Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kesinlikle bende bilmemek daha iyi kısmına katılıyorum:)) Çünkü psikopata bağladım resmen:)) sürekli bişeyler okuma ihtiyacı içindeyim. Bugün cam açıktı epey rüzgar girdi içeri, eşime canımı kapatsana üşütücem dedim, bana kafayı üşüttün zaten bide kendini üşütme dedi:)) Ne acı demi?

Bizim eve benzettim.
Bende ne zaman eşime şunu uygulayalım, alışverişte şun alalım bunu yapalım desem, gene o kaçık kadınlar kulübünden buldun bunları değilmi diyo Ben bi kere kk demiştimde o ne demek kaçık kadınlar falanmı demişti
Ümid dünyası lafını şimdilerde daha iyi anlıyorum, ne yapalım ümid etmeyince olmuyo :97:

Canimmmm benim inan okadar sevindimki esime soyledim kk da biri daha hanile diye ne bu sevinc senmi hamilesin diyo bana allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm ne guzel morel oldun bizede kan sonucunuda bildir. Bize merakta birakmaaa telden girdgim ixin cok detayli okuyamadim rabbim gonlune gore versin insallah

yaa offf yaaaaabnm eşim kendine hiç dikkat etmedi biliyor musunuz??arabayı daha hastaneden taburcu olduğumuz gün kullanı eve kendisi getirdi .O kadar dedim çağıralım abimi diye yok ben giderim.Slip çamaşır aldım ona duymuştum buradan 2 gün kullandı 3.gün sıkıyor beni diye çıkardı(istirahat etti ama yat kalk yat kalk hiç dikkat etmedi kendine bakalım ne olacak şimdi kontrole kadar zaman geçmek bilmez:18::18::18:

canlarım merhabalar hepinize kan testimi yaptırdım dün 1773 çıktı değer hamileyim 5 haftalık çok şükür rabbime allah sizlerede nasip etsin hepinize dua ediyorum benim sevincime ortak oldunuz allahım sizlerede yaşatsın inş ayrı ayrı yazamıyorum isim olarak kusura bakmmayın ben eşime takviye olarak son 3 ay keçiboynuzu kürü yaptım arada pekmezini yedirdim zaten ameliyatın 9. ayında hamile kaldım bunun dışında dr yazdığı ilaçlar vardı ilk 6 ay l argenine kıllandı bu esnada incir kürü yaptım 1 ay kadar 6 aydan sonra klonmen evicap zinco ve ben omega 3 verdim sonuçlarımız ameliyat öncesi 21 milyon ileri hız 11 morfoloji 2 ameliyatın 3 ayında 68 mil ileri hız 33 morfoloji 15 6 ayında 44 milyn hız 22 morfoloji 16 oldu ben bir aşılama yaptırdım 6 aydan sonra o zaman sayı 154 milyon hız 0 morfoloji 2 çıktı aşılama günü sayı 7 milyon hız 0 morfoloji 2 çok değişti yani sayılar çok üzülmüştüm bu sayılara ama allah büyük hamd olsun sizede nasip etsin aminn

Gözünüz aydın olsun canım..Rabbım sağlıkla ve hayırla kucağınıza almayı nasip etsın..darısı bizlerin başına :)
sayılar hep değişiyor tabı,vucut bu makıne değil ki,biz her ayrıntıya takılıp uzuyoruz galıba kendımızı..Önlemını alıp teslim olmak en doğrusu.. Rabbım ızın verınce oluverıyor işte bız hiç bişeyin farkında olmadan :)
L argenıne doktor tavsiyesi miydi canım?

kendını çok uzme..bunların ameliyatı olumsuz etkıleyeceğini çok sanmıyorum..mesafe cok uzak değilse araba kullanması çok da sorun olmaz bence..benımkı de çok kısa bır sure sonra ağır bişeyler kaldırmıştı,bende üzdüm senın gıbı kendımı ama doktor birşey olmaz dedi..ıstırahat etmek sadece dınlenmek ıcın,,erkekler yatmayı sevmıyor :)
boşuna üzme tatlı canını,herşey yolunda bence..

biz çok sabırsızız gerçekten allah isteyince oluyo sadece sayı hız hep bahane biz elimizden geleni yapıp allaha bırakıcaz sadece ama biz dayanamıyoruz işte l argenin dr yazdı canım ilk 6 ay sadece onu kullandı

canım hiçbişi olmaz üzülme.. bizede doktor aracınızla gidebilirdiniz dedi ama biz arkadaşını çağırdık o götürdü o gün amaaaaaa biz üçüncü gün memlekete gittik:)) eşim 20 gün rapor aldı kardeşimin düğünü vardı ve biz 18 sattlik yola gittik aracı eşim kullandı üçüncü gün.. ve bende çok korkmuştum doktora şikayet etmiştim beni dinlemiyor araba kullanacak diye.. hiç bişi olmaz sık sık mola verin dinlenin dedi. bizde arada birgün mola verdik o şekilde gittik hiç bişi de olmadı.
ayrıca eşim hiç slip kullanmadı aldırmadı bile.. ben giymem onu dedi.. :))) geniş şort gibi boxerler var ya hep onlardan giydi..
giyse belki daha iyi olurdu ama zorlamanın alemi yok sende kafana takma sakın bişicik olmaz..

