Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hayırdır kotu haber demıssın? üzüldüm kendıne dıkkat et esınede baskı yapma canım nasıl ve nezaman ıstıyorsa ozaman yaptırsın testı cunku stres cok etkılıyor ınsallah degerler duzelmıstır cnım

Eniştem tren kazası geçirdi vefat etti Takdiri ilahi, fakat aniden böyle haberler almak o kadar zorki :'(
Eşimi hiç sıkmıyorum, hatta bu konuları konuşmayı bıraktık.. Böyle bir karar almadık ama ne o açıyor nede ben :106:

başınsağolsun canım Allah sabır versin mekanı cennet olsun.. ohh ne guzel olmus ınankı hersey daha guzel olucaktır esın ıcın stres cok onemlı cunku nezaman denk gelırse ozaman yaptırın buarada calısmaları ıhmall etmeyın bebişin ne zaman geliceği hiç belii olmaz cunku benım esımde takmıyordu hıc o benı rahatlatıyordu ama artık oda takıo esıne hıc bellı etmeden takvıyelerını yap sende canm ınsallah gelıcek bebıslerımızz yakın zamanda saglıkla..

başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inş.

başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun inş.

Sizler sağolun canlarım.. Rabbim inşallah böyle acılar yaşatmasın, hep mutluluk haberleri alalım... Şimdi ben size güzel bir haber vereyim... Bugün adetimin 26. günüydü, bende bir gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, dua edin inşallah gerçekten hamileyimdir Çok mutluyum darısı inşallah sizlere olsun (eğer hamileysem)

Buda yaptığım gebelik testi
Eki Görüntüle 517404

canımmmmm....
sen hamilesinnn....
26. günde çıkması imkansız yoksa.. silikte olsa çok çok iyi bi haber bu..
büyük ihtimal hamilesin canım kan testi yaptır muhakkak.. şimdiden hayırlı olsun ilk tebrik eden ben olayım bariiii:))))

Teşekkür ederim Tamam kan testi yaptırıcam öğleden sonra, inşallah oradada kesinleşir Çok mutluyum canım tarifi yok :)

canım çok sevindim işte bu süper bir haber allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bizler içinde dua et

ilk okuduğumda ki tepkim "aaaaa" oldu bağıraraktankızlarında dediği gibi 26.günde idrarda böyle çıkması imkansız.ALLAH inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.kan sonucunu alınca hemen haber ver bize ve bizede dua etmeyi unutma tama mı cnm.ha birde daha önce yazmışsındır kesinde hamilelikten önce ki son testinizin değerlerinide yazarmısın.klasik oldu artık bu her yeni hamileye soruyoruz

başınız saolsun cnm.ALLAH rahmet eylesin.şimdi gördüm bu msjını teste gerek kalmadı çok şükür.eşine dersin artık hadi test yaptırmaktan yırttın diyeama eşine desen ark.lar merak ediyo gidip bir test yaptırıversinwho ya göre %15 kurugere göre % kaç ediyor acaba bilen varmı ki.hızınız çok iyiymiş ameliyat öncesi bile.demek ki daha da arttı.

Tebrik ederim canım,çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ne güzel aramızdan bir kişi daha kurtuldu.
Darası bizlerin başına inşallah...

7verengül -cnm rabbim inş sağlıcakla kucağına almayı nasip eder kendine çok çok dikkat et eeeee artık anne adayı olduğuna göre yorma bebişi ve ilk aylar biliyosun ki çok önemli allaha emanet olun duaları bekleriz

Kızlar, hepinize merhaba. Ben aranıza yeni katıldım,aslında uzun süredir takip ediyorum sayılır forumu ama cesaret edip yeni üye oldum.Benim eşimde de varikosel var, sanırsam sol testisinde ama sonuç kağıdını bulamadığım için emin değilim.Eşimin de sperm sayısında,ileri hareketli sayısında ve diğerlerinde düşüklük var.Ayrıca hormon testinde de erkeklik hormonu düşük çıktı,zaten isteksizlik de var.Erken boşalma,sertleşme sorunu falan da var ve hepsinin nedeninin varikosel olduğunu söyledi doktor.Ama gelin görün ki eşim ameliyat olmak istemiyor,biraz düşünmem lazım,zamana ihtiyacım var falan diyor.Ayrıca 2,5 senelik evliyiz, doğal olarak çocuğumuz da yok henüz.Benim sorum şu: eşinde varikosel olup da isteksizlik ve erken boşalma sorunu olanınız var mıydı ve ameliyatla bu sorundan kurtulanınız var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim, burdaki olumlu şeyleri görünce insan hevesleniyor:))

cnm öncelikle merhaba benimde eşim 4ay önce ameliyat oldu ama bizde sorun hareketsizlikti çok şükür kendi isteğiyle ameliyat oldu zor bir ameliyat değil biz 1gün yattık hastanede çıktık ama ben çok yıpranmıştım bir sürü olumsuzluklar geçti başımızdan hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında dr git gel eşimde sorun çıkınca problemsiz ameliyat oldu 4aydır hamile kalamadım daha, sana önerim eşini güzellikle ikna etmen fazlada sıkma onlar için inan çok zor ama çok fazla ertelemeyinde ilerde sperm sayılarında düşme yaşayabilirsiniz rabbim şifa versin

Benzer şeyler yaşamışız, eşimin ameliyat olacağı gün 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştik. Ameliyat olduk, malesef benim hamileliğim 12. haftaya kadar devam etti Şuan korunuyorum ve önümüzdeki ay doktorumda ısrarıyla korunmayı bırakacağım. Ameliyat sonrası morfoloji dışında değerlerimiz oldukça yükseldi. Ama ne zaman hamile kalırım vs diye düşünmeden edemiyorum. Sizde epey beklemişsiniz, umarım Allah'ım hiç birimizi çok bekletmez...

cevabın için teşekkürler, ya eşimi güzellikle ikna etmeye çalışıyorum ama biraz da kendisinin farkında olması,biraz çaba göstermesi lazım.Sonuçta sorun ikimizin sorunu ama tek başıma üstesinden gelmem mümkün değil.2,5 senedir bu şekilde artık yoruldum ben de napayım.Kavgasız olmuyor işte

canımmm bu superr bır haberr hamılesın sen 26.gunde cıkması gercekten cok zor tebrık edıyorum senı canım benım allahım devamını saglıkla getırttsın ınsallahh huzurlaa gecsın 9 ayın hemen bı kan tahlılı yaptır canım nerden aklına geldıde test yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…