canım doktor elle muayenede varikosel yok dedi ama doopler çekilmedi birde dna hasarı yaptırdık gogicim onda öok şükür bişey çıkmadı.demin geri sayfaları okudumda mutluluk galiba buranın demirbaşları demiş bir gülesim geldi bende bu aralar hep bunu düşünüyordum gogi hakkaten kaç kişi demirbaş kaldık burda sen ben mutluluk başka aklıma gelşenler varmı şöyle 9 aydır falan ameliyat olanlar:) biz ayrı bir yerdemi buluşsak insanların moralini bozmasak diyorum
mutluluk gercekten döktürmüşsün gülüm yaaa,oh valla arada böyle ıyı oluyo :)
kerameti kendinden menkul kişiler demişsin ya,çok güldüm :)cuk diye oturmuş diye buna denir
nevbahar bende bazen düşünüyorum..burası varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar ya..bazen kendimi buraya ait değilmişim gibi hissediyorum :) ama burdaki herkesi de seviyorum bırakamam ki
aaa öyle söylemeyin canım, gün gelecek inşallah sizlerde hamilelik haberinizi vereceksiniz ve burada varikosel ile yeni tanışan, bu ameliyatı yeni olan çiftler için umut olacaksınız
Diyeceksiniz ki, Sakın ümidinizi yitirmeyin!! Biz ameliyattan sonra bilmem kaç ay bekledik ve hiiç ummadığımız bir anda oldu!
Daha önce yaşamadıkmı bu tür olayları? Ben inanıyorum yine yaşayacağız bunları
canım doktor elle muayenede varikosel yok dedi ama doopler çekilmedi birde dna hasarı yaptırdık gogicim onda öok şükür bişey çıkmadı.demin geri sayfaları okudumda mutluluk galiba buranın demirbaşları demiş bir gülesim geldi bende bu aralar hep bunu düşünüyordum gogi hakkaten kaç kişi demirbaş kaldık burda sen ben mutluluk başka aklıma gelşenler varmı şöyle 9 aydır falan ameliyat olanlar:) biz ayrı bir yerdemi buluşsak insanların moralini bozmasak diyorum
canım artık çok önemsemiyoırum insan bir kere hamile kalıp kaybettimi o acıdan sonra biraz tiye alıyor galiba ümit her zaman olacak onsuz olmaz rabbimizden ümidi kesmedik inşallah senin ne kadar oldu canım 3 yada 4 ay gibiydi galiba
hahah heele ben canım aynı seylerı yazıyorum sureklı amelıyat tecrubesı kullanılan kurler ılaclar takvıyeler falan... yakında varıkosel hakkında kıtap cıkartıcammm :))) bukadar cok sey bılmekte ııy degıl valla herseyı aarstır et ınsanı kafası karsııyor bız yenı bı topık acalım tecrubelerımız dıye amelıyat olucak ve yenı omuslara yasadıklarımızı anlatırız :)) ınsallah bızde yakın zamanda tek tek verıcez cnm guzel haberlerıı ben bu ay kendımı kız bebek annesı olarak gordum bırde adını hazal koyucakmısım :) hıcde aklımda olan bı ısım degıldır hayırlısı bakalım adetıme daha cok var beklemdeyım :)
kızlar merhaba,bir süre yazamadım foruma. öğretmen atamaları vardı malum.bu hafta hep onunla uğraştım.neyse ki güzel sonucu aldım arkadaşlar. istanbula atandım çok şükür. eşimden ayrılmak zorunda kalmayacağım yani:)) yarın göreve başlıyorum. artık bu moralle bebek çalışmalarına tam gaz devam... herkese kolay gelsin:)))
