aynen bizimde öyle birtek abim biliyordu oda tesadüfen öçğrendi kimseye söylemedieşimimn annesi vefat etti zaten bu yüzden ordada kimseye duyurmadık dediğin gibi dikkat çekmeye gerek yok zaten bişey çıksa diye dört gözle bekleniyor.İnş. sonuçlarınız çok çok iyi çıkar ve bir an önce sen ve bizlerde bu hamilelik duygusunu yaşarız
coook uzun zaman oldu sızlerden ayrı kalalı.. memleketten kayınvalıdemler gelmişti. 1 hafta onları mısafır ettım.. 3-4 gun oldu gıdelı..
işten gelıorum dırek yatıs..o kadar yoruluyorum kı anlatamam... ben eskıden bılgısayarsız yapamazdım.. sımdı elıme almıyorum desem yerıdır......
oğlum olacakmıs kızlar... rabbım nasıp ederse... hayırlaarla....... dua edın ve dualarımda oldugunuzu unutmayın...
gogi, 7veren gül, acemkız, renklıtas,,,,, hepınız aklımdasınız... ınsallah hersey yolundadır.. uzun uzun yazılanları okuyamıyorum.. sadece müjdelı haberı okudum ve sızlere de selam yazayım ıstedım... öpüyorum.......selametleeee
bebegimolsunistiyorum;
Karar verebildiniz mi hangi dr'a gideceğiniz konusunda yoksa araştırmalara devam mı?
canımmmm hosgeldinn nasılsın? bende senı merak edıyordum hatta bugun mesaj atıcaktım bı turlu elım gıtmedı bıseyler cıktı hep en sonda telefonu aldıgımda saat cok gec dedım bılgısayara bakıyım dedım burda gordum senı oyy oglusunu yesınler senın cnm benım cok dıkkat et kendıne artıkk agırlasırsın yavas yaavas yoprgunluk kaldırmaz vucdun tabı dualarında unutma bızı cnm buarada bende elımde evıcap ve omega 3 vardı onlar bıtsın dıye esıme verıyorum :))) ama rahatım dusunmuyorum mayısa kadar ınsallah allahın ıznıyle gelıcek bebıslerımızz hepımzıın
hoşbulduk cnm...inan hep aklımdasınız sadece fırsat bulamıyorum... mayısa kadar kendıliğinden gelicek melegın ben ınanıyorum allahın izniyle...karnım kocaman oldu sımmdıden 5 kılo aldım nooluyo anlamıyorum delı gıbı ıstısnasız 6 ögün yemek yıyorum..artık 30 kıloyla tamamlarım gıbı gelıo:))
hahahah yok cnm ya dur bakalım 5 aylık degılmı suanda 5 kılo daha alsan 10 kg ıle tamamlanır ama saglıgını etkılemesınde gerıısı onemlı degıl sen o sıpanın pesınden kosarekn verırsın kıloları uzulmee canım meyve ye bol bol hamur ısı falan yeme ınsallah cnım benım ya dua et suara pek dusunemıyorum baska telaslarımız var sıkıntımız var bakalım ınsallah suprız yapar gelır ruyamda bı kız bebek varmıs benımmıs ama bebegı gormuyorum adı hazal olcak dıyorum sureklı evet evet hazal olsun dıyorum :) ama bebek yok hamıleymısım galıba kız oldugunda bılıyorum :)allah hayra cıkartsın dedım sabah uyanınca
:)) ben bu duyguyu bi kere yaşadım ama malesef sadece 3 ay sürdü, ve malesef tadı damağımda kaldı((( Tam alışmışken ve daha ozamandan çok sevmişken kaybettim, zaten ben biraz da bu kayıp yüzünden bu kadar çok istiyorum şimdi ( Çivi çiviyi söker hesabı...
Sakınnn şimdi bebek bekleyen arkadaşlar okuyup endişelenmesinler nolur, herkeste aynı olcak diye bişey yok...
senin durumunda farklı bir üzüntü olmuş.herzaman seninkide aynı olmayacak inş.bir önce tektatdan bu duyguyu sonuna kadar yaşar ve kucağına uzun ömürlü bir evlat alırsın
Umarım dediğin gibi olur:)) Bir kez böyle bişey yaşayınca insan, endişenin ve korkunun önüne geçemiyor malesef:)) ya bi daha olmazsa ya olurda aynı şeyleri yaşarsam vs vs. sorup duruyorsun cevabını asla bilmesende:))
sonucu paylaşacam canım benim zaten varikoselin iyileşmesinde koyulaşma iyiymiş yani koyulaşma varsa iyileşmede vardır diye duymuştum.az zaman kaldı valla bakalım sonuç ne çıkacaksiz ek olarak bişeyler kullandınızmı biz 2 ay keçi boynuzu ve arısütü bal polen propolis kullandı eşim araya ramazan girdi canım düzenli yapamadık ondan sonra.
