Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahım gönlüne göre vermiş ne güzel.darısı basımıza.inan su an gözleirm dolu dolu ağladım ağlayacağım.zaten bu aralar çok sulu göz oldum çıktım:)
ağla tabiki de yeri gelince ağlayacağız.. ağla içini boşalt canım rahatla..
içine atma sakın rahtla sonra da kolları sıva her şeye yeniden başla.. mikroenjeksiyon için durumunuz yoksa da olana kadar sen doktorun verdiği ilaçlarla mücadelene devam et
sakın bırakma koyvermek yok.. biz salıverdiğmizde eşlerimiz dahada bırakıyor kendini.. içten içe acı çeksekte eşlere belli etmek yok.. her zaman güçlü görünmeliyiz ki onlarda güçlü olsun çünkü onlar daha çabuk bırakıyor kendini..

canım benim çok sağolasın.. duaya herzaman ihtiyacımız var.. onsuz olmuyor ki.. allah razı olsun dualarınız için..
inanın mücadele hiç bitmiyor. sizi sıkmak istemem ama kısaca açıklayayım. benim rahim ağzı yetmezliği sorunum var. belki de yavrumu kucağıma alamayacağım ama ben
dua ile tutunuyorum rabbime ve inanıyorum nasıl bir mucize olarak geldiyse yavrum bana onu kucağıma da alacağım rabbimin izniyle..
ama mücadelesiz olmuyor işte.. üç hafta sonra rahim ağzı boyum ölçülecek ve %90 dikiş atılacak rahmime. bebeğiminn son haftalara kadar benimle kalabilmesi için..
ve hamileliğimin yarısını yatarak geçireceğim belki de.. erken doğum riski hemde 20. haftalarda erken doğum riiski çok fazla yani bebek o haftalarda doğsada yaşayamaz..
şimdiye kadar onu göbüşüme kondurabilmek için mücadele verdim bundan sonrada onu içeride tutabilmek için mücadele vereceğim..
çok şükür ki çaresi var bizde de rabbimin her şeyin en iyisini bildiğine dair kuvvetli bir inanç.. ve sabır tabikide..
bunu anlatmamın sebebi mücadelenin hiçbir zaman bitmediği ve farklı şekillerde imtihanda olduuğmuz..
eşin konusuna gelince canım inan önemsiyordur o da çok istiyordur baba olmayı istemez mi hiç.. ama onlar bizim kadar duygularını açığa vuramıyor
sen ona aldırma he de dediklerine.. en zayıf zamanını yakala ve ikna et bir şekilde
ama sakın önemsemediğini düşünme benim eşim o kadar istemesine rağmen bunu hiç dile getirmedi ama hamile olduuğmu öğrenince tellal çıkardı cümlealeme
herkesi arayıp deliler gibi baba oluyorum ben diye bir haber verişi var ki..
ilaçları ağzına zorla tıkardım bazen işe giderken cebine koyardım o gün sürekli arar içtinim diye hatırlatır kontrol ederdim
ona rağmen gelince ilaçları cebinde bulunca öyle üzülürdüm ki ağlardım niye çok mu zor ağzına atması diye..
kolay olmadı ama oda alıştı yavaş yavaş ben demeden içmeye başladı
şimdilik çok üstüne gitme ama ihmal de etme o da zamanla gerektiğni anlayacaktır
heleki senin mücadeleni uğraşını görünce dayanamaz elbet..
sıkma canını olur arada öyle.. rabbim en hayırlı zamanda gönderecek mucizeni sana..

canım benim ya kusura bakma yazamadım.ayy maşallah hamilelik yakalamışsın ama sonu güzel olmamış zaten spermde sorun olunca düşük oranı yüksek oluyormuş bize eşimin doktoru sordu hiç düşük oldumu hamile gerçikleştimi diye ama ben hiç hamile kalamadım.bacım siz o zaman çalışmalarada başlayamadınız inşallah yine hemen hamile kalabilirsin ve bu sefer bebecik annesine tutunur

hayırlı gunler arkadaşlar...gogı gecmış olsun canım,uzme kendını dıcem ama ben de senden farklı değilim,,gunlerdır elım bışeye varmıyor,yuzum doyasıya gulmuyor..Lakın bu gunlerımıze de hamdolsun dıyorum çünkü bızden daha zor durumda olanlar da cok..hem hep gece olmaz kı,elbet her gecenın bır sabahı var değil mi? Bır cok fırtınalı gecenın sonunda guneş nasıl da pırıl pırıl doğar bı düşünsene..inş. o gunler bızım ıcın de gelecek,Rabbımın Rahmetı herşeyden çok..
Gokcencım annemlerın komşusu da yıllar evvel senınle aynı sorunu yaşamış,,en so bı doktor rahım ağzına dikiş atıcam demiş ve yapmış,bu ıkı çocuğa Allahın ıznıyle oyle kavuştum dıyordu..dikiş atıldıktan sonra olmuş yanı..Rabbım korusun ıkınızı de

bu arada yenı katılan arkadalar da hoşgelmişler..

