ıyıyım canım tatılımız cok guzel gectı kocısle kafa dınledık eglendık gezdık dolastık geldık evımıze :))) kurkcu dukkanı mısalı sımdı kurbana kadar tatılımız yokaazcıkta calısmak gerek ama demı? sen nasılsın?
ben de iyiyim canım.biz tatil yapamadık malesef.eşim çalışıyor çünkü bayramda. sadece ilk gün aile ziyaretleri yaptık.ben de evde öğretmen atamalarını bekliyorum işte.bazen de bebek konusunda canım sıkılıyor.her ne kadar rahat olsam da regl olduğumda üzülüyorum işte. bütün umutlar bir daha ki aya kalıyor. öyle işte( eylülde eşimin sperm testi var.bakalım ne durumdayız.umarım takviyeler işe yaramıştır.ona göre aşılama,tüp bebek karar vereceğiz artık.sahi siz hangi takviyeleri kullanıyordunuz? bir daha ne zaman test yaptıracaksınız canım? bizim kararlarımız aynıydı seninle diye hatırlıyorum. önümüzdeki aylarda olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyordun değil mi?[/QUOTE
evet canım bende eylul sonu asılama dusunuyordum bılıyorsun gecen ay 6 gun gecıktı buayda asırı akıntım var kahverengı seklınde adetede cok az kaldı olucam yanı bellı elı kulagındadır :) bende bazen aklıma gelıyor delı gıbı uuzluyorum bazende vardır rabbımın bıldıgı vermıyosa sebebı dıyorum rahat davranıyorum benım esım suanda caksır otu suyu kullanyyo mersınden getırttırdık ben kendım hazırlıyorum suyunu bırde arı sutu polen karısımı yıyor canım 2 ay proxeed plus kullandı ama artık kullanmıyor cevız badem fındık kuru uzum (cekırdeklı)kayısı ıncı yedırıyorum zaten bayıla bayıla yıyor bunları sorun yasamıyorum cok sukur eylul ekım gıbı bızde bır test yaptıırrız dıyoruz bakalım asılama ıcın uygunmu olursa degerlerımız denemeyı dusunuyorum olmassa mayıs ayında tup bebek kesın dusunuyrum canım allahta nasıp ederse
hakkımızda hayırlısı olsun canım..biz de baya bir takviye kullanıyoruz. en azından morfoloji yükselsin aşılama için gerekliymiş. inşallah işe yarar... proxeed plusı neden bıraktı canım eşin? en az 6 ay kullanmalı diyte biliyorum o ilacı.. benim eşim kullanmıyor ama öyle okumuştum.. neyse inşallah gerek kalmaz.ben çünkü gerçekten korkuyorum aşılama ve tüp bebekten..güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen de çok sinirlerim bozuluyor, olur olmaz şeylere ağlıyorum. öyle işte...
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkrü ederim öncelikle..canım hiç bişi yapmıyorum zaten bütün gün yatıyorum:))
okullar açılana kadar keyifler benim.. okul açılınca mecburen yorulacağız o zaman kadar keyfini çıkartayım bari..
sende dikkkat et kendine:)) bilinmiyor iştee ne olur ne olmaaazzzzzz:)))
gökçencim,sanırım sen de öğretmensin.ben de bu sene kpssye girdim şimdi kontenjanları bekliyorum. umarım atanırım ve senin gibi hamile haberimi veririm sonra da:)) sen de umarım çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve öğrencilerin arasında koştururken hiç anlamzsın zaman nasıl geçmiş ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:)) çok öptüm seni...
canım arkadaşlarla kendi aramızda hz. zekeriyanın duasını 100er tane paylaşaarak herks için sırayla 1000 taneye tamamlıyorduk.arkadaşlar topiği baştan okuyamadım çok hızlı ilerliyor.Bu dua ne duası benide aydınlatır mısınız?
Herkese Merhaba;
Bayram tatilinde geçmiş 2 hafta sürekli aklıma gelip hüzünlenmeme sebeb olsada biraz olsun istanbuldan, iş hayatından ve yaşadıklarımdan uzaklaşmak iyi geldi. Tabi bomba gibi değilim ama bir kaç hafta önceki kadar da kötü değilim. Yüce rabbim derdini verince sabrınıda veriyor ne diyeyim.
