Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım maaşalalh.. çok sevindim darısı kese ve kalp atımını görmeye inşalalh.. sabrın sonu selamet işte bu durum da onu gösteriyor zaten.... kendine çokk dikkat et canım..

canım inş kalp atışlarını duyar keseyi görürüm daha gitmedim dr alttan muayene olmak istemiyorum 6.haftada görünüyomuş bende bir hafta beklicem ama çok heyecanlıyım zor geçicek dikkat ediyorum canım sende dikkat et

canım teşekkür edrim allah inşallah hayırlısıyla sizlerede nasip etsin aminnnn

canım aşılama zamanı çok garip bi düşüş oldu kesinlikle stres çünkü arada 10 15 gün gibi bi zaman vardı aldığımız güzel sonuçlarda şuan kaç nasıl bilmiyoruz test zamanı görücez inş düzelmiştir ama 0 hareket ve 0 morfoloji olsa bile hamile kalan ve sağlıklı bi şekilde doğuranlar var topikte herşey bahane hem spermlerin günü gününü tutmuyo kalitesi değişiyo inş sende ve tüm bekleyen arkadaşlar hayırlısıyla hamile kalırsınız sevindiğini biliyorum çünkü bende aynı durumları yaşadım bi hamile haberi alsam topikten kendim gibi sevinirdim çok mutlu olurdum inş sizlerin haberinide alrız en yakın zamanda aminnn

canım benim,çooook sevindim.senin de ne kadar üzüldüğünü ve ne kadar çok istediğini çok iyi hatırlıyorum. bak sınav stresi, ders çalışmak falan derken unuttun ve hamile kaldın:)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah!!! çoook tebrik ediyorum...

merhaba.. bizim de bu hafta testimiz var. inşallah şu meşhur stres yüzünden düşmez yine sayılar:)) çok heyecanlıyım. haftaya da öğretmen atamaları var. belki eşimden ayrılabilrim 1 sene. çok kafam karışık ve stresliyim. hakkımızda hayırlısı!!

canım gecen gun de yazmıştım ama dikkatınden kaçtı sanırım..bı arkadaşım var,onlar da bebek ıstıyor fakat adet düzensizliği var..adet düzensizliği ile ilgili neler yaptın?Hayıt tohumu demiştin ya,nerden alıyordun onu?

Bır de preseedle ılgılı bılgısı olan var mı burda? Hamileliği kolaylaştırıyor mu gerçekten?

Son düzenleme:

ayy yaa sağolasın inan eçime su serptin.Artık iyice piskopata bağladım galibaokuduğum her olumlu şey ciddi manada motive ediyor.Bizim hastane ile evimiz yakın sayılır 25 km falan:) çok ta yakın değil ama ist.gibide değil yani.Birde biz c.tesi saat 3 gibi girdik ameliyata 43 doğru çıktı.O yüzden dr. o gece çıkış vermedi sabaha bıraktı.Evet bnm eşim pazar dinlendi dediğin gibi otur kalk.p.tesi işe gitti sancısı omuş saat 11 gibi çıktı salıda evdeydi.Ben sadece pazar günü yanındaydım diğer günler işteydim.Hatta çalışma arkadaşlarım ameliyat olduğunu bile bilmiyorlarSizin ne kadar olmuştu ameliyat olalı

ecrinn canım kusura bakma hatırladım şimdi. bir ara okumuştum o an cevap yazamaıştım sonra tekrar girince de unutmuşum:)))
hemen yazıyorum.. canım benim iki ayda bir olan bir adetim vardı yumurtlama günüm de belli değildi yani yumurtam çatlamıyordu
ben kulandıklarımın vesile olduğuna inanıyorum herhün 3-4 kuru incir hergün balık yağı(yumurta kalitesini arttırıyor) sabah akşam hayıt otu kapsülü.. hayıt otu kapsülü vitex adında bir kapsül internetten tavsiye üzerine alıp kullandım.

pressedi le ilgili olarak beim de birkaç arkadaşım onu kullanarak hamile kaldı. benimde kullanacaklatım arasındaydı ama ona sıra gelmeemişti:))) ileri hızda problemi olanlar için tavsiye ediliyor hamile kalma jeli diye gwçiyor. ilişkiden 10-15 dk önce vajinaYA sıkılıyor sonra ilişki:)) vajina içindeki sıvıyı taklit eden bu jel spermin kalitesini de bozmadan onu koruyarak rahme kadar ulaşrırıuor. presseeedin kendi siitesi de var oradan da okursun canım..

bi de bir arkadaşımız sormuştu. 100 tllik ameliyatınız mikrocerrahi mi diye. evet canım mikrocerrahiydi..

