stres uykusuzlık yorgunluk buna etken demiş bak doktor..1 ler de 2 ler de uyuyonus kızlar...11 e 12 ye kadar konuşun da konuşun..sonra hooop yatağa :) teftişe çıkam en ıyısı ben akşalamları..erken yatın erken kalkın bakem diye..
akşam 11 den sonra yatakta olmak gerekiyormuş kı vucut kendını yenileyebilsin
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bu siteyi çok sevdim aynı sorun bizde de vardı hatta ben de polikisitk over de vardı ayrıca eşimin sperm test sonucunda herşey anomalili ve % 0 dı yani benim hamile kalmam imkansızdı ancak şükürler olsun ki eşim varikosel aeliyatı oldu aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım şuan 4 aylık bir oğlum var üstelik ben tedavi ible görmedim....
Canlarım günaydınn biliyorum sizleri biraz ihmal ettim ama hafta sonu bursaya gittim benim telaşe başladı büyük bir ihtimal bayram sonu taşınıyorum buara taşınmayı düşünmekten bebişi pek düşünemiyorum eşimin hapları bitmek üzere hafta sonu kontrole giticez inş değerlerimiz yüksekmiştir bende perşembe ultrasona giricem yumurtalarıma bakıcak doktor bakalım hayırlısı dularınızı eksik etmeyin.
Canlarım günaydınn biliyorum sizleri biraz ihmal ettim ama hafta sonu bursaya gittim benim telaşe başladı büyük bir ihtimal bayram sonu taşınıyorum buara taşınmayı düşünmekten bebişi pek düşünemiyorum eşimin hapları bitmek üzere hafta sonu kontrole giticez inş değerlerimiz yüksekmiştir bende perşembe ultrasona giricem yumurtalarıma bakıcak doktor bakalım hayırlısı dularınızı eksik etmeyin.
:))))) evet canm 23 ile 02 araasında en ıyı uykunun alındıgı saatlermıs ve hucrelerımız yenılenıyomus :) amaa nerde benım en erken yattıgn sat 1 :) olımpıyatlara sokucam ben bızım spermlerı belkı hız kazanırlar[/QUOTE
aman yumurtaya kadar koşsunlar da olimpiyatlar kalsın :)))
ben saraçoğlunun 4lü bir karışımı var ya ondan sipariş ettim gecen gun,gökçen de yazmıştı ya kullandık dıye
bı de onu deneyelım bakalım..
Anladım canım, inşallah şifa olur eşine. Biz şimdilik pek bişey yapamıyoruz, ramazan ayından sonra başlayacağız inşallah takviyelere :)
Duamız yarım kaldı, kimseler yok, bende biraz topik kalabalıklaşana kadar duayı erteleyelim diye düşünüyorum. Çünkü 3-4 kişiyle yürümüyo
Kaçaklarımız bi gelsinler bakalım...
Ebrulim, ecrin, tabiyaa, renkliatlas, gökçen, hoş seda, nevbahar, antigone, acemkz, aleyna, gelbebeğim, ven_har hiçbiri yoklar
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bu siteyi çok sevdim aynı sorun bizde de vardı hatta ben de polikisitk over de vardı ayrıca eşimin sperm test sonucunda herşey anomalili ve % 0 dı yani benim hamile kalmam imkansızdı ancak şükürler olsun ki eşim varikosel aeliyatı oldu aradan 2 ay geçti ve ben hamile kaldım şuan 4 aylık bir oğlum var üstelik ben tedavi ible görmedim....
stres uykusuzlık yorgunluk buna etken demiş bak doktor..1 ler de 2 ler de uyuyonus kızlar...11 e 12 ye kadar konuşun da konuşun..sonra hooop yatağa :) teftişe çıkam en ıyısı ben akşalamları..erken yatın erken kalkın bakem diye..
akşam 11 den sonra yatakta olmak gerekiyormuş kı vucut kendını yenileyebilsin
aman yumurtaya kadar koşsunlar da olimpiyatlar kalsın :)))
ben saraçoğlunun 4lü bir karışımı var ya ondan sipariş ettim gecen gun,gökçen de yazmıştı ya kullandık dıye
bı de onu deneyelım bakalım..
iyiakşamlar canım..arısütü,bal,polen,propolis karışımı..çay değil
adetliyken adaçayı içtiklerini okumuştum bende bi yerde..adaçayı östrojen hormonlarını artırıyor bildiğim kadarıyla..hadi bakalım şifa olsun inş.
canım, ben günde 3 fincan içilecek diye hatırlıyorum. ama yine de bir araştır istersen yanlış olmasın...
gogi arada bakıyorum canım ya aklımda ve dualarımdasın bizde varikosel ameliyatı olup hamile kalıp şuan 8 aylık bi kızı olan biriyim...bi ara mesaj yazmıştım umudunuzu kaybetmeyin die...hepinizin Allah yardımcıısı olsun
her konuda olduğu gibi bu konuda da kk da topicler varmış bir inceleyin isterseniz.ben okumaya başladım bile
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/171618-adacayi-hamile-kalanlari-ogrenebilirmiyiz.html
http://http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri/154238-adacayi-gebelik.html
canım ne karar verdin içecek misin?kimisi için demiş kimisi içmeyin :)
evet yahu için diyende var içmeyin diyende.ama sanırım adetin ilk günü içmeye başlayıp 12-13 gününde bırakmak en mantıklısı.dün içtim ben 2 fincan bugün henüz fırsatım oalmadı.2 olmasa da 1 fincan daha içerim bugün.birde aklıma takılan bir soru var.fsh lh e2 bir de progesteron testini yaptıran varmı aranızda.acaba ben herhangi bir devlet hastanesine gitsem kadın doğumcuya bu testleri aptırmak istediğimi sölesem yaptırtırmı ki yoksa zorluk çıkarırmı.
evet yahu için diyende var içmeyin diyende.ama sanırım adetin ilk günü içmeye başlayıp 12-13 gününde bırakmak en mantıklısı.dün içtim ben 2 fincan bugün henüz fırsatım oalmadı.2 olmasa da 1 fincan daha içerim bugün.birde aklıma takılan bir soru var.fsh lh e2 bir de progesteron testini yaptıran varmı aranızda.acaba ben herhangi bir devlet hastanesine gitsem kadın doğumcuya bu testleri aptırmak istediğimi sölesem yaptırtırmı ki yoksa zorluk çıkarırmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?