canım maaşalalh.. çok sevindim darısı kese ve kalp atımını görmeye inşalalh.. sabrın sonu selamet işte bu durum da onu gösteriyor zaten.... kendine çokk dikkat et canım..
canım çok sevindim senin adına.Bizlere büyük bir moral oldu topiğe neşe geldiAllah hayırlısı iel kucağına almayı nasiip eder inş. ve inş. en kısa zamanda topikteki bütün herkse bebek müjdesi verir:26:
Ne güzel sonuçlar almışsınız, gerçi aşılama zamanı garip bi şekilde düşmüş değerler, belki de şu meşhur stresstendir ne dersin:)) Şöyle 0 olan morfolojimiz bizimde bi 16 olsa, 7 olan ileri hızlımızda bi 30'lara 40'lara çıksa, daha ne isterim ki, o gazla epey bi giderim:)) Ama kısmet tabi sonuçta ben bu spermlerin ilk haliyle 2. ayda hamile kaldım, yeterki yüce Allah istesin:) Hiç tanımasamda seni inanki çok mutlu oldum senin adına ve darısı tüümmmm isteyenlerin başına:))
canım aşılama zamanı çok garip bi düşüş oldu kesinlikle stres çünkü arada 10 15 gün gibi bi zaman vardı aldığımız güzel sonuçlarda şuan kaç nasıl bilmiyoruz test zamanı görücez inş düzelmiştir ama 0 hareket ve 0 morfoloji olsa bile hamile kalan ve sağlıklı bi şekilde doğuranlar var topikte herşey bahane hem spermlerin günü gününü tutmuyo kalitesi değişiyo inş sende ve tüm bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla hamile kalırsınız sevindiğini biliyorum çünkü bende aynı durumları yaşadım bi hamile haberi alsam topikten kendim gibi sevinirdim çok mutlu olurdum inş sizlerin haberinide alrız en yakın zamanda aminnn
Ne güzel sonuçlar almışsınız, gerçi aşılama zamanı garip bi şekilde düşmüş değerler, belki de şu meşhur stresstendir ne dersin:)) Şöyle 0 olan morfolojimiz bizimde bi 16 olsa, 7 olan ileri hızlımızda bi 30'lara 40'lara çıksa, daha ne isterim ki, o gazla epey bi giderim:)) Ama kısmet tabi sonuçta ben bu spermlerin ilk haliyle 2. ayda hamile kaldım, yeterki yüce Allah istesin:) Hiç tanımasamda seni inanki çok mutlu oldum senin adına ve darısı tüümmmm isteyenlerin başına:))
Hiç dert etme bence hiç bir sorun olmaz, dr'lar bazı şeyleri önlem olsun diye söylüyor sonuçta. Ameliyatın ilk günü zaten narkoz'dan sebeb kullanma demişti onda da zaten ben kullandım. Onun dışında da sürekli sol bacağını kasıp ağrıya sebeb olmasın diye kullanmasan iyi olur dedi, malum trafikte sürekli dur kalk:))Eğer zaten eşin ağrı hissetmediyse yine problem yok:)) O bahsettiğim garip çamaşırı zaten hastanede ameliyat sonrası giydirmişlerdi ve 1 hafta kullan dedi dr, 1 haftanın sonundaki kontrolde artık normal çamaşırına geçebilirsin demişti. İçini ferah tut, bunlar sadece önlem:))Tabi benim eşimde evde 2 gün istirahat etti ama hiç yatmadı yarı oturur pozisyonda bilgisayar oyun kitap vs eğlendi işte, düşün başında refakatçisi bile yoktu, işe gitmek zorundaydım:)
canım gecen gun de yazmıştım ama dikkatınden kaçtı sanırım..bı arkadaşım var,onlar da bebek ustıyor fakat adet düzensizliği var..adet düzensizliği ile ilgili neler yaptın?Hayıt tohumu demiştin ya,nerden alıyordun ediyordun onu?
Bır de preseedle ılgılı bılgısı olan var mı burda? Hamileliği kolaylaştırıyor mu gerçekten?
merhaba.. bizim de bu hafta testimiz var. inşallah şu meşhur stres yüzünden düşmez yine sayılar:)) çok heyecanlıyım. haftaya da öğretmen atamaları var. belki eşimden ayrılabilrim 1 sene. çok kafam karışık ve stresliyim. hakkımızda hayırlısı!!