gogi bence sen buraya çok takılma burasıda geriyor insanı neden dersen çünkü burada oldukça annelik hislerimiz tavan yapıyor ve daha çok üzülüyoruz hemen şu an anne olmak istiyoruz buda yumoşları olumsuz etkiliyor ben artık buraya az takıldığım ve artık en olmaz dediğim ay hamile kaldım gerçekten çok konuşmak ve çok araştırmakta insanın beynine kazıyor olumsuzlukları .buradaki arkadaşlıklarla insan kendini olumsuz anlarında iyi hissediyor ama çok sık girdikçede acayip geriliyoruz farkında olmadan çünkü sürekli bebek ve bebekle ilgili bişeyler konuşuluyor. bunuda iyi değerlendirin arkadaşlar söylediklerim gerçekten teccrübeye dayalı
gogi bence sen buraya çok takılma burasıda geriyor insanı neden dersen çünkü burada oldukça annelik hislerimiz tavan yapıyor ve daha çok üzülüyoruz hemen şu an anne olmak istiyoruz buda yumoşları olumsuz etkiliyor ben artık buraya az takıldığım ve artık en olmaz dediğim ay hamile kaldım gerçekten çok konuşmak ve çok araştırmakta insanın beynine kazıyor olumsuzlukları .buradaki arkadaşlıklarla insan kendini olumsuz anlarında iyi hissediyor ama çok sık girdikçede acayip geriliyoruz farkında olmadan çünkü sürekli bebek ve bebekle ilgili bişeyler konuşuluyor. bunuda iyi değerlendirin arkadaşlar söylediklerim gerçekten teccrübeye dayalı
Sonuna kadar katılıyorum, hatta bi ara kendime yasak koymuştum forumlara girmiycem diye:)) ama bağımlılık oldu işte, kim ne durumda vs diye okumadan edemiyor insan. birde bi dünya iyi şeyde olurken insan sadece en olumsuzunu çekip alıyor içinden...
kesınlıkle haklısın canm ben kı herseyden etkılenır bır yapıya sahıbım :) bende fazla tkmıcam dusunmıcem desemde burda hersey bebek ustune baska topıklere takılmalı bıraz kafa dagıtmalı yada kk ya kısıtlmaalı kendımıze :) cnm ben sımdı mayısa odaklanmıs duurmdayım ınsalllah mayısa tup denıyecem sonu guzel olur dılerım
ecrin sen o kadar da eski değilsin sanki gülüm ya yok canım bırakmayız burayı hamile kalana kadar bu sayfalar bizden sorulur (harbiden soruluyor ya):) sizin kaç ay oldu
Hayırlı olsun canım, Rabbim utandırmasın, görevinde başarılar dilerim :) İnşallah güzel haberleri peşi sıra almak nasib olur
Sanki bir gazete yazarının köşe yazısını okuyor gibi hissettim kendimi...Öyle yerli yerine yerleştirmişsin ki kelimeleri, söylenecek söz bırakmamışsın Bu tür yazıları okudukça aklıma neden benim yakın çevremde böyle düşünen insanlar yokta tam tersi olanlar var diyorum... Sanırım bizim bir diğer imtihanımızda böyle düşüncesizce konuşan insanlar Çok şükür aştım ben bu durumu, hamilemisin diye soranlara hayır, olur daha diyenlerede hayırlısı diyorum :) Galiba zaman geçtikçe bu tip insanlarada alışılıyor
antigone çokk sevindim canımm hayırlı uuğrlu olsun atanman ayrı güzel eşinden ayrılmak zorunda olmaman ayrı bir güzel haber.
rabbim devamnıdaki problemleri de atlatmayı nasip etsin inşalah..
mutluluğumm yinee döktmüş...
bu gidişle kitap çıkaracaksın be kuzum duygulara tercüman olma konusunda üstüne yok valla..
inşalalh anne olunca annelik duygularını da öyle güzel anlatacaksın ki gözlerimiz dolu dolu okuyacağız o yazdıklarını da..
