Merhaba kızlar;
Giremiyorum epeydir,biraz telaşlarımız var.Hepiniz için ayrı ayrı meraktayım.
Gökçenim ne güzel şeyler yazmışsın,karamsarlığa düşene moral olan türden.
Yeni arkadaşlar da katılmış aramıza,hoşgelmişler.
Dilerim paylaşımları en kısa sürede mucizelerine yönelik olsun.
Biz de bu aralar bi rahatlık var sormayın:)
Herşeyi bıraktık bir iki vitamin haricinde.
Eşimin bu ay test vermesi gerekiyordu,koşturmacalardan gidemedi.
Eylüle kaldı.Göğüsler sinyal verdi muhtemelen haftaya gelir istenmeyen misafir.
Hayırlısı ya napalım,elimizde olmayan şeyler için sıkılmak çare mi ki.
Bazen düşünüyorum da,eğer hayatımızda,çevremizde nerede durması gerektiğini bilmeyen,
sorularıyla,saçma sapan fütursuzca savurduğu cümleleriyle bizi sinirlendiren,yıpratan insanlar olmasaydı,
bu süreci atlatmak çok daha kolay olurdu.Ama onları yoklarmış gibi göremeyeceğimize,buna izin vermediklerine göre,
en iyi yapacağımız şey kulak asmamak.Bizim yolumuz zorlu bi yol,yıpratıcı,yorucu...
Ama uğrunda emek harcadığımız şey öyle kutsal ki,mutlaka hepimiz başarıcaz.
Er ya da geç gelicek bebişler.Kimse umutsuzluğa kapılmasın.
Bir de kafaları boşaltmak çok önemli.Misal bu aralar öyle yoruluyorum ki,düşünüp üzülmeye vaktim kalmıyor çoğu zaman.
Uğraşlar bulmak lazım.Spor olur,değişik bi hobi olur zaman varsa,sevdiğiniz ve iyi niyetinden şüphe etmediğiniz misafirler olur.
Misafir ağırlamak da yeterince meşgul edici bir durum:)
Kafa dağıtmak için de bire bir.Fiziken yorgun olunca uzun uzadıya düşünemiyor insan.
Herşeyden önemlisi de sahip olduklarımız.insanın sağlığı yerindeyse,huzurun hakim olduğu bir ev ve sevgi dolu bir eşi varsa,
geri kalan herşey uzun bekleyişlere de gebe olsa mutlaka gerçekleşir.
Ayrıca hiç birimizin sorunu çözümsüz değil.Accık uğraştırıyor işte.Ama beklediğimize değecek mucizelere sahip olucaz.
Çok mu polyannayım ki bugün:)
merhaba öncelikle teşekkür ediyorum hamile kaldığınız halde insanlara umut aşılamak için bu mesajları yazdığınız için yardım ettiğiniz için benim eşim de aynı dertten muzdarip bizde ameliyat düşünüyoruz Dr. Abdullah Arman ı düşünüyoruz fakat doğru bi seçim mi bilemiyoruz birz kafamız karışık açıkcası sizin eşiniz hangi doktor veya hastanede ameliyat oldu öğrenebilirmiyim?
açıkçası biz ameliyat olmamaız gerektiğini öğrenince hemen ameliyt olduk gittiğimiz doktorda. öyle aman aman da araştırmadık doktoru. malatyada yaşıyoruz burada öyle çok ünlü doktorlar falan da yok. ilk gittiğimiz üroloğa ameliyat olduk:))) doktor ne kadar önemlidir bilmiyorum çünkü varikosel için çok basit bir ameliyat diyorlar yani herkesin yapabileceği. ben araştırmıştım da ürolojide asistanlara ilk gösterilen ve onlara yaptırılabilen ameliyatlardan demişlerdi. açıkçası böyle basit bir ameliyat için tonlarca para alan doktorları da anlamıyorum. mesela biz özel bir hastanede yaptırdık. 100 tl gibi komik bir rakama ameliyat oldu eşim herşey dahil. orada bir gece kalma da..
ve başarılı bir ameliyat olmuş demek ki sonuç alabildik. bazı yerlerde 1000 küsur para talep eden doktorları duyuyorum şaşıyorum açıkçası..
siz iyi araştırın tabiki de ama çok basit bir ameliyat olduğunu da unutmayın:)))
:2:
demek ürolojide ilk öğretilen ameliyatlardan.sen çok iyi vermişsin 100 tl özele.biz devlet hastanesinde olduk orada bile özel oda bir gecelik fiyatı 60 tl'idi.ben de dr araştırırken 5800 fiyat veren bile duydum.tabi bu fiyatı veren profesördü ve kend, hastanesinde mikrocerrahi yöntemi ile yapıyordu ameliyatı.kk da meşhur bir dr var Ankara'da kendisi o da 5000 tl fiyat verdi.biz de devlette olmamıza rağmen fayda gördük ki artışlarımız olduinşallah devamda eder
Doktor hastane vs işleri birazda şans işi tabi, devlet hastenesi diye dr'un kötü olması asla düşünülemez, oda onca yıl dirsek çürütüyor, aynı eğitimlerden geçiyor sonuçta:)) Ne güzel iyi sonuçlar almışsınız, darısı bizlerinde başına...
