Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aaa öyle söylemeyin canım, gün gelecek inşallah sizlerde hamilelik haberinizi vereceksiniz ve burada varikosel ile yeni tanışan, bu ameliyatı yeni olan çiftler için umut olacaksınız
Diyeceksiniz ki, Sakın ümidinizi yitirmeyin!! Biz ameliyattan sonra bilmem kaç ay bekledik ve hiiç ummadığımız bir anda oldu!
Daha önce yaşamadıkmı bu tür olayları? Ben inanıyorum yine yaşayacağız bunları

ecrin sen o kadar da eski değilsin sanki gülüm ya yok canım bırakmayız burayı hamile kalana kadar bu sayfalar bizden sorulur (harbiden soruluyor ya):) sizin kaç ay oldu

canım artık çok önemsemiyoırum insan bir kere hamile kalıp kaybettimi o acıdan sonra biraz tiye alıyor galiba ümit her zaman olacak onsuz olmaz rabbimizden ümidi kesmedik inşallah senin ne kadar oldu canım 3 yada 4 ay gibiydi galiba

hahah heele ben canım aynı seylerı yazıyorum sureklı amelıyat tecrubesı kullanılan kurler ılaclar takvıyeler falan... yakında varıkosel hakkında kıtap cıkartıcammm :))) bukadar cok sey bılmekte ııy degıl valla herseyı aarstır et ınsanı kafası karsııyor bız yenı bı topık acalım tecrubelerımız dıye amelıyat olucak ve yenı omuslara yasadıklarımızı anlatırız :)) ınsallah bızde yakın zamanda tek tek verıcez cnm guzel haberlerıı ben bu ay kendımı kız bebek annesı olarak gordum bırde adını hazal koyucakmısım :) hıcde aklımda olan bı ısım degıldır hayırlısı bakalım adetıme daha cok var beklemdeyım :)

Anlıyorum canım ama söylediklerini, ne hissettiğini bilemem çünkü.. Hepimiz kadere inanan insanlarız. Yaşadığımız her mutluluğun ve acının bir sebebi var. Boşuna yaşamıyoruz bu hayatı :106:
Bizimde Eylülün 20'sinde 3 ay doluyor işte canım, zaman çok çabuk geçiyo. Dediğin gibi ümit her zaman var, hiçbir zaman ümitsiz olmadım, ameliyat olduğumuz ay bile umdum Rabbimden, bilemeyizki biz Veren 'O' sonuçta :)

gogi bence sen buraya çok takılma burasıda geriyor insanı neden dersen çünkü burada oldukça annelik hislerimiz tavan yapıyor ve daha çok üzülüyoruz hemen şu an anne olmak istiyoruz buda yumoşları olumsuz etkiliyor ben artık buraya az takıldığım ve artık en olmaz dediğim ay hamile kaldım gerçekten çok konuşmak ve çok araştırmakta insanın beynine kazıyor olumsuzlukları .buradaki arkadaşlıklarla insan kendini olumsuz anlarında iyi hissediyor ama çok sık girdikçede acayip geriliyoruz farkında olmadan çünkü sürekli bebek ve bebekle ilgili bişeyler konuşuluyor. bunuda iyi değerlendirin arkadaşlar söylediklerim gerçekten teccrübeye dayalı

canım çok sevindim darısı başıma bende 10 gün sonra sınava gircem inş bende kazanırım ve atanırım ben öğretmen değilim ama olur inş bu sene çok fazla verimli çalışamadım bebek stresi aşılama git gel dr ama inş olur daha önceki bilgilerime güveniyorum tekrarlarıda yaptım kursa gitttim inş atanırım canım inş bu vesileyle bebişde bekletmeden gelir hepinize çok dua ediyorum

Sonuna kadar katılıyorum, hatta bi ara kendime yasak koymuştum forumlara girmiycem diye:)) ama bağımlılık oldu işte, kim ne durumda vs diye okumadan edemiyor insan. birde bi dünya iyi şeyde olurken insan sadece en olumsuzunu çekip alıyor içinden...

kesınlıkle haklısın canm ben kı herseyden etkılenır bır yapıya sahıbım :) bende fazla tkmıcam dusunmıcem desemde burda hersey bebek ustune baska topıklere takılmalı bıraz kafa dagıtmalı yada kk ya kısıtlmaalı kendımıze :) cnm ben sımdı mayısa odaklanmıs duurmdayım ınsalllah mayısa tup denıyecem sonu guzel olur dılerım

