Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun.İnş.tez zamanda bebeğini kucağına alırsın cenab_ı mevlam herkesin yar ve yardımcısı olsun

canım ameliyat öncesi ne kullanılırsa kullanılsın kar etmiyor yani düzelme oluyor gibi görünsede eski haline geri dönüyor.
çünkü damarlarda genişleme olduğu için orada biriken kan ısıyla spermlerin kalitesini bozuyor. yani kaynağı düzelse bile yolda sıkıntılar olduğu müddetçe tam olarak düzelme sağlanamıyor. o yüzden ameliyat sonrası herşeye yeniden başlayın öncesini unutun:))) proxeed pahalı zaten. biraz da arginmax kullanın. ama ikisinden birini mutlaka kullanın derim. nacizane tavsiyem..
bu arada ben ameliyatın 6. ayında hamile olduğumu öğrendim 5. ayında da hamile kalmışım muhtemelen.. sizler daha kısa zamanda sonuç alırsınız inşalalh..

Herkese merhaba;

Bugün bi karar aldım kızlar, artık üzülüp ağlamak zırlamak yok:) (Taa ki test sonuçlarına kadar:))

Bundan sonra hem psikolojik hemde fizyolojik iyileşmeye çalışıcam. Oldu mu olacak mı diye kasmıycam, umarım Allah gönlümüze göre verir hayırlı zamanda diye inanmaya çalışıcam. Hep beraber silkelenelim derim.

3 haftadır havuç suyu sıkıyordum eşime. Gündüzleride zorla E vitamini kapsülü:) Çok düzenli olmasa da ceviz vs yemesi için uğraşıyorum O da reddetmiyor gerçi ama benim kadar sistemli takip edemiyor unutuyor falan, o sebeble kontrol bende.

Haa buarada bugün arı sütü-bal-polen-propolis aldım (bunun çok faydası olur mu bilmiyorum gerçi ama enazından zararı olmaz:))

Zaten eylül ortasında 3 ay dolacak, test yapılacak ve o günden itibaren dr'da bazı vitaminler verecektir heralde...

İşte benim cephede durumlar böyle, iyi haberlerinizi bekliyorum:)

saol cnm inş. herkeslerde ve bizde biran önce sonuç alırız inş.evet argınmaxı deneyeceğim birde saraçoğlunun sitesindeki arısütü polen propolis karışımını,keçiboynuzunu ve cevizleri:))) yalnız eşim bugün rapor için dr.a gitti Com Vitex diye bir ilaç vermiş 15 gün bunu kullan demiş.Bİlen varmnı bu ilacı internette araştırdım biraz genelde cinsel performans arttırıcıama bir yerde makalede sperm sayısı ve hareketşnden bahsetmiş
Bİrde biraz ayıp kaçacak ama eşim dr a sormamışbu ameliyattan sonra nekadar süre ilişki yokben bir yerde biray falan diye duymuştum ama doğrumudur.Yanşlış bişey yapıp kötü sonuç elde etmek istemiyorumda

Bahsettiğiniz ilacı bilmiyorum, biz henüz ilaç aşamasına gelemedik çünkü:) ama ilişki için drumuz en geç 2 hafta sonrasında her açıdan normal hayatınıza dönebilirsiniz demişti, ilişkide dahil,

Son düzenleme:

evet çok ilginçtir ama yazılara ve tecrübelere baktığında nedense kadınların ya o ay hamile kalacam diye umudu olmadığı yada kendilerini çok rahat hissettikelri dönemde hamile kalmışlkar biraz devrik oldu ama toplarsın artık:)bende her kırmızı kartı görünce kendimi çok üzüyorum ama bende karar aldım bu ay artık bu kadar üzülmeyceğim çünkü farkeetimki kendimle beraber eşimide üzmüşüm onunda kendini kötü hissetmesine sebep vermiş olabilirim. o yüzden takmamak için elimden geleni yapacağım.ZAten biz daha 2 gün önce ameliyat oldukmart yada nisana kadar süre verdim kendime

Daha öncede yazmıştım, ameliyat olacağımız gün hamile olduğum kesinleşmişti, ama önceki gün evde test yapınca dedikki eşimle, biz bu yola girdiik eğer gerçekten hamileysemde sende de bu sorun varsa ameliyattan vazgeçmeyelim. Eee şimdi diyoruz ki iyiki vazgeçmemişiz. Hoş ameliyat hiç yaramadı vb. gibi yorumlar okusamda ileri derecede varikosel vardı ve bu ameliyatı haketmiştik diye düşünüyorum:) Şimdi sonuç olarak zaman kazanmış olduk, benim kürtajdan sonra korunma sürem vs bitesiye kadar ameliyatın üstündende 4-5 ay geçmiş olacak:)

evet bencede ameliyatla iyi yapmışsınız çünkü geçen her zaman aleyhimize işliyor.Bu ameliyatı şuan olmasalar bile ileride ilerleyip çok ağrı yapıyormuş ayakta falan duramıyorlarmış.sonuçta eşimin iyiliğ içinde bunun olması gerektiğini düşünüyorum.biz kadın doğumcumla tedavimize başlamıştık.yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapıyorduk 2 ay yaptık 3.ay için gittiğimizde eşimin ameliyat kararım aldığını söyledik o zaman tedaviye ara verelim bakarsın ameliyattan sonra kendiliğinden hamile kalırsın dedi.
Kısmet işte umutlar tükenmesin:)Eşin ne zaman ameliyat oldu yenimi