canım çok sağol evet çok büyük bir hüsran oldu rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sen nasılsın mutluluk ne aşamadasınız şimdi ben baya oldu takip edemedim arkadaşlarıda o yüzden
ahhh ahhh canım benım ne guzel yazmıssın duygularımızı bende aynı seylerı yasıyacam emınım daha henuz bırsey yok bızde etrafımızdakı kımse bılmıyor aıleler harıc herkese hep evlenmeden oncede 3. yılımda ıstıyorum dıyordum sımdı gırdık 3. yıa ınsallah bu sene gelır bebıss cok zor oldugu tahmın edebılıyorum bende sımdı eee bebbek yokmu dıyenlere yaa dukkan var sımdı dukkanda kım durcak dıyorum :)bu sekılde ne zmaana kadar surdururum bılemıyorum tabı esımın yası 33 benım yasım 27 olmus daha ne beklıyorsunuz dıyecekler yakında cumartesın gunu ablamlar geldı ıstanbuldan 3 yasında oglu var 2 gundur onunla ıulgılenıyorum da ne zormus ya dedım :) sureklı pesındeyım yesın ıcsın aman saatınde uyusun aman bıyerıne bısey olmasın derken ınsan nasıl yoruluyor tabı super bır duygu kı kendı cocugu olunca ınsan daha da guzel olucaktır.amann cnm sen bılenme kımseye allaha havale et boswerr herkesın gonlune gore versın allah bızede miss kokululardan versin ınsallahh
mutluluk gercekten döktürmüşsün gülüm yaaa,oh valla arada böyle ıyı oluyo :)
kerameti kendinden menkul kişiler demişsin ya,çok güldüm :)cuk diye oturmuş diye buna denir
nevbahar bende bazen düşünüyorum..burası varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar ya..bazen kendimi buraya ait değilmişim gibi hissediyorum :) ama burdaki herkesi de seviyorum bırakamam ki
Değil mi ama Gökçenim,köşe yazarı olacak kadınım da,kendi derdime düşüp kariyer planlarımı erteliyorum
İnşallah canım ya,ne güzel temenni öyle.
Bir sır vereyim mi,çoktan başladım zaten O'na yazmaya.
Bir defterim var,eşimin evde olmadığı zamanlar yazıyorum.
Hayal ediyorum,doğmuş,büyümüş.20'li yaşlarına gelmiş bir doğum gününde ona hediye etmişim yazdıklarımı.
Mutlu olurdu herhalde.
Peki neden daha erken değil de 20 li yaşlarında vericem defterlerimi?
Çünkülüm''çocuktan al haberi''derler ya.
Düşünsene 10 yaşında bulmuş misal yazdıklarımı sakladığım yerden,
topluluk için de ''biliyor musunuz?annem hepinizi kandırmış.Aslında beni deli gibi isterken ben olmuyormuşum, ''hiç düşünmüyoruz,böyle kafamız rahat''diye sizi keklemiş hehehe''diye gülermiş
Skandal sonrası işte,yalancı yaftası bi kere yapıştımıydı
Şaka bir yana da yazmak iyi geliyor O'na,bir gün okuyacağını bilmek de mutlu ediyor.
Yazarken o ağlak surat ifadesi gitmiyor da,okurken tebessümle gözler dolu dolu okunuyor.
Öyle de psikopatım işte,yazıyorum bitiyor,dönüp dönüp 10 kere okuyorum yazdıklarımı
Ağlamayı seviyor muyum ne:)
Kocaman bir amiiiiiin diyorum temennine Gökçenim.
En kısa sürede inşallah,daha fazla bekletmeden,çıkıp çıkıp gelsinler artık
Aynıyız Nevbaharcım ya beklemedeyiz işte.
8 ay oldu ameliyat olalı.Günler,aylar geçiyor da bir ekşın yok hala:)
Hayırlısı diyoruz bekliyoruz.Testimiz var bu ay.
Takviyeleri baya azalttık.Sonuca göre tekrar başlıycaz.
Beklemekten yanayım ben.En zor yol aslında.
Hayırlısı hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?