yook canım eczaneden aldık bunlar var eczanede cokda pahalı degıl cınko 16 tl yetıskınler ıcın olanını alıcaksın sarı kutusu var evıcapta 400 mg olanı al oda 15 cıvarı onunda sarı kutusu var cınko nun hucre yenılem ozellegı var cnım
çok teşekkür ederim canım gayet açıklayıcı yazmışsın.proxed plusu biz ameliyat öncesi 5 kutu falan kullandık çokfazla o ilacı kullanmakta ii değilmiş diye duydum ama bilemiyorum.
tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden yararlanmak isterim kesinlikle ara ara bende de kist çıkıyor adetim falan düzenli ama o biraz canımı sıkıyor.Bir kutu doğum kontrol hapı ondan sonra geçiyor.eşime takviyelere başladığımda bende hayıt otunu ve incir kürünü yapmayı düşünüyorum kendime.Bakalım hayırlısı inş.Sen ameliyattan sonra ne zaman hamile kaldın
canım ameliyat öncesi ne kullanılırsa kullanılsın kar etmiyor yani düzelme oluyor gibi görünsede eski haline geri dönüyor.
çünkü damarlarda genişleme olduğu için orada biriken kan ısıyla spermlerin kalitesini bozuyor. yani kaynağı düzelse bile yolda sıkıntılar olduğu müddetçe tam olarak düzelme sağlanamıyor. o yüzden ameliyat sonrası herşeye yeniden başlayın öncesini unutun:))) proxeed pahalı zaten. biraz da arginmax kullanın. ama ikisinden birini mutlaka kullanın derim. nacizane tavsiyem..
bu arada ben ameliyatın 6. ayında hamile olduğumu öğrendim 5. ayında da hamile kalmışım muhtemelen.. sizler daha kısa zamanda sonuç alırsınız inşalalh..
saol cnm inş. herkeslerde ve bizde biran önce sonuç alırız inş.evet argınmaxı deneyeceğim birde saraçoğlunun sitesindeki arısütü polen propolis karışımını,keçiboynuzunu ve cevizleri:))) yalnız eşim bugün rapor için dr.a gitti Com Vitex diye bir ilaç vermiş 15 gün bunu kullan demiş.Bİlen varmnı bu ilacı internette araştırdım biraz genelde cinsel performans arttırıcıama bir yerde makalede sperm sayısı ve hareketşnden bahsetmiş
Bİrde biraz ayıp kaçacak ama eşim dr a sormamışbu ameliyattan sonra nekadar süre ilişki yok ben bir yerde biray falan diye duymuştum ama doğrumudur.Yanşlış bişey yapıp kötü sonuç elde etmek istemiyorumda
Herkese merhaba;
Bugün bi karar aldım kızlar, artık üzülüp ağlamak zırlamak yok:) (Taa ki test sonuçlarına kadar:))
Bundan sonra hem psikolojik hemde fizyolojik iyileşmeye çalışıcam. Oldu mu olacak mı diye kasmıycam, umarım Allah gönlümüze göre verir hayırlı zamanda diye inanmaya çalışıcam. Hep beraber silkelenelim derim.
3 haftadır havuç suyu sıkıyordum eşime. Gündüzleride zorla E vitamini kapsülü:) Çok düzenli olmasa da ceviz vs yemesi için uğraşıyorum O da reddetmiyor gerçi ama benim kadar sistemli takip edemiyor unutuyor falan, o sebeble kontrol bende.
Haa buarada bugün arı sütü-bal-polen-propolis aldım (bunun çok faydası olur mu bilmiyorum gerçi ama enazından zararı olmaz:))
Zaten eylül ortasında 3 ay dolacak, test yapılacak ve o günden itibaren dr'da bazı vitaminler verecektir heralde...
