Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hımmm, Aslında bugün ArginMax'a baktım, ama cesaret edemedim açıkcası dr henüz herhangi bişey önermediği için. Belkide hafta başı alırım dayanamayıp:)) Sizin ilk teste diğer değerleriniz nasıl değişmişti? Bence morfoloji gayet iyi değişmiş, hani onun düzelmesi biraz daha zor diyorlar ya o açıdan:)

canım hepiniz için dua ediyorum inş en yakın zamanda sizlerede yaşatsın rabbim
inş canım bendede aynı belirti oldu adetten bir hafta önce sanki adetliymişim gibi sancım oldu leke olmadı ama ben de hiç ummadığım andahamile kaldım inş seninde öyle olur canım
canım doktorun da söylemiştir muhtemelen ama bol su iç iltihap için

dr su iç demedi ama ben zaten çok su tüketirim ama bu idrar yolları her iki ayda bir tekrarlıyo gibi bişey sanki huylusu oldu inş geçer dr ilaç yazamam dedi bi kullanımlık bi ilaç verdi sadece suda eriyen bişeydi daha iyiyim ama akıntım çok inş bi kaç güne geçer

sayımız 2 milyondu 14 milyon 600 bin olmuş.hızımız da %11 di %14 olmuştu.ama ufak bir ayrıntıyı sölemem gerek biz 4.ay bitiminde yaptırdık testimizi.takviyelere geç başladık diye.dr lara baksaydık biz de halen hiç bir takviye kullanmıyor olurduk.ben sordum dr umuza eşimin ısrarları ile.çünki verdiklerimi içiyordu ama hep sıkıntı yaratıyordu dr sormadık ya bir şey olursa diye.sorduk dr a dedi ki kanıtlanmış bir faydası yok ama zararıda yok.ee o zararı yoksa madem ver takviyeleri nolcak illa kanıtlanmışmı olması lazım tıbben.bence sizde sorun dr za hatta ilacın içeriğini felan al netten göster.kanıtlanmış bir faydası yok biliyorum ama zararını olurmu diye sor.omega-3 argınmax-man(veya proxed plus),zinco-c, evicap 400 mg,keçiboynuzu kürü veya organik keçi boynuzu pekmezi.bunlar hemen hemen herkesin kullandığı takviyeler.bir yerde morfoloji için domates salçasından yapılan dometes çorbasının iyi geldiğini duydum.yine burada kk da okumuştum.

sayımız 2 milyondu 14 milyon 600 bin olmuş.hızımız da %11 di %14 olmuştu.ama ufak bir ayrıntıyı sölemem gerek biz 4.ay bitiminde yaptırdık testimizi.takviyelere geç başladık diye.dr lara baksaydık biz de halen hiç bir takviye kullanmıyor olurduk.ben sordum dr umuza eşimin ısrarları ile.çünki verdiklerimi içiyordu ama hep sıkıntı yaratıyordu dr sormadık ya bir şey olursa diye.sorduk dr a dedi ki kanıtlanmış bir faydası yok ama zararıda yok.ee o zararı yoksa madem ver takviyeleri nolcak illa kanıtlanmışmı olması lazım tıbben.bence sizde sorun dr za hatta ilacın içeriğini felan al netten göster.kanıtlanmış bir faydası yok biliyorum ama zararını olurmu diye sor.omega-3 argınmax-man(veya proxed plus),zinco-c, evicap 400 mg,keçiboynuzu kürü veya organik keçi boynuzu pekmezi.bunlar hemen hemen herkesin kullandığı takviyeler.bir yerde morfoloji için domates salçasından yapılan dometes çorbasının iyi geldiğini duydum.yine burada kk da okumuştum.

ohhh mAsallah masalllahhh allahım cok guzell canım sonuclarınız ınsallah kısa zamanda gelıcek bebıste guzel haberler pes pese olsun ınsallah kızlar ben bugun kahverebgı kucuk kucuk damla seklınde lekelendım suarada pembeye dondu sanırım kırmızıyada donucek :) karnım bı agrıyo bı agrımıyo anlamadım adet olmam uzmuyorda benı 23. gunde hıc olmazdım ben 29-30-31. gunlerde olurdum hep neden bu ay bukadar erken geldı anlamadım bısorunmu var acaba

