canım benim ben edebiyat öğretmeniyim biliyorsun ama hiiiiçççç beceremem ben böyle şeyler söylemeyi senin gibi döktirmeyi amaaaaa sana vallahi de 100 veriyorum kompozisyondan.. o kadar güzel anlatıyorsun ki.. uzak kalma gel arada döktür buralarda hem sen rahatla hem biz içimizdeki çoğu duygunun kelimelere dökülmüş halini bazen duygulanarak bazen gülerek okuyalım iyi geliyor:)))
ne güzel bişi yaptığın eminim çok mutlu olacaktır kuzucuğun ona yazdıklarını okuduğunda.. benim de şöyle bir hayalim vardı yapamadım ama belki sizler yaparsınız:)) hamile olduğumu öğrendiğim gün defterime başalyacaktım ve 9 ayı gün gün yazacaktım hergüne bir yaprak ayıracak o günkü duygularımı tek bir cümleylede olsa deftere kazıyazcaktım ilk hareket edişini gördüğüm günü ilk cinnsiyetini öğrendiğim günü ilk kıpırdayışını hissettiğim günü hepsini tam 9 ayı bir deftere sığdıracaktım ileride çocuğuma vermek için.. ama yapamadım öyle şaşakımnıdm ki ilk öğrendiğimde birazda ihmalkarlık oldu. belki bunan sonrası için başalyabilirim bak heveslendim bende yine:))) canım benim inşalalh testinizdende hiç ummadıığn kadar güzel haberlerle gelirsin biizide mutlu edersin burada.. dualarım hep sizinle..
Arkadaşlar ilk önce Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin;
Benim eşim 3*06*2012 de varikosel ameliyatı oldu ve ben bu gün 5 hafta 3 günlük hamileyim üstelik ikiz olduğunu öğrendik ama bir tanesi tam döllenmediği için doktorumuz büyük ihtimalle o yumurtanın canlanmıyacağını söyledi olsun bunada çok şükür .Şimdi ise evde yatıyorum kanamam oldu düşük riskine karşılık doktorum dinlenmemi söyledi çok şükür kanamam sadece 2 gün sürdü şimdi ise bol bol dinleniyorum.20 gün sonra kontrole gideceğiz çok heycanlıyım.
Arkadaşlar ilk önce Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin;
Benim eşim 3*06*2012 de varikosel ameliyatı oldu ve ben bu gün 5 hafta 3 günlük hamileyim üstelik ikiz olduğunu öğrendik ama bir tanesi tam döllenmediği için doktorumuz büyük ihtimalle o yumurtanın canlanmıyacağını söyledi olsun bunada çok şükür .Şimdi ise evde yatıyorum kanamam oldu düşük riskine karşılık doktorum dinlenmemi söyledi çok şükür kanamam sadece 2 gün sürdü şimdi ise bol bol dinleniyorum.20 gün sonra kontrole gideceğiz çok heycanlıyım.
öncelikte tebrik ediyorum maşallahhhhayırlısıyla kucagına almak nasip olur inşallahhh bizde haziran ayında ameliyat olduk halaaa beklemedeyizz.sizin ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası degerleriniz ne acaba yazarmısınız...
iöncelikte tebrik ediyorum maşallahhhhayırlısıyla kucagına almak nasip olur inşallahhh bizde haziran ayında ameliyat olduk halaaa beklemedeyizz.sizin ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası degerleriniz ne acaba yazarmısınız...
Güzel haber:)) Kendinize dikkat edin, bol bol dinlenin:)) Darısı bizim başımıza:)[/QUOTE
Amin.ama bol bol dinlenmek şimdiden 1 kg aldırdı bile :)
Güzel haber:)) Kendinize dikkat edin, bol bol dinlenin:)) Darısı bizim başımıza:)[/QUOTE
Amin.ama bol bol dinlenmek şimdiden 1 kg aldırdı bile :)
Kızlarrr, ameliyatın 3. ayında yani yarın sabah test yapılacakAllah yardımcımız olsun, çok ümitli değilim ama ümitsizde değilim, bir garip ruh hali içindeyim:) Ameliyattan sonra ara ara çok az olmak kaydıyla eşimin sol testisinde ağrı olmuş, tabi benim yeni haberim oldu (((( hem bunun için hemde ayrıca genel tabloya bakmak için renkli dopplerde çekilecekmiş. (umarım ağrısı geçici ve sebebsizdir)
Drumuz aslında test için 3 ay erken bir süre ama yinede bakalım demiş, bu demek oluyorki çok iyi çıkmazsa da üzülmek yokYarın bilemediniz ertesi gün size yazarım artık sonuçları. Şimdi birde meraktan öte eşime üzüldüm, stressli bi iş sonuçta, idrar tahlili gibi değil ki mübarek. Ben böyle deyince, boşver sen ne yollardan geçtin, benim vereceğim testin lafı bile olmaz diyor ama yine de, ne biliyim Böyle işte...
