canım hayırdır kotu haber demıssın? üzüldümkendıne dıkkat et esınede baskı yapma canım nasıl ve nezaman ıstıyorsa ozaman yaptırsın testı cunku stres cok etkılıyor ınsallah degerler duzelmıstır cnım
Eniştem tren kazası geçirdi vefat ettiTakdiri ilahi, fakat aniden böyle haberler almak o kadar zorki :'(
Eşimi hiç sıkmıyorum, hatta bu konuları konuşmayı bıraktık.. Böyle bir karar almadık ama ne o açıyor nede ben :106:
Eniştem tren kazası geçirdi vefat ettiTakdiri ilahi, fakat aniden böyle haberler almak o kadar zorki :'(
Eşimi hiç sıkmıyorum, hatta bu konuları konuşmayı bıraktık.. Böyle bir karar almadık ama ne o açıyor nede ben :106:
başınsağolsun canımAllah sabır versin mekanı cennet olsun.. ohh ne guzel olmus ınankı hersey daha guzel olucaktır esın ıcın stres cok onemlı cunku nezaman denk gelırse ozaman yaptırın buarada calısmaları ıhmall etmeyın bebişin ne zaman geliceği hiç belii olmaz cunku benım esımde takmıyordu hıc o benı rahatlatıyordu ama artık oda takıo esıne hıc bellı etmeden takvıyelerını yap sende canm ınsallah gelıcek bebıslerımızz yakın zamanda saglıkla..
başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inş.
Sizler sağolun canlarım.. Rabbim inşallah böyle acılar yaşatmasın, hep mutluluk haberleri alalım... Şimdi ben size güzel bir haber vereyim... Bugün adetimin 26. günüydü, bende bir gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, dua edin inşallah gerçekten hamileyimdirÇok mutluyum darısı inşallah sizlere olsun (eğer hamileysem )
Buda yaptığım gebelik testi
Eki Görüntüle 517404
canımmmmm....
sen hamilesinnn....
26. günde çıkması imkansız yoksa.. silikte olsa çok çok iyi bi haber bu..
büyük ihtimal hamilesin canım kan testi yaptır muhakkak.. şimdiden hayırlı olsun ilk tebrik eden ben olayım bariiii:))))
Sizler sağolun canlarım.. Rabbim inşallah böyle acılar yaşatmasın, hep mutluluk haberleri alalım... Şimdi ben size güzel bir haber vereyim... Bugün adetimin 26. günüydü, bende bir gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, dua edin inşallah gerçekten hamileyimdirÇok mutluyum darısı inşallah sizlere olsun (eğer hamileysem )
Eki Görüntüle 517404
Eki Görüntüle 517404
Canım bizim sayı 10 milyon, toplam hız %30 ve morfoloji ise Who'ya göre %15.ti...
Beklemedeyiz bakalım, biz hiçbir takviye kullanmadık, eşimin inadı yüzünden. İlk testi yaptırdıktan sonra başlarız herhalde. Biz 4. ayda yaptırıcaz bazı sebeplerden dolayı, hayırlısı bakalım :)
Anladım canım, bende yoktum senin halini hatrını sordum ertesi günü kötü bir haber aldım ve memlekete gittim. Dün geldim daha.
İyi olmana sevindim, inşallah iyi olmanı devam ettirecek haberler alırsın
başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inş.
Eki Görüntüle 517404
cnm öncelikle merhaba benimde eşim 4ay önce ameliyat oldu ama bizde sorun hareketsizlikti çok şükür kendi isteğiyle ameliyat oldu zor bir ameliyat değil biz 1gün yattık hastanede çıktık ama ben çok yıpranmıştım bir sürü olumsuzluklar geçti başımızdan hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında dr git gel eşimde sorun çıkınca problemsiz ameliyat oldu 4aydır hamile kalamadım daha, sana önerim eşini güzellikle ikna etmen fazlada sıkma onlar için inan çok zor ama çok fazla ertelemeyinde ilerde sperm sayılarında düşme yaşayabilirsiniz rabbim şifa versin
Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Sonraa tebrik ederim:)) Çok güzel bir haber ve darısı bekleyen bizlerin başına:)
cnm öncelikle merhaba benimde eşim 4ay önce ameliyat oldu ama bizde sorun hareketsizlikti çok şükür kendi isteğiyle ameliyat oldu zor bir ameliyat değil biz 1gün yattık hastanede çıktık ama ben çok yıpranmıştım bir sürü olumsuzluklar geçti başımızdan hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında dr git gel eşimde sorun çıkınca problemsiz ameliyat oldu 4aydır hamile kalamadım daha, sana önerim eşini güzellikle ikna etmen fazlada sıkma onlar için inan çok zor ama çok fazla ertelemeyinde ilerde sperm sayılarında düşme yaşayabilirsiniz rabbim şifa versin
Eki Görüntüle 517404
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?