Teşekkür ederim, beklediğimden iyi geldi itiraf edeyim.
Hamile kaldığım zaman adet tarihimden 2-4 gün önce çok az kahverengi lekelenmem ve 1-2 damla pembe kanamam olmuştu ve adet olacakmışım gibi kasıklarımda bi gerillim vardı, hatta bugün yarın adet olurum diyordum olmadım. Bazen hamilelikte olabiliyomuş bu durum. Ama umutlandırmak istemem tabi, öyle bi mekanizmamız varki maşallah herşeyden etkileniyor, hava değişiminden, üşütmekten, stressten, yani bazı zamanlarda zamanından sapması çok normal (Drum da böyle söylemişti) Ama yeterki tekrarlayan bir durum olmasın. Yılda 1-2 kereden fazla bu şekilde 5-6 gün saparsa dr'a görünmekte fayda var. Onun dışında bence no problem, sıkma canını bu sefer düzen iyice bozulur.

Bence sizin değişimlerinizde çok olumlu olmuş. Takviyeler konusunda çok haklısın. Aslında dr'a sordum ama1-2 kere ama aceleye gerek yok önümüzdeki ay gelin başlayalım dedi. Şuan erken olur dedi (Acaba neye erken anlamadım:)) Gerçi drumuzdan çok memnun kaldık, evet basit bir operasyon sonuçta ama her operasyon kadar küçükte olsa ciddi riskleri var. Hem drluğu hem insanlığı sevdik açıkcası.Zaten havuç suyu kullandık, o bahsettiğim arısütü-ballı karışımdan kullanıyoruz, e vitamini veriyorum sürekli, şimdi keçiboynuzuna başlaıdm. ehhh bi arginmax'da alırım artık:)) Domates çorbası ise hemen yapıcam:)) Buarada benim kendi dr'umda evet morfoloji için gerçekten yapılacak çok fazla bişey yok ama antioksidan vitaminler alınabilir en azından hareketli olanları daha güçlendirir dedi, ayrıca banyodan sonra testislere soğuk su tutmak, ara ara soğuk kompres yapmak iyi gelecektir dedi. Bu dipnotda vereyim denersiniz,belki bi faydası olur:))

ınsallah dahada ıyı sonuclarınız olucak ve gelıcek bebıs canım bana gelınce ben adet oldum drumu aradım adamı pazar gunu bıle rhaatsız ettım :) soyledım boyle oldu dıye normal dedı 21-35 gun arasında olunan adetler dedı rahatladım yumurtlamamda erken oldu tabı benımhesabıma gore olmadı :) buaydanda umudumuz bıttı rhaaım ama nedense cnm ınsallah allahın ıznıyle gelıcek bebısler

Evett inşallah Allah'ın izniyle gelicek:) Sorma valla, bende en ufak bi sıkıntımda dr'uma bişekilde ulaşıyorum, ama sağolsun oda herzaman yanımda. Yaa biz bu işi çok matematikleştirdik hakkaten, yumurtladımmı kaçıncı gün yok 2 günde 1 vs vs derken:)) Tabiki vücudumuzda bazı şeyler zaman zaman sapabilir bunada hazırlıklı olmalıyız. Olsun sağlıklı olsu hayırlısıyla olsun, bu ay geçer gelecek ay gelir:)

inşaallah canım tez zamanda hayırlısı ile gelsin bebeler..oğlum bi dur, kızım bi dur iki satır bişe yazayım dediğimiz günler de gelir mi ki?
bence yumutrlaman erken oldu canım,hiç hesaba falan gelmiyor bu işler anlaşıldı!

demek testislere banyodan sonra soguk su.hemen söylüyorum eşimebu dr ları da anlamıyorum morfoloji için nasıl yapacak bir şey yok.ee morfolojisi yükselenler nasıl yükseltiyor o zaman.demek ki yapacak bir şeyler var.ama tıbben kanıtlanmamışsa dr lar yok olarak kabul ediyor bunları.