gerçekten insan umut etmeden yaşayamaz heralde, bu dönemlerde nedense zaman biraz yavaş geçiyor gibi geliyor insana ama en azından ameliyatı aradan çıkarmışsınız sizde, şimdi önümüz kış günlerde kısalır:) daha çabuk geçer:) Biz Haziran 15 te olmuştuk:) Eylül 15 te gidicez doktora:)

inş. iyi sonuçlar alırsınız.evet aradan çıkardık ameliyatı yazın zaten sıcakta insan bişey istemiyor.Şimdi uzun ve soğuk kış geceleri daha verimli geçer inş.

Merhaba kızlar;
Giremiyorum epeydir,biraz telaşlarımız var.Hepiniz için ayrı ayrı meraktayım.
Gökçenim ne güzel şeyler yazmışsın,karamsarlığa düşene moral olan türden.
Yeni arkadaşlar da katılmış aramıza,hoşgelmişler.
Dilerim paylaşımları en kısa sürede mucizelerine yönelik olsun.
Biz de bu aralar bi rahatlık var sormayın:)
Herşeyi bıraktık bir iki vitamin haricinde.
Eşimin bu ay test vermesi gerekiyordu,koşturmacalardan gidemedi.
Eylüle kaldı.Göğüsler sinyal verdi muhtemelen haftaya gelir istenmeyen misafir.
Hayırlısı ya napalım,elimizde olmayan şeyler için sıkılmak çare mi ki.
Bazen düşünüyorum da,eğer hayatımızda,çevremizde nerede durması gerektiğini bilmeyen,
sorularıyla,saçma sapan fütursuzca savurduğu cümleleriyle bizi sinirlendiren,yıpratan insanlar olmasaydı,
bu süreci atlatmak çok daha kolay olurdu.Ama onları yoklarmış gibi göremeyeceğimize,buna izin vermediklerine göre,
en iyi yapacağımız şey kulak asmamak.Bizim yolumuz zorlu bi yol,yıpratıcı,yorucu...
Ama uğrunda emek harcadığımız şey öyle kutsal ki,mutlaka hepimiz başarıcaz.
Er ya da geç gelicek bebişler.Kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Bir de kafaları boşaltmak çok önemli.Misal bu aralar öyle yoruluyorum ki,düşünüp üzülmeye vaktim kalmıyor çoğu zaman.
Uğraşlar bulmak lazım.Spor olur,değişik bi hobi olur zaman varsa,sevdiğiniz ve iyi niyetinden şüphe etmediğiniz misafirler olur.
Misafir ağırlamak da yeterince meşgul edici bir durum:)
Kafa dağıtmak için de bire bir.Fiziken yorgun olunca uzun uzadıya düşünemiyor insan.
Herşeyden önemlisi de sahip olduklarımız.insanın sağlığı yerindeyse,huzurun hakim olduğu bir ev ve sevgi dolu bir eşi varsa,
geri kalan herşey uzun bekleyişlere de gebe olsa mutlaka gerçekleşir.
Ayrıca hiç birimizin sorunu çözümsüz değil.Accık uğraştırıyor işte.Ama beklediğimize değecek mucizelere sahip olucaz.
Çok mu polyannayım ki bugün:)

İnşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız, buna canı gönülden dua ediyorum, hele böyle bi acı yaşadıktan sonra, herkes mutlu olsun istiyorum:) Artık burda test sonuçlarımızı paylaşırız bi aksilik olmazsa

insanın bu yolda böyle güzel sözlere ve gazlara ihtiyacı var.Kendini anladığını düşündüğü insanların fikirlerinede ihtiyacı var.Hep bilrlikte hedeflerimize ulaşacağız inş.

inş.güzel ve en yakınzamanda daha güzel ve hayırlı bir test sonuçları paylaşılır

ıyı geceler gogı
ben bugun bıraz yogundum,bır de bugun testler vardı benım onları verdım
kımsede cıt yok,kocişini yanına alan uyumuş heralde :)

ıyı geceler gogı
ben bugun bıraz yogundum,bır de bugun testler vardı benım onları verdım
kımsede cıt yok,kocişini yanına alan uyumuş heralde :)

heheheh evet canım buarada tekrar gunaydınn bende aksamları cok gıremedım pc yı dukkandan eve tasıması zor geldı :)) guzel cıkar ınsallah test sonucların

doktorunuzun adını öğrenebilir miyim acaba

merhaba öncelikle teşekkür ediyorum hamile kaldığınız halde insanlara umut aşılamak için bu mesajları yazdığınız için yardım ettiğiniz için benim eşim de aynı dertten muzdarip bizde ameliyat düşünüyoruz Dr. Abdullah Arman ı düşünüyoruz fakat doğru bi seçim mi bilemiyoruz birz kafamız karışık açıkcası sizin eşiniz hangi doktor veya hastanede ameliyat oldu öğrenebilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…