Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm yanlış atmışım msj pardon....................

olsun kız belki allah söyletmiştir bana hayırlı olsun kısmınıbakarsın ay sonunda bnm için hayılı olur.

napalıma arkadaşım yaa ümit kapısı artık bekleye bekleye böyle saçmalamaya başladım işte

öncelıkle gecmıs olsunn arkadasım esının farklı sorunlarıda varmıs yazdııgna gore varıkoselın sertlesme sorunu yasattgıını duymustum bız yasamadık ama amelıyattan sonrada fayda eder dıye dusunuyorum esını ıkna etmeye calıs en azından amelıyatı olalım kendı halıne bırakalım falan dersın doktor varıkosel etkı edecegını soyledıyse demekkı etkılıo erken bosalmayıda duymamıstım ben ınsallah esını ıkna edersın ve amelıyat sonrasıda guzel sonuclar alırsınız

canım çok sevindim işte bu süper bir haber allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bizler içinde dua et

Amin canım inşallah, sizler benim her zaman dualarımdasınız, Rabbim inşallah en kısa zamanda sizlerede hayırlısı ile nasib etsin

Canım sorma bende şok oldum, evde yanlızdım ne yapacağımı bilemedim.. Kan sonucumuda aldım bugün 141.3 çıktı b-hcg İnşallah düzenli bir şekilde artar Benim sat 31 ağustostu, normaldir değilmi bu sonuç? Eğer en son olan birlikteliğimizdense bu bebiş daha 10 günlük falan

Ekim sonunda yaptırıcaktık biz, kurban bayramına denk getirelim diyoduk, çünkü anca o zaman gidecektik memlekete :) Yinede yaptırıcaz inşallah, görelim bakalım ne durumdaymışız :)

Tebrik ederim canım,çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ne güzel aramızdan bir kişi daha kurtuldu.
Darası bizlerin başına inşallah...

Teşekkür ederim canım, darısı sizlere olsun inşallah İnşallah ayağımı sürtmüşümdür de sizlerde bir bir gelirsiniz peşimden :)

Sağolasın canım benim, önerilerini dikkate alıcam :) Dualarım herzaman sizler için, ben bu topikteyim sizlerinde güzel haberlerini almadan hiçbiryere gitmiyorum

Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Sonraa tebrik ederim:)) Çok güzel bir haber ve darısı bekleyen bizlerin başına:)

İnşallah canım darısı sizlere olsun inşallah, ben ilk kez tadıyorum bu duyguyu herşeye bedelmiş :) Rabbim dileyen isteyen herkese nasib etsin inşallah

dileklerin için sağol canım,inşallah ikna etmeyi başarabilirim.Doktor hepsinin nedeni bu olabilir dedi,önce bunu çözelim sonra duruma göre bakarız dedi.Ama doktor bile eşimin tedavi olmak istemediğini,doktora gitmiş olmak için geldiğini anlamış yani.Bilmiyorum bu şekilde nasıl olacak ama tek dayanağım dua.İnşallah herşey iyiye doğru gider.

Öyküümmmm darısı sana olsun kuzuummm, inan hiç aklımda yoktu :) Saat 11 gibi uyandım ve gözüm duvardaki takvime kaydı. Bizimde Meleğimiz Olacak Buraya Yazıyoruz topiğinde gül diye bir arkadaş var oda bu ay adetinin 25. günü test yapmış silik görmüştü. Benimde aklıma o geldi. Bugün ayın 25'i dedim benim adetin 26. günü bi test yapayım bakalım ne çıkacak Hiç umudum yokken o çizgileri görünce inanamadım Böyle işte Kan testi yaptırdım değerim 141.3 çıktı, hayırlısı bakalım :)

canımmm benim inşalllahhhh canım benım ne mutlu sanaa bak habersızz geldı bebişinn ınsallah saglıkla dewm etsın cnm degerın cok guzel canım 26. gunde olmasına gore cok sevındım ınankı bogazım duugmlenıyor yazarken ınsallah pesınden gelıcez bızlerde

İnşallah canım inşallah, şimdi ben senin güzel haberini bekliyorum.. Moralini yüksek tut, umudunu yitirme ve dualara sıkıca sarıl tamammı? Olacak inşallah Allahın izniyle, her zaman dualarımdasın

dr ne zaman gideceksin.peki hiç belirtin oldumu bu ay veya herhengi bir farklılık.yumurtlama günlerine vs dikkat ettinmi bu ay.bir de ilişkiden sonra ayakları diktinmi havayahemen kalktınmı ilişkiden sonra yoksa yattınmı bir süre ne kadar yattın.ayy sorulara bak çok mu odu ne

Son düzenleme:
İnşallah canım inşallah, şimdi ben senin güzel haberini bekliyorum.. Moralini yüksek tut, umudunu yitirme ve dualara sıkıca sarıl tamammı? Olacak inşallah Allahın izniyle, her zaman dualarımdasın

aminnn canım benım ınsallah dualarımı hep edıyorum ınsalah allah kabul etsınn saol canım allah razı olsun