bayanlar biraz beni bilgilendirir misiniz
15 aydır cocuk yapmaya calısıyoruz etrafımda yeni evlenenlerin bile cocukları olmaya basladıkca iyice psikolojim bozulmaya basladı neyse eşim mayıs sonunda varikosel ameliyatı oldu yalnız biz daha hic sperm sayımı yaptırmadık doktor bir ara yaptır dedi "bir ara" hic olmadı ameliyattan beri hala ağrıları devam ettiği icin carsamba gunu baska bir doktora görünmeyi planlıyoruz gitmişkende sperm testi yaptırıcaz doktorumuz bizi hic bilgilendirmedi ameliyat sonrası neler yapmalıyız ne zaman hamile kalınabilir yada kullanmamız gereken ilac yada kür varmı bilmiyoruz zaten testin ne kadar önemli olduğunuda bu forumda öğrendim
şimdi daha ne kadar anne olmam için beklemem gerekiyor gittiimiz doktora ne gibi sorular sormalıyım yada esimin extra yapması gereken bişey varmı
YAZIMI HATIRLAYAN ARKADASLAR TESTİ YAPTIRDIK YALNIZ YENİ DOKTOR BU TESTİ ESKİ DOKTORUNUZA GÖTÜRÜN BANA KALIRSA AMELİYAT HİC BİR İŞE YARAMAMIS DEDİ ESKİ DOKTOR İSE TATİLDE SONUCLARIMIZ HAKKINDA HİC BİR FİKRİMİZ YOK YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
Miktar 4
PH 8
COK SAYIDA YUVARLAK HÜCRE GÖRÜLDÜ
Likefikasyon za 30
viskozite AZALMIŞ
hareketsizlik% 70
spermatozoid sa 28 milyon
normal spermato 30
progresif % 3
hızlı hareketli 17
yavaş hareketli 10
hareket yüzdesi 100
Kızlarrr, ameliyatın 3. ayında yani yarın sabah test yapılacakAllah yardımcımız olsun, çok ümitli değilim ama ümitsizde değilim, bir garip ruh hali içindeyim:) Ameliyattan sonra ara ara çok az olmak kaydıyla eşimin sol testisinde ağrı olmuş, tabi benim yeni haberim oldu (((( hem bunun için hemde ayrıca genel tabloya bakmak için renkli dopplerde çekilecekmiş. (umarım ağrısı geçici ve sebebsizdir)
Drumuz aslında test için 3 ay erken bir süre ama yinede bakalım demiş, bu demek oluyorki çok iyi çıkmazsa da üzülmek yokYarın bilemediniz ertesi gün size yazarım artık sonuçları. Şimdi birde meraktan öte eşime üzüldüm, stressli bi iş sonuçta, idrar tahlili gibi değil ki mübarek. Ben böyle deyince, boşver sen ne yollardan geçtin, benim vereceğim testin lafı bile olmaz diyor ama yine de, ne biliyim Böyle işte...
hadı hayırlısı ınsallah guzel gelır sonuclar canım ama drnuzun dedııg gıbı onmelı olan 6.aydakı sonuc dusuk gelırsede uzulmek yok buarada renklı doppler cekılmesı cook cook guzel damarlarda varıkosel olup olmadııgna bakılcak amelıyat basarısı ortaya cıkar hem. ınsallah guzel sonuclar yazarsın bızlere stres yapma lutfen esınde yapmasın bılıyorsunkı stres en buyuk dusmanımız su cocuk konusunda :)
biz testimizi 1 hafta önce yaptırdık bizim ameliyat öncesi 2 yerde test yaptırmıştık.12 milyon ileri hareketli %5 ti.şimdiki ameliyat sonrası 16 milyon ileri hız %52 olmuş..sayımız artmamış proxeed plus almayı düşünüyoruz şimdilik bakalım siizn degerler artmıştır inşallahh.ameliyat öncesi degeriniz kaç sizinBizde haziranda olduk ameliyatı20 hazirandı, eylülde test vermemiz gerekiyo ama bizimki ekim ayına sarkacak gibi :) Sizin eşiniz hangi yöntemle olmuştu ameliyatı? Birde değerleriniz nasıldı :44: :)
Sarı kelebekim nasılsınGörüşemiyoruz epeydir msn açıyomusun?
hadı hayırlısı ınsallah guzel gelır sonuclar canım ama drnuzun dedııg gıbı onmelı olan 6.aydakı sonuc dusuk gelırsede uzulmek yok buarada renklı doppler cekılmesı cook cook guzel damarlarda varıkosel olup olmadııgna bakılcak amelıyat basarısı ortaya cıkar hem. ınsallah guzel sonuclar yazarsın bızlere stres yapma lutfen esınde yapmasın bılıyorsunkı stres en buyuk dusmanımız su cocuk konusunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?