Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

polyanalığın işe yarıyo canım,ben bu ayki gazımı aldım bu yazıdan...rabbim herkes hakkında hayırlısını nasip etsin,biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri,,,biz bu ay ümitliyiz ama bakalım artık,2 gün geçti reglm,3,5 gün sonra test yapıcam,inşallah umutlarımız boşa çıkmaz,bu ay eşimde bende çok heycanlıyız kıpır kıpırız,sanki bu ay bebişimiz gelecek öle hissediyoruz...

açıkçası biz ameliyat olmamaız gerektiğini öğrenince hemen ameliyt olduk gittiğimiz doktorda. öyle aman aman da araştırmadık doktoru. malatyada yaşıyoruz burada öyle çok ünlü doktorlar falan da yok. ilk gittiğimiz üroloğa ameliyat olduk:))) doktor ne kadar önemlidir bilmiyorum çünkü varikosel için çok basit bir ameliyat diyorlar yani herkesin yapabileceği. ben araştırmıştım da ürolojide asistanlara ilk gösterilen ve onlara yaptırılabilen ameliyatlardan demişlerdi. açıkçası böyle basit bir ameliyat için tonlarca para alan doktorları da anlamıyorum. mesela biz özel bir hastanede yaptırdık. 100 tl gibi komik bir rakama ameliyat oldu eşim herşey dahil. orada bir gece kalma da..
ve başarılı bir ameliyat olmuş demek ki sonuç alabildik. bazı yerlerde 1000 küsur para talep eden doktorları duyuyorum şaşıyorum açıkçası..
siz iyi araştırın tabiki de ama çok basit bir ameliyat olduğunu da unutmayın:)))

100 nerde 1000 nerde?Aynı ameliyat oysa..şaşırma gökçencim 1000 küsurları bızzat verenlerdenız canım bız...

Kızlar merhaba,

Hanginiz İstanbul'da yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, burda fiyatlar çok uçuk( eee birde malesef İstanbul'da güvensizlik yaratacak ortam çok fazla, bu yüzden nispeten güvenilir ve kaliteli bi hastanede olalım dedik, özel sağlık sigortamız var normalde, ama hemen hemen hiç bir özel sağlık sigortası malesef bu ameliyatı karşılamıyor( Doktorumuzunda çabasıyla indirimli olarak 3000 tl'yi bayıldık. Gerçi iyi sonuç alalımda napalım 2 ay az yedik az gezdik az giydik:) Bu hastane baya ünlü bi hastane ama daha ünlüsünde indirimli fiyat 5500 tl fiyat verdiler, üstelik her ikiside günübirlik yatış yok. Neyse buna şükür o an gücümüz vardı karşıladıkta Allah olmayanlara yardım etsin inşallah(( Şimdi artık sonuca bakıyorum, ne kadar zamanda nekadar iyileşicez diye:)

demek ürolojide ilk öğretilen ameliyatlardan.sen çok iyi vermişsin 100 tl özele.biz devlet hastanesinde olduk orada bile özel oda bir gecelik fiyatı 60 tl'idi.ben de dr araştırırken 5800 fiyat veren bile duydum.tabi bu fiyatı veren profesördü ve kend, hastanesinde mikrocerrahi yöntemi ile yapıyordu ameliyatı.kk da meşhur bir dr var Ankara'da kendisi o da 5000 tl fiyat verdi.biz de devlette olmamıza rağmen fayda gördük ki artışlarımız oldu inşallah devamda eder

Son düzenleme:

Doktor hastane vs işleri birazda şans işi tabi, devlet hastenesi diye dr'un kötü olması asla düşünülemez, oda onca yıl dirsek çürütüyor, aynı eğitimlerden geçiyor sonuçta:)) Ne güzel iyi sonuçlar almışsınız, darısı bizlerinde başına...

amin cnm inşalah.yanlış hatırlıyo olabilirim ama sizin ilk testiniz eylül'de galiba.güzel sonuçlar alırsınız inşallah siz de

Evet eylülde:) Yaa öyle merak ediyorum ki anlatamam, hayırlısı olsun tabi ama yine de merak işte. Dr 3 ay hiç ekstra birşey kullanmayın dedi ama ben kürtajdan sonra kafayı bozup kendi çapımda ufak kürlere başladım 1 aydır:))

dr'lara bakma sen onlara kalsa kullandırmazlar.sadece ameliyatın kendi başına başarısını görmek için.ama sen iyi yapmışsın başlamakla kürlere.bizimde ekim sonu 2.testimiz var inşallah artışımız artarak devam etmiştir

Şimdilik havuç suyu (hazırlaması kolay geldiği için ondan başladım:)) e vitamini ve arısütü-bal-polen-propolis:)) bakalım ne olacak:))Sizin epey olmuş ameliyat olalı o zaman, 3. ayda anlamlı sonuçlar aldınız mı ameliyattan sonra

temmuz sonun da yani 4.ay da yaptırdık biz ilk testimizi takviyelere geç başladık diye.7.ayın sonunda vermiş olcaz 2.testimizi de.ilk testimiz de sayımız 2 milyondan 14 milyona morfolojimiz de sıfırdan 4 e çıktı.hızımız %12 idi % 14 olmuş.az artmış o biraz ama olsun buna da şükür