İşte benim cephede durumlar böyle, iyi haberlerinizi bekliyorum:)
Daha öncede yazmıştım, ameliyat olacağımız gün hamile olduğum kesinleşmişti, ama önceki gün evde test yapınca dedikki eşimle, biz bu yola girdiik eğer gerçekten hamileysemde sende de bu sorun varsa ameliyattan vazgeçmeyelim. Eee şimdi diyoruz ki iyiki vazgeçmemişiz. Hoş ameliyat hiç yaramadı vb. gibi yorumlar okusamda ileri derecede varikosel vardı ve bu ameliyatı haketmiştik diye düşünüyorum:) Şimdi sonuç olarak zaman kazanmış olduk, benim kürtajdan sonra korunma sürem vs bitesiye kadar ameliyatın üstündende 4-5 ay geçmiş olacak:)
evet bencede ameliyatla iyi yapmışsınız çünkü geçen her zaman aleyhimize işliyor.Bu ameliyatı şuan olmasalar bile ileride ilerleyip çok ağrı yapıyormuş ayakta falan duramıyorlarmış.sonuçta eşimin iyiliğ içinde bunun olması gerektiğini düşünüyorum.biz kadın doğumcumla tedavimize başlamıştık.yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapıyorduk 2 ay yaptık 3.ay için gittiğimizde eşimin ameliyat kararım aldığını söyledik o zaman tedaviye ara verelim bakarsın ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalırsın dedi.
Kısmet işte umutlar tükenmesin:)Eşin ne zaman ameliyat oldu yenimi
gerçekten insan umut etmeden yaşayamaz heralde, bu dönemlerde nedense zaman biraz yavaş geçiyor gibi geliyor insana ama en azından ameliyatı aradan çıkarmışsınız sizde, şimdi önümüz kış günlerde kısalır:) daha çabuk geçer:) Biz Haziran 15 te olmuştuk:) Eylül 15 te gidicez doktora:)
Merhaba kızlar;
Giremiyorum epeydir,biraz telaşlarımız var.Hepiniz için ayrı ayrı meraktayım.
Gökçenim ne güzel şeyler yazmışsın,karamsarlığa düşene moral olan türden.
Yeni arkadaşlar da katılmış aramıza,hoşgelmişler.
Dilerim paylaşımları en kısa sürede mucizelerine yönelik olsun.
Biz de bu aralar bi rahatlık var sormayın:)
Herşeyi bıraktık bir iki vitamin haricinde.
Eşimin bu ay test vermesi gerekiyordu,koşturmacalardan gidemedi.
Eylüle kaldı.Göğüsler sinyal verdi muhtemelen haftaya gelir istenmeyen misafir.
Hayırlısı ya napalım,elimizde olmayan şeyler için sıkılmak çare mi ki.
Bazen düşünüyorum da,eğer hayatımızda,çevremizde nerede durması gerektiğini bilmeyen,
sorularıyla,saçma sapan fütursuzca savurduğu cümleleriyle bizi sinirlendiren,yıpratan insanlar olmasaydı,
bu süreci atlatmak çok daha kolay olurdu.Ama onları yoklarmış gibi göremeyeceğimize,buna izin vermediklerine göre,
en iyi yapacağımız şey kulak asmamak.Bizim yolumuz zorlu bi yol,yıpratıcı,yorucu...
Ama uğrunda emek harcadığımız şey öyle kutsal ki,mutlaka hepimiz başarıcaz.
Er ya da geç gelicek bebişler.Kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Bir de kafaları boşaltmak çok önemli.Misal bu aralar öyle yoruluyorum ki,düşünüp üzülmeye vaktim kalmıyor çoğu zaman.
Uğraşlar bulmak lazım.Spor olur,değişik bi hobi olur zaman varsa,sevdiğiniz ve iyi niyetinden şüphe etmediğiniz misafirler olur.
Misafir ağırlamak da yeterince meşgul edici bir durum:)
Kafa dağıtmak için de bire bir.Fiziken yorgun olunca uzun uzadıya düşünemiyor insan.
Herşeyden önemlisi de sahip olduklarımız.insanın sağlığı yerindeyse,huzurun hakim olduğu bir ev ve sevgi dolu bir eşi varsa,
geri kalan herşey uzun bekleyişlere de gebe olsa mutlaka gerçekleşir.
