Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bizdeki tek sorun sayı kaldı şimdi hareketliliği artırdık çok şükür 3 ayda.morjolojimizde sorun yokama sayı daha tam istedigimiz miktara gelmedi.proxeed plus sayıyı artırıyormu?????? yardımcı olurmusunuz lütfen bide havuç kürü sayıyımı artırıyor yoksa hareketlilige falanmı iyi geliyor ??? yardımcı olursanız sevinirim kızlar şimdiden teşekkürler..inşallah hepimizin göbüşleri dolar yavrularımıza tez zamanda kavuşuruz

canım yazdıkların beni çok duygulandırdı,bunları malesef hepimiz yaşıyoruz,okadar içi acıyorki insanın...insanlar küçümsemeye başlıyo,bebekli olan arkadaşların (güya şaka yapıyorlar),biz bebeksiz gelin kabul etmeyiz ay deyip katıla katıla gülüyorlar,insanlar acıyarak bakıyo ay canım senin bebek olmuyo demiiii....,sonra bi bebeği kucağına aldığında annesi tedirgin oluyor,biz anne değiliz ya bebeği tutmayı beceremeyiz,kolunu kanadını kırarız diye korkuyorlar....halbuki etrafıma bakıyorum rabbim in gücüne gitmesin anneliği haketmeyen okadar çok insan varki,,,biz anne olmadan bebek bakımını,bbek pisikolojisini,bebek dilini,eğitimini okadar ii biliyoruz,ama onlar bu saydıklarımın ancak anne olununca bilineceği kanısında,halbuki onların yaptığı sadece doğurmak,başka hiç bi halt dan anladıkları yok,çocuğu nsl seveceğini bile bilmiyorlar,,,,rabbim bölelerini ıslah etsin,....

ahh canım öyle güzel yazmışsınki bunların hepsini çoğumuz yaşıyoruz emin ol..anneliği haketmeyen o kadar kişi varki ne yapalım Rabbimde bizi bu şekilde sınıyor tez zamanda olur inşallahhh

Merhaba arkadaşım;sayı konusunda kelin ilacı olsa durumunda olduğumuz için,yardımcı olamıycam
Proxeed biz de hızı arttırmıştı.Ama sayıya etkisi olanlarda var.
Havuç kürü de hareket ve hız için.

canım yaa valla keçi boynuzu kürü bizde harekete iyi geldi çok şükür.hareketle bi sıkıntımız kalmadı şuan sayımız 16 milyon onun 40 milyon üstünde olması lazımmış nasıl çıkaracagız bilmiyorum:18:

16 milyon az bir sayı değil ki,ayrıca 40 milyon üstü diye bir sınır yok artık.
Bildiğim 20 milyonun üstünün normal kabul edildiği.
7 milyonla,12 milyonla gebelik elde eden çok örnek gördük.Keza 100 milyonlarla elde edemeyen de.
Sizin sayınızı baz alınca,hiç takılabileceğin bir durumda değilsiniz.
Sana şunu söyleyim.Bizim sayımız 16 milyon olsun,ben bütün takviyeleri bırakırım:)
Kendimi yarı hamile sayarım herhalde
Sen bırakma tabi,vitaminlere,kürlere devam et.İlla ki fayda görürsünüz.
Sayıya çok takılma lütfen.Neticede 0 değil.Gayet iyi bence.

Ayrıca bir yerde okumuştum,avakadonun sperm sayı ve kalitesin de çok faydalı olduğunu.
Aynı dertten müzdarip birine yurtdışından dr. bir arkadaşı önermiş.Artış olduğunu yazmışlar.Bulursam eklerim buraya linkini.
Denemekten zarar gelmez.Eşim çok tüketti ama varikosel olduğunu bilmeden.Fayda sağlayamadık o yüzden.
Şimdi de bıktı sanırım,midesini bulandırıyormuş.Çok tüketmiyor eskisi kadar.
Ben salatanın içine doğruyorum.Öyle gideri oluyor:)
Yoksa tek başına yenmiyor.
Deneyin bakalım,haftada 3-4 kere yese kârdır.
İnşallah faydasını görürsünüz.

ahhh ahhh canım benım ne guzel yazmıssın duygularımızı bende aynı seylerı yasıyacam emınım daha henuz bırsey yok bızde etrafımızdakı kımse bılmıyor aıleler harıc herkese hep evlenmeden oncede 3. yılımda ıstıyorum dıyordum sımdı gırdık 3. yıa ınsallah bu sene gelır bebıss cok zor oldugu tahmın edebılıyorum bende sımdı eee bebbek yokmu dıyenlere yaa dukkan var sımdı dukkanda kım durcak dıyorum :)bu sekılde ne zmaana kadar surdururum bılemıyorum tabı esımın yası 33 benım yasım 27 olmus daha ne beklıyorsunuz dıyecekler yakında cumartesın gunu ablamlar geldı ıstanbuldan 3 yasında oglu var 2 gundur onunla ıulgılenıyorum da ne zormus ya dedım :) sureklı pesındeyım yesın ıcsın aman saatınde uyusun aman bıyerıne bısey olmasın derken ınsan nasıl yoruluyor tabı super bır duygu kı kendı cocugu olunca ınsan daha da guzel olucaktır.amann cnm sen bılenme kımseye allaha havale et boswerr herkesın gonlune gore versın allah bızede miss kokululardan versin ınsallahh

kızlar merhaba,bir süre yazamadım foruma. öğretmen atamaları vardı malum.bu hafta hep onunla uğraştım.neyse ki güzel sonucu aldım arkadaşlar. istanbula atandım çok şükür. eşimden ayrılmak zorunda kalmayacağım yani:)) yarın göreve başlıyorum. artık bu moralle bebek çalışmalarına tam gaz devam... herkese kolay gelsin:)))