ayy yaa sağolasın inan eçime su serptin.Artık iyice piskopata bağladım galibaokuduğum her olumlu şey ciddi manada motive ediyor.Bizim hastane ile evimiz yakın sayılır 25 km falan:) çok ta yakın değil ama ist.gibide değil yani.Birde biz c.tesi saat 3 gibi girdik ameliyata 43 doğru çıktı.O yüzden dr. o gece çıkış vermedi sabaha bıraktı.Evet bnm eşim pazar dinlendi dediğin gibi otur kalk.p.tesi işe gitti sancısı omuş saat 11 gibi çıktı salıda evdeydi.Ben sadece pazar günü yanındaydım diğer günler işteydim.Hatta çalışma arkadaşlarım ameliyat olduğunu bile bilmiyorlar Sizin ne kadar olmuştu ameliyat olalı
ecrinn canım kusura bakma hatırladım şimdi. bir ara okumuştum o an cevap yazamaıştım sonra tekrar girince de unutmuşum:)))
hemen yazıyorum.. canım benim iki ayda bir olan bir adetim vardı yumurtlama günüm de belli değildi yani yumurtam çatlamıyordu
ben kulandıklarımın vesile olduğuna inanıyorum herhün 3-4 kuru incir hergün balık yağı(yumurta kalitesini arttırıyor) sabah akşam hayıt otu kapsülü.. hayıt otu kapsülü vitex adında bir kapsül internetten tavsiye üzerine alıp kullandım.
pressedi le ilgili olarak beim de birkaç arkadaşım onu kullanarak hamile kaldı. benimde kullanacaklatım arasındaydı ama ona sıra gelmeemişti:))) ileri hızda problemi olanlar için tavsiye ediliyor hamile kalma jeli diye gwçiyor. ilişkiden 10-15 dk önce vajinaYA sıkılıyor sonra ilişki:)) vajina içindeki sıvıyı taklit eden bu jel spermin kalitesini de bozmadan onu koruyarak rahme kadar ulaşrırıuor. presseeedin kendi siitesi de var oradan da okursun canım..
bi de bir arkadaşımız sormuştu. 100 tllik ameliyatınız mikrocerrahi mi diye. evet canım mikrocerrahiydi..
ecrinn canım kusura bakma hatırladım şimdi. bir ara okumuştum o an cevap yazamaıştım sonra tekrar girince de unutmuşum:)))
hemen yazıyorum.. canım benim iki ayda bir olan bir adetim vardı yumurtlama günüm de belli değildi yani yumurtam çatlamıyordu
ben kulandıklarımın vesile olduğuna inanıyorum herhün 3-4 kuru incir hergün balık yağı(yumurta kalitesini arttırıyor) sabah akşam hayıt otu kapsülü.. hayıt otu kapsülü vitex adında bir kapsül internetten tavsiye üzerine alıp kullandım.
pressedi le ilgili olarak beim de birkaç arkadaşım onu kullanarak hamile kaldı. benimde kullanacaklatım arasındaydı ama ona sıra gelmeemişti:))) ileri hızda problemi olanlar için tavsiye ediliyor hamile kalma jeli diye gwçiyor. ilişkiden 10-15 dk önce vajinaYA sıkılıyor sonra ilişki:)) vajina içindeki sıvıyı taklit eden bu jel spermin kalitesini de bozmadan onu koruyarak rahme kadar ulaşrırıuor. presseeedin kendi siitesi de var oradan da okursun canım..
bi de bir arkadaşımız sormuştu. 100 tllik ameliyatınız mikrocerrahi mi diye. evet canım mikrocerrahiydi..
canım benim,çooook sevindim.senin de ne kadar üzüldüğünü ve ne kadar çok istediğini çok iyi hatırlıyorum. bak sınav stresi, ders çalışmak falan derken unuttun ve hamile kaldın:)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah!!! çoook tebrik ediyorum...
kızlar nasılsınız haftaya testimiz var ameliyat olalı 3 ayımız dolmak üzere şöyle düşünüyorumda zaman ne çabuk geçti dün gibi sanki ameliyat günümüzperşembe günü test verecegiz kızlar çıkan sonucu paylaşırım sizinle inşallah düzelme olmuştur kızlar yaa bişey daha soracam :18::18: o gün test etmek amaçlı eşim dışarı boşaldı ve çok az geldi çok katı ve rengi beyaz neden öyle az geldiki.sayımız iyice azaldımı yoksa
canım inşallah sayınız artmıştır,allah gönlüne göre versin,benim eşiminde 2 hafta sonra 3 ayı bitecek,bende sabırsızlıkla bekliyorum,bu arada beni eşimde boşaldığında beyaz geliyo,inan ameliyattan sonra rengi bile değişti,ama miktarı konusunda bişey diyemeyeceğim(bizimki aynı),,sen gönlünü rahat tut herşey olacağına varır...sonuçları mutlaka paylaş sabırsızlıkla bekliyorum....
merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazmıyorum arada girip ne var ne yok öğreniyorum merak ediyorum sizi eylülde kpss ye giricem aöf sınavı var çok yoğunum yani anlıyacağınız arkadaşlar benim bugün altı günüm geçti ve zorla bi test yaptım korka korka ne var ne yok diye yaraabbim hemen ikinci çizgi belirdi ikiside kopkoyu inanamadım ağladım sevinçten hiç ümit etmedim olmaz dedim ama rabbim büyük malum geçen ay ramazandı yani birliktelik ancak 3 bilemedin 4 kere olmuştur ve hiç yumurtama falan düşünmedim uzun süre yatmadım hemen kalktım banyo yaptım ama oldu ol dedi oldu akşam kan testi yaptırcam kesin mi diye hala bi şüphe var inanamıyorum daha eşime söylemedim onun yüzünü görmek istiyorum çünkü ameliyatımızın 10 ayında mucize gönderdi rabbim hamd olsun kızlar çok ümitsiz olduğum zaman oldu benim hiç olmayacak mı dediğim zamanlar oldu ama hep atlattım aşılama bile yaptırdım 3 ay önce artık sınavdan sonra tüp bebek yaptırcaktım daha garanti diye ama rabbim çok büyük o biliyo her şeyi inş kesin hamileyimdir allahım hiç birinizi bekletmesin hepinize nasip etsin hayırlısıyla kızlar bide şu var ben size ne kadar takmayın desemde çok zor insan hep düşünüyo ama sadece bebek için üzülmeyin diyebilirim ben bunu başardım daha çok da aşılamadan sonra oldu nasıl oldu bilmiyorum amaoldu belki kabullendim neyse çok uzatdım kafanız şişmesin hepinizi öpüyorum dua bekliyorum ve dualarım sizinle
ağla tabiki de yeri gelince ağlayacağız.. ağla içini boşalt canım rahatla..
içine atma sakın rahtla sonra da kolları sıva her şeye yeniden başla.. mikroenjeksiyon için durumunuz yoksa da olana kadar sen doktorun verdiği ilaçlarla mücadelene devam et
sakın bırakma koyvermek yok.. biz salıverdiğmizde eşlerimiz dahada bırakıyor kendini.. içten içe acı çeksekte eşlere belli etmek yok.. her zaman güçlü görünmeliyiz ki onlarda güçlü olsun çünkü onlar daha çabuk bırakıyor kendini..
canım benim çok sağolasın.. duaya herzaman ihtiyacımız var.. onsuz olmuyor ki.. allah razı olsun dualarınız için..
inanın mücadele hiç bitmiyor. sizi sıkmak istemem ama kısaca açıklayayım. benim rahim ağzı yetmezliği sorunum var. belki de yavrumu kucağıma alamayacağım ama ben
dua ile tutunuyorum rabbime ve inanıyorum nasıl bir mucize olarak geldiyse yavrum bana onu kucağıma da alacağım rabbimin izniyle..
ama mücadelesiz olmuyor işte.. üç hafta sonra rahim ağzı boyum ölçülecek ve %90 dikiş atılacak rahmime. bebeğiminn son haftalara kadar benimle kalabilmesi için..
ve hamileliğimin yarısını yatarak geçireceğim belki de.. erken doğum riski hemde 20. haftalarda erken doğum riiski çok fazla yani bebek o haftalarda doğsada yaşayamaz..
şimdiye kadar onu göbüşüme kondurabilmek için mücadele verdim bundan sonrada onu içeride tutabilmek için mücadele vereceğim..
çok şükür ki çaresi var bizde de rabbimin her şeyin en iyisini bildiğine dair kuvvetli bir inanç.. ve sabır tabikide..
bunu anlatmamın sebebi mücadelenin hiçbir zaman bitmediği ve farklı şekillerde imtihanda olduuğmuz..
eşin konusuna gelince canım inan önemsiyordur o da çok istiyordur baba olmayı istemez mi hiç.. ama onlar bizim kadar duygularını açığa vuramıyor
sen ona aldırma he de dediklerine.. en zayıf zamanını yakala ve ikna et bir şekilde
ama sakın önemsemediğini düşünme benim eşim o kadar istemesine rağmen bunu hiç dile getirmedi ama hamile olduuğmu öğrenince tellal çıkardı cümlealeme
herkesi arayıp deliler gibi baba oluyorum ben diye bir haber verişi var ki..
ilaçları ağzına zorla tıkardım bazen işe giderken cebine koyardım o gün sürekli arar içtinim diye hatırlatır kontrol ederdim
ona rağmen gelince ilaçları cebinde bulunca öyle üzülürdüm ki ağlardım niye çok mu zor ağzına atması diye..
kolay olmadı ama oda alıştı yavaş yavaş ben demeden içmeye başladı
şimdilik çok üstüne gitme ama ihmal de etme o da zamanla gerektiğni anlayacaktır
heleki senin mücadeleni uğraşını görünce dayanamaz elbet..
sıkma canını olur arada öyle.. rabbim en hayırlı zamanda gönderecek mucizeni sana..
Bizde kimseye söylemedik ameliyatı, sadece iş yerinden bir arkadaşı biliyordu. Onun dışında ailelere arkadaşlara kimseye bişey söylemedik, hem durduk yere dikkatleri üzerimize çekmeyelim hemde anneleri evhamlandırmayalım diye, garip garip yalnız başımıza gittik ameliyat olup geldik:))Haziranın ortasıydı ameliyat olduğumuzda, şimdi 15-20 gün sonra ilk 3 aylık testimizi yaptırıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?