Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok sağol, inşallah birşey olmamıştır. Eşimi düzelticem diye uğraşırken bide bende sorun oluşursa diye korktumAslında bi dünya insan kürtaj oluyor sonuçta ama maalesef şu sıra psikolojimiz okadar bozukki sürekli öküz altında buzağı arıyorum:)

merhaba morfoloji için eşinize verdiğiniz ek takviyeler nelerdir benide bilgilendirir misiniz?benim eşiminde morfolojisi düşük kruger e göre % 5 çıktı.Varikosel vardı dün varikoselden ameliyat oldu.bende çabuk iyileşmesi için doğal takviyeler uygulayayım istiyorumda

hanımlar, şu sıralar herkes böyle karamsar bir ruh hali içinde.. buna ben de dahilim tabii. ama bu, durumu daha da kötüye götürmekten başka bir işe yaramıyor. gerçekten de güçlü olmamız gerekli. başka şeylerle ilgilenmeli, ne biliyim, değişik hobiler bulup kafamızı dağıtmalıyız.(mesela ben puzzle yapıyorum ve gerçekten de insanı rahatlatıyor.) eşlerimiz de böyle olmasını istemezlerdi. onlara da üzülüyorum. üzüldüğümü belli etmemeye çalışıyorum ama bu da insanı yıpratıyor. neyse... herkese güç ve sabır diliyorum. bu mücadelenin sonucunda eminim ki hepimiz güzel haberler vereceğiz Allahın izniyle burada bir bir...

merhaba, burada herkes çeşit çeşit takviyeler uyguluyor. benim eşime doktor Vemax adında bir ilaç verdi. 3 aydır bunu kullanıyor. doktorun verdiği ilaç dışında ben kendi araştırmalarım sonucu eşime ayrıca arı sütü,bal,polen,propolis karışımı, Coenzym Q10, acetyl l-carnitine, omega 3, one a day men veriyorum. ayrıca ceviz,badem,fındık,fıstık, bol sebze meyve yemeye çalışıyor. bir hafta sonra test yaptıracağız bakalım ne durumdayız. arı ürünlerinin morfolojiye iyi geldiğini biliyorum. hem doğal hem de kolayca temin edebileceğiniz bir ürün. kolay gelsin :)

arkadaşım çok geçmiş olsun.inş. en kısa zamanda rahmini toparlayıp tekrar hamile kalırsin.Bak cenab_ı mevlam umutsuzken içinize umut doldurmuş.Eşin düzelince inş. herşey daha güzel olur..ben bu ay adet olunca o kadar çok ağladım ki 2 gün kendimede değildim.sonra içimde bir ferahlık Allah ım sen beni affet dedim verecek de sen alanda sen bizede bu yolda sabır ver dedim.Şimdi biraz daha iyiyim.eğer bebek olursa ki çok istiyorum müthiş olur ama bebeğimizde olmazsa Allah ın takdiri ne yapabilirimki
Ama canı gönülden isterim ki Cenab_ı mevlam anneliği (sağlıklı ve hayırlı evlatla tabiki inş.)herkeslere ve banada tattırsın

Canım çok güzel anlatmışsın ama işte insan bazen kendini çaresiz hissedince dayanamıyor.Bu sefer gözyaşı oalrak çıkıyor.Bu sda kendimize yıpratmaya yarıyor sadece ama çıkıyor işte

Bİrşey sormak istiyorum sana.eşine takviye olarak neler yaptın belki daha önce paylaşmışsındır ama topic çok uzun heryeri okuyamadımBİr sefer de benim için paylaşır mısın?Benim eşimde dün varikoselden ameliyat oldu bizim hamd olsun sayımızda sıkıntımız yok ama morfolojimiz düşük.bende biraz zaman geçtikten sonra takviye yapmak istiyorum eşimede

