canım hareket için birebir. ben hiç yapmadım ama yapacaktım:)))
keçi boynuzu kürü ile birlikte uygulanmıyor. üç ay keçi boynuzu kürü sonra onu bırkıp birazda havuç suyunu yapıyorsun. yalnız eşler sigara içiyorsa hiç bir faydası yokmuş yapılmamalı bilginize..
beni eşim sigra içmiyordu yapacaktım ama bir türlü keçi boynuzunu bırakıp ona başlayamadım keçi boynuzu benim vazgeçilmezimdi..
hareket için ama yapın siz yine de..
hiç bişi yok. havuçu sıkıyorsun katı meyve sıkacağında hergün bir bardak içecek eğer farketmez ve tadından rahatsız olmaz derseniz içine birkaç damlada zeytinyağı damlatabilirsiniz. doğal e vitamini:))) bu arada ben havucu suyunu sıkarak vermesem de muhakkak kışın salatasını yapardım. ıspanak pırasa bezelye gibi yemekelere muhakkak ilave ederdim. kış da geliyor havuçtan vazgeçmeyinnn:))))
arkadaşım çok sevindim senin adına böyle güzel hamiş haberleri almak bizi daha da umutlandırıyor.Rabbim inş. sağlıkla kucağınada almayı nasip eder
canım benım,tebrık ederim..maşaallah barekallah..inan gözlerim doldu şuan..ne guzel bır haber bu,,aşılama da üzülmüştük..Rabbım ne kadar büyüksün,herşeye ne kadar Kafi sin. nasıl güldürdü Rabbım yüzünüzü bak..çifte bayram olmuş ..inşaallah test sonucun da güzel çıkar ki, inş.çıkacak...bence de eşinin gözlerine bakarak söyle ve yalnız olun :) dualarımız senınle,sen de eksik etme bızı dualarından
mutluluğunuz daim olsun
canım bemin çok güzel anlatmışsın allah razı olsunda bnm eşim sigara içiyor.Ameliyattan sonra bile kendine gelir gelmez(sonda çıkıtıktan sonra) ayağa kalktı sigara içmeye(( offf yaaa bizimde zaten hareket ve morfoloji sıkıntımız vardı
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazmıyorum arada girip ne var ne yok öğreniyorum merak ediyorum sizi eylülde kpss ye giricem aöf sınavı var çok yoğunum yani anlıyacağınız arkadaşlar benim bugün altı günüm geçti ve zorla bi test yaptım korka korka ne var ne yok diye yaraabbim hemen ikinci çizgi belirdi ikiside kopkoyu inanamadım ağladım sevinçten hiç ümit etmedim olmaz dedim ama rabbim büyük malum geçen ay ramazandı yani birliktelik ancak 3 bilemedin 4 kere olmuştur ve hiç yumurtama falan düşünmedim uzun süre yatmadım hemen kalktım banyo yaptım ama oldu ol dedi oldu akşam kan testi yaptırcam kesin mi diye hala bi şüphe var inanamıyorum daha eşime söylemedim onun yüzünü görmek istiyorum çünkü ameliyatımızın 10 ayında mucize gönderdi rabbim hamd olsun kızlar çok ümitsiz olduğum zaman oldu benim hiç olmayacak mı dediğim zamanlar oldu ama hep atlattım aşılama bile yaptırdım 3 ay önce artık sınavdan sonra tüp bebek yaptırcaktım daha garanti diye ama rabbim çok büyük o biliyo her şeyi inş kesin hamileyimdir allahım hiç birinizi bekletmesin hepinize nasip etsin hayırlısıyla kızlar bide şu var ben size ne kadar takmayın desemde çok zor insan hep düşünüyo ama sadece bebek için üzülmeyin diyebilirim ben bunu başardım daha çok da aşılamadan sonra oldu nasıl oldu bilmiyorum amaoldu belki kabullendim neyse çok uzatdım kafanız şişmesin hepinizi öpüyorum dua bekliyorum ve dualarım sizinle
herkese iyi akşamlar biz beş yıllık evliyiz eşimle 3 senedir korunmadık.ama bebek yok bütün testleri yaptırdık bir sorun yok.bugün doktorda eşimin varikosel ameliyatı olması gerektiğini öğrendik.şimdi sizden doktor ismi rica ediyorum iyi bir doktor .bizim doktorumuz prof.ümit salih şimşek .sizin tavsiye edebileceğiniz biri varmı?bu ameliyat hakkında bana bilgi verebilir misinz.