Evet eylülde:) Yaa öyle merak ediyorum ki anlatamam, hayırlısı olsun tabi ama yine de merak işte. Dr 3 ay hiç ekstra birşey kullanmayın dedi ama ben kürtajdan sonra kafayı bozup kendi çapımda ufak kürlere başladım 1 aydır:))
dr'lara bakma sen onlara kalsa kullandırmazlar.sadece ameliyatın kendi başına başarısını görmek için.ama sen iyi yapmışsın başlamakla kürlere.bizimde ekim sonu 2.testimiz var inşallah artışımız artarak devam etmiştir
Şimdilik havuç suyu (hazırlaması kolay geldiği için ondan başladım:)) e vitamini ve arısütü-bal-polen-propolis:)) bakalım ne olacak:))Sizin epey olmuş ameliyat olalı o zaman, 3. ayda anlamlı sonuçlar aldınız mı ameliyattan sonra
temmuz sonun da yani 4.ay da yaptırdık biz ilk testimizi takviyelere geç başladık diye.7.ayın sonunda vermiş olcaz 2.testimizi de.ilk testimiz de sayımız 2 milyondan 14 milyona morfolojimiz de sıfırdan 4 e çıktı.hızımız %12 idi % 14 olmuş.az artmış o biraz ama olsun buna da şükür
Şimdilik havuç suyu (hazırlaması kolay geldiği için ondan başladım:)) e vitamini ve arısütü-bal-polen-propolis:)) bakalım ne olacak:))Sizin epey olmuş ameliyat olalı o zaman, 3. ayda anlamlı sonuçlar aldınız mı ameliyattan sonra
bu havuç suyunu nasıl hazırlıyorsunuz ve ne zaman içiliyor aç tok yani.:)) birşey daha neye yarıyor
bu havuç suyunu nasıl hazırlıyorsunuz ve ne zaman içiliyor aç tok yani.:)) birşey daha neye yarıyor
peki gökçencim evicapla keçi boynuzu pekmezini aynı anda içse bi sorun olurmu ki.hani havuç kürü ile keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmayınca aklıma böle bir şey geldi decanım hareket için birebir. ben hiç yapmadım ama yapacaktım:)))
keçi boynuzu kürü ile birlikte uygulanmıyor. üç ay keçi boynuzu kürü sonra onu bırkıp birazda havuç suyunu yapıyorsun. yalnız eşler sigara içiyorsa hiç bir faydası yokmuş yapılmamalı bilginize..
beni eşim sigra içmiyordu yapacaktım ama bir türlü keçi boynuzunu bırakıp ona başlayamadım keçi boynuzu benim vazgeçilmezimdi..
hareket için ama yapın siz yine de..
hiç bişi yok. havuçu sıkıyorsun katı meyve sıkacağında hergün bir bardak içecek eğer farketmez ve tadından rahatsız olmaz derseniz içine birkaç damlada zeytinyağı damlatabilirsiniz. doğal e vitamini:))) bu arada ben havucu suyunu sıkarak vermesem de muhakkak kışın salatasını yapardım. ıspanak pırasa bezelye gibi yemekelere muhakkak ilave ederdim. kış da geliyor havuçtan vazgeçmeyinnn:))))
havuç suyunu içmeden 1,5 2 saat kadar önce bir şey yememiş olması daha iyi olur.artı mutlaka içine 1-2 damla zeytin yağı damlat.saraçoğlundan duymuştım ve ben öyle yaptım ama anca 15 gün yapabildim bana zor geldi onu hazırlamak.zaten eşimde bayılmıyodu içiyim die.gerçi şimdi evicap aldık onu içiyo.omega 3 tablet de alıp içebilirsiniz o da çok önemli.biz aldık bir kaç gün önce.
peki gökçencim evicapla keçi boynuzu pekmezini aynı anda içse bi sorun olurmu ki.hani havuç kürü ile keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmayınca aklıma böle bir şey geldi de
:))) canım onu duymadım valla..
ama biz yaptık hem pekmezi içtik hemde evicap aldık evicap 400 mglık olacak ama.
saraçoğlundan duymuştum bende iki kür bir arada olmaz diye her kür için geçerli bu. mesela soğan kürü yaparken incir kürünü de tavsiye etmiyordu. soğan kürünü yapın. sonra diğer ay incir kürü diyordu.
sanırım kürler bitkisel olduğu için birbirine ters etki ederek faydasız hale getirmesin diye ikik kürü birarada önermiyordu.
ama evcap vitamin bişi olmaz inşalalh.. beraber içsin şifa niyetine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?