ağla tabiki de yeri gelince ağlayacağız.. ağla içini boşalt canım rahatla..allahım gönlüne göre vermiş ne güzel.darısı basımıza.inan su an gözleirm dolu dolu ağladım ağlayacağım.zaten bu aralar çok sulu göz oldum çıktım:)
canım benim öncelikle rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin. senin yazılarını okumak bana çok iyi geliyor her ne kadar şuan ağlamamak için dirensemde yazdıklarınla umutlanıyorum ama şunu farkettim benim eşim bu olayı benim kadar önemsemiyor yani bu savaşta yalnızım biliyorsun bizim ameliyat iptal olmuş ilaç tedavisine başlamıştık bir ay geçti ilaçlar bitti ama eşim kontrole gitmiyor sürekli bir bahane buluyor geçen de eğer dr ameliyat derse ancak seneye olurum dedi bense artık bebek görmeye bile dayanamıyorum burnumun direği sızlıyor ekimde 1 sene olacak korunmayı bırakalı senin hikayenle moral buluyorum ama eşimin bu tavrı devam ettiği sürece anne olmam zor sanırım neyse canım kendine ve minik kuzuya dikkat et belki hiç yüzünü göremiycez ama teyzelerin duaları üzerinde olacak unutmasın.iyi geceler.
6 yıllık evliyim. 32 yaşındayım:)Bu nisan ayına kadar bebek düşünmedik hiç. Bazı planlarımız vardı, elimizden geldiğince onları gerçekleştirdik. Nisanda korunmayı bıraktık, mayısın başında kendi kendimize varikoselden şüphelendik, 3 dr'a gittik hepside ameliyat dedi. 18 milyon ml'deki sayı (buna drlar iyi dedi otoriteler eskiden ml'de 20 milyona iyi derken şimdi 15 milyona kadar yeterli buluyorlarmış, 3 dr'da aynı şeyi söyledi) İleri hareketli + yavaş hareketli= %23 (normalde bu toplam %50 olmalıymış) veeee bomba morfoloji 0(( Hemen ameliyat olmalıyız dedik, en azından denememiştik ama bebek olmazsa zaman kazanırız diye düşündük. Haziranın ortasında eşimin ameliyat olduğu gün hastanede hamile olduğumu öğrendik:)))Mutlu olduk, ameliyat olduğumuza hiç pişman olmadık. 2. ayda hamile kalmış ve çok şaşırmıştım:)Herşey çok yolundayken ansızın çok şiddetli bi kanama geçirdim 15 gün yarısı hastanede yarısı evde istirahat ettim ama malesef 11. haftanın sonunda bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar ( Daha çok yeni, benim 2 ay korunmam lazım. Eylülün ortasında eşimin 3 ayı dolmuş olacak benimde ekimde korunma sürem bitmiş olacak.Yai ameliyatın 4. ayında tekrardan deneyeceğim, bir aksilik olmazsa...Ama şuan bende senin gibi ameliyattan ne kadar fayda gördük çok merak ediyorum....
canım yapma üzme kendini biliyorum zor ama güçlü ol unutma herşerde bir hayır vardır elbet bir yerden güneş bizler içinde doğacak hep böyle karanlık olmıycak rabbim yar ve yardımcın olsun dualarımdasın kimin ne dediğine de bakma boşver bak benim içinde bursada herkes kayınvalideme sormuş bayramda gelinin çocuğ yok mu daha diye millete ne oluyorsa sanki kendileri analık yapacaklar!
Haklisin canim benim beklicem mayista esimin calistugi banka karsiliyo.iste 3 yilimiz dooldogu icin insallah ordan dogru yaptircam ozaman ozamana kadarda birakicaz kendi haline mecburen bugun daha iyiyim zaren dun sanirim sinirlerim cok.gerilmisti hayirlisi olsun hakkimizda hepimuzun cnm sende benim dualarindasin insallah alicaz kucaklarimiza bebislerimizi
Haklisin canim benim beklicem mayista esimin calistugi banka karsiliyo.iste 3 yilimiz dooldogu icin insallah ordan dogru yaptircam ozaman ozamana kadarda birakicaz kendi haline mecburen bugun daha iyiyim zaren dun sanirim sinirlerim cok.gerilmisti hayirlisi olsun hakkimizda hepimuzun cnm sende benim dualarindasin insallah alicaz kucaklarimiza bebislerimizi
ağla tabiki de yeri gelince ağlayacağız.. ağla içini boşalt canım rahatla..
içine atma sakın rahtla sonra da kolları sıva her şeye yeniden başla.. mikroenjeksiyon için durumunuz yoksa da olana kadar sen doktorun verdiği ilaçlarla mücadelene devam et
sakın bırakma koyvermek yok.. biz salıverdiğmizde eşlerimiz dahada bırakıyor kendini.. içten içe acı çeksekte eşlere belli etmek yok.. her zaman güçlü görünmeliyiz ki onlarda güçlü olsun çünkü onlar daha çabuk bırakıyor kendini..