Çok haklısın, herşey Allah'ın takdiri aslında, ama ne kadar inançlı olursan ol, niye ben diye çok sorguluyor insan Bebeği kaybettikten sonra okadar çok ağladım ki, hemde günlerce gecelerce, bana üzülme artık diyen herkesi uzaklaştırdım yanımdan kimseyle görüşmedim, sadece işe gittim geldim:) Ama allah gücünüde veriyor tabi, şimdi daha iyiyim. Ama endişeler korkular hiç bitmiycek gibi, ameliyat sonrası sonuçlar ne olacak, kürtajdan sonra ne zaman adet olucam, bende düşük kürtaj sonrası bir hasar olacakmı (nedense buna taktım kafayı), tekrar hamile kalırmıyım, yine düşürürsem vs vs(Böyle işte. Artık kafama hiç bişey helede bu konuları hiç takmak istemiyorum ama elde değil işte

teşekkür ederim arkadaşım.ceviz ve bademe hemen başlayyaım da arı sütüne biraz yarası işyileşsin öyle başlayayım daha mı iyi olur ki

insanları uzaklaştırmanı çok iyi anlıyorum.Çünkü ben en yakın arkadaşıma bile artık derdimi yada üzüntümü anlatmıyorum çünkü anlamadıklarını düşünüyorum.Bana resmen abartıyorsun bence bile dediler yani.dünyanın sonu değilmiş onun çocuğu var ama olmasada bu kadar üzülmezmiş vs.vs.Bende şimdi hiş kimseye birşey anlatmıyorum buraya giriyorum beni anlayabilecek olanlarla konuşuyorum.
Olmaz inş. bir hasar niye olsun başka bir sıkıntın olmadığı sürece.İnsanlar çevremizde düşük yapıp 2 ay içindfe tekrar hamile kalabiliyorlar.Onları düşün moral olsun kendine.Rabbim yardımcın olsun.İnş. en yakın zamanda tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer kucağına alacaksın bebeğini.O zaman belkide bu çektiğin sıkıntılarn aklına gelecek kimisine şükür diyeceksin kimisine gülüp geçeceksin.Herşey beyinde bitiyor galiba ama beyine hükmetmek kolay iş değil:)

tabiki paylaşırım zevklee.. yeterki birilerine faydam olabilsin..
öncelikle çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım tez vakitte sonuç alanlardan olursun.
öncelikle takviyelere hemen başlamana gerke yok 20 gün sonra baaşlayabilirsin. çünkü şimdi vermeye başlasan bile
eşinin ameliyatı çok yeni henüz hücreler kendini toplayabilme aşamasında. bir faydası olmaz bne öyle duymuştum
bu konuda çok güvendiğim krishazel adında bir arkadaşım vardı. ben hep ondan güç aldım onun yaptıklarının uyguladım birebir.
kendisi de zaten doktorların tüp bebekle bile zor demsine rağmen ameliuatın 5. ayında hamile kaldı
şimdi birbuçuk yaşalrında bir kızı var ve ikinci çocuk için yeniden herşeye başlamışlartdı çok şükür şu anda ikincisine de hamile..
ben hep onun azmine hayran kalmıştım ve onun uyguladığı şeyleri uygualamaya çalıştım hep.
o bana ameliyatın 3. haftasında takviyelere başlayabilirsin demişti bende öyle yaptım
nasıl olsa sonrasnıda bol bol içecek yiyecek şimdiden sıkılmasın:))

keçi boynuzu kürü+ keçiboynuzu pekmezi( ben kürünü çok yaptım artık çok sıkılmıştı biraz ara verdim küre ama bu seferde pekmezini hiç ihmal etmedim yani kürü ile pekmezini dönüşümlü kullandık bazen ikisini bir arada) arısütü+bal+polen+propolis karışımı(ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştım memnun kaldık)
arginmax men(günde dört tane verdim. normalde altı tane ama eşim sayı olrak çok ilaç içtiği için dördünü ancak içebiliyordu zorlamadım)
klomen trental evicap( bunları doktor üç ay içeceksin dedi. iki ay kullandık sonra hamile olduğumu öğrendik)
iki üç günde bir zinco (arginmaxın içinde zaten olduğu için ara ara verdim)
hergün omega3 (gnc nin ürününü tavsiye ederim)
biz bunları yaptık canım benim de adet düzensizliğim olduğu için hergün 3-4 kuru incir balık yağı ve hayıt otu hapı içtim.

umarım bir faydası olur. ama kesinlikle omega-3 evicap arı ürünleri ve keçiboynuzu ürünleri şart. bnuları muhakkak almalı.
birde arginmax kesinlikle. o da gnc nin ürünü. 90 lira civarında bir buçuk ay gidiyor. durumunuz müsaitse proxeed plus çok daha etkili
ama o da 130tl civarında ve 15 gün gidiyor o yüzden maddi olarak arginmx daha kullanışlı..

rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkes anne olsun...Allahım hepinizin uğraşlarını emeklerini umutlarını boşa çıkarmasın...