Yakın tarihte test yaptıracak olanların sonuçlarını merakla bekliyorum, tabi kendi test sonuçlarımızıda:) Umarım hepimizin sonucu umut verici olur:)
Aklıma takılan bir kaç şey var aslında, bu konuda deneyimi olanlar varsa ve benimle paylaşırlarsa sevinirim. Kürtajdan sonra 22 gün geçti bugün. 1 haftadır çok az koyu sarı ve koyu kıvamlı ama kokusuz akıntım oluyor. Bu akıntıyla beraber ya da hemen sonra günlük pedi dolduracak kadar resmen su gibi ve resmen altıma kaçırıyormuşum gibi bir akımtım daha oluyor. Özellikle eğer çok ayakta kalırsam ve çok yürürsem oluyor. Acaba böyle birşey yaşayan oldu mu aranızda? Üstelik bugün sanki adet olacakmışım gibi karnım şiş ve kasık ağrısı çekiyorum. Kürtajdan sonra ilk adet için 22-23 gün az bir zaman mı bilginiz var mı? Çünkü internette okuduğum kadarıyla genelde 4-6 haftadan bahsediliyor. Aslında doktorumuda arayabilirim ama okadar çok problemle gittim ki kendisine şimdi en ufak şeyde aramıyayım diye kasıyorum açıkcası:)
herkese günaydıııııııııııııınnnn...
canım biz eşimin doğu görevi sebebiyle malatyadayız. ama merkezdeyiz çok şükür.
hastane vs. konusunda çok şanslıydık tedavi boyunca. iki tane tüp bebek merkezi bile vardı.
yani dğu görevini daha sıkıntılı bir yerde yapsak daha çok hastane knoularında sıkıntya düşecektik..
şükürler olsun burada bu konularda sıkıntı yaşamadık.
canım ben ameliyatımızın 6. ayındayken hamile olduğumu öğrendim
yani ammeliyatımızın 4.5 ayında hamile kalmışım demek ki..
inşalalh siz daha kısa sürelerde sonuç alırsınız.
ama şunu belirteyim mutlaka. ameliyattan sonra 3 hafta eşime bişi vermedim ama sonra ne vediysem içti yedi adam..
birde bizim ilk testimizde yüükselme pek olmamıştı. sonra ameliyatın 4. ayında aşılama yaptırmıştık orada ise değerlerimiz düşmüştü
ileri hızımız falan 0 olmuştu sayımızda hep aynı civarda kalmıştı. çünkü o ay eşime doktoru klomen tedavisi başlatmıştı.
yani kısaca klomeni aldığı ilk ayy değerlerimiz yerle bir oldu klomeni içtiği ikinci ay ise ben hamile kaldım
birkaç yerde de okumuştum klomen ilk aylarda düşürüyor sonra çıkarıyor değerleri diye.
bizim şanssızlığımız o ilk ay aşılama yapmak oldu. ben klomenin değerleri bayağı yükselttiğine inanıyorum
tabi klomen kullanırken kendi takviyelerimizi de hiç bırakmadık ilave olarak hepsini yaptık..
ben ameliyatın faydası olsa bile vitaminsiz takviyesiz biraz zor olduğunu düşünüyorum o yüzden amann takviyelere dikkkat canım
hiç boş bırakma eşini.. çünkü başka topikten bir arkadaşal beraber hamile kaldık o ay onun eşi de klomen vs kullanmıştı artı bir sürü ilaç vitamin takviye..
9.aylarında aldılar onlarda hamile haberini. ilk aylarda onlarında vitaminlerle değerleri çıkmış sonra her şeyi bırakmışlar ve değerleri eski haline geri dönmüş
ameliyat öncesine. sonra bir gazla vitamin ve takviyelere tekrar asıldılar. o ay değerleri fırladı zaten ve ardından hamie kaldı.
o yüzden bende çok korkuyordum zaman zaman bir hafta falan ara versek de soluk alsak da sonra hemen toaprlanıp vitaminlere devam ediyorduk.
uzun oldu ama bunu özellikle belirtmek istedim canım...