canım benim çok sağolasın.. duaya herzaman ihtiyacımız var.. onsuz olmuyor ki.. allah razı olsun dualarınız için..
inanın mücadele hiç bitmiyor. sizi sıkmak istemem ama kısaca açıklayayım. benim rahim ağzı yetmezliği sorunum var. belki de yavrumu kucağıma alamayacağım ama ben
dua ile tutunuyorum rabbime ve inanıyorum nasıl bir mucize olarak geldiyse yavrum bana onu kucağıma da alacağım rabbimin izniyle..
ama mücadelesiz olmuyor işte.. üç hafta sonra rahim ağzı boyum ölçülecek ve %90 dikiş atılacak rahmime. bebeğiminn son haftalara kadar benimle kalabilmesi için..
ve hamileliğimin yarısını yatarak geçireceğim belki de.. erken doğum riski hemde 20. haftalarda erken doğum riiski çok fazla yani bebek o haftalarda doğsada yaşayamaz..
şimdiye kadar onu göbüşüme kondurabilmek için mücadele verdim bundan sonrada onu içeride tutabilmek için mücadele vereceğim..
çok şükür ki çaresi var bizde de rabbimin her şeyin en iyisini bildiğine dair kuvvetli bir inanç.. ve sabır tabikide..
bunu anlatmamın sebebi mücadelenin hiçbir zaman bitmediği ve farklı şekillerde imtihanda olduuğmuz..
eşin konusuna gelince canım inan önemsiyordur o da çok istiyordur baba olmayı istemez mi hiç.. ama onlar bizim kadar duygularını açığa vuramıyor
sen ona aldırma he de dediklerine.. en zayıf zamanını yakala ve ikna et bir şekilde
ama sakın önemsemediğini düşünme benim eşim o kadar istemesine rağmen bunu hiç dile getirmedi ama hamile olduuğmu öğrenince tellal çıkardı cümlealeme
herkesi arayıp deliler gibi baba oluyorum ben diye bir haber verişi var ki..
ilaçları ağzına zorla tıkardım bazen işe giderken cebine koyardım o gün sürekli arar içtinim diye hatırlatır kontrol ederdim
ona rağmen gelince ilaçları cebinde bulunca öyle üzülürdüm ki ağlardım niye çok mu zor ağzına atması diye..
kolay olmadı ama oda alıştı yavaş yavaş ben demeden içmeye başladı
şimdilik çok üstüne gitme ama ihmal de etme o da zamanla gerektiğni anlayacaktır
heleki senin mücadeleni uğraşını görünce dayanamaz elbet..
sıkma canını olur arada öyle.. rabbim en hayırlı zamanda gönderecek mucizeni sana..
amaaaaan stres yapsan da yapmasan da,düşünsen de düşünmesen de,çabalasan da bıraksan da..velhasıl ne yapsan da bu bebek olacagında oluyor anlaşılan...
Bayramdan sonra test yaptıracaktınız galiba, merak ettim yaptırdınız mı sonuç ne çıktı vs vs:)
inşaallah bu hafta yaptırmayı planlıyoruz canım..inş.iyi çıkar da bi yol belirleyebiliriz kendimize
amaaaaan stres yapsan da yapmasan da,düşünsen de düşünmesen de,çabalasan da bıraksan da..velhasıl ne yapsan da bu bebek olacagında oluyor anlaşılan...
Ewet cnm inanki oyle dusunuyorumda ben mayista zeb tup yaptirnayobkoymustun kafana sabirim.simdi ozamana kadar kenndiligimden.hanile kalabilme ihtimalimin az olmasi beni beni uzdu uzulmuyorumnsimdi ibsallahbmayista hersey yolunda gider ve gelir bebis mayosa kadar kendi kendime ve esime soz verdin uzmiyecem onuda dusunmicez insallah aslinda bunu yapabiliyprdum ama nedense gecen.gun dagildim.cnm. simdi sir
Silkelendim ve uuzlmek yok rabbim.insaallh vrricek o ol dedokten sonra hersey bahane
Şuan senin benim ve bizim gibi olan herkes için okadar yürekten dua ediyorum ki. İnşallah önümüzdeki hafta burda çok güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle:) Bizde eylülün ortasında yaptırıcaz.
Okadar garip bir ruh hali içindeyim ki, bianda bi umutla doluyor içim sonra dediğin gibi içim bomboş oluyor birden. Aslında bukadar çok okuyup araştrıdığım içinde kızıyorum kendime, çünkü her defasında başka bişeyin teşhisini koyuyorum doktor olmayan küçük aklımla( Bugün varikoseli unutmuş durumdayım, kürtajdan kaç gün sonra det olacağım acaba yapışıklı mı oldu diye ona takılmış durumdayım.
Kendi kendimizi deli mi ediyoruz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?