cnm yanlış atmışım msj pardon....................
Kızlar, hepinize merhaba. Ben aranıza yeni katıldım,aslında uzun süredir takip ediyorum sayılır forumu ama cesaret edip yeni üye oldum.Benim eşimde de varikosel var, sanırsam sol testisinde ama sonuç kağıdını bulamadığım için emin değilim.Eşimin de sperm sayısında,ileri hareketli sayısında ve diğerlerinde düşüklük var.Ayrıca hormon testinde de erkeklik hormonu düşük çıktı,zaten isteksizlik de var.Erken boşalma,sertleşme sorunu falan da var ve hepsinin nedeninin varikosel olduğunu söyledi doktor.Ama gelin görün ki eşim ameliyat olmak istemiyor,biraz düşünmem lazım,zamana ihtiyacım var falan diyor.Ayrıca 2,5 senelik evliyiz, doğal olarak çocuğumuz da yok henüz.Benim sorum şu: eşinde varikosel olup da isteksizlik ve erken boşalma sorunu olanınız var mıydı ve ameliyatla bu sorundan kurtulanınız var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim, burdaki olumlu şeyleri görünce insan hevesleniyor:))
canım çok sevindim işte bu süper bir haber allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bizler içinde dua et
ilk okuduğumda ki tepkim "aaaaa" oldu bağıraraktankızlarında dediği gibi 26.günde idrarda böyle çıkması imkansız.ALLAH inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.kan sonucunu alınca hemen haber ver bize ve bizede dua etmeyi unutma tama mı cnm.ha birde daha önce yazmışsındır kesinde hamilelikten önce ki son testinizin değerlerinide yazarmısın.klasik oldu artık bu her yeni hamileye soruyoruz
başınız saolsun cnm.ALLAH rahmet eylesin.şimdi gördüm bu msjını teste gerek kalmadı çok şükür.eşine dersin artık hadi test yaptırmaktan yırttın diyeama eşine desen ark.lar merak ediyo gidip bir test yaptırıversin who ya göre %15 kurugere göre % kaç ediyor acaba bilen varmı ki.hızınız çok iyiymiş ameliyat öncesi bile.demek ki daha da arttı.
Tebrik ederim canım,çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Ne güzel aramızdan bir kişi daha kurtuldu.
Darası bizlerin başına inşallah...
7verengül -cnm rabbim inş sağlıcakla kucağına almayı nasip eder kendine çok çok dikkat et eeeee artık anne adayı olduğuna göre yorma bebişi ve ilk aylar biliyosun ki çok önemli allaha emanet olun duaları bekleriz
Öncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Sonraa tebrik ederim:)) Çok güzel bir haber ve darısı bekleyen bizlerin başına:)
öncelıkle gecmıs olsunn arkadasım esının farklı sorunlarıda varmıs yazdııgna gore varıkoselın sertlesme sorunu yasattgıını duymustum bız yasamadık ama amelıyattan sonrada fayda eder dıye dusunuyorum esını ıkna etmeye calıs en azından amelıyatı olalım kendı halıne bırakalım falan dersın doktor varıkosel etkı edecegını soyledıyse demekkı etkılıo erken bosalmayıda duymamıstım ben ınsallah esını ıkna edersın ve amelıyat sonrasıda guzel sonuclar alırsınız
canımmm bu superr bır haberr hamılesın sen 26.gunde cıkması gercekten cok zor tebrık edıyorum senı canım benım allahım devamını saglıkla getırttsın ınsallahh huzurlaa gecsın 9 ayın hemen bı kan tahlılı yaptır canım nerden aklına geldıde test yaptın
Öyküümmmm darısı sana olsun kuzuummm, inan hiç aklımda yoktu :) Saat 11 gibi uyandım ve gözüm duvardaki takvime kaydı. Bizimde Meleğimiz Olacak Buraya Yazıyoruz topiğinde gül diye bir arkadaş var oda bu ay adetinin 25. günü test yapmış silik görmüştü. Benimde aklıma o geldi. Bugün ayın 25'i dedim benim adetin 26. günü bi test yapayım bakalım ne çıkacakHiç umudum yokken o çizgileri görünce inanamadım Böyle işte Kan testi yaptırdım değerim 141.3 çıktı, hayırlısı bakalım :)