canım maaşalalh.. çok sevindim darısı kese ve kalp atımını görmeye inşalalh.. sabrın sonu selamet işte bu durum da onu gösteriyor zaten.... kendine çokk dikkat et canım..

canım çok sevindim senin adına.Bizlere büyük bir moral oldu topiğe neşe geldi Allah hayırlısı iel kucağına almayı nasiip eder inş. ve inş. en kısa zamanda topikteki bütün herkse bebek müjdesi verir:26:

evet doğru söylüyorsun ama yinede insan körü körüne bazı şeyleri yapmak yerine araştırmak istiyor .çok önemli bir ameliyat değil belki ama yinede korkuluyor.peki siz ameliyatı ne kadara yaptırdınız.

teşekkür ederim cevabın için canım.peki siz nerde hangi doktora ameliyat oldunuz.onu öğrenebilirmiyim.

canım faruk bey ne kadara ameliyatı yaptı.inşallah iyi bir sonuç alırsınız.bakalım biz ne yapıcaz

canım faruk bey ne kadara ameliyatı yaptı.inşallah iyi bir sonuç alırsınız.bakalım biz ne yapıcaz

Selam:))
Daha önce de yazmıştım galiba biz indirimli fiyattan 3000 tl'ye ameliyat olduk, pahalı tabi:)) Yoğun iş tempomuz gereği öyle çok dolaşıp SSK, tıp fak. falan gitmeye zamanımız yoktu. Daha ucuza yapacak özel hastane mutlaka vardı ama İstanbulda mantar gibi çoğalan özel hastaneler olduğu için cesaret edip başka yere gidemedik.
yanlış hatırlamıyorsam medical park'ta daha ucuzdu.

çok şaşırdım açıkcası yazdıklarınızı okuyunca. Bir şey merak ediyorum bu ameliyat mikro cerrahi mi? Çünkü bize 3.000 tl fiyat verdiler özelde. 1000 tl den daha komik değil mi :))) Aynı ameliyat devlet hastanesinde ücretsiz de yapılıyor ama mikro cerrahi değil ve tekrar etme olasılığı daha yüksek dediler. Ne yapmalıyız şimdi bilmiyorum.

Hiç dert etme bence hiç bir sorun olmaz, dr'lar bazı şeyleri önlem olsun diye söylüyor sonuçta. Ameliyatın ilk günü zaten narkoz'dan sebeb kullanma demişti onda da zaten ben kullandım. Onun dışında da sürekli sol bacağını kasıp ağrıya sebeb olmasın diye kullanmasan iyi olur dedi, malum trafikte sürekli dur kalk:))Eğer zaten eşin ağrı hissetmediyse yine problem yok:)) O bahsettiğim garip çamaşırı zaten hastanede ameliyat sonrası giydirmişlerdi ve 1 hafta kullan dedi dr, 1 haftanın sonundaki kontrolde artık normal çamaşırına geçebilirsin demişti. İçini ferah tut, bunlar sadece önlem:))Tabi benim eşimde evde 2 gün istirahat etti ama hiç yatmadı yarı oturur pozisyonda bilgisayar oyun kitap vs eğlendi işte, düşün başında refakatçisi bile yoktu, işe gitmek zorundaydım:)

Kaçık kadınlar:)))) iyiymiş valla, çok güldüm:)) O değil de geçen hafta benim druma gittik kürtajdan sonra ufak şikayetlerim olmuştu, tabi ben yine biraz endişeli biraz korkak ve tabiki takıntı haline gelen varikosel ameliyatını ve sperm morfolojisi ile ilgili garip şeyler sormaya başladım, az kalsın orda dr'a şikayet ediliyordum:)) Bütün gün internetten ve forumlardan abuk sabuk şeyler okuyor diye:)) kaş ettim göz ettim ehh anca susturabildim. gerçi dr anladı, okuma artık bırak dedi ama bı-ra-ka-mammmm:)) Çünkü beni anlayacak ve benim anlayacağım insanlar burada, hiç düşük yapmamış insan benim yaşadığım acıyı asla bilemez ki, zırt diye hamile kalıp sorunsuz çocuk doğuran bi kadında beni asla anlayamaz ya da spermdeki sorunl yüzünden bir daha hamile kalabilirmiyim acaba diye bir soruyu hemen hemen hiç bir arkadaşıma soramam ki:)) O yüzden acılarımı paylaştıkça azaltmak, sevincimide paylaştıkça çoğaltmak için burdayım:)) Ama bunuda dışardan kimse anlayamaz:)) Böyle işte:))

Ne güzel sonuçlar almışsınız, gerçi aşılama zamanı garip bi şekilde düşmüş değerler, belki de şu meşhur stresstendir ne dersin:)) Şöyle 0 olan morfolojimiz bizimde bi 16 olsa, 7 olan ileri hızlımızda bi 30'lara 40'lara çıksa, daha ne isterim ki, o gazla epey bi giderim:)) Ama kısmet tabi sonuçta ben bu spermlerin ilk haliyle 2. ayda hamile kaldım, yeterki yüce Allah istesin:) Hiç tanımasamda seni inanki çok mutlu oldum senin adına ve darısı tüümmmm isteyenlerin başına:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…