bizdede işe yaradı keçi boynuzu pekmeziyle keçi boynuzu kürü...ben birde şam fıstığı badem ceviz fındık zerdeçal zencefil bunların hepsini balla karıştırıp her sabah aç karnına veriyordum... ve rabbim nasip etti o kadar imkansız denilen bi zamanda şimdi oğlum 2.5 aylık...

slm canım oncelıkle gecmıs olsun esıne amelıyattan 2 hafta sonra cınko evıcap ve omega 3 verebılırsın
cınko nun hucre yenıleme ozellıgı vardır bızım amelıyat sonrası 3.ayımızda sayımız 6 katına cıkmıstı daha sonra morfolojı sorunu yasadık onun ıcınde proxeed plus kullandık dun yapılan testınde ıse morfolojı sayı normal ama buseferde hızımız dusuk cıktı yanı bırını duzelttık bırı bozuldu bız heyet halındee olusan 3 doktora gıdıyoruz canım 3 doktorumuzda psıkolojıye bagladı bıraz esım ılk baslarda takmıyordu olur olur dıyordu amasanırım buaralar takıor benım yuzumden ama mayıs ayına kadar karar aldık uuzlmek yokkk :) buarada esıne mutlkaa kecıboynuzu kuru yap sayı hız hareket ıcın cok faydası oluyor benım esım amelıyat olalı 9 ay oldu hala gebelık yok ama amelıyat oncesı sayımız 2 mılyon du cok sukur suanda 48 mılyonları gorduk artık psıkolojık olduguna ınanıyorum bende 2 hafta arayla yapılan test cunku hızımız %60-70 ıken 5-10 dusmesı cok garıp geldı yapabılırsen bırde takma kafana canım cok zor bılıyorum bende yapamadım ama en azından donem donem basardım :) gene sormak ıstedıgın bırsey olursa seve seve bılgım dahılınde cevaplarım buaraada esın genel anestezı ılemı oldu amelıyatını ? Epıdurle ıse onerecegımız bırsey daha var

çok teşekkür ederim canım gayet açıklayıcı yazmışsın.proxed plusu biz ameliyat öncesi 5 kutu falan kullandık çokfazla o ilacı kullanmakta ii değilmiş diye duydum ama bilemiyorum.
tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak isterim kesinlikle ara ara bende de kist çıkıyor adetim falan düzenli ama o biraz canımı sıkıyor.Bir kutu doğum kontrol hapı ondan sonra geçiyor.eşime takviyelere başladığımda bende hayıt otunu ve incir kürünü yapmayı düşünüyorum kendime.Bakalım hayırlısı inş.Sen ameliyattan sonra ne zaman hamile kaldın

saol arkadaşım Allah razı olsun inş. emeklerinin karşılığını alacaksın.Yok epıdürle oldu belden aşağı uyuşturdular ayık gitti ayık geldi.Bütün önerilerinize açığım:) burda duymuştum mesela ameliyat sonra slip çamaşır falan onuda aldım:) eşimde beğendi rahatmış bu diye.Artık cenab_ı mevlam herkesin yüzüne güler.

amin canım slıp kulot rahat evet benım esımde kullandı baya bı sımdı kullanmıyor ama boxera donduk gene bırde benım esımde aynı sekılde amelıyat oldu doktorumuz vucuttan narkozun atılması ıcın kafeın onerdı gunde 2-3 bardak ya kola ya nescafe ıcsın dedı benımesımde nescafeyı cok sever sert te ıcer narkoz bas agrısı yapar cunku canım bas agrısını engellemek ıcın buarada esının ayaklarını sıcak tut havalar sıcakta olsa vucut dırencı dusuk oldugu ıcın hemen hastalanıyolar benımesım ıdrar yollarını ustmustu kasımda olmustuk amelıyatı bız baya soguktu. bol bol taze portakal falan sıkıp vermıstım

evet doğru dün çok başı ağrıdı.Hep başım dedi.Nescafe falan bnm eşimde sever bol bol içireyim o zaman.ben bir şey daha sormak istiyorum bu çinko evicap ı falan internette mi aldınız nasıl temin ettiniz

yook canım eczaneden aldık bunlar var eczanede cokda pahalı degıl cınko 16 tl yetıskınler ıcın olanını alıcaksın sarı kutusu var evıcapta 400 mg olanı al oda 15 cıvarı onunda sarı kutusu var cınko nun hucre yenılem ozellegı var cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…