Sizler sağolun canlarım.. Rabbim inşallah böyle acılar yaşatmasın, hep mutluluk haberleri alalım... Şimdi ben size güzel bir haber vereyim... Bugün adetimin 26. günüydü, bende bir gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı, dua edin inşallah gerçekten hamileyimdirÇok mutluyum darısı inşallah sizlere olsun (eğer hamileysem )
Buda yaptığım gebelik testi
Eki Görüntüle 517404
canımmmm ay ne kadar mutlu oldum görünce:) Allah sağ salim tamamına erdirsin inş. darısı bizlere olsun:):) ayyy çok umutlandım, bizim doktorumuz aynıydı :):) o kadar sevindim ki senin adına:) hep dua ediyordum isminle. çok şükür Rabbim nasip etti.
diğer üzücü haber içinde Allah sabır versin canım başınız sağolsun inş.
çok tebrik ederm canım...inşallah bir bir burda tüm arkadaşlarımızın hamile haberlerini çift çizgilerini kutlarız..rabbim kucağına almayı nasp etsin
Canım benim önce Allahın izniyle, sizlerin dualarıyla ve tabi sonra doktorumuzun başarılı operasyonuyla ulaştık biz bu sonuca, inşallah sizinde öyle olurRabbim inşallah en kısa sürede sizlerede nasib etsin, sizlerde benim dualarımdasınız... Öykümü, seni venhar'ı hiç unutmuyorum... Ben bu topicte sizler sayesinde eşimi ameliyata ikna ettim. Belki burada sizin desteğinizi almasaydım bende eşim gibi düşünüp ameliyat fikrinden vazgeçecektim..
Ama öyküm acemkz gökçen beni öyle çok cesaretlendirdiler ki bu konuda eşimi çenemle ikna ettimİyiki varsınız, herşey için çok teşekkür ederim, Allahım EN KISA ZAMANDA sizlerinde gönüllerine göre versin (amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn)
mrb cnm sakıncası yoksa bişey sormak istiyorum.bu arada ilk önce allahım bebeğini sağsalim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.eşinin ameliyatının kaçıncı ayında hamile kaldın?birde en son değerleri nasıldı bizlere umut olması açısından soruyorum.
Senin sonuçlar aşağı yukarı benimle benzeşiyor... Benim dopiğime gir oku...
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-sifir-birde-kolestrole-baktirin-derim-2.html
Canım benim önce Allahın izniyle, sizlerin dualarıyla ve tabi sonra doktorumuzun başarılı operasyonuyla ulaştık biz bu sonuca, inşallah sizinde öyle olurRabbim inşallah en kısa sürede sizlerede nasib etsin, sizlerde benim dualarımdasınız... Öykümü, seni venhar'ı hiç unutmuyorum... Ben bu topicte sizler sayesinde eşimi ameliyata ikna ettim. Belki burada sizin desteğinizi almasaydım bende eşim gibi düşünüp ameliyat fikrinden vazgeçecektim..
Ama öyküm acemkz gökçen beni öyle çok cesaretlendirdiler ki bu konuda eşimi çenemle ikna ettimİyiki varsınız, herşey için çok teşekkür ederim, Allahım EN KISA ZAMANDA sizlerinde gönüllerine göre versin (amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ameliyatın 3. ayını doldurduk Eylülün 20'sinde.
Ameliyattan önce değerler; Sayı 10 milyon, Toplam Hız %30 ve morfoloji Who'ya göre %15 ti. Likefikasyon süresi 60 dakikaydı. Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü daha yaptırmamıştık. Ekim sonu gibi yaptıralım diyoruz. Umudunuzu hiç yitirmeyin, hareketi ve morfolojisi 0 olupta gebe kalan o kadar çok kişi varki... Yeterki Rabbim Ol desin :)
ALLAH razı olsun cnm dualarında bizleride unutmadığın için.bu arad bir şey sorucam sana toplam hız demişsin ya ileri,yerinde hareketli ve hareketsiz bunalrın toplamı mı yoksa sadce ileri hareketlimi kastettiğin
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Ameliyatın 3. ayını doldurduk Eylülün 20'sinde.
Ameliyattan önce değerler; Sayı 10 milyon, Toplam Hız %30 ve morfoloji Who'ya göre %15 ti. Likefikasyon süresi 60 dakikaydı. Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü daha yaptırmamıştık. Ekim sonu gibi yaptıralım diyoruz. Umudunuzu hiç yitirmeyin, hareketi ve morfolojisi 0 olupta gebe kalan o kadar çok kişi varki... Yeterki Rabbim Ol desin :)
cnm çok teşekkür ederim.saol ilgilendiğin için.kontrolünüzü yaptırınca bizlere yazarsan seviniriz.biliyorum çok soru sordum ama bişey daha varikoselinizin derecesi kaçtı acaba?
Ne demek canım, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Biz derecesini bilmiyoruz. Doktorumuz söylememişti, dooplerdede yazmıyodu :S Fakat ameliyatı yapan doktor, ultrasonda görünende çok daha ilerlemiş olduğunu söylemişti varikoselin. 8-9 dan fazla damar bağladım demişti :106: Mikrocerrahi yöntemi ile olmuştu ameliyatı :)
Hızlı ve yavaş hareketlinin toplamıydı, doktorumuz o ikisini kağıtta %30 olarak işaretlemişti. Sonuç kağıdımı buldum canım. İşte eşimin ilk sonucu:
Perhiz süresi: 3 Gün
Miktar(Hacim): 3.0 ml
Renk: Opak
Koku: Özel
Ph: 7.3
Viskosite: Normal
Likefaksiyon Süresi: 60 dk.
Sperm Sayısı: 10.000.000/ml
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: YOK
Morfoloji: %15
Normal form Mikroskopi: Nadir lokosit ve 1-2 spermatogenesis hücresi görüldü.
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış Likefaksiyon süresi.
demek ki yavaş hareketlininde yüzdesi önemli demkek ki.ben onu hiç hesaba katmamıştım.baktımda şimdi ileri az ile ileri tam hareketlimizin toplamı % 35 oluyor.sevinmelimiyim ben şimdiileri az hareketlmiz % 21 miş bizim.ileri tam hareketlide %14.
2 milyon olarak çıkan testte ileri az hareketli diye bir şey yok.ileri hareketli ve yerinde hareketli var.bende ileri az hareketli önemli değil heralde diye düşünüp dikkate almamışım.o da önemli demek ki.her yer farklı bakıyor demek ki.ama ameliyattan sonra yaptırdığımız yer iyi bir yer.daha detaylı bakmışlar.
O halde sizin hızınızda fena değilmiş :) Bence sevinmelisinBen şimdiki durumu çok merak ediyorum. Sayı hız morfoloji ne durumda...
Kurban bayramında gidicez inşallah doktorumuza. Bebeğimde sağsalim anasının karnında durursa 1 kutu çikolatamızıda alıp doktorumuza teşekkür edicez inşallah :)
çok şükür o zaman sevineyim benvalla şimdiki durumu sadece sen değil tüm topic merak ediyo cnm söyle eşine yaptırsın bir an önce delirtmesin bizi duracak inşallah annesi dualarla geldi dualarla oturcak oturduğu yerde yaklaşık 8 ay kadar daha
Merhaba Arkadaşlar
Eşim ocakta ameliyat oldu ,hala hamile değilim malesef.
7verengül senin eşin ne zaman ameliyat oldu ,kaç ay sonra hamile kaldın .Ve ameliyat öncesi ve sonrası sperm değerleri nasıldı.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?