sağol canım..keçiboynuzunu öyle ye hergun demiş ama ben emin olamadım..sanırım kürünü yaparım..karışımı da yiyor 1 aydır falan,saracoğlunun sitesinden almıştım..proxeede devam zaten,,bi de hız için çay varmış,onu da mı alsak dedim akşam..öfff bi sürü şey içiyorum zaten dedi vazgectım..çok da yüklenmek ıstemiyorum..biraz pimpirikliyimdir zaten..kaş yaparken göz çıkarmayalım
sen napıyosun,iyi misin? :)bebeğin nasıl?
canım ben iyiyim şükür idrar yollarım enfeksiyon olmuştu geçti şimdi bebekde iyi kalp atışını duydum ama biraz zor görünüyo bebek benim rahim tersmiş canım dr bastırmam gerek ama bastırmak istemiyorum karnına diyo o kadar dr gittim hiç biri rahmin ters demedi bende söledim dr lar bunu söylemez genelde dedi hamileliğe engel degil çünkü bir sorun değil bu dedi canım ilaçlarını kullan bide kür yap keçiboynuzunu ibrahim saraçoğlu kürü hepsinden daha etkili diyo sırayla ver bence kür bitinnce çay ver hani ceviz fındik falan ayrıda hem erkekler çok bunalıyo hem bilmiyorum ama hepsi bi arada ne kadar etkili olur yine sen bilirsin canım ben hep sırayla verdim önce bi süre pekmez yedirdim sonra küre geçtim sonra bebek geldi zaten.ben ameliyattan 6 ay sora başladım yalnız biraz geç oldu yani yine de senin içine nasıl siniyosa öyle yap canım .allah en yakın zamanda hepinize bebişler nasip etsin aminnnn
İyiakşamlar arkadaşlar benim eşimede varikosel teşhisi konuldu ve mikro cerrahi yöntemiyle ameliyat olmasını düşünüyoruz.Bende pko var 3 yıllık evliyim benim gibi pko olup eşinde varikosel olan arkadaşlardan bebeğine kavuşan varmı acaba?Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
iyi akşamlar..gökçen isimli bir arkadaşımız var..şuan hamile(maşallah )
okullar açıldığı için muhtemelen bu gunlerde yoğundur ama geriye dönük sayfalardan yazılarını okuyabılırsın..Rabbım yardımcınız olsun
İyiakşamlar arkadaşlar benim eşimede varikosel teşhisi konuldu ve mikro cerrahi yöntemiyle ameliyat olmasını düşünüyoruz.Bende pko var 3 yıllık evliyim benim gibi pko olup eşinde varikosel olan arkadaşlardan bebeğine kavuşan varmı acaba?Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
sağolasın canım,bugun aklım daha duru..dun panıkle karmakarışıktım..proxeed elde bır,yatmadan keçıboynuzu kuru vereyım diyorum inş.,düzenli aralıkla da e vıtamını ve omega3.
kaç etti :)? vıtamın takvıyesı varmıydı kullandığınız kürle birlikte? ama maşallah sizin sayıda problem yoktu bıldığım kadarıyla.
kızlar eşim 14 haziranda çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,,ameliyat öncesi sperm sonuçları yok elimde,eşi çöpe atmış,,dün yaptırdığımız sonuçları yazıyorum,yorumlarmısınız,,,doktor çok ii demiş ama güvenemedim
sperm konsantrasyonu: 27,5
toplam hareket : %73
ileri hareket :%59
yerinde hareketli:%14
hareketsiz:%27
morf.normal formlar:%20
hareketli sperm kons:20.0 m/ml
ileri hareketli sperm kons:16.1 m/ml
fonksiyonel sperm: 6,4 m/ml
ortalama hız:12 mic/sec
sperm hareket indeksi:147
top. sperm sayısı: 57.8 m
hareketli sperm:42,0 m
ileri hareketli sperm 33,8 m
fonksiyonel sperm:13,4 m
morf. normal sperm 11,7 m
gecmıs olsun esınız degerlerı gayet guzel bence ınsallah gelır bebegınız yakın zamanda
Kızlar çok moralim bozuk benim yaa(
Bugünlerede şükür ama her işi ters gidermi insanın(
Çalkantılı ve sıkıntılı bir iş yaşamım var, kaybettiğim gebeliğimin enkazından yeni yeni kurtuluyorum, en yakın dostlarımdan birinin kanserle mücadelesine tanık oluyorum((
Bebek bebek diyoruz, ama ortada bişey yok(
Biliyorsunuz, ameliyattan sonra sayı ve hız oldukça artmış ama morfoloji sıfırda kalmıştı.