Kesinlikle bunada şükür, sevindim sonuçlarınıza, inşallah daha da artar, banada umut oldu tabi:)) Bizim sayı normale çok yakın zaten drlar normal kabul ediyorlar o sayıyı, Hız pek iyi değil de ben en çok 0 olan morfolojiye takmıştım (gerçi benim drum çok takılma diyo ama olsun) anlık değişiklikler olsada demekki düzelebiliyomuş:)

bu havuç suyunu nasıl hazırlıyorsunuz ve ne zaman içiliyor aç tok yani.:)) birşey daha neye yarıyor

bu havuç suyunu nasıl hazırlıyorsunuz ve ne zaman içiliyor aç tok yani.:)) birşey daha neye yarıyor

canım hareket için birebir. ben hiç yapmadım ama yapacaktım:)))
keçi boynuzu kürü ile birlikte uygulanmıyor. üç ay keçi boynuzu kürü sonra onu bırkıp birazda havuç suyunu yapıyorsun. yalnız eşler sigara içiyorsa hiç bir faydası yokmuş yapılmamalı bilginize..
beni eşim sigra içmiyordu yapacaktım ama bir türlü keçi boynuzunu bırakıp ona başlayamadım keçi boynuzu benim vazgeçilmezimdi..
hareket için ama yapın siz yine de..
hiç bişi yok. havuçu sıkıyorsun katı meyve sıkacağında hergün bir bardak içecek eğer farketmez ve tadından rahatsız olmaz derseniz içine birkaç damlada zeytinyağı damlatabilirsiniz. doğal e vitamini:))) bu arada ben havucu suyunu sıkarak vermesem de muhakkak kışın salatasını yapardım. ıspanak pırasa bezelye gibi yemekelere muhakkak ilave ederdim. kış da geliyor havuçtan vazgeçmeyinnn:))))

havuç suyunu içmeden 1,5 2 saat kadar önce bir şey yememiş olması daha iyi olur.artı mutlaka içine 1-2 damla zeytin yağı damlat.saraçoğlundan duymuştım ve ben öyle yaptım ama anca 15 gün yapabildim bana zor geldi onu hazırlamak.zaten eşimde bayılmıyodu içiyim die.gerçi şimdi evicap aldık onu içiyo.omega 3 tablet de alıp içebilirsiniz o da çok önemli.biz aldık bir kaç gün önce.

peki gökçencim evicapla keçi boynuzu pekmezini aynı anda içse bi sorun olurmu ki.hani havuç kürü ile keçiboynuzu kürü aynı anda yapılmayınca aklıma böle bir şey geldi de

İlk varikosel olduğunu öğrendiğimiz zaman ameliyata kadar 1 hafta kadar keçiboynuzu kürü yapmaya başlamıştım, nerden başlarsam kardır diye düşünmüştüm. Zaten sonra bizm ameliyat hamilelik hepsi birbirine karışınca kürü falan bıraktım:)) Tabii sonra başa sardık, ama nedense bana keçiboynuzu zor geldi, direkt havuç suyundan başladım, keçiboynuzuna 1 hafta sonra başlıyacağım, her zamanki gibi tersten başladım ben:)) Aslında okuduğum yazılarda havuç suyu özellikle cinsel performans üzerine etkiliymiş, ama sperm kanallarını açıp hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırarak etki gösteriyormuş. Bende zeytinyağı damlatıyorum içine (gerçi bence içindeki vitaminin çözünmesi için vücuttaki yağda yeter ama ne biliyim kar kardır işte:)) Umarım tersten başlamakta fayda getirir:)

:))) canım onu duymadım valla..
ama biz yaptık hem pekmezi içtik hemde evicap aldık evicap 400 mglık olacak ama.
saraçoğlundan duymuştum bende iki kür bir arada olmaz diye her kür için geçerli bu. mesela soğan kürü yaparken incir kürünü de tavsiye etmiyordu. soğan kürünü yapın. sonra diğer ay incir kürü diyordu.
sanırım kürler bitkisel olduğu için birbirine ters etki ederek faydasız hale getirmesin diye ikik kürü birarada önermiyordu.
ama evcap vitamin bişi olmaz inşalalh.. beraber içsin şifa niyetine..

siz aynı anda almışsınız ve sonuçları güzel olmuş baksanızaevicap 400 mg alıyoruz cnm zaten.günde 2 yemek kaşığı da saraçoğlunun pekmezinden içicek inşaallah.henüz pekmeze başlamadı.ara ara içtiği oldu ama düzensiz.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazmıyorum arada girip ne var ne yok öğreniyorum merak ediyorum sizi eylülde kpss ye giricem aöf sınavı var çok yoğunum yani anlıyacağınız arkadaşlar benim bugün altı günüm geçti ve zorla bi test yaptım korka korka ne var ne yok diye yaraabbim hemen ikinci çizgi belirdi ikiside kopkoyu inanamadım ağladım sevinçten hiç ümit etmedim olmaz dedim ama rabbim büyük malum geçen ay ramazandı yani birliktelik ancak 3 bilemedin 4 kere olmuştur ve hiç yumurtama falan düşünmedim uzun süre yatmadım hemen kalktım banyo yaptım ama oldu ol dedi oldu akşam kan testi yaptırcam kesin mi diye hala bi şüphe var inanamıyorum daha eşime söylemedim onun yüzünü görmek istiyorum çünkü ameliyatımızın 10 ayında mucize gönderdi rabbim hamd olsun kızlar çok ümitsiz olduğum zaman oldu benim hiç olmayacak mı dediğim zamanlar oldu ama hep atlattım aşılama bile yaptırdım 3 ay önce artık sınavdan sonra tüp bebek yaptırcaktım daha garanti diye ama rabbim çok büyük o biliyo her şeyi inş kesin hamileyimdir allahım hiç birinizi bekletmesin hepinize nasip etsin hayırlısıyla kızlar bide şu var ben size ne kadar takmayın desemde çok zor insan hep düşünüyo ama sadece bebek için üzülmeyin diyebilirim ben bunu başardım daha çok da aşılamadan sonra oldu nasıl oldu bilmiyorum amaoldu belki kabullendim neyse çok uzatdım kafanız şişmesin hepinizi öpüyorum dua bekliyorum ve dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…