hepimizin inşallah istediği gibi olur her şey... en azından bak sen hamile kalabilmişsin... bunun için şükredebilirsin.şimdi daha sağlam spermlerle hayırlı zamanda seni çok mutlu edecek bir bebeğin olur inşallah.sakın canını sıkma.her şey için hayırlı bir zaman vardır diye düşünüyorum ben. bu arada eşine keçiboynuzu kürü de uygulayabilrisn. en azından bitkisel. havuçla beraber uygulamayın diyorlar ama sanırım.aklında bulunsun.sonuçları alır almaz hemen paylaşacağım burada. inşallah testlerden öne bebişlerimiz süpriz yapar bize test sonucu yerine hamile haberimizi veririz:)))
venharcımm daha önce de yazmıştım hiç hastanedeki doktorlara dil dökme polikliniğe özele de para verme.
git sağlık ocağına alie hekimine. ben çocuk iççin tedavi görüyorum doktorum 21. gün progesteron istedi.
burada vermek istiyorum de. hemen yazar. kanı verirsin ertesi gün de alırsın eğer sağlık ocağı da yakınsa çok rahat edersin ve hep orada yaptırırsın:)))
ben her ay gider yaptırrıdım..
merhabalaaarrrr bu arada herkesee..
nasılsınız arkadaşalr..
7 verngül canım tabiki değerlendireceksin bş geçirmek yok günleri hem de bile bile:)))
sen bu aralar devam et çalışmalara rabbm nasip ettikten sonra 2 ay 5 ay hiç farketmez...
hepinizi öpüyorum... kendinize iyiyy bakınnnn:))))
ıyı aksamlar kızlarrrr nerelerdesınızz yahuu kımsecıkler yok :)herkes bayram telasımı sardı acaba :) kızlar yarın sabahtan yola cıkıyoruz kcuuk bı tatıl kacamagı yapalım dedık kocısle soyle basbasa :) herkesın bayramını kutluyorumm ınsallah bırdahakı bayrama bebıslı bebıslı gırcezz boyle tatıllerede gıdemıcez :))))öpüyorummm hepnızı ıyı bakın kendınızee
sağlık ocakları o testleri yapacak kadar donanımlımı ki bilemedim.tereddüt ettiğim için oralı olmadımhatta bir şey söyleyim mi benim aile hekimim aynı zamanda komşum:)karısıda aynı sağlık ocağında hemşire.öyle aman aman bir samimiyetimiz yok ama yapılabilecek bir şey varsa yaparlar yani.fsh,lh,e2 de yapılıyomu sağlık ocağında.eğer yapılıyorsa hepsini orada yaptırırım.hem git gel devlet hastanesine uğraşmış olmam hemde dil dökmem dr.lara.bu arada sana bir şey sorcam geçen geldi aklıma.dedim ki bizim topicte hamile kalan kızlara sorcam dedim.hamile kaldığınız ay ilişkiden hemen sonra banyo yaptınız mı?ne kadar süre ayaklar havada beklediniz.ne kadar süre sonra ayağa kalktınız
canım inşalah yerlşeme kanmasıdır. testte çıkar mı bilemiyorum çünkü varsada çok çok yeni belki 3-4 günlük.kızlar günaydın nasılsınız benim için bugün buruk bir gün biliyorsunuz babamı 2 yıl önce arife günü kaybetmiştim ama sabah aldığım başka bir haber beni daha da üzdü rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamile bir tanıdığımız doğum esnasında hayatını kaybetmiş inanın şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam eşiyle çok zorluklarla evlenmişti kızın ailesi istemiyordu evlenmelerini ilk bebeğiydi rabbim yattığı yerde dinlendirsin. buarada benim 19. günüm bir kaç gündür özellikle sağ kasığımda ağrı vardı böyle bıçak saplanır gibi biraz önce wc de peçeteye pembe bir akıntı geldi nolduğunu anlayamadım kafam karıştı birde yola gidicem acaba test versem mi ne dersiniz? şimdiden hayırlı bayramlar.
ıyı aksamlar kızlarrrr nerelerdesınızz yahuu kımsecıkler yok :)herkes bayram telasımı sardı acaba :) kızlar yarın sabahtan yola cıkıyoruz kcuuk bı tatıl kacamagı yapalım dedık kocısle soyle basbasa :) herkesın bayramını kutluyorumm ınsallah bırdahakı bayrama bebıslı bebıslı gırcezz boyle tatıllerede gıdemıcez :))))öpüyorummm hepnızı ıyı bakın kendınızee
kızlar günaydın nasılsınız benim için bugün buruk bir gün biliyorsunuz babamı 2 yıl önce arife günü kaybetmiştim ama sabah aldığım başka bir haber beni daha da üzdü rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamile bir tanıdığımız doğum esnasında hayatını kaybetmiş inanın şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam eşiyle çok zorluklarla evlenmişti kızın ailesi istemiyordu evlenmelerini ilk bebeğiydi rabbim yattığı yerde dinlendirsin. buarada benim 19. günüm bir kaç gündür özellikle sağ kasığımda ağrı vardı böyle bıçak saplanır gibi biraz önce wc de peçeteye pembe bir akıntı geldi nolduğunu anlayamadım kafam karıştı birde yola gidicem acaba test versem mi ne dersiniz? şimdiden hayırlı bayramlar.
