Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Adı neydi bende unuttum, takıldım şimdi bulasıya kadar uğraşırım:)) Geçmiş olsun, ameliyat oldunuz demek. Eczanelerde ya da medikal malzeme satan yerlerden bulabilirsin bence, yani özel adını bilmeden de ne amaçla kullanacağınızı anlatırsan bence yardımcı olurlar.

herkese selamlar ... cok uzun zaman oldu sızlerden uzak kalalııı :) neysekı sımdı burdayım kızlar bılenler bılır esım varıkosel amlytı olmustu 1 seneyı gectı nerdeyse halaaa beklemdeydım ve sabredemedım buay asılamam yapılcak kısmetse hersey yolunda spermlerde normal fakat hamıle klamayı beceremıyorum desem :)cok heycanlıyım ınsallah olur busefer dualarınızı beklıyorum... bır tane yumurtam olusmus dr hemen asılama yapalm dedı esımde sperm testı yaptrdı yarın sonucu alıcam ve dr asılama gunune karar vercek umarım spermlerde bır gerılme yoktur sızınle son gelısmlerı paylasmak ıstedım kendnze ıyı bakın bundan sonra boll boll yazmaya calısıcam

hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh

kızlar eşim bgn sperm testi verdi ameliyatın üzerinden 3 ay geçti,,,bakalım inşallah sonuçlar yüzümüzü güldürür...

pikoloman umarım sen sevinçli bir haber alırsın..biz de test yaptırdık bugun..her zaman ki yüksek gerilimle sayı 8,5 mılyon ve haraket az
bu değerle de aşılama olabılır ama bence bır 3 ay daha bekleyın demiş
bu arada proxeedi gunde 1 kullanıorduk ,2 ye cıkarmış.. cevız ve keçıboynuzu tuket demiş :/
ne yapsam bılemıyorum artık,ne kullansak? ..Allahım hepimize yardım etsin

( Valla canım ne desem boş, üzülme desem üzüleceksin, takma desem takacaksın( Çünkü kafayı yedik zammımca:)
Ama gerçekten bir gerçek var ki, içimizi hep ferah tutup, hep şükredicez halimize...
Bizim Sayı ve Hareket sıkıntımız kalmamıştı biliyosun 3 ay sonra geçen hafta yaptırdığımız testte görmüştük. Ama morfoloji hala 0 ve üstelik kimsede yükselebilir gibi birşey söylemiyor. Hatta doktorumuz bu aşamada ek bir tedaviye takviyeye bile gerek görmedi. Onlar mı rahat bizmi evhamlıyız, işin prosedürü mü bu bilemedim... Sen yine elinden geleni yap, zaten kendi çapımızda uzman olduk, mesela bugün okudum kabak çekirdeği sayıda etkiliymiş baya. Dr'um eşime dştan sonra testislere soğuk su tut ara ara soğuk kompres yap falan dedi, hareketlendirirmiş spermleri

elhamdülillah bu halimize de tabıkı canım,Rabbım bugunlerimizi aratmasın..bız daha düşüklerini de görmüştük ..aşılamayı düşünüyorduk ya,ondan bıraz moralım bozuldu sadece ama hayırlısı olsun yapacak bişey yok..durmak yo,yola devam inş.
bu arada muhtemelen okumuşsundur ama morfolojıye en ıyı gelen şey cevızmış..

Ben şimdi eşimiz üzmiyeyim ve umutsuzluğa kapılmayalım diye çaktırmıyorum ama okuyorum da okuyorum, morfolojiyi düzeltebilen pek az kişi var:) Ama bir tesellim daha düşük sperm sayısı ve hareketliliğinde, morfolojide 0 ken, hamile kaldım. O sebeble belki yine olur diyorum. Eşim dün kendi kendine serzenişte bulundu, denek fareye döndüm, sürekli bişeyler yiyorum diye( Üzüldüm tabi, hernekadar ekstralarını aksatmasam da baskı kurmuyorum üzerinde. Hatta bugün kendiliğinden arginmax'a başladı, kabak çekirdeğini kendi almış geldi:) Cevizde hergün yiyo bakalım artık, biraz şans bolca kader:)

hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhhh

kızlar ne yazcağmı bılmıyorum desen bugun dr gttım esımn test sonucunu gosterdım sonuc benı delı etıııı !!!! ağla ağlaaa sperm sayısı normal cıktı fakat ılerı hızlı harektlı sperm yokmus sımdıde allahım delı olmamamk elde deıl yaa sabırr... dr dıyor kı yumurtan gelısmıs gel cmst catlatma ığnesı yapıp asılama deneyılm oda olmazsa tup bebek :) esımle konustum tup bebek daha mantıklı dıyor suan gene beklemeye aldık gıbıı :) hayrlısııı olsun ınsallah artık ıanankı dr guvenım kalmadı hemde hıcbırıne her gıttğm dr bana dahada tecrube kazandyor

canım üzme kendini allah büyük inş herşey yoluna girer keçiboynuzu kürünü dene bence o çok iyi geliyo bitincede keçiboynuzu pekmezi yedir sabah akşm 2 kaşık falan bal polen arısütü karışımı al canım ama hepsi bi arda zor olur sırayla yap bunları inş herşey daha iyi olur

hakkınızda hayırlısı olsun ya valla karar vermek zor aşılama yada tüp bebek...bende aşılama yaptırmak istiyorum ama nette araştırıyorum falan derken erkekte sorun varsa aşılamanın tutma şansı %5 yazıyor bi ihtimal tutma şansı var ama nerde bende o şans tüp bebek düşünüyorum sonra daha erken diyorum kendimce 11 aylık evliyiz eşim ameliyat olalı 3,5 ay oldu bi 6 ay olsun diyorum zor valla Rabbim hepimizi başka şekilde sınıyor sabretmekten dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor..sabrın sonu selamettir inşallahh bizlerde birgün güleriz...aşılama kaç milyon spermle yapılabiliyor ve ileri hızının kaç olması lazımmış...sende aglama hakkınızda hayırlısı böyleymişş.

sağol canım..keçiboynuzunu öyle ye hergun demiş ama ben emin olamadım..sanırım kürünü yaparım..karışımı da yiyor 1 aydır falan,saracoğlunun sitesinden almıştım..proxeede devam zaten,,bi de hız için çay varmış,onu da mı alsak dedim akşam..öfff bi sürü şey içiyorum zaten dedi vazgectım..çok da yüklenmek ıstemiyorum..biraz pimpirikliyimdir zaten..kaş yaparken göz çıkarmayalım

sen napıyosun,iyi misin? :)bebeğin nasıl?

Gunaydin kizlarr nezamandir yazmiyorum pek bi degisiklik olmadigi icin durumlarda ama takip ediyorum sizi :) ya kizlar simdi bizim banka devletten rapor istiyor nasil.cikarticam ben o raporu herhangi bir kadin doguma gidip durumu anlatsam yazarmi rapor yada heyetmi karar verio benim elimde sperm test sonuclarimiz var onlaro gotursem ona goremi verirler tekrar test istermi acaba bide tup bebek bolumundenmi yoksa kadin dogum doktorundanmi alicamm ayy hicbisey bilmiyorum bu rapor hakkinda bilen varsa biraz bilgi verebilirmi bana

ben bizim durumumuzu ilk öğrendiğimde baya bir araştırmıştım.bildiğim kadarını anlatayım sana cnm.androloji bölümü olan bir araştırma hastanesine gidiyorsun sadece onlar verebiliyor tüp bebek raporunu ve sadece kendi hastanelerinde yapılan testleri kabul ediyorlar.özelde veya başka hastanede yapılan hiç bir testi kabul etmiyorlar.eğer değerleriniz aşılama için tutuyorsa da 3 aşılamadan sonra veriyorlar tüp bebek raporunu.benim bildiğim böyle ama sende bir araştır.

Saolll cnm bende ole duydum valla morelim bozuldu cunku ege univ.yakin bana ordada ugrasmak cok.zor esim akbankta calisiyo orasi istiyo valla nasil yaparim bilmiyorum ben daha 1 kerre asilama yaptirdim.oda ameliyT oncesiydi zaten offf offf su rapor olayi morelimi bozdu cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…