Önce son sorudan başlayım, ayaklarımı dikmedim belimin altına yastık koydum ve bacaklarımı büküp 5-10 dakika öyle bekledim. Hemen kalkmadım yani... Yumurtlama günlerine dikkat ediyodum. Bizim bu ay 10. 12 ve 14. günlerinde olmuştu halvet. Zaten adetin 14. günü halvet oldu 15. günü eniştemin vefat haberini almıştık O günden bugüne hiç olmadı birdaha. Birde ben adetimin 13. günü o uzayan akıntıdan görmüştüm. İşte ne olduysa o arada olmuş Belirtim yok benim daha erken olduğu içinmi acaba:26: Doktora haftaya salı gideyim diyorum ama bilemiyorum

aminnn canım benım ınsallah dualarımı hep edıyorum ınsalah allah kabul etsınn saol canım allah razı olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar,sonuç kağıdını buldum çıkan sonuçlar şöyle:
sperm sayısı/ml :12 milyon
hareketlilik :74
hızlı lineer hareket (+4) :%0
yavaş lineer hareket (+3) :%71
lokalize (+2) :%3
hareketsiz (+1) :%26
morfoloji karşılığında hiçbişey yazmıyor,bu sıfır mı demektir? Bir de doktor önemli olan kısımları işaretlemişti,işaretli olan kısmın biri de
normal morfolojide sperm sayısı :%11
sizce bu sonuçlar nasıl,tedaviye olumlu cevap verme şansı ne kadardır?şimdiden sağolun :)

neva 7 cnm erkekler bizim gibi ince düşünmüyolar nedense yıpranan biz oluyoruz ama napıcan işte mücadele etmeden sıkma canını sabret

neva 7 cnm erkekler bizim gibi ince düşünmüyolar nedense yıpranan biz oluyoruz ama napıcan işte mücadele etmeden sıkma canını sabret

öyle maalesef canım ya,yaptığım tek şey sabretmek zaten,inşallah sabrın mükafatını görürüz.Allah başka dert vermesin.

cnm bizler ne desek boş bazen dr yanılıyo ameliyat olup olumlu sonuçlar alanlarda var almayanlarda sayının en az 20milyon olması gerekir diye biliyom morfoloji önemli ama ameliyat zor bi ameliyat değil aslında inş eşin razı olur bak biz ameliyat olduk bir umut bekliyoruz ben inanıyorum rabbimin imtihanı er yada geç kucaklarımız dolucak biz tedavilerimizi olalım takdir allahtan dua et cnm bolca

haftaya salıya kadar dr a gitmeden durabilirsen durben duramazdım sanırım.hatta ben olsam 2 gün sonra tekrar bir kan testi verirdim.değerim 2 katına çıkmışmı normal bir şekilde katlanarak artıyormu diye.

canım çok sevindim allah sağ salim doğmayı kucağına almayı nasip etsin inş sorunsuz bi hamilelik geçirisin dikkat et kendine canım dr gitsende şimdi kese görünmez canım 2 gün sonra kan testini yenile değer iki katına çıkar kan değerin 1500 ve üstü olunca kese görünür canım adetinden bir hafta falan geçsin öyle git ben adettim 1 hafta geçince test yaptım dr da adetim geçtikten 2 hafta sonra gittim o zaman göründü canım yine sen bilirsin tabi

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn hayırlı günler bugün varmı süpriz yapıcak olan bakalım allah izin vericek güzel haberleri tek tek vericez dimi arkdşlar

canım tabiki de takdir Allah'tan.Ben zaten şu anda çocuğumuz olmuyor diye üzülmüyorum,Allah vermek isterse olmazı olur eder.O ikinci sırada şu anda.Benim asıl dertli olduğum konu,eşimin bana karşı isteksiz ve soğuk oluşu,erkeklik hormonu da düşük çıktı demiştim ya,doktor ameliyata göre bakarız gerekirse ilaç takviyesini öyle yaparız dedi.Yani anlayacağınız ben herşeyin çaresi olarak ameliyatı görüyorum,inşallah çare olur.Biz bize düşen görevleri yapalım,çaresini Allah'tan bekleyelim.İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin bi evlat hayırlısıyla.(Amin)

haftaya salıya kadar dr a gitmeden durabilirsen durben duramazdım sanırım.hatta ben olsam 2 gün sonra tekrar bir kan testi verirdim.değerim 2 katına çıkmışmı normal bir şekilde katlanarak artıyormu diye.

Normalde duramam ama biz ilde kalmadığımız için merkeze sürekli gidemiyoruz :) Herkes 2 gün sonra kan testini yenillettir diyo ama bakalım belkide gideriz yeniden kan testine :106:

Amin inşallah canım benim Kan testini bilmiyorum imkanım yok ama birşeyler yapmaya çalışıcam inşallah :) Doktora ne zaman gitmeliyim o konuda henüz bir karar veremedim :26:

Senin sonuçlar aşağı yukarı benimle benzeşiyor... Benim dopiğime gir oku...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-sifir-birde-kolestrole-baktirin-derim-2.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…