Merhaba;
Öncelikle ameliyatın komplikasyonu çok çok az, kısa süren, genelde günübirlik, hastanede yatış gerektirmeyen bir ameliyat olduğunu söyleyebilirim. Kasık bölgesinde yaklaşık 2.5 cm'lik bir kesiden yapıldı. Ameliyattan yaklaşık 5-6 saat sonra evimize dönmüştük. Eşim 3 gün evde istirahat etti, yaklaşık 1 hafta kadar araba kullanmasan iyi olur demişti drmuz. Yaklaşık 3-4 gün kadar ameliyat yerinde hafif bir sızı oldu. Ameliyattan sonra 1 hafta boyunca testislerde sarkma olmasın diye sporcularında kullandığı garip bir çamaşır kullandı. 1 hafta sonra kontrolde herşey normal, normal yaşamınıza geri dönebilirsiniz demişti. Medical Parkta Ali erol diye bir prof var fena değil diyorlar, gerçi biz başka bir yerde olduk ameliyatı, ama genel olarak çok sık uygulanan bir ameliyat olduğu için kendi drunuza da güvenebilirsiniz bence. Biz henüz test sonucu almadığımız için net birşey söyleyemiyorum iyi ya da kötü diye...Allah yardımcınız olsun sizinde:)
çok teşekkürler kendi doktorumuza pek güvenemedik normal muayene yapmadan ultrasondan söyledi.ultrasonda yokken bile varmış gibi görünebiliyormuş o yüzden başka bir doktor araştırıyoruz.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazmıyorum arada girip ne var ne yok öğreniyorum merak ediyorum sizi eylülde kpss ye giricem aöf sınavı var çok yoğunum yani anlıyacağınız arkadaşlar benim bugün altı günüm geçti ve zorla bi test yaptım korka korka ne var ne yok diye yaraabbim hemen ikinci çizgi belirdi ikiside kopkoyu inanamadım ağladım sevinçten hiç ümit etmedim olmaz dedim ama rabbim büyük malum geçen ay ramazandı yani birliktelik ancak 3 bilemedin 4 kere olmuştur ve hiç yumurtama falan düşünmedim uzun süre yatmadım hemen kalktım banyo yaptım ama oldu ol dedi oldu akşam kan testi yaptırcam kesin mi diye hala bi şüphe var inanamıyorum daha eşime söylemedim onun yüzünü görmek istiyorum çünkü ameliyatımızın 10 ayında mucize gönderdi rabbim hamd olsun kızlar çok ümitsiz olduğum zaman oldu benim hiç olmayacak mı dediğim zamanlar oldu ama hep atlattım aşılama bile yaptırdım 3 ay önce artık sınavdan sonra tüp bebek yaptırcaktım daha garanti diye ama rabbim çok büyük o biliyo her şeyi inş kesin hamileyimdir allahım hiç birinizi bekletmesin hepinize nasip etsin hayırlısıyla kızlar bide şu var ben size ne kadar takmayın desemde çok zor insan hep düşünüyo ama sadece bebek için üzülmeyin diyebilirim ben bunu başardım daha çok da aşılamadan sonra oldu nasıl oldu bilmiyorum amaoldu belki kabullendim neyse çok uzatdım kafanız şişmesin hepinizi öpüyorum dua bekliyorum ve dualarım sizinle
