Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benzer şeyler yaşadım. son iş yerimden o kadar huzursuzdum ki eşim ameliyat olduktan sonra belki kısa zamanda hamile kalabilirdim ama iş yerindeki huzursuzluktan dolayı antidepresan kullanmak zorunda kaldım uzun bi süre. sonra işten ayrıldım sonuçta benim sağlığımdan önemli değildi. bi süre evde oturdum tatile gittim ilaçları bıraktım 2-3 ay sonra da güzel haberi aldık hamileydim. yani demek istediğim kafan rahat değilken hamile kalman zor bence ve üstelik hamileliği huzursuz ve stresli geçen insanların bebekleri de doğduktan sonra çok huysuz oluyorlarmış diye duymuştum.o yüzden seni üzen bi durum varsa salla gitsin sigorta meselesi de eşinin ssk sı varsa sen zaten onun üstüne geçeceksin ve bişey farketmeyecek tabi farklı bi konu yoksa. sen ne kadar rahat olursan bebişin de o kadar kısa zamanda gelir Allahın izniyle.

rica ederim canım,göz aydınlığı olsun evladınız inş...keçiboynuzu pekmezini biz de kullanıyoruz şuan..oruç bedene sıhhat verir,belki de oruç tutması daha ıyı gelmiştir ne dersin?

Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız inşallah:)) Böyle haberler hem mutlu ediyor hem umutlandırıyor bizleri:)) Aslında söylediklerinde çok haklısın, stress her açıdan en büyük düşmanımız... Bu yılın başından beri aksilikler yakamızı bırakmadı, trafik kazası yaptık ciddi tehlike atlattık, hadi çocuk yapalım dedik tam başladık varikosel olduğunu farkettik, hadi ameliyat olalım dedik aynı gün hamile olduğumu öğrendik, aa ne güzel ama kendimizi fazla kaptırmayalım derken 11. haftanın sonuna geldik, artık herşey normal kendimizi kaptırabiliriz dediğimiz anda bebeği kaybettik üstüne bide tuz biber benim salak iş problemlerim çıktı karşımıza:)) Allah beterinden saklasın ama 2012 pek uğurlu gelmedi bana... Malesef çok hassas ve çok düzgün bir insanım... Kendi çıkarlarımdan önce başkalarının çıkarlarını düşünecek kadar özveriliyim ve kandırılmışlık duygusu sarstı beni. Yaa bide kocaman kadın olduk, okumuşluğumuz yazmışlığımız iyi bi eğitimimiz var ama hala çocuk gibi itilip kakılmak anlamsız şeyler yüzünden salak saçma tavır görmeye dayanamıyorum, ama nedense bi şekilde pes etmiyorumda:)) İki haftadır sinir diye bişey kalmadı, her akşam bi posta sinirimden ağlıyorum ama Haftasonu biraz düşünce olarak işten uzaklaşınca rahatladım, ama sonunu görmüyorum tabi yinede. Eğer bu arada hamile kalırsam benim için avantaj olur gibi geliyor ama kısmet işte, bekleyip görücez:)

canım al bendende o kaadr.iş yerimde 3,5 yılım doldu aşağı yukarı 1,5- 2 yıldırda çıkmayı düşünüyorum.dedimki kendime hadi bebek olsun zaten doğum izni olmazsa ücretsiz izin falan derken zaman geçer su yolunu bulur dedim .ama ne bebek geldi ne de işten ayrılıp huzura kavuşabildim.tabi bu arada tazminatımda şuanki şartlarda7 bin lirayı buldu.eşim de bana bu konuda destek değil bu tazminatı bırakıpta işten ayrılmam konusunda hiçbir zaman yanımda olmadı.(hatta bir ara kocamın beni kullandığını bile düşündüm)ve hala bekliyorum 2 senedir dahada ne olacak bilmiyorum.Bazen aynı şeyi bende düşünüyorum artık işten ayrılsam ya hemen hamile kalırsam yada iş bulamazsam falan filan derken sıkıntı yetmiyormuş gibi dahada dert açtım başıma.Ne bir adım geri nede bir adım ileri atamıyorum