çok haklısın canım birde hem olumsuzunu çekiyorsun hemde olumlu durumlardada ise diyorsunki ya durumumuz aynıydı neden onun olduda benim olmadı ameliyatmı işe yaramadı bendemi bir sorun varmı derken daha bununla beraber bir sürü şeyi aklına takıp araştırmalara girişiyorsun ve buda seni acayip yoruyor gerçekten bebek bekleyen arkadaşlar olarak daha az takılmamız gerekiyor kendi sağlığımız için

eğer aklına tüp bebeği koyduysan canım o zaman hiç kurcalama irdeleme tamamen akışına bırak bu arada normal yolla kalırmıyım diye düşünürsen hiç bir işe yaramaz.çünkü biz kendimizi o kadar normal yolla hamile kalmaya şartlıyoruzki artık bunu bir gurur meselesi haline getiriyoruz illa olacak diyoruz oysaki rabbim onu bize eğer nasip edecekse ne şekilde edeceği belli olmaz bu tüp olur aşılama olur kendiliğinden olur ama olur. biz sadece kendimizi üzmekle kalıyoruz benim durumumdada durum aynı oldu ama ben artık normal yolla hamile kalmayı aklımdan çıkarmıştım tüp bebek yapacaz artık hiç uğraşmaya kafaya takmaya gerek yok diyordum işte o ay oldu ha sonu gelmedi o ayrı ama yinede olsun o yüzden arkadaşlar rabbimize ne kadra şükür etsek az tüp bebek gibi bir umudumuz var ya eskilerde olsaydık rabbim inşallah bize kolaylık ihsan eder ne şekilde olacaksa olsun ama kolay olsun inşallah

ecrin sen o kadar da eski değilsin sanki gülüm ya yok canım bırakmayız burayı hamile kalana kadar bu sayfalar bizden sorulur (harbiden soruluyor ya):) sizin kaç ay oldu

3 yıllık özlem kendini her konuda yıllanmış hissettiriyor :) canım eğer ameliyatı soruyorsan 2010 da tek taraflı bu yıl martta da çift taraflı oldu..bekliyoruz

Ayy canım çok sağol,onore oldum
Dert söyletirmiş ya,bizimki de o hesap.
Çok yazasım oluyor da topiği ağlama duvarına çevirmek istemiyorum.
Ahh o çevre,onlar değil mi zaten bizi bunca strese sokan.
Neyse Allah büyük,onların ağızlarını kapatıp,bizi taçlandıracak ödüllerimizi verir inşallah en kısa sürede.

Değil mi ama Gökçenim,köşe yazarı olacak kadınım da,kendi derdime düşüp kariyer planlarımı erteliyorum
İnşallah canım ya,ne güzel temenni öyle.
Bir sır vereyim mi,çoktan başladım zaten O'na yazmaya.
Bir defterim var,eşimin evde olmadığı zamanlar yazıyorum.
Hayal ediyorum,doğmuş,büyümüş.20'li yaşlarına gelmiş bir doğum gününde ona hediye etmişim yazdıklarımı.
Mutlu olurdu herhalde.
Peki neden daha erken değil de 20 li yaşlarında vericem defterlerimi?
Çünkülüm''çocuktan al haberi''derler ya.
Düşünsene 10 yaşında bulmuş misal yazdıklarımı sakladığım yerden,
topluluk için de ''biliyor musunuz?annem hepinizi kandırmış.Aslında beni deli gibi isterken ben olmuyormuşum, ''hiç düşünmüyoruz,böyle kafamız rahat''diye sizi keklemiş hehehe''diye gülermiş
Skandal sonrası işte,yalancı yaftası bi kere yapıştımıydı
Şaka bir yana da yazmak iyi geliyor O'na,bir gün okuyacağını bilmek de mutlu ediyor.
Yazarken o ağlak surat ifadesi gitmiyor da,okurken tebessümle gözler dolu dolu okunuyor.
Öyle de psikopatım işte,yazıyorum bitiyor,dönüp dönüp 10 kere okuyorum yazdıklarımı
Ağlamayı seviyor muyum ne:)
Kocaman bir amiiiiiin diyorum temennine Gökçenim.
En kısa sürede inşallah,daha fazla bekletmeden,çıkıp çıkıp gelsinler artık

Son düzenleme:
canım çok sağol evet çok büyük bir hüsran oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sen nasılsın mutluluk ne aşamadasınız şimdi ben baya oldu takip edemedim arkadaşlarıda o yüzden

Aynıyız Nevbaharcım ya beklemedeyiz işte.
8 ay oldu ameliyat olalı.Günler,aylar geçiyor da bir ekşın yok hala:)
Hayırlısı diyoruz bekliyoruz.Testimiz var bu ay.
Takviyeleri baya azalttık.Sonuca göre tekrar başlıycaz.
Beklemekten yanayım ben.En zor yol aslında.
Hayırlısı hakkımızda.