canım kardeşim çok teşekkür ederim ben hala inanamıyorum durup durup ağlıyorum canım rabbim sizlerede nasip etsin inş sana gogiye yediveren güle ismini sayamadığım bi çok arkadaşıma tez zamanda hayırlısıyla canım ben her namazımdan sonra çok yalvardım elimi karnıma koyup ayetel kürsü okudum hz zekeriyanın duasını okudum ve annem hz meryem suresini okuyodu başlıyacagı gün kuranı eline almış ve hiç bilmiyo surenin nerede olduğunu hemen daha kendi kuranı açmadan meryem suresi açılmış şok olmuş ağlamış bana söyledi çok tuhaf oldum sizlerde deneyin canlarım ben herşeyin dua olduğunu daha iyi anladım rabbim sevincimi boşa çıkarmasın inş kan testide pozitif çıkar dua edin canlarım bana
Hımmm:) Bizde 3 doktora gittik, aslında biz bir problem yaşamadan, korunmayı bıraktığımızın 2. ayında kendi kendimize aklımıza geldi (eşim 25-26 yaşındayken böyle kısa süreli bi problem yaşamış ama bi sorun olmamış)Öylesine bi dr a gittik, zaten elle muayenede direkt evet solda ileri derece varikosel var dedi, üstüne sperm testleride kötü çıkınca emin olamadık 3 doktora daha gittik ve hepside aynı şeyi söyledi, ultrasonu en son sadece ameliyattan önce istediler (buarada ben hamileymişim tabi:)) Sonra madem 3 üde aynı şeyi söylüyor olalım dedik, öyle gelişti. Bu sabahta yazmıştım İstanbuldaki biçok özel hastanede biraz pahalı ve özel sağlık sigortaları genelde karşılamıyor, bu yüzden en azında sgk anlaşmasıda olan bi hastande olmak bence daha manıklı olur. Biz bianda gaza gelip ameliyat olduğumuz için epey para harcadık:) ama olsun, iyi bir sonuç için herşeye razıyım:))
bende öyle düşünüyorum.peki bana doktorunu söylermisin.enazından aklımızda bir isim daha olur.çok teşekkür ederim cevabın içinde .şimdi madical parkdan prof.ali eroldan aldım randevu çünkü gittiğimizde diğer doktor elle muayene etmedi .bide oda profesördü.:2:
Canım bizde 2 doktora gösterdik ultrason ve spermiogram sonuçlarını. 2'side elle muayene etmeden varikosel dedi.
Güvendiğimiz doktorlardan birine mikrocerrahi yöntemi ile yaptırdık ameliyatı. Doktor ultrasondakinde görünenden dahada ilerlemiş varikosel dediAraştırın ama çokda irdelemeyin. Çokda uçuk fiyatlara yaptırmayın. Bizim toplamda 80 lira gibi bi fiyata yapıldı. Çok şükür ameliyat sonrası kötü birşey yaşamadık. Ekim başı gibi kontorlümüz var. Rabbim sizinde şifanızı versin.:107:
Ali bey eşime, evet gerçekten ameliyat olman gerekir demişti ama arkasından da eşime "çocuk, takmayın bunları kafanıza, sperm neye göre düşük, kime göre düşük (Kruger kim:)), sen sanıyormusun eşini hamile bırakan her adamın mükemmel spermleri var, seni bi ameliyat edelim, ama takmayın böyle şeyleri kafanıza çokta okumayın demişti" (Gerçekten kime göre düşüktü sonuçlarımız bilemedik, meğer ben o ara zaten hamileymişim:)) Ali beye ameliyat olmayı düşünürken yeditepede faruk bey var ona ameliyat olduk. Henüz sonuç almadığımız için çok yorum yapamıycam ama hastasına ve hasta yakınlarına karşı son derece duyarlı, ilgili ve çok kibar bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?