Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok teşekkür ederim cnm.inşallah iyi geçer ameliyatlarımız ve bekletmeden gelir bebişlerimiz:))sizin varikoselin derecesi kaçtı cnm? değerlere ne kadar etkisi oldu?

ne güzel mucizen tam zamanında gelmiş:))annesini kurtarmış.cnm sizin değerleriniz nasıldıneler yaptınız bize umut olması açısından yazabilirmisin??

bizim en başta anlaşılmadı değer 22 milyon çıktı sonra 33 mily. oldu bakan doktor asistandı bişey yok dedi gönderdi ama morfoloji 0 olması canımı sıkmıştı onun dediğine güvenmeyip profesöre göründük varikosel var dedi ultrason sonucuda zaten ameliyat yapalım dedi biz de güvendik ameliyatımızı olduk 3 ay antibiyotik tarzı ilaç veriliyo zaten gelişimi görmek açısından bence de takviyeye gerek yok ondan sonra vitamin verdi onu içerken internetten araştırdım gnc ürünleri aldık ama onlar bence işe yaramadı doktora gittik kesinlikle sigarayı bırakacaksın dedi eşimden hiç beklemezdim o gün sigarayı bıraktı zaten bana sorarsanız en büyük sebep sigaraydı. bizim sayımız her zaman yüksekti 40-60 mily. arasındaydı ameliyattan sonra düşme olmadı morfolojimizde 4 e yükseldi sonra 8 lere kadar çıktı ama hızımız çok yükselmedi. sonra kürler uyguladım havuç keçiboynuzu baktık yine olmuyo bıraktık doktora tekrar gittik proxeed günde 1 tane ve evicap verdi onu 3 yada 4 kutu kullandı. eşimde artık bıkmıştı ilaçtan kürden bende aynı şekilde. baktık yine olmuyor tamamen herşeyi bıraktık bu arada 3 tanede aşılama oldum hep olumsuz . doktorlar hep doğal yoldan olur sizin dediler ama niye olmuyo o zaman deyip hep umutsuzluğa düştüm. eşim 4-5 aya yakın bir şey kullanmadı kendi haline bıraktık veee oldu. aslında eşime hiçbir zaman takviyelerle boğmadım yani aynı anda 5 ilaç vermedim en fazla 2 tane alıyordu biri bitiyo başka birşey deniyorduk ama başta da dediğim gibi galiba bizim sorunumuz sigaraydı ve sigarayı bırakınca değerler düzeldi. bir de preseed jel denedim 2. ayında oldu belki o da vesile olmuştur. işte böyle sizlerinde en yakın zamanda iyi haberlerini duyacağımdan eminim.

çok teşekkür ederim cnm saol.inşallah bizlerde en kısa zamanda hayırlı haberler vermek isteriz.hemde çokkkk:))ama malesef bizim sayımız biraz az.20 milyon.ameliyattan sonrada değişirmi bilmem!derecemizde 1 den fazlaymış ama 2 değilmiş.çok fayda beklemeyin dediler inşallah hakkımızda hayırlısı olsun...

hiç de az değil sayınız ameliyatında faydası olur neden olmazmış öyle şartlama kendini . bazen varikosel göründüğünden fazla oluyor ameliyatta ortaya çıkıyor eşiminde fazlaymış ama dışardan çok da öyle durmuyormuş .bence artacak değerleriniz

İyi iyi gayet güzel bunalımda olmaman, sağlam vücut sağlam kafada bulunur:)) (biraz değiştirdim bu sözü) Evet epey olmuş gerçekten ameliyat olalı ama boşver illa 3 ayda olacak değil ya, bozma moralini, zaten dr'lar demiyormu en iyi sonuçları 6 aydan sonra almaya başlarsınız, 1 yıla kadar yolu var diye:)
Valla beni soracak olursan ben baya bi depresyondayım. Okumuşsundur belki diğer yazılarımdan, baya bunalıma girdim salak işyerim yüzünden, bugün nispeten iyiyim çünkü az vukuatlı bi gün geçirdim, 3 haftadır kabus gibi haftada bi 3-4 gece ağlıyorum:) Bırakmak istiyorum ama bırakmayıda yemiyo gözüm falan filan:))) Buarada bu ay korunmayı bıraktım nihayet, ister istemez endişeleniyorum olur mu olmaz mı? ya da ne zaman olacak diye? merak işte... Gerçi hem iş sıkıntısı hemde bu sıkıntılarla hamile kalınırmı bilmem ama istiyorum işte:)) Allah gönlümüze göre versin inşallah:)

Bu hikayeyi çok beğendim, Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:))) Valla çok merak ediyorum bizim hikayelerimiz nasıl olacak. Bizimde ameliyattan sonra 3. aydaki kontrolde Toplam hız %42 (ileri %34 + yavaş %8), Sayı 56 mil/ml, Toplam Sayı 169 mil du. Ama morfolojimiz henüz ameliyat önceki gibi 0. Bizde bikaç çeşit şey kullanıyoruz, ben ameliyattan önce hamile kaldım 11 hafta sürdü. Şimdi korunmayı buay bıraktım şimdide ameliyatın üstünden 4.5 geçmiş oldu, bakalım mutluluk hikayemizi sizlerle paylaşmak için can atıyorum ama herşeyden önce Allah ne verirse hayırlısını verir inşallah...

slm sznrdnz,

işle ilgili canın sıkkın sanırım. ama bu kadar ağlayacak ne var? beğenmiolarsa onlar çıkartsınlar, senden daha mı önemli.. elinde mesleğin var, başka iş ara bu arada, bulduğunda ayrılırsın. hem yeni bir iş,yeni şeylerle meşgul olