlamış içmeye adaçayını,adeti bitince bırakmış..çok uzun süre içme istersen canım ya,yine de sen bilirsin tabi..hormon testını de yaptırabılırsın devlet hastanesınde..ben tup bebek tedavısı gorurken yaptırmıştım yapılabılenlerı..doktor sadece tup bebek tedavısı mı goreceksın demıştı..ıyı bı doktora denk gelırsen sorun çıkmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…