Son düzenleme:

Haklısın, ama tabi onlarıda anlıyorum, sonuçta eğer bi kaynağı yoksa inanmak zor. Amannn ne biliyim:) ne zor işlerle uğraşıyoruz, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bugün içimde bi sıkıntı sorma gitsin. Belki de bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim ondan oldu( Beni en iyi siz anlarsınız, kıskançlık değil bu, garip bişey( Sanki kendimi eksik hissettim biraz, garip işte...

evet cnm hep dusunuyoruz dusunmuyoruz desekte yumurtlama donemındemıyım acaba yumurtladınmmı oldumu tuttumu derken stres oluyoruz ıstemeden ınsallahh onumuzdekı aylarda gelsın guzel haberler:)

evet cnım erken olmus benım goguslerım yumurtlamadan acıyormus megersem :) ahhh gelır ınsallah cnım o gunlerde dert yanrız burda :)

evet anlıyoruz canısı,elbette kıskançlık değil..Rabbımızden geleni kıskanmak ne haddimize...bu bır yürek burkulması,-benim ne zaman olacak,ya olmazsa,ya o miss kokuyu içime çekemezsem? vs.vs. aynı anda kaç düşünce geçiyor ınsanın kafasından..

slm kızlar..

benim eşim de amelıyat oldu..mayısta sol tarafından mikrocerrahi ile..

amelıyattan önce aralık ayında mililitrede sayı 10milyondu..ileri hareket 0..morfoloji yüzde 6

ameliyattan önce mayıs ayında mililitrede sayı 6milyon..ileri hız 0dı...

amelıyattan 3ay sonra...mililitrede 5milyon..hız yine 0..morfoloji yüzde 8

git gide düşüyor..doktor gercek değerin 6.ayda olacagını söyledi..3ay daha bekliyeceğiz..ama biraz artsaydı umutlanacaktık
şimdi moraller sıfır biizde

2aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz
en son testten sonra çok kötü olduk 1haftadır onu da bıraktık ama bugunden itibaren tekrar hazırlayacagım kürü

aranızda hamile olanlar hangi ayda hamile kaldı acaba
bir de değerler çok mu düşük?

cnm çok geçmiş olsun; ameliyatı nerde oldunuz aynı sorun bnm eşimde de var iyi bir doktor arıyorum bende doktorunu tavsiye edermisin

sevgili ecrin2012 ve diğer arkadaşlar merak etmeyin inşallah tez zamanda oğlum bi dur kızım bi dur diyeceksiniz. ki ben diyorum şu anda :) ben de sizler gibiydim 1,5 sene önce. eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. hemen hemen 1 sene sonra da hamile kaldım şimdi de 22 günlük bi kızım var. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. ama panik yapmayın bu ameliyat çok etkili. eğer farklı bi durum yoksa mutlaka hamiş kalırsınız. ben sizin için güzel bi örnek olayım çünkü daha önce ben de sizler gibi forumları okuyup olumlu şeyler görünce çok seviniyordum bana umut oluyordu inşallah ben de size umut olurum.

sağol Senem,gözlerim dolu dolu okudum ama ınan iyi geldi msjın..ağzından bal damlıyor desem yeridir..Maşallah :)Hayırlı olsun bebeğin,,beraberce güzel bir hayatınız olur ınş.
Rabbim hepimize nasip etsın..
Kendin için ve eşin için yaptığın kürler var mıydı?

cnm çok geçmiş olsun; ameliyatı nerde oldunuz aynı sorun bnm eşimde de var iyi bir doktor arıyorum bende doktorunu tavsiye edermisin

canm biz yurt dışındayız
trye tatile gittik hemen yaptık
ve hiç araştırmadan
lokman hekimde yaptırdık doktorun adını bilmiyrm
ama eşim biliyordur
yani çok da araştırarak yapmadık
testlerde de düşme var bilmiyrm işe yaradı mı yaramadı mı
3ay daha beklemek zorundayız işte

bayanlar merhaba bu varikosel ameliyatından sonra giyilen sporcu iç çamaşırının adı neydi bilen varsa bana cevap yazabilir mi?çok rica edicem s ile başlıyan bişeydi dr söyledi ama unuttum . ne diyerek almam lazım bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…