canımmm benim inşalllahhhh canım benım ne mutlu sanaa bak habersızz geldı bebişinn ınsallah saglıkla dewm etsın cnm degerın cok guzel canım 26. gunde olmasına gore cok sevındım ınankı bogazım duugmlenıyor yazarken ınsallah pesınden gelıcez bızlerde
İnşallah canım inşallah, şimdi ben senin güzel haberini bekliyorum.. Moralini yüksek tut, umudunu yitirme ve dualara sıkıca sarıl tamammı? Olacak inşallah Allahın izniyle, her zaman dualarımdasın
dr ne zaman gideceksin.peki hiç belirtin oldumu bu ay veya herhengi bir farklılık.yumurtlama günlerine vs dikkat ettinmi bu ay.bir de ilişkiden sonra ayakları diktinmi havayahemen kalktınmı ilişkiden sonra yoksa yattınmı bir süre ne kadar yattın.ayy sorulara bak çok mu odu ne
aminnn canım benım ınsallah dualarımı hep edıyorum ınsalah allah kabul etsınn saol canım allah razı olsun
neva 7 cnm erkekler bizim gibi ince düşünmüyolar nedense yıpranan biz oluyoruz ama napıcan işte mücadele etmeden sıkma canını sabret
Önce son sorudan başlayım, ayaklarımı dikmedim belimin altına yastık koydum ve bacaklarımı büküp 5-10 dakika öyle bekledim. Hemen kalkmadım yani... Yumurtlama günlerine dikkat ediyodum. Bizim bu ay 10. 12 ve 14. günlerinde olmuştu halvet. Zaten adetin 14. günü halvet oldu 15. günü eniştemin vefat haberini almıştıkO günden bugüne hiç olmadı birdaha. Birde ben adetimin 13. günü o uzayan akıntıdan görmüştüm. İşte ne olduysa o arada olmuş Belirtim yok benim daha erken olduğu içinmi acaba:26: Doktora haftaya salı gideyim diyorum ama bilemiyorum
cnm bizler ne desek boş bazen dr yanılıyo ameliyat olup olumlu sonuçlar alanlarda var almayanlarda sayının en az 20milyon olması gerekir diye biliyom morfoloji önemli ama ameliyat zor bi ameliyat değil aslında inş eşin razı olur bak biz ameliyat olduk bir umut bekliyoruz ben inanıyorum rabbimin imtihanı er yada geç kucaklarımız dolucak biz tedavilerimizi olalım takdir allahtan dua et cnm bolca
haftaya salıya kadar dr a gitmeden durabilirsen durben duramazdım sanırım.hatta ben olsam 2 gün sonra tekrar bir kan testi verirdim.değerim 2 katına çıkmışmı normal bir şekilde katlanarak artıyormu diye.
canım çok sevindim allah sağ salim doğmayı kucağına almayı nasip etsin inş sorunsuz bi hamilelik geçirisin dikkat et kendine canım dr gitsende şimdi kese görünmez canım 2 gün sonra kan testini yenile değer iki katına çıkar kan değerin 1500 ve üstü olunca kese görünür canım adetinden bir hafta falan geçsin öyle git ben adettim 1 hafta geçince test yaptım dr da adetim geçtikten 2 hafta sonra gittim o zaman göründü canım yine sen bilirsin tabi
arkadaşlar,sonuç kağıdını buldum çıkan sonuçlar şöyle:
sperm sayısı/ml :12 milyon
hareketlilik :74
hızlı lineer hareket (+4) :%0
yavaş lineer hareket (+3) :%71
lokalize (+2) :%3
hareketsiz (+1) :%26
morfoloji karşılığında hiçbişey yazmıyor,bu sıfır mı demektir? Bir de doktor önemli olan kısımları işaretlemişti,işaretli olan kısmın biri de
normal morfolojide sperm sayısı :%11
sizce bu sonuçlar nasıl,tedaviye olumlu cevap verme şansı ne kadardır?şimdiden sağolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?