Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İyi dileklerin için teşekkür ederim:) Bende test sonuçlarını alınca paylaşırım ve umarım herkese ışık olabiliriz:)

Herkese şimdiden iyi bayramlar dilerim...

ıyı aksamlar kızlarrrr nerelerdesınızz yahuu kımsecıkler yok :)herkes bayram telasımı sardı acaba :) kızlar yarın sabahtan yola cıkıyoruz kcuuk bı tatıl kacamagı yapalım dedık kocısle soyle basbasa :) herkesın bayramını kutluyorumm ınsallah bırdahakı bayrama bebıslı bebıslı gırcezz boyle tatıllerede gıdemıcez :))))öpüyorummm hepnızı ıyı bakın kendınızee

sağlık ocakları o testleri yapacak kadar donanımlımı ki bilemedim.tereddüt ettiğim için oralı olmadımhatta bir şey söyleyim mi benim aile hekimim aynı zamanda komşum:)karısıda aynı sağlık ocağında hemşire.öyle aman aman bir samimiyetimiz yok ama yapılabilecek bir şey varsa yaparlar yani.fsh,lh,e2 de yapılıyomu sağlık ocağında.eğer yapılıyorsa hepsini orada yaptırırım.hem git gel devlet hastanesine uğraşmış olmam hemde dil dökmem dr.lara.bu arada sana bir şey sorcam geçen geldi aklıma.dedim ki bizim topicte hamile kalan kızlara sorcam dedim.hamile kaldığınız ay ilişkiden hemen sonra banyo yaptınız mı?ne kadar süre ayaklar havada beklediniz.ne kadar süre sonra ayağa kalktınız

iyi tatiller canım.ne güzel.. bizim için de bol bol gez dinlen :))

kızlar günaydın nasılsınız benim için bugün buruk bir gün biliyorsunuz babamı 2 yıl önce arife günü kaybetmiştim ama sabah aldığım başka bir haber beni daha da üzdü rabbimden herşeyin hayırlısını dilemek lazım hamile bir tanıdığımız doğum esnasında hayatını kaybetmiş inanın şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam eşiyle çok zorluklarla evlenmişti kızın ailesi istemiyordu evlenmelerini ilk bebeğiydi rabbim yattığı yerde dinlendirsin. buarada benim 19. günüm bir kaç gündür özellikle sağ kasığımda ağrı vardı böyle bıçak saplanır gibi biraz önce wc de peçeteye pembe bir akıntı geldi nolduğunu anlayamadım kafam karıştı birde yola gidicem acaba test versem mi ne dersiniz? şimdiden hayırlı bayramlar.

canım yapılmaz mı yapılıyor tabi hepsini yapıyorlar. hatta bana böyle çarşaf çarşaf veriyolardı sonucu. sadece hormonlara değil biyokimyaya bile bakıyorlardı işte şeker demir b12 folik asit hepsine bakılıyor sen bütün hormon testlerini iste bakarlar. ben malatyadayım burada bir tek idrar tahlili yapmıyor sağlık ocakları.
kanın hepsine bakılıyor. sen bir kere git şansını dene bence.

bu arada soruna da cevap vereyim. ben hangi arada hamile kaldım bilmiyorum canım. hamile kaldığım ay hiç bacaklarımı dikmedim beklemdim ama banyoyu hatırlamıyorum:))
yani o ay zaten taş çatlasın birkaç kere olmuştu o da ayaküstü tabiri caizse:)) ama sabaha kadar beklemiş olabilirim yine de banyoyu.

ama sadece o aya mahsustu bu tabi ki yoksa ben her ilişkiden sonra yarım saat bacaklarımı dikerdim banyo için de sabahı beklerdim.

canım inşalah yerlşeme kanmasıdır. testte çıkar mı bilemiyorum çünkü varsada çok çok yeni belki 3-4 günlük.
bence sen bu ay çok dikkat et kendine. inşalalh hayırlı haber yoldadır:))
bu arada arkadaşın içinde çok üzüldüm ne acı bişi. en mutlu olunacak bir gündeyken böyle bir acı yaşamak heleki o baba için..
rabbim bu durumdaki herkese yardım etsin inşalalh.. babana da arkadaşına da rabbim rahmet eylesin canım..

gogicim iyyyiii tatilleeerrrr.. moral topla gel inşallah güzel bir haberle de taçlandır bu tatili...