Gunaydin arkadslar dun gece okadar gec yatinca anca kalkabildim dune gore daha iyuyim en kotu ihtimal mayis ayinda bamka uzerinden yapicam cunku suanda.kendi maddi imkanim yok allah buyuk bakalim insallah guzel olucak gokcencim xnm cok yakin bi arkadasimada dikis atildi bu ayin sonunda dogum yapicak hemde ikiz ben inaniyorum mis kokusuyla gelicek kucagina canim yeni gelen arkadslar hosgeldiniz aramiza insallah hepimiz guzrl haberler verirriz yakinda

Haklisin canim benim beklicem mayista esimin calistugi banka karsiliyo.iste 3 yilimiz dooldogu icin insallah ordan dogru yaptircam ozaman ozamana kadarda birakicaz kendi haline mecburen bugun daha iyiyim zaren dun sanirim sinirlerim cok.gerilmisti hayirlisi olsun hakkimizda hepimuzun cnm sende benim dualarindasin insallah alicaz kucaklarimiza bebislerimizi

gogicim üzülme sakın.daha geçen gün sen bana demiştin kendini rahat bırak kafana takma diye. bebekler böyle zamanlarda geliyor çünkü. en kötüsü tüp bebek yapacağız işte. o zaman da olacak inşallah Allahın izniyle.. çok öptüm seni.. sakın üzme kendini ve güçlü ol. gökçenin söyledikleri de çok doğru. mücadele hiç bir zaman bitmiyor. hamile kalıyorsun sonra başka mücadeleler.doğuruyorsun bir başkası... her şeyin hayırlısı :))

gogicim üzülme sakın.daha geçen gün sen bana demiştin kendini rahat bırak kafana takma diye. bebekler böyle zamanlarda geliyor çünkü. en kötüsü tüp bebek yapacağız işte. o zaman da olacak inşallah Allahın izniyle.. çok öptüm seni.. sakın üzme kendini ve güçlü ol. gökçenin söyledikleri de çok doğru. mücadele hiç bir zaman bitmiyor. hamile kalıyorsun sonra başka mücadeleler.doğuruyorsun bir başkası... her şeyin hayırlısı :))

gökçencim sen çok güçlü bir kadınsın. eminim ki bunu da başarıyla atlatacaksın. hem senin durumda olup problemsiz bir şekilde doğum yapan çok kişi var. senin öyle bir pozitif enerjin var ki tüm sorunları aşarsın bununla. kendine çok dikkat et :))

amaaaaan stres yapsan da yapmasan da,düşünsen de düşünmesen de,çabalasan da bıraksan da..velhasıl ne yapsan da bu bebek olacagında oluyor anlaşılan...

içim bomboş sanki..yatsam yatasım yok,çıksam çıkasım yok..Rabbim bana ve benım gıbılere merhamet et!(amin)

Son düzenleme:
inşaallah bu hafta yaptırmayı planlıyoruz canım..inş.iyi çıkar da bi yol belirleyebiliriz kendimize

Şuan senin benim ve bizim gibi olan herkes için okadar yürekten dua ediyorum ki. İnşallah önümüzdeki hafta burda çok güzel sonuçlar paylaşırsın bizimle:) Bizde eylülün ortasında yaptırıcaz.
Okadar garip bir ruh hali içindeyim ki, bianda bi umutla doluyor içim sonra dediğin gibi içim bomboş oluyor birden. Aslında bukadar çok okuyup araştrıdığım içinde kızıyorum kendime, çünkü her defasında başka bişeyin teşhisini koyuyorum doktor olmayan küçük aklımla( Bugün varikoseli unutmuş durumdayım, kürtajdan kaç gün sonra det olacağım acaba yapışıklı mı oldu diye ona takılmış durumdayım.
Kendi kendimizi deli mi ediyoruz ne

amaaaaan stres yapsan da yapmasan da,düşünsen de düşünmesen de,çabalasan da bıraksan da..velhasıl ne yapsan da bu bebek olacagında oluyor anlaşılan...

Ewet cnm inanki oyle dusunuyorumda ben mayista zeb tup yaptirnayobkoymustun kafana sabirim.simdi ozamana kadar kenndiligimden.hanile kalabilme ihtimalimin az olmasi beni beni uzdu uzulmuyorumnsimdi ibsallahbmayista hersey yolunda gider ve gelir bebis mayosa kadar kendi kendime ve esime soz verdin uzmiyecem onuda dusunmicez insallah aslinda bunu yapabiliyprdum ama nedense gecen.gun dagildim.cnm. simdi sir
Silkelendim ve uuzlmek yok rabbim.insaallh vrricek o ol dedokten sonra hersey bahane

bız herşeyi çok irdeleyip çok üstüne mi düşüyoruz acaba?Ama ınan kı bu ay falan saldım çayıra şeklinde gecırdım..nasılsa tedavı gorcez dıe..hanı derler ya düşünmediğim ay geldi die..hepsi laf ..Rabbım verdığınde geliyor,gerisi hikaye..
üzme eşini canım,onlar ıster mıydı boyle olsun! Kararlarınızın arkasında dımdık durun inşaallah..hani sen demıştın ya soğuk denız ıyı gelıyomuş die,akşamustune de denıze gırmeyı planlıoduk:)
.. kı kırmızı kartı yedım
barı kenarında dolaşalım dedık belkı acılırım

kurtaja cok takılma canım ya,bışey olmamıştır ınşaallah..benım kuzenım de ablam da bırer düşük sonrası kurtaj olmuşlardı..çok kısa sure sonra tekrar hamıle kaldılar..üzme kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…