kurtaja cok takılma canım ya,bışey olmamıştır ınşaallah..benım kuzenım de ablam da bırer düşük sonrası kurtaj olmuşlardı..çok kısa sure sonra tekrar hamıle kaldılar..üzme kendını
canım benım esıme doktor 2 ay kullan demıstı bırde baktım dogal seylerle daha cok artacak gıbı gelıyor morfolojı kı ınsallah artar bırkac gundur gazetelerdede okuyorum gunde 75 gr cevız sperm kalıtesını arttırıyomus dıye yedırıyorum bende dogal beslensın ıstıyorum baklaım degerlerımız ne durumda olur eylulde bılemıyorum evet morfolojı onemlı asılamada ben artık soncare mayısta tup dusudundugum ıcın bıraktım sanırım kendımı buarada benım kahverengı akıntı yavas yavas pembeye donusuyo gelıyo kırmızılarrr canım sende dusunmemeye calıs bıraz raht bırak kendını cnm
merhaba morfoloji için eşinize verdiğiniz ek takviyeler nelerdir benide bilgilendirir misiniz?benim eşiminde morfolojisi düşük kruger e göre % 5 çıktı.Varikosel vardı dün varikoselden ameliyat oldu.bende çabuk iyileşmesi için doğal takviyeler uygulayayım istiyorumda
Tüm zorluklara rağmen acil bi hamile çıkması lazım, Bu hepimizin moralini yerine getirir:)
6 yıllık evliyim. 32 yaşındayım:)Bu nisan ayına kadar bebek düşünmedik hiç. Bazı planlarımız vardı, elimizden geldiğince onları gerçekleştirdik. Nisanda korunmayı bıraktık, mayısın başında kendi kendimize varikoselden şüphelendik, 3 dr'a gittik hepside ameliyat dedi. 18 milyon ml'deki sayı (buna drlar iyi dedi otoriteler eskiden ml'de 20 milyona iyi derken şimdi 15 milyona kadar yeterli buluyorlarmış, 3 dr'da aynı şeyi söyledi) İleri hareketli + yavaş hareketli= %23 (normalde bu toplam %50 olmalıymış) veeee bomba morfoloji 0(( Hemen ameliyat olmalıyız dedik, en azından denememiştik ama bebek olmazsa zaman kazanırız diye düşündük. Haziranın ortasında eşimin ameliyat olduğu gün hastanede hamile olduğumu öğrendik:)))Mutlu olduk, ameliyat olduğumuza hiç pişman olmadık. 2. ayda hamile kalmış ve çok şaşırmıştım:)Herşey çok yolundayken ansızın çok şiddetli bi kanama geçirdim 15 gün yarısı hastanede yarısı evde istirahat ettim ama malesef 11. haftanın sonunda bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla aldılar ( Daha çok yeni, benim 2 ay korunmam lazım. Eylülün ortasında eşimin 3 ayı dolmuş olacak benimde ekimde korunma sürem bitmiş olacak.Yai ameliyatın 4. ayında tekrardan deneyeceğim, bir aksilik olmazsa...Ama şuan bende senin gibi ameliyattan ne kadar fayda gördük çok merak ediyorum....
sevgili arkadaşalrım gogi ve immortalwoman...
tabiki yanlız değlisiniz hepimiz aynı yollardan geçtik aynı sıkıntıları yaşadık emin olun.
ve ümitsizliğe bizlerde kapıldık..
hep söylüyorum bizim ilk testimiz 500bindi ve tüp bebeksiz asla dendi..
doktorlar teste bakıp bakıp kötü çok kötü diyorlardı..
ameliyat olduk ve bizim ameliyat sonrası değerlerimiz hiç yükselmedi yaptıığmız onca şeye rağmen..
eşim ilçaalrı içmke istemdi ama inandım ben hep inandım..
eşime sabah küstüm akşam ilaçları dayadım.. bana asla vazgeçmeyeceksin dimi dedi..
asla dedim ben bu çocuğu doğuracağım dedim inat ettim.. ve aşılamada ileri hızımız sıfır. sayımız ise yine çok yükselmemeişti
yıkıldım çok ağladım ameliyat bize hiç fayda etmedi dedim.
