Aslında ne kadarda doğru söylemişTek 1 tane sperm yeterken bizde 10 milyon tane var hani nerde bebek? Rabbim Ol demeyince olmuyo işte...
Çok okumayın takmayın demişya Ali bey :) Ne mümkün? Nerden ne kadar bilgi toplasak kardır diye bakıyoruz. Sürekli erkek infertilitesini okumaktan alanında uzman çıkacak seviyeye geliyoruz
Bazen bilmemek aslında çok daha iyi
Kesinlikle bende bilmemek daha iyi kısmına katılıyorum:)) Çünkü psikopata bağladım resmen:)) sürekli bişeyler okuma ihtiyacı içindeyim. Bugün cam açıktı epey rüzgar girdi içeri, eşime canımı kapatsana üşütücem dedim, bana kafayı üşüttün zaten bide kendini üşütme dedi:)) Ne acı demi?
Merhaba;
Öncelikle ameliyatın komplikasyonu çok çok az, kısa süren, genelde günübirlik, hastanede yatış gerektirmeyen bir ameliyat olduğunu söyleyebilirim. Kasık bölgesinde yaklaşık 2.5 cm'lik bir kesiden yapıldı. Ameliyattan yaklaşık 5-6 saat sonra evimize dönmüştük. Eşim 3 gün evde istirahat etti, yaklaşık 1 hafta kadar araba kullanmasan iyi olur demişti drmuz. Yaklaşık 3-4 gün kadar ameliyat yerinde hafif bir sızı oldu. Ameliyattan sonra 1 hafta boyunca testislerde sarkma olmasın diye sporcularında kullandığı garip bir çamaşır kullandı. 1 hafta sonra kontrolde herşey normal, normal yaşamınıza geri dönebilirsiniz demişti. Medical Parkta Ali erol diye bir prof var fena değil diyorlar, gerçi biz başka bir yerde olduk ameliyatı, ama genel olarak çok sık uygulanan bir ameliyat olduğu için kendi drunuza da güvenebilirsiniz bence. Biz henüz test sonucu almadığımız için net birşey söyleyemiyorum iyi ya da kötü diye...Allah yardımcınız olsun sizinde:)
canlarım merhabalar hepinize kan testimi yaptırdım dün 1773 çıktı değer hamileyim 5 haftalık çok şükür rabbime allah sizlerede nasip etsin hepinize dua ediyorum benim sevincime ortak oldunuz allahım sizlerede yaşatsın inş ayrı ayrı yazamıyorum isim olarak kusura bakmmayın ben eşime takviye olarak son 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım arada pekmezini yedirdim zaten ameliyatın 9. ayında hamile kaldım bunun dışında dr yazdığı ilaçlar vardı ilk 6 ay l argenine kıllandı bu esnada incir kürü yaptım 1 ay kadar 6 aydan sonra klonmen evicap zinco ve ben omega 3 verdim sonuçlarımız ameliyat öncesi 21 milyon ileri hız 11 morfoloji 2 ameliyatın 3 ayında 68 mil ileri hız 33 morfoloji 15 6 ayında 44 milyn hız 22 morfoloji 16 oldu ben bir aşılama yaptırdım 6 aydan sonra o zaman sayı 154 milyon hız 0 morfoloji 2 çıktı aşılama günü sayı 7 milyon hız 0 morfoloji 2 çok değişti yani sayılar çok üzülmüştüm bu sayılara ama allah büyük hamd olsun sizede nasip etsin aminn
yaa offf yaaaaabnm eşim kendine hiç dikkat etmedi biliyor musunuz?? arabayı daha hastaneden taburcu olduğumuz gün kullanı eve kendisi getirdi .O kadar dedim çağıralım abimi diye yok ben giderim.Slip çamaşır aldım ona duymuştum buradan 2 gün kullandı 3.gün sıkıyor beni diye çıkardı (istirahat etti ama yat kalk yat kalk hiç dikkat etmedi kendine bakalım ne olacak şimdi kontrole kadar zaman geçmek bilmez:18::18::18:
Gözünüz aydın olsun canım..Rabbım sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsın..darısı bizlerin başına :)
sayılar hep değişiyor tabı,vucut bu makıne değil ki,biz her ayrıntıya takılıp uzuyoruz galıba kendımızı..Önlemını alıp teslim olmak en doğrusu.. Rabbım ızın verınce oluverıyor işte bız hiç bişeyin farkında olmadan :)
L argenıne doktor tavsiyesi miydi canım?