Herkesin Ramazan Bayramı mubarek olsun arkadaşlar..inşaallah seneye bebeklerimizle birlikte yaşarız bayramı,hayırla sağlıkla ve huzurla..

başınız sağolsun canım,,cennet mekanı olsun inşaallah..
sana da Rabbım hayırla ve sağlıkla güzel müjdeler nasip etsın..çifte bayramlarınız olsun,,sizin bizim hepimizin..
gogi iyi tatiller canım
gökçencim sen deeeeeee bayramda kendini çok yorma emi

tamam cnm bir gidiyim bakalım.dedim ya alie hekimim aynı zaman da komşum sanırım sıkıntı olmadan yaptırabilirim.inşallah sonuçlarda güzel çıkar.varikoseli halledelim derken bir de bende bir sorun çıkmaz inşallah.gerçi adetlerim düzenlidir ama belli de olmuyo biliyosunuz bu durumlar.şimdi ben dr a gittiğimde ne demem gerek yani bebek düşünüyoruz bende bir sıkıntı var mı baktırmak istiyorum mu desem yoksa ben özele dr gidiyorum bu testleri o dr istedimi desem.yok kimse bir şey istemedi ben kendi kendime mi geldim desem

Oh ne güzel canım, çok iyi yapmışsınız tadını çıkarın

Rabbim yakınlarına sabır versin ne kadar da zor bir durum
Canım inşallah sürpriz haberlerle gelirsin bize, şimdilik bekle bakalım bikaç gün daha geçsin. İnşallah meleğin gelmiştir

Herkesin Ramazan Bayramı mubarek olsun arkadaşlar..inşaallah seneye bebeklerimizle birlikte yaşarız bayramı,hayırla sağlıkla ve huzurla..

Bende hepinizin mübarek Ramazan bayramını kutluyorum. Şeker tadında bir bayram olsun inşallah bizler için

canlarım testi yaptırdım sonuç beklendiği gibi negatif napalım bu ay da nasip değilmiş rabbim hayırlısını nasip etsin bugün bu olayı duyduktan sonra bir kez daha düşündüm hep herşeyin hayırlısını dilemek lazım hepinize iyi bayramlar bende 2. günü bursaya gidiyorum ordanda tatile forma giremessem bile duaları sizinle olacak.

canım hiç bişi yapmıyorum zaten bütün gün yatıyorum:))
okullar açılana kadar keyifler benim.. okul açılınca mecburen yorulacağız o zaman kadar keyfini çıkartayım bari..
sende dikkkat et kendine:)) bilinmiyor iştee ne olur ne olmaaazzzzzz:)))

canım sen doktorum istedi bu testleri burda yaptırmak istiyorum de..
21. gün bi daha gti o zamanda progesteron yaptır.

ebrulim... daha çok erken canım benim.. hayırlısı olsun inşalalh ama yine de çok takılma sen ona.. dikkat et kendine her zaman..
iyi tatiller bu arada..

veeeee.. tüm arkadaşalrın bayramını şimdiden kutluyorumm
rabbim tekrarına kavuştursun inşalalh ramazanın da bayramımmıızn da..
herkesi çooookk öpüyorum..

arkadaşlar hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun. inşallah daha nice güzel bayramlar geçiririz ailece ve bebeklerimizle :)) hepinizi öpüyorum..

canım hiç bişi yapmıyorum zaten bütün gün yatıyorum:))
okullar açılana kadar keyifler benim.. okul açılınca mecburen yorulacağız o zaman kadar keyfini çıkartayım bari..
sende dikkkat et kendine:)) bilinmiyor iştee ne olur ne olmaaazzzzzz:)))

gökçencim,sanırım sen de öğretmensin.ben de bu sene kpssye girdim şimdi kontenjanları bekliyorum. umarım atanırım ve senin gibi hamile haberimi veririm sonra da:)) sen de umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve öğrencilerin arasında koştururken hiç anlamzsın zaman nasıl geçmiş ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:)) çok öptüm seni...

canım benim sakın üzülme.ben de her ay aynı stresi yaşıyorum her belirtiyi hamileliğe yoruyorum ama sonuç negatif oluyor ne yazık ki ama hep olumlu düşünüyorum.mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. bizim bebeklerimiz doğru zamanı bekliyorlar biraz nazlı olacaklar herhalde:)) iyi bayramlar, iyi tatiller canım.bol bol dinlen moral depola:))

slmm kızlarr bayram sonrasıı tekrarr bırlıkteyızzz :))) ayy tv programı gıbı olduuu :))) nasılsınızzz kımsenın sesı cıkmıyooo tatıl donusu pek ıı gelmedı calısmak tabı :) senlensın bıraz topıgımızz ya cok sessız kaldıkkk hadiiii

selam gogicim. nasılsın? nasıl geçti tatil?

arkadaşlar topiği baştan okuyamadım çok hızlı ilerliyor.Bu dua ne duası benide aydınlatır mısınız?

selam gogicim. nasılsın? nasıl geçti tatil?

ıyıyım canım tatılımız cok guzel gectı kocısle kafa dınledık eglendık gezdık dolastık geldık evımıze :))) kurkcu dukkanı mısalı sımdı kurbana kadar tatılımız yok aazcıkta calısmak gerek ama demı? sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…