ünlü bir prof. seninde sıkıntın var yumurtan çatlamıyor asla tedavisiz olmaz dedi ikinizin hücrelerinin buluşması çok zor dedi..
bir daha yıkıldım ama vazgeçmedim. evet ilişki vs bunları hiç öemsemedim ama vitaminleri en umutsuz olduuğm en yıkıldığım zaman bile bırakmadım
tüpe kadar b u vitaminleri içeceğiz dedim eşime. amacımız tüpe kadar ne kadar düzeltebilirsek bişileri o kadar kardayız mantığıydı..
ve ben ameliyat biz de hiç işe yaramdaı derken meğerse hamileymişim..
lütfen bu testler bazen hiçbişi ifade etmiyor bunu sakın unutmayın..
tabiki bir yön çizin kendinize tüp aşılama ya da başka bir tedavi şekli.. ama bunu eliniz kolunuz bağlı beklemeyin.
o tedaviye karar verseniz bile vitaminleri takviyeleri bırakmayın gerçekten mücadele etmeden hiç bişi olmuyor..
biliyorum tabi ki mücadele ediyorsunuz burada olmanız bile ibr mücadele değil mi
doktora gitmeniz eşlerle ilgilenmeniz..
işte bunarı hiç bırakmayın olur mu arkadaşalrım. ağlamak üzülmek yok..
şimdi olmazsa 2 ay sonra o zaman olmazsa 4 ay sonra ama olacak..
ben inaıyorum burada mücadele eden tüm arkadaşalrımın olacak. sadece zamanını bekliyoruz çok şükür sağlığımız yerinde. daha ne olsun
hadi bakalım şimdi gözlerimizdeki yaşalrı siliyoruz
tamam mı gogi...
bu mücadelden biz galip çıkacağız çünkü öyle olmalı
çünkü anne olmayı çokk çooookkk istiyoruz o zaman olacak
bu testler bir 0 çıkar bir bilmem kaç.. hepsi değişken..
rabbim istedikten sonra hepsi birer bahane.. biz rabbimden siteyeceğiz o da verecek
dua sabır mücadele.. elimizden gelen sadece bunlar..
arkadaşım çok geçmiş olsun.inş. en kısa zamanda rahmini toparlayıp tekrar hamile kalırsin.Bak cenab_ı mevlam umutsuzken içinize umut doldurmuş.Eşin düzelince inş. herşey daha güzel olur..ben bu ay adet olunca o kadar çok ağladım ki 2 gün kendimede değildim.sonra içimde bir ferahlık Allah ım sen beni affet dedim verecek de sen alanda sen bizede bu yolda sabır ver dedim.Şimdi biraz daha iyiyim.eğer bebek olursa ki çok istiyorum müthiş olur ama bebeğimizde olmazsa Allah ın takdiri ne yapabilirimki
Ama canı gönülden isterim ki Cenab_ı mevlam anneliği (sağlıklı ve hayırlı evlatla tabiki inş.)herkeslere ve banada tattırsın
merhaba, burada herkes çeşit çeşit takviyeler uyguluyor. benim eşime doktor Vemax adında bir ilaç verdi. 3 aydır bunu kullanıyor. doktorun verdiği ilaç dışında ben kendi araştırmalarım sonucu eşime ayrıca arı sütü,bal,polen,propolis karışımı, Coenzym Q10, acetyl l-carnitine, omega 3, one a day men veriyorum. ayrıca ceviz,badem,fındık,fıstık, bol sebze meyve yemeye çalışıyor. bir hafta sonra test yaptıracağız bakalım ne durumdayız. arı ürünlerinin morfolojiye iyi geldiğini biliyorum. hem doğal hem de kolayca temin edebileceğiniz bir ürün. kolay gelsin :)
Çok haklısın, herşey Allah'ın takdiri aslında, ama ne kadar inançlı olursan ol, niye ben diye çok sorguluyor insanBebeği kaybettikten sonra okadar çok ağladım ki, hemde günlerce gecelerce, bana üzülme artık diyen herkesi uzaklaştırdım yanımdan kimseyle görüşmedim, sadece işe gittim geldim:) Ama allah gücünüde veriyor tabi, şimdi daha iyiyim. Ama endişeler korkular hiç bitmiycek gibi, ameliyat sonrası sonuçlar ne olacak, kürtajdan sonra ne zaman adet olucam, bende düşük kürtaj sonrası bir hasar olacakmı (nedense buna taktım kafayı), tekrar hamile kalırmıyım, yine düşürürsem vs vs (Böyle işte. Artık kafama hiç bişey helede bu konuları hiç takmak istemiyorum ama elde değil işte
Canım çok güzel anlatmışsın ama işte insan bazen kendini çaresiz hissedince dayanamıyor.Bu sefer gözyaşı oalrak çıkıyor.Bu sda kendimize yıpratmaya yarıyor sadece ama çıkıyor işte
Bİrşey sormak istiyorum sana.eşine takviye olarak neler yaptın belki daha önce paylaşmışsındır ama topic çok uzun heryeri okuyamadımBİr sefer de benim için paylaşır mısın? Benim eşimde dün varikoselden ameliyat oldu bizim hamd olsun sayımızda sıkıntımız yok ama morfolojimiz düşük.bende biraz zaman geçtikten sonra takviye yapmak istiyorum eşimede
İlk hamileliğimi yaşamadan önce bu kadar çok istediğimi bilmiyordum, ama 11 haftanın sonunda bebeğimi kaybettikten sonra ne ara bu kadar çok isteğimi anlamadım. İlk başta çok reddettim böyle bi kaybı ikinciye yaşamam bir daha asla diye( Ama daha üstünden 25 gün yeni geçmişken okadar çok istiyorum ki, korunma sürem bitsin ve umarım varikosel ameliyatından iyi sonuçlar alalımda tekrar hamile kalabileyim diye hergün Allah'a yalvarıyorum, tüm isteyenlerle beraber...