İnşallah perhiz süresiyle alakalıdır. Artı benim eşimde o gün çok stresliydi. Biraz tartışmıştık, uzun süre araba kullanmıştı ve çok sıcaktı hava(( Yarın tekrar sprem örneği verecek. İnşallah iyi çıkar. Başka doktora gidecek yarın. Bakalım o ne diyecek varikosel için. Evet haklısın varikoselden sonra 6 ay -1 yıl diyorlar. ama tekrarlama durumu da varmış..Hayırlısı bakalım. Ben bu spermlerim bu kadar hassas olduğunu bilmezdim..Vayy arkadaşşş...:))Canımm İnşallah ameliyatınız iyi geçer. Şifa mikrocerrahi ile mi yapıyor ameliyatı? Umarım en kısa zamanda hamile kalırızzz..birlikte kalırız da o heyecanı da beraber yaşarız inşallahhh...be 30 yaşa basmadan çok isterim bebişimi kucağıma almayı bilmiyorum sen kaç yaşındasın)

ayyy ne guzell herkes burda hepımız okuyoruzz topıgı sanırım:)))nasılsınız kızlar
?

öyledir cnm benim.yarın yaptırsın testi gör bak daha iyi çıkıcak:))bu arada nereye gideceksiniz doktora?bende bu kadar hassas olduğunu bilmezdim valla:)maşallah herşeyden etkileniyorlar:))evet cnm mikrocerrahi yapıyorlar bakalım nasip inşallah iyi geçer.inşallah cnm tezz zamanda ikimzde hamile kalır beraber yaşarız bu heyecanı:)cnm bende 29 yaşımı kasımda doldurucam(geçmi kaldım bebek için ne???

arkadaşlar günaydın nasılsınız bakalım hıııııı bebek için geç kalmadınız ALLAH kararlamıştır onun vakti saatini inş hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz bol bol dua edelim

arkadaşlar günaydın nasılsınız bakalım hıııııı bebek için geç kalmadınız ALLAH kararlamıştır onun vakti saatini inş hayırlısıyla gelicek bebişlerimiz bol bol dua edelim

günaydınnnnn.cnm iyi olmaya çalışıyoruz.elbet bu günleride atlatıcaz Allahın izniyle...haklısın cnm allah kararlamıştır vaktini saatini inşallah hayırlısıyla en kısa zmanda bekliyoruz bebişlerimizi..:))

çok geçmiş olsun canım yaa bu kadar detaylı bilmiyordum sorunlarını valla yine iyi atlatıyorsun. Allah sabrını veriyo herhalde ama umarım bundan sonra hayatında hiç sıkıntı görmezsin.

kızlar merhaba koştura koştura geldim bugün sohbete gittim bayrama az kaldı ve zilhicce ayınada girmiş bulunuyoruz bunun için oruç tutup bolca dua etmemiz ve her tutulan orucun sevabı çok büyükmüş bolca istiğfar,salavat,allahı zikretmek ,sübhanallah vs.çekip dua etmeliymişiz bende sizlerle paylaşmak istedim ben parmağa takılan tesbihlerden aldım arabada,balkonda,, yolda fırsat buldukça çekiyorum bu mübarek gecelerin hürmetine bakarsınız ALLAH yardımcımız olurda bebişler gelir hı ne dersiniz

Maalesef canım bende kendimi çok yalnız hissediyorum, eşim bırak gel artık şurayı diyor,ama tabiki sadece ben çok yıprandığım için böyle söylüyor, yoksa ekonomik olarak bundan sonraki süreçte zorlanıcaz. Ya da bırakma müdürünle konuş, oda olmazsa daha üstlerinle konuş falan diye sürekli bi ısrar, anlatamıyorum ki kimse beni dinlemiyor, herkes kendi borusunu öttürüyor, gidipde soruna çözüm bulacağım kimse yok. Al işte buakşam yine yarın sabah için tehditle çıktım işten, şaka gibi... Çokcuk gibi artık hergün korkarak işe gidiyorum, ağlayarak eve dönüyorum. Ayrılmak heralde en doğru karar ama ekmek param diyorum bi yandan da, ne bileyim, Allah yüzümüze bakar inşallah.

çok geçmiş olsun canım yaa bu kadar detaylı bilmiyordum sorunlarını valla yine iyi atlatıyorsun. Allah sabrını veriyo herhalde ama umarım bundan sonra hayatında hiç sıkıntı görmezsin.

Yaa böyle işte:) Ama yinede beterin beteri var, çok sıkıntı çektim (çekiyorum) ama Allah beterinden saklasın hepimizi. Amin canım inşallah hepimiz mutlu güzel huzurlu hayatlar yaşarız...

bu arada biz bayram sonu ameliyat olmayı planlıyoruz ama eşim önümüzdeki salı şifaya gidip görüşecek .doktor bakalım ameliyat edecekmi??

yeshilus06 cnm sizin daha önce ultrason çekilmişmiydi?orda varikosel varsa derecesi yazar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…