günaydınnn :) nasılsınızzz ben yarın anlasmalı oladugumuz ozel bır hastaneye gıdıyorum kızlarr doktorumda farklı olucaK artık ınsallah memnun kalııırım kotu bırsey duymam kızlarr dua edın
işte Rabbim in büyüklüğü. sözün bittiği yer ne söylenirki. gözün aydın canım gerçekten okuyunca senin adına o kadar sevindimki anlatamam,gözleirm doldu. maşallah yavruna,Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inş. ve hayırlısıyla 2. evladını da nasip etsin sana. aynen yazdığın gibi düşünüyorum , eşim varikosel ameliyatı oldu ben de pco var , ama hep diyorumki bunlar önemsiz, eğer Allah ol derse olacak. hiç umursamıyorum problemleri çünkü biliyorumki hiçbir şey Allah ın kudretinden büyük değil. dualarını eksik etme bizlerden
canlarım merhabalar napıyorsunuz bakim ben tatildeyim ama gözüm üzerinizde güzel bir haber varmı diye. benimde kırmızılar başladı bugün 23. günde başladı erken geldi tatilde bebişleri görünce öyle özeniyorum ki buarada bizim hamişlerimiz nasıllar bakalım tabiyaa dan ses yok merak ediyorum iyidirlerdir inş rabbim bizlerede hayırlısıyla bizlerede anne olmayı nasip etsin allaha emanet olun.
rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder...oğluma baktıkça onu aradığım günler geliyo aklıma rabbime şükrederken isteyen herkesede nasip etsin diye dua ediyorum.isteyin ve dua edin en önemlisi inanın inanç o kadar büyük bi nimetki inanmak başarmanın yarısıdır...güzel dualarınız için teşekkürler ...
canım çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın..ne güzel beklememişsin sen fazla hemen gelmiş bebeğin:)) benim eşim ameliyat olalı 1,5sene oldu. 1yıl hiç bir takviye kullanmadık.sadece ameliyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü uygulamıştık. doktorumuz kendi haline bırakıp görmemiz gerektiğini söyledi. biz hiç korunmadık bu arada ama henüz bebek de düşünmüyorduk. yani olursa olur olmazsa karar verdiğimiz zaman çaresine bakarız diye düşünmüştüm. o yüzden çok da araştırma yapmadım spermlerle ilgili. 6.ayda doktor test istemişti bizden.değerlerde yükselme vardı testte. stres panik yapmayın rahat olun. en önemlisi bu dedi. biz yavaş yavaş çalışmalara başlamıştık o arada. ama benim eşim çok fazla şehir dışı,yurt dışı geziyor. o nedenle her yumurtlama döneminde de birlikte olamıyoruz. bu nedenle çok düzenli de beslenemiyor tabi. neyse. üzerinden 1 yıl geçti ameliyatın.baktık ben hamile kalamadım.tekrar gittik eşimin doktoruna.bir de baktık değerler ameliyat öncesine dönmüş.işte o zaman çok moralim bozuldu.bir yandan sınava hazırlanıyorum bir yandan bunu öğrenmek çok üzmüştü beni. o zaman doktor ilaç verdi işte bize.Vemax diye bitkisel bişi. 3 ay kullan eğer olmazsa aşılama falan artık bişeyler düşünürüz dedi. ama ben sadece vemaxla yetinmedim. çok araştırdım.burayı okudum.bilimsel makaleler okudum. şimdi eşim vemaxın yanında Q10,acetyl l-carnitine,omega 3, one a day man,arı ürünleri kullanıyor. bir de bol bol fındık,fıstık,ceviz. bakalım ne durumdayız.eylül başında testimiz var. çok şükür bende bir problem yok ama acaba ben de incir kürü yapsam falan bir faydası olur mu? omega 3 kullanıyorum sadece kendim için. arada da çörek otu, bal falan yiyorum.sen kendin için bir şeyler yapmışmıydın hamile kaldığın ay? bir iki ay daha bekleyip aşılama ya da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum artık. bir yandan da inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum. sen kaç yaşındasın canım bu arada? ben kasımda 29 olucam.bir yandan da 30 olmadan bebeğim gelsin istiyorum. bu ay böyle bir panik havasındayım.oysa çok rahattım.neden böyle oldu bilmiyorum:)))
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
Merhaba,
Aslında ben yeniyim, pekte kimseyi tanımıyorum, kaynaşmaya ve moral bulmaya çalışıyorum:) Ben iyi sayılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?