Ayrıca hiç birimizin sorunu çözümsüz değil.Accık uğraştırıyor işte.Ama beklediğimize değecek mucizelere sahip olucaz.
Çok mu polyannayım ki bugün:)
İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız, buna canı gönülden dua ediyorum, hele böyle bi acı yaşadıktan sonra, herkes mutlu olsun istiyorum:) Artık burda test sonuçlarımızı paylaşırız bi aksilik olmazsa
ıyı geceler gogı
ben bugun bıraz yogundum,bır de bugun testler vardı benım onları verdım
kımsede cıt yok,kocişini yanına alan uyumuş heralde :)
doktorunuzun adını öğrenebilir miyim acababenim eşim de 2007 ekiminde varikosel ameliyatı olmuştu , tek taraflı.bizde de doktor 6 ay bekleyin bir sonuç elde edemezseniz gelin sayım yapalım demişti.allaha çok şükür ki gerek kalmadı 2008 ocakta hiç beklemediğim bir zamnada hamile kaldım . şimdi oğlum kucağımda.allah herkese nasip etsin. bu arada ek olarak hiçbir ilaç ve doğal içecek yiyecek kullanmadık.morallerimizi yüksek tuttuk sadece.bence en öneml ilaç da o.herkese bol şans.umudumuzu yitirdiğimiz zaman asıl problem o zaman başlıyor demektir.
tabiki paylaşırım zevklee.. yeterki birilerine faydam olabilsin..
öncelikle çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin umarım tez vakitte sonuç alanlardan olursun.
öncelikle takviyelere hemen başlamana gerke yok 20 gün sonra baaşlayabilirsin. çünkü şimdi vermeye başlasan bile
eşinin ameliyatı çok yeni henüz hücreler kendini toplayabilme aşamasında. bir faydası olmaz bne öyle duymuştum
bu konuda çok güvendiğim krishazel adında bir arkadaşım vardı. ben hep ondan güç aldım onun yaptıklarının uyguladım birebir.
kendisi de zaten doktorların tüp bebekle bile zor demsine rağmen ameliuatın 5. ayında hamile kaldı
şimdi birbuçuk yaşalrında bir kızı var ve ikinci çocuk için yeniden herşeye başlamışlartdı çok şükür şu anda ikincisine de hamile..
ben hep onun azmine hayran kalmıştım ve onun uyguladığı şeyleri uygualamaya çalıştım hep.
o bana ameliyatın 3. haftasında takviyelere başlayabilirsin demişti bende öyle yaptım
nasıl olsa sonrasnıda bol bol içecek yiyecek şimdiden sıkılmasın:))
keçi boynuzu kürü+ keçiboynuzu pekmezi( ben kürünü çok yaptım artık çok sıkılmıştı biraz ara verdim küre ama bu seferde pekmezini hiç ihmal etmedim yani kürü ile pekmezini dönüşümlü kullandık bazen ikisini bir arada) arısütü+bal+polen+propolis karışımı(ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştım memnun kaldık)
arginmax men(günde dört tane verdim. normalde altı tane ama eşim sayı olrak çok ilaç içtiği için dördünü ancak içebiliyordu zorlamadım)
klomen trental evicap( bunları doktor üç ay içeceksin dedi. iki ay kullandık sonra hamile olduğumu öğrendik)
iki üç günde bir zinco (arginmaxın içinde zaten olduğu için ara ara verdim)
hergün omega3 (gnc nin ürününü tavsiye ederim)
biz bunları yaptık canım benim de adet düzensizliğim olduğu için hergün 3-4 kuru incir balık yağı ve hayıt otu hapı içtim.
umarım bir faydası olur. ama kesinlikle omega-3 evicap arı ürünleri ve keçiboynuzu ürünleri şart. bnuları muhakkak almalı.
birde arginmax kesinlikle. o da gnc nin ürünü. 90 lira civarında bir buçuk ay gidiyor. durumunuz müsaitse proxeed plus çok daha etkili
ama o da 130tl civarında ve 15 gün gidiyor o yüzden maddi olarak arginmx daha kullanışlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?