Allah daha fazla bekletmeden kendimize versin inşallah da o duyguyu kendi çocuklarımız da yaşayalım canım.
Senin yine dükkan bahanen var,benim bahanem de yok:)
''daha erken''derken kendim bile inanmıyorum söylediğime.
1 yıllık evli değilim ki erken olsun.Sonra da ''yerseler,yemezlerse gargara yapsınlar''diyorum
Görüyorsun dimi,kendi derdimiz yetmiyormuş gibi nelerle,kimlerle uğraşıyoruz.

Devamlı gittiğimiz bir mekanda,alışveriş merkezinde ya da bir aile dostunun evinde karşılaşılan daimi demirbaşlar vardır ya,
hep karşılaşırsınız hani.Eşimin o insanlar için değişmeyen cümlesi''bu da buranın gedikçisi olsa gerek''der
Hıhhh işte buraların da gedikçisi biziz

Boşver canım ya,hiç öyle düşünme.Burası tam da bizim yerimiz.
Hamile kalana kadar kimse bir yere gitmiyor.O bebekler buraya gelecekkkk

hamile kalırsak ta gitmiyelim :) hamile kalınca gelmemek niye ki?
dertler paylaştıkça azalan sevinçler paylaşıldıkça çoğalan değil midir?
Güzel günlerimizi de paylaşmayı nasip etsin Rabbim hepimize

arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkürler... herkesin dilekleri bir bir kabul olsun inşallah!!! ben inanıyorum ki bizim bebeklerimiz bu dünyadaki en güzel bebekler olacak onun için bu kadar bekliyorlar:)) bu arada az önce foruma giremediğim zamanlarda yazılanları okudum. herkes ne kadar zamndır beklediğini söylemiş. bizim de 1,5 yıl oldu. mart 2011de ameliyat olmuştu eşim. asıl iyileşmeler 2.sene de oluyor demişti doktorumuz. o nedenle ben bekliyorum ve umudumu kaybetmiyorum. herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum. eğer olmazsa da sömestr tatilinde tüp yaptırırız belki. bakalım kısmet... hepinizi öpüyorum...

canım benim ben edebiyat öğretmeniyim biliyorsun ama hiiiiçççç beceremem ben böyle şeyler söylemeyi senin gibi döktirmeyi amaaaaa sana vallahi de 100 veriyorum kompozisyondan.. o kadar güzel anlatıyorsun ki.. uzak kalma gel arada döktür buralarda hem sen rahatla hem biz içimizdeki çoğu duygunun kelimelere dökülmüş halini bazen duygulanarak bazen gülerek okuyalım iyi geliyor:)))
ne güzel bişi yaptığın eminim çok mutlu olacaktır kuzucuğun ona yazdıklarını okuduğunda.. benim de şöyle bir hayalim vardı yapamadım ama belki sizler yaparsınız:)) hamile olduğumu öğrendiğim gün defterime başalyacaktım ve 9 ayı gün gün yazacaktım hergüne bir yaprak ayıracak o günkü duygularımı tek bir cümleylede olsa deftere kazıyazcaktım ilk hareket edişini gördüğüm günü ilk cinnsiyetini öğrendiğim günü ilk kıpırdayışını hissettiğim günü hepsini tam 9 ayı bir deftere sığdıracaktım ileride çocuğuma vermek için.. ama yapamadım öyle şaşakımnıdm ki ilk öğrendiğimde birazda ihmalkarlık oldu. belki bunan sonrası için başalyabilirim bak heveslendim bende yine:))) canım benim inşalalh testinizdende hiç ummadıığn kadar güzel haberlerle gelirsin biizide mutlu edersin burada.. dualarım hep sizinle..

desene sizin için kritik zamnalar inşallah teste gerek kalmaz canım bizimde 11 ay olacak neredeyse de bizim için artık bişey ifade etmiyor çünkü testlerde ameliyat öncesi durumumuz daha iyiydi hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…