canım yapılmaz mı yapılıyor tabi hepsini yapıyorlar. hatta bana böyle çarşaf çarşaf veriyolardı sonucu. sadece hormonlara değil biyokimyaya bile bakıyorlardı işte şeker demir b12 folik asit hepsine bakılıyor sen bütün hormon testlerini iste bakarlar. ben malatyadayım burada bir tek idrar tahlili yapmıyor sağlık ocakları.
kanın hepsine bakılıyor. sen bir kere git şansını dene bence.
bu arada soruna da cevap vereyim. ben hangi arada hamile kaldım bilmiyorum canım. hamile kaldığım ay hiç bacaklarımı dikmedim beklemdim ama banyoyu hatırlamıyorum:))
yani o ay zaten taş çatlasın birkaç kere olmuştu o da ayaküstü tabiri caizse:)) ama sabaha kadar beklemiş olabilirim yine de banyoyu.
ama sadece o aya mahsustu bu tabi ki yoksa ben her ilişkiden sonra yarım saat bacaklarımı dikerdim banyo için de sabahı beklerdim.
kızlar günaydın nasılsınız benim için bugün buruk bir gün biliyorsunuz babamı 2 yıl önce arife günü kaybetmiştim ama sabah aldığım başka bir haber beni daha da üzdü rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamile bir tanıdığımız doğum esnasında hayatını kaybetmiş inanın şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam eşiyle çok zorluklarla evlenmişti kızın ailesi istemiyordu evlenmelerini ilk bebeğiydi rabbim yattığı yerde dinlendirsin. buarada benim 19. günüm bir kaç gündür özellikle sağ kasığımda ağrı vardı böyle bıçak saplanır gibi biraz önce wc de peçeteye pembe bir akıntı geldi nolduğunu anlayamadım kafam karıştı birde yola gidicem acaba test versem mi ne dersiniz? şimdiden hayırlı bayramlar.
Herkesin Ramazan Bayramı mubarek olsun arkadaşlar..inşaallah seneye bebeklerimizle birlikte yaşarız bayramı,hayırla sağlıkla ve huzurla..
başınız sağolsun canım,,cennet mekanı olsun inşaallah..
sana da Rabbım hayırla ve sağlıkla güzel müjdeler nasip etsın..çifte bayramlarınız olsun,,sizin bizim hepimizin..
gogi iyi tatiller canım
gökçencim sen deeeeeee bayramda kendini çok yorma emi
tamam cnm bir gidiyim bakalım.dedim ya alie hekimim aynı zaman da komşum sanırım sıkıntı olmadan yaptırabilirim.inşallah sonuçlarda güzel çıkar.varikoseli halledelim derken bir de bende bir sorun çıkmaz inşallah.gerçi adetlerim düzenlidir ama belli de olmuyo biliyosunuz bu durumlar.şimdi ben dr a gittiğimde ne demem gerek yani bebek düşünüyoruz bende bir sıkıntı var mı baktırmak istiyorum mu desem yoksa ben özele dr gidiyorum bu testleri o dr istedimi desem.yok kimse bir şey istemedi ben kendi kendime mi geldim desem
canlarım testi yaptırdım sonuç beklendiği gibi negatifnapalım bu ay da nasip değilmiş rabbim hayırlısını nasip etsin bugün bu olayı duyduktan sonra bir kez daha düşündüm hep herşeyin hayırlısını dilemek lazım hepinize iyi bayramlar bende 2. günü bursaya gidiyorum ordanda tatile forma giremessem bile duaları sizinle olacak.
slmm kızlarr bayram sonrasıı tekrarr bırlıkteyızzz :))) ayy tv programı gıbı olduuu :))) nasılsınızzz kımsenın sesı cıkmıyooo tatıl donusu pek ıı gelmedı calısmak tabı :) senlensın bıraz topıgımızz ya cok sessız kaldıkkk hadiiii
selam kızlarr..
nasılsınız ara ara bakıyorum ama kimsecikler yok topikte..
iyisiniz dimi:))
ben d çok şükür iyiyim
izmirde ailemin yannıdayım onlarla vakit geçiriyorum arkadaşalrla takıl
eşimle gez dolaş derken geçiyor vakit çok şükür..
çok sıcak buralar..
çok bunaltıcı sıcaklarla boğuşup duruyoruz işte..
ara ara girerim yine çok iyi bakın kendibnize..
duaya bende bir el atayım bari 200 de ben alıyorum herkesi çok öpüyorum..
gogi:100
aleyna.400
gökçen.200
selam gogicim. nasılsın? nasıl geçti tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?