Hayırlı olsun:) Bu devirde öğretmen olmakta zor, devlet memuru olmakta bebek sahibi olmakta zor:)) Neyseki zorluklardan birini atlatmışsınız, darısı diğerinin başına:) Kolaylıklar dilerim,

Hayırlı olsun canım, Rabbim utandırmasın, görevinde başarılar dilerim :) İnşallah güzel haberleri peşi sıra almak nasib olur

Sanki bir gazete yazarının köşe yazısını okuyor gibi hissettim kendimi... Öyle yerli yerine yerleştirmişsin ki kelimeleri, söylenecek söz bırakmamışsın Bu tür yazıları okudukça aklıma neden benim yakın çevremde böyle düşünen insanlar yokta tam tersi olanlar var diyorum... Sanırım bizim bir diğer imtihanımızda böyle düşüncesizce konuşan insanlar Çok şükür aştım ben bu durumu, hamilemisin diye soranlara hayır, olur daha diyenlerede hayırlısı diyorum :) Galiba zaman geçtikçe bu tip insanlarada alışılıyor

antigone çokk sevindim canımm hayırlı uuğrlu olsun atanman ayrı güzel eşinden ayrılmak zorunda olmaman ayrı bir güzel haber.
rabbim devamnıdaki problemleri de atlatmayı nasip etsin inşalah..

mutluluğumm yinee döktmüş...
bu gidişle kitap çıkaracaksın be kuzum duygulara tercüman olma konusunda üstüne yok valla..
inşalalh anne olunca annelik duygularını da öyle güzel anlatacaksın ki gözlerimiz dolu dolu okuyacağız o yazdıklarını da..

ne kadar acı değilmi beni en iyi sen anlarsın canım ama inşallah herşey iyi olur herkes için

canım herkeste ameliyat işe yaramıyor galiba bakıyorum genelde 3. ayda yada 6 ve 7. aylarda iyileşme oluyor bizim neredeyse 1 sene oldu daha tık yok anlam veremiyorum nasıl bir hasar bu anlamadık gitti. birde biz bu morfoloji konusunda çok sıkıntı ettik dedikki neden hep yüzde 1 ve genetik testi yaptırdık onda bişey çıkmadı e o halde neden hiç artmadı hiç bir zaman yüzde 2 bile olmadı gogi o yüzden benim ameliyattan umudum yok artık ..ben aşılama denedim canım olmadı zaten morfoloji bozukluğu için pek aşılama iyi bir yöntem değil o biraz daha hız problemi için ideal

amin canım inşallah rabbim bu güzel duanı kabul eder. sen nasılsın tabiya bebiş nasıl bakalım

canım çok sağol evet çok büyük bir hüsran oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sen nasılsın mutluluk ne aşamadasınız şimdi ben baya oldu takip edemedim arkadaşlarıda o yüzden

haklısın canım hız probelmı olanlarda asılama daha uygun tabıkıde ya sız bı renklı doppler cektırsenıze cnım belkı nuksetmıstır varıkosel cekılmısmıydı bılmıyorum sıze hanı bı bakılsın amelıyatlı damarlar ne alemde dna hasar testıde yaptrabılırsın onun ıcınde onemlı dıyorlar cnm 1 sene sonuında olmazzsa tup dıolar ama esımın cok yakın arkadasının 7 yıldır olmuyodu esı varıkosel amelıyatı oldu kızda sorunlar gıderıldı sureklı bıseyler kullanıolardı en son evıcap-omega 3 ve cınko kullandı 4 ay ve 4.ayının sonunda hamıle kız 7 yılın ustune hep aklıma o gelıo mutlu oluyorum umutlanıyorum bende ınsallah bızım bebısler okadar bekletmez bızı cnım

canım doktor elle muayenede varikosel yok dedi ama doopler çekilmedi birde dna hasarı yaptırdık gogicim onda öok şükür bişey çıkmadı.demin geri sayfaları okudumda mutluluk galiba buranın demirbaşları demiş bir gülesim geldi bende bu aralar hep bunu düşünüyordum gogi hakkaten kaç kişi demirbaş kaldık burda sen ben mutluluk başka aklıma gelşenler varmı şöyle 9 aydır falan ameliyat olanlar:) biz ayrı bir yerdemi buluşsak insanların moralini bozmasak diyorum

mutluluk gercekten döktürmüşsün gülüm yaaa,oh valla arada böyle ıyı oluyo :)
kerameti kendinden menkul kişiler demişsin ya,çok güldüm :)cuk diye oturmuş diye buna denir

nevbahar bende bazen düşünüyorum..burası varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar ya..bazen kendimi buraya ait değilmişim gibi hissediyorum :) ama burdaki herkesi de seviyorum bırakamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…