tabiki paylaşırım zevklee.. yeterki birilerine faydam olabilsin..
öncelikle çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım tez vakitte sonuç alanlardan olursun.
öncelikle takviyelere hemen başlamana gerke yok 20 gün sonra baaşlayabilirsin. çünkü şimdi vermeye başlasan bile
eşinin ameliyatı çok yeni henüz hücreler kendini toplayabilme aşamasında. bir faydası olmaz bne öyle duymuştum
bu konuda çok güvendiğim krishazel adında bir arkadaşım vardı. ben hep ondan güç aldım onun yaptıklarının uyguladım birebir.
kendisi de zaten doktorların tüp bebekle bile zor demsine rağmen ameliuatın 5. ayında hamile kaldı
şimdi birbuçuk yaşalrında bir kızı var ve ikinci çocuk için yeniden herşeye başlamışlartdı çok şükür şu anda ikincisine de hamile..
ben hep onun azmine hayran kalmıştım ve onun uyguladığı şeyleri uygualamaya çalıştım hep.
o bana ameliyatın 3. haftasında takviyelere başlayabilirsin demişti bende öyle yaptım
nasıl olsa sonrasnıda bol bol içecek yiyecek şimdiden sıkılmasın:))
keçi boynuzu kürü+ keçiboynuzu pekmezi( ben kürünü çok yaptım artık çok sıkılmıştı biraz ara verdim küre ama bu seferde pekmezini hiç ihmal etmedim yani kürü ile pekmezini dönüşümlü kullandık bazen ikisini bir arada) arısütü+bal+polen+propolis karışımı(ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştım memnun kaldık)
arginmax men(günde dört tane verdim. normalde altı tane ama eşim sayı olrak çok ilaç içtiği için dördünü ancak içebiliyordu zorlamadım)
klomen trental evicap( bunları doktor üç ay içeceksin dedi. iki ay kullandık sonra hamile olduğumu öğrendik)
iki üç günde bir zinco (arginmaxın içinde zaten olduğu için ara ara verdim)
hergün omega3 (gnc nin ürününü tavsiye ederim)
biz bunları yaptık canım benim de adet düzensizliğim olduğu için hergün 3-4 kuru incir balık yağı ve hayıt otu hapı içtim.
umarım bir faydası olur. ama kesinlikle omega-3 evicap arı ürünleri ve keçiboynuzu ürünleri şart. bnuları muhakkak almalı.
birde arginmax kesinlikle. o da gnc nin ürünü. 90 lira civarında bir buçuk ay gidiyor. durumunuz müsaitse proxeed plus çok daha etkili
ama o da 130tl civarında ve 15 gün gidiyor o yüzden maddi olarak arginmx daha kullanışlı..
merhaba morfoloji için eşinize verdiğiniz ek takviyeler nelerdir benide bilgilendirir misiniz?benim eşiminde morfolojisi düşük kruger e göre % 5 çıktı.varikosel vardı dün varikoselden ameliyat oldu.bende çabuk iyileşmesi için doğal takviyeler uygulayayım istiyorumda
tabiki paylaşırım zevklee.. yeterki birilerine faydam olabilsin..
öncelikle çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım tez vakitte sonuç alanlardan olursun.
öncelikle takviyelere hemen başlamana gerke yok 20 gün sonra baaşlayabilirsin. çünkü şimdi vermeye başlasan bile
eşinin ameliyatı çok yeni henüz hücreler kendini toplayabilme aşamasında. bir faydası olmaz bne öyle duymuştum
bu konuda çok güvendiğim krishazel adında bir arkadaşım vardı. ben hep ondan güç aldım onun yaptıklarının uyguladım birebir.
kendisi de zaten doktorların tüp bebekle bile zor demsine rağmen ameliuatın 5. ayında hamile kaldı
şimdi birbuçuk yaşalrında bir kızı var ve ikinci çocuk için yeniden herşeye başlamışlartdı çok şükür şu anda ikincisine de hamile..
ben hep onun azmine hayran kalmıştım ve onun uyguladığı şeyleri uygualamaya çalıştım hep.