yaa offf yaaaaabnm eşim kendine hiç dikkat etmedi biliyor musunuz?? arabayı daha hastaneden taburcu olduğumuz gün kullanı eve kendisi getirdi .O kadar dedim çağıralım abimi diye yok ben giderim.Slip çamaşır aldım ona duymuştum buradan 2 gün kullandı 3.gün sıkıyor beni diye çıkardı (istirahat etti ama yat kalk yat kalk hiç dikkat etmedi kendine bakalım ne olacak şimdi kontrole kadar zaman geçmek bilmez:18::18::18:
canlarım merhabalar hepinize kan testimi yaptırdım dün 1773 çıktı değer hamileyim 5 haftalık çok şükür rabbime allah sizlerede nasip etsin hepinize dua ediyorum benim sevincime ortak oldunuz allahım sizlerede yaşatsın inş ayrı ayrı yazamıyorum isim olarak kusura bakmmayın ben eşime takviye olarak son 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım arada pekmezini yedirdim zaten ameliyatın 9. ayında hamile kaldım bunun dışında dr yazdığı ilaçlar vardı ilk 6 ay l argenine kıllandı bu esnada incir kürü yaptım 1 ay kadar 6 aydan sonra klonmen evicap zinco ve ben omega 3 verdim sonuçlarımız ameliyat öncesi 21 milyon ileri hız 11 morfoloji 2 ameliyatın 3 ayında 68 mil ileri hız 33 morfoloji 15 6 ayında 44 milyn hız 22 morfoloji 16 oldu ben bir aşılama yaptırdım 6 aydan sonra o zaman sayı 154 milyon hız 0 morfoloji 2 çıktı aşılama günü sayı 7 milyon hız 0 morfoloji 2 çok değişti yani sayılar çok üzülmüştüm bu sayılara ama allah büyük hamd olsun sizede nasip etsin aminn
Aslında ne kadarda doğru söylemişTek 1 tane sperm yeterken bizde 10 milyon tane var hani nerde bebek? Rabbim Ol demeyince olmuyo işte...
Çok okumayın takmayın demişya Ali bey :) Ne mümkün? Nerden ne kadar bilgi toplasak kardır diye bakıyoruz. Sürekli erkek infertilitesini okumaktan alanında uzman çıkacak seviyeye geliyoruz
Bazen bilmemek aslında çok daha iyi
Canım bizde 2 doktora gösterdik ultrason ve spermiogram sonuçlarını. 2'side elle muayene etmeden varikosel dedi.
Güvendiğimiz doktorlardan birine mikrocerrahi yöntemi ile yaptırdık ameliyatı. Doktor ultrasondakinde görünenden dahada ilerlemiş varikosel dediAraştırın ama çokda irdelemeyin. Çokda uçuk fiyatlara yaptırmayın. Bizim toplamda 80 lira gibi bi fiyata yapıldı. Çok şükür ameliyat sonrası kötü birşey yaşamadık. Ekim başı gibi kontorlümüz var. Rabbim sizinde şifanızı versin.:107:
Ali bey eşime, evet gerçekten ameliyat olman gerekir demişti ama arkasından da eşime "çocuk, takmayın bunları kafanıza, sperm neye göre düşük, kime göre düşük (Kruger kim:)), sen sanıyormusun eşini hamile bırakan her adamın mükemmel spermleri var, seni bi ameliyat edelim, ama takmayın böyle şeyleri kafanıza çokta okumayın demişti" (Gerçekten kime göre düşüktü sonuçlarımız bilemedik, meğer ben o ara zaten hamileymişim:)) Ali beye ameliyat olmayı düşünürken yeditepede faruk bey var ona ameliyat olduk. Henüz sonuç almadığımız için çok yorum yapamıycam ama hastasına ve hasta yakınlarına karşı son derece duyarlı, ilgili ve çok kibar bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
canım faruk bey ne kadara ameliyatı yaptı.inşallah iyi bir sonuç alırsınız.bakalım biz ne yapıcaz
açıkçası biz ameliyat olmamaız gerektiğini öğrenince hemen ameliyt olduk gittiğimiz doktorda. öyle aman aman da araştırmadık doktoru. malatyada yaşıyoruz burada öyle çok ünlü doktorlar falan da yok. ilk gittiğimiz üroloğa ameliyat olduk:))) doktor ne kadar önemlidir bilmiyorum çünkü varikosel için çok basit bir ameliyat diyorlar yani herkesin yapabileceği. ben araştırmıştım da ürolojide asistanlara ilk gösterilen ve onlara yaptırılabilen ameliyatlardan demişlerdi. açıkçası böyle basit bir ameliyat için tonlarca para alan doktorları da anlamıyorum. mesela biz özel bir hastanede yaptırdık. 100 tl gibi komik bir rakama ameliyat oldu eşim herşey dahil. orada bir gece kalma da..
ve başarılı bir ameliyat olmuş demek ki sonuç alabildik. bazı yerlerde 1000 küsur para talep eden doktorları duyuyorum şaşıyorum açıkçası..
siz iyi araştırın tabiki de ama çok basit bir ameliyat olduğunu da unutmayın:)))
Bizim eve benzettim.
Bende ne zaman eşime şunu uygulayalım, alışverişte şun alalım bunu yapalım desem, gene o kaçık kadınlar kulübünden buldun bunları değilmi diyoBen bi kere kk demiştimde o ne demek kaçık kadınlar falanmı demişti
Ümid dünyası lafını şimdilerde daha iyi anlıyorum, ne yapalım ümid etmeyince olmuyo :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?