Dr'umuz henüz ek bir tadavi uygulamadı ama ben sizinde desteklerinizle kendi çapımda mücade ediyorum.
Ama bu arada rahat durmayıp bir kaç online dr'a danıştım. Ünlülerden biri diyorki, morfoloji 0'sa düzelmez, demekki varikoselden dolayı değilmiş, bir tıp fak. hastanesinde morfoloji neden 0 araştırmak lazım, sayı hız ne kadar yüksek olursa olsun, bu şartlarda gebelik çok çok zor((((
Acaba bu morfoloji neden 0 olurki?
Çalkantılı ve sıkıntılı bir iş yaşamım var, kaybettiğim gebeliğimin enkazından yeni yeni kurtuluyorum, en yakın dostlarımdan birinin kanserle mücadelesine tanık oluyorum((
Biliyorsunuz, ameliyattan sonra sayı ve hız oldukça artmış ama morfoloji sıfırda kalmıştı.
Dr'umuz henüz ek bir tadavi uygulamadı ama ben sizinde desteklerinizle kendi çapımda mücade ediyorum.
Ama bu arada rahat durmayıp bir kaç online dr'a danıştım. Ünlülerden biri diyorki, morfoloji 0'sa düzelmez, demekki varikoselden dolayı değilmiş, bir tıp fak. hastanesinde morfoloji neden 0 araştırmak lazım, sayı hız ne kadar yüksek olursa olsun, bu şartlarda gebelik çok çok zor((((
merhabalar
benim eşim de dün çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Kafama takıldı doktor ilaç falan önermedi normal mi bu sizce?
canım geçmiş olsun,bence eşini başka doktorlarada götür,en azından için rahatlar hemde bi tedavi yöntemi varsa başlamış olursunuz..ama bu süreçte eşine çok destek olman gerek,çok güçlü olmak zorundasın ve ne olursa olsun hiç ümidini kaybetme,,bak kendin diyosun arkadaşım kanser mücadelesi veriyor diye,,şükretmek lazım,en azından sağlığımız yerinde,rabbim zaten hayırlı zamanlarda verecek bebişlerimizi,biliyorum çok zor ama güçlü ve rahat olmak zorundasın
canım neden kolay pes ediyorsun?gecen paylaştığın sonuçlar gayet guzeldı hatırladığım kadarıyla,morfolojı konusunda yaşadığın yerde bir üniversite hastanesi varsa başvurmakla işe başlayabılırsın öncelikle..ama 3 ay değilmiydi ameliyat olalı..bence az daha sabret..6 ay sonucunda neler değişecek bak,bu arada morfolojıye ıyı gelen takvıyelerı kullanın..bi kişinin dediğine hiç takılma bence,etrafımda 2 tanıdığım var doktorların uğraşmayın olmaz deyıpte kendiğinden çocuk sahibi olan..Allah değil mi verecek olan..ayrıca daha evvel hamile kalmışsın,bence hiç ümitsiz olacak bir durumun yok! Arkadaşına Rabbım şifalar ihsan eylesin..Düşük yaşadığın için mutsuz ve sıkıntılı olabılırsın doğal olarak,eğer çalışmıyorsan kendine uğraşacak bişeyler bul ..ben negatıf bır tup bebek denemesı yaşadım ve aylarca kendime gelemedim..sana tavsıyem bırakma kendını,süreklı oyalayacak bışeyer bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?