o bana ameliyatın 3. haftasında takviyelere başlayabilirsin demişti bende öyle yaptım
nasıl olsa sonrasnıda bol bol içecek yiyecek şimdiden sıkılmasın:))
keçi boynuzu kürü+ keçiboynuzu pekmezi( ben kürünü çok yaptım artık çok sıkılmıştı biraz ara verdim küre ama bu seferde pekmezini hiç ihmal etmedim yani kürü ile pekmezini dönüşümlü kullandık bazen ikisini bir arada) arısütü+bal+polen+propolis karışımı(ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştım memnun kaldık)
arginmax men(günde dört tane verdim. normalde altı tane ama eşim sayı olrak çok ilaç içtiği için dördünü ancak içebiliyordu zorlamadım)
klomen trental evicap( bunları doktor üç ay içeceksin dedi. iki ay kullandık sonra hamile olduğumu öğrendik)
iki üç günde bir zinco (arginmaxın içinde zaten olduğu için ara ara verdim)
hergün omega3 (gnc nin ürününü tavsiye ederim)
biz bunları yaptık canım benim de adet düzensizliğim olduğu için hergün 3-4 kuru incir balık yağı ve hayıt otu hapı içtim.
umarım bir faydası olur. ama kesinlikle omega-3 evicap arı ürünleri ve keçiboynuzu ürünleri şart. bnuları muhakkak almalı.
birde arginmax kesinlikle. o da gnc nin ürünü. 90 lira civarında bir buçuk ay gidiyor. durumunuz müsaitse proxeed plus çok daha etkili
ama o da 130tl civarında ve 15 gün gidiyor o yüzden maddi olarak arginmx daha kullanışlı..
slm canım oncelıkle gecmıs olsun esıne amelıyattan 2 hafta sonra cınko evıcap ve omega 3 verebılırsın
cınko nun hucre yenıleme ozellıgı vardır bızım amelıyat sonrası 3.ayımızda sayımız 6 katına cıkmıstı daha sonra morfolojı sorunu yasadık onun ıcınde proxeed plus kullandık dun yapılan testınde ıse morfolojı sayı normal ama buseferde hızımız dusuk cıktı yanı bırını duzelttık bırı bozuldu bız heyet halındee olusan 3 doktora gıdıyoruz canım 3 doktorumuzda psıkolojıye bagladı bıraz esım ılk baslarda takmıyordu olur olur dıyordu amasanırım buaralar takıor benım yuzumdenama mayıs ayına kadar karar aldık uuzlmek yokkk :) buarada esıne mutlkaa kecıboynuzu kuru yap sayı hız hareket ıcın cok faydası oluyor benım esım amelıyat olalı 9 ay oldu hala gebelık yok ama amelıyat oncesı sayımız 2 mılyon du cok sukur suanda 48 mılyonları gorduk artık psıkolojık olduguna ınanıyorum bende 2 hafta arayla yapılan test cunku hızımız %60-70 ıken 5-10 dusmesı cok garıp geldı yapabılırsen bırde takma kafana canım cok zor bılıyorum bende yapamadım ama en azından donem donem basardım :) gene sormak ıstedıgın bırsey olursa seve seve bılgım dahılınde cevaplarım buaraada esın genel anestezı ılemı oldu amelıyatını ? Epıdurle ıse onerecegımız bırsey daha var
saol arkadaşım Allah razı olsun inş. emeklerinin karşılığını alacaksın.Yok epıdürle oldu belden aşağı uyuşturdular ayık gitti ayık geldi.Bütün önerilerinize açığım:) burda duymuştum mesela ameliyat sonra slip çamaşır falan onuda aldım:) eşimde beğendi rahatmış bu diye.Artık cenab_ı mevlam herkesin yüzüne güler.
amin canım slıp kulot rahat evet benım esımde kullandı baya bı sımdı kullanmıyor amaboxera donduk gene bırde benım esımde aynı sekılde amelıyat oldu doktorumuz vucuttan narkozun atılması ıcın kafeın onerdı gunde 2-3 bardak ya kola ya nescafe ıcsın dedı benımesımde nescafeyı cok sever sert te ıcer narkoz bas agrısı yapar cunku canım bas agrısını engellemek ıcın buarada esının ayaklarını sıcak tut havalar sıcakta olsa vucut dırencı dusuk oldugu ıcın hemen hastalanıyolar benımesım ıdrar yollarını ustmustu kasımda olmustuk amelıyatı bız baya soguktu. bol bol taze portakal falan sıkıp vermıstım
evet doğru dün çok başı ağrıdı.Hep başım dedi.Nescafe falan bnm eşimde sever bol bol içireyim o zaman.ben bir şey daha sormak istiyorum bu çinko evicap ı falan internette mi aldınız nasıl temin ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?