Merakla bekliyorum test sonuçlarınızı, öğrenir öğrenmez bizimle paylaşırsın artık ve umarım çok iyi sonuçlar alırsınız:)(Tabi ilk sonuçlarıda yazmayı unutma:)) Dua edicem sizin için. Bizde eylülün ortasında test yaptırıcaz, valla benimde geçen aklıma geldi yaw dedim okadar taktım kafaya üstelik çocuğun kafasının etini yedim onu ye bunu iç vs diye, şimdi bide moralini bozup strese soktuysam diye(((( Amaaannn ne biliyim ben ya valla bende ne yaptığımı bilmiyorum hiç:))

Bizde kimseye söylemedik ameliyatı, sadece iş yerinden bir arkadaşı biliyordu. Onun dışında ailelere arkadaşlara kimseye bişey söylemedik, hem durduk yere dikkatleri üzerimize çekmeyelim hemde anneleri evhamlandırmayalım diye, garip garip yalnız başımıza gittik ameliyat olup geldik:))Haziranın ortasıydı ameliyat olduğumuzda, şimdi 15-20 gün sonra ilk 3 aylık testimizi yaptırıcaz.

teşekkür ederim...inanamıyorum aradaki farka herkes ticarete dökmüş bişeyleri demekki..doktorların insafına kalıyo bizim işimizde sanırım

:) sağolasın canım..incirle balık yağını bende mi kullansam!..hiç bişey kullanmıyorum ben kendim için doğrusu..
kızlar kocişleri besliyoruz da siz kendiniz için bişeyler yapıyor musunuz?

canım çok teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin inş evet ders falan derken fazla takmadım unuttum diyemem ama takıntı yapmaktan kurtuldum sınavdan sonra tüp bebek yaptırcaktım ki rabbim gerek bırakmadı hep dua ettim sen dermanımızı ver dedim inanmak istedim hep çok sükür beklemediğim zamanda geldi darısı sizlerin başına

kızlar nasılsınız haftaya testimiz var ameliyat olalı 3 ayımız dolmak üzere şöyle düşünüyorumda zaman ne çabuk geçti dün gibi sanki ameliyat günümüz perşembe günü test verecegiz kızlar çıkan sonucu paylaşırım sizinle inşallah düzelme olmuştur kızlar yaa bişey daha soracam :18::18: o gün test etmek amaçlı eşim dışarı boşaldı ve çok az geldi çok katı ve rengi beyaz neden öyle az geldiki.sayımız iyice azaldımı yoksa

canım inşallah sayınız artmıştır,allah gönlüne göre versin,benim eşiminde 2 hafta sonra 3 ayı bitecek,bende sabırsızlıkla bekliyorum,bu arada beni eşimde boşaldığında beyaz geliyo,inan ameliyattan sonra rengi bile değişti,ama miktarı konusunda bişey diyemeyeceğim(bizimki aynı),,sen gönlünü rahat tut herşey olacağına varır...sonuçları mutlaka paylaş sabırsızlıkla bekliyorum....

sonucu paylaşacam canım benim zaten varikoselin iyileşmesinde koyulaşma iyiymiş yani koyulaşma varsa iyileşmede vardır diye duymuştum.az zaman kaldı valla bakalım sonuç ne çıkacak siz ek olarak bişeyler kullandınızmı biz 2 ay keçi boynuzu ve arısütü bal polen propolis kullandı eşim araya ramazan girdi canım düzenli yapamadık ondan sonra.

cnmmm o kadar sevındım kı anlatamam...senı okadar ıı anlıyorum kı....bennım hamıle oldugumu öğrendiğimdekı yazdıklarımla ve hıssettıklerımle aynı...senı cokkkkk zor bı ıkı ay beklıo...kese, telk yolu,, bebek görüntüsü ardından kalp atışları derken derken ... ha göründü ha görünecekk.. ınsanın ömründen ömür gidio... sakın ol ve cok sık doktora gıtme... cınsel ılıskıden uzak dur.. bı ıkı uç ay temkınlı davran. doktorun yasaklamasa de sen bence kontrollü ol.. yaaaa......cok ısterdım yan yana olup beraberce tadını cıkarmak...ınsallah rabbım ısteyen herkese nasıp etsın..
dualarını eksık etme burdakı kızlara özellıkle.... hayırlı olsun tekrar....

coook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı.. memleketten kayınvalıdemler gelmişti. 1 hafta onları mısafır ettım.. 3-4 gun oldu gıdelı..

işten gelıorum dırek yatıs..o kadar yoruluyorum kı anlatamam... ben eskıden bılgısayarsız yapamazdım.. sımdı elıme almıyorum desem yerıdır......

oğlum olacakmıs kızlar... rabbım nasıp ederse... hayırlaarla....... dua edın ve dualarımda oldugunuzu unutmayın...

gogi, 7veren gül, acemkız, renklıtas,,,,, hepınız aklımdasınız... ınsallah hersey yolundadır.. uzun uzun yazılanları okuyamıyorum.. sadece müjdelı haberı okudum ve sızlere de selam yazayım ıstedım... öpüyorum.......selametleeee

gökçenımm cok cok dua et.. ınsallah rabbım korktuguna ugratmaz... benım suan 18. hafta gebelıgımde.. neler yasadım neler.. kaç kanamalr hastanede yatmalar serumlar ığneler.. ama rabbım hala onu bana verdıgı yerde sapasaglam ve benımle tutuyor.. sadece dua et.. tabı beslenmene ve dınlenmene cok cok dıkkat et.. uamarım hersey senın ıcın cok güzel olur ve evladını hayırlı zamanda sağ salım kucagına alırsın... cınsıyetını merak edıorum bebegınızın... yaz bana ... öpüyorum cnm

aynen bizimde öyle birtek abim biliyordu oda tesadüfen öçğrendi kimseye söylemedieşimimn annesi vefat etti zaten bu yüzden ordada kimseye duyurmadık dediğin gibi dikkat çekmeye gerek yok zaten bişey çıksa diye dört gözle bekleniyor.İnş. sonuçlarınız çok çok iyi çıkar ve bir an önce sen ve bizlerde bu hamilelik duygusunu yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…