canım senin dedikten sonra bende miktarına dikkat ettim hakıkaten bizimkide az,,,,beyaz ,koyu ve az...bizimde 14 eylülde kontrolüüz var ama eşim pek gitmek istemiyo sonucun kötü çıkmasında çok korkuyo....ben keçiboynuzu pekmezi kullanabildim sadec benim ki birza inat kullanmıyo bişey,birazda kuruyemişi çok yedirmeye çalıştım(yer fıstığı,fındık,ceviz....)allah ım inşlh istediğimiz gibi sonuçlar alırız...
benim eşimde çok takipçisi değil ilaçtı takviyeydi ama elimden geldiği kadar vermeye çalışacağım bende
merhabalar kızlar hepinizi çooookkkk özledim. tatilim bitti çok yoğun ve stresli geçti bitmesine sevinir oldum.öncelikle taze hamişleri( gökçen tabiya renkliatlas acemkız) tebrik ediyorum Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah anne ve babalarına .hiç yazamadım ama ara ara takip ettim sizi aslında başımdan geçenler bir ara yazdım ama galiba gelmedi çünkü bulamadım sonradan şimdi size yaşadıklarımı yazayım... öncelikle doğal yoldan hamile kaldım ama sağlıklı bir hamielik değildi çünkü kan değerlerim normal olarak artmadı ama yinede kese görünkü kalp atışı duyuldu ama 10. haftada minicik yavrumun kalbi yoruldu ve durdu inanın bu kadar üzücü bir durum olamaz yaşadıklarımı anlatamıyorum tam bir yıkım o kadar heyecandan sonra kalbinin o pıtıtr pıtır atışını gördükten sonra bunun olması çok acııı ... her neyse kürtajla anestesisiz bir şekilde sanki benim acım bana yetmezmiş gibi birde çok ağrılı bir şekilde aldırdım yani ayrıldık minnoşumla. inşallah cennette tanışmak nasip olur. işte böyle kızlar başımdan bunlar geçti ve şimdi çok şükür iyiyim atlattım tüp bebek için girişimlere başlayacam rabbim nasip ederse bundan sonra görüşmek üzere hoşçakalın
merhabalar kızlar hepinizi çooookkkk özledim. tatilim bitti çok yoğun ve stresli geçti bitmesine sevinir oldum.öncelikle taze hamişleri( gökçen tabiya renkliatlas acemkız) tebrik ediyorum Allah hayırlı şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah anne ve babalarına .hiç yazamadım ama ara ara takip ettim sizi aslında başımdan geçenler bir ara yazdım ama galiba gelmedi çünkü bulamadım sonradan şimdi size yaşadıklarımı yazayım... öncelikle doğal yoldan hamile kaldım ama sağlıklı bir hamielik değildi çünkü kan değerlerim normal olarak artmadı ama yinede kese görünkü kalp atışı duyuldu ama 10. haftada minicik yavrumun kalbi yoruldu ve durdu inanın bu kadar üzücü bir durum olamaz yaşadıklarımı anlatamıyorum tam bir yıkım o kadar heyecandan sonra kalbinin o pıtıtr pıtır atışını gördükten sonra bunun olması çok acııı ... her neyse kürtajla anestesisiz bir şekilde sanki benim acım bana yetmezmiş gibi birde çok ağrılı bir şekilde aldırdım yani ayrıldık minnoşumla. inşallah cennette tanışmak nasip olur. işte böyle kızlar başımdan bunlar geçti ve şimdi çok şükür iyiyim atlattım tüp bebek için girişimlere başlayacam rabbim nasip ederse bundan sonra görüşmek üzere hoşçakalın
canım senin dedikten sonra bende miktarına dikkat ettim hakıkaten bizimkide az,,,,beyaz ,koyu ve az...bizimde 14 eylülde kontrolüüz var ama eşim pek gitmek istemiyo sonucun kötü çıkmasında çok korkuyo....ben keçiboynuzu pekmezi kullanabildim sadec benim ki birza inat kullanmıyo bişey,birazda kuruyemişi çok yedirmeye çalıştım(yer fıstığı,fındık,ceviz....)allah ım inşlh istediğimiz gibi sonuçlar alırız...
Merhaba; aslında henüz tanışmıyoruz, ama yaşadığım olaylar sonucu araya araya buraya kadar geldi yolum, birkaç zamandır burdaki arkadaşlarla konuşmaya çalışarak hem kafa dağıtıp hemde ne yapabilirim diye düşünüyorum:)) Çok geçmiş olsun dilerim, bende bir ay önce çok sağlıklı giden 12 haftalık gebeliğimde ansızın 11 haftalık bebeğimi kaybettim( Hala aklımızdan çıkaramasakta, Allah sabrınıda veriyor işte Allah ne size ne bana nede düşmanıma bile yaşatmasın, bundan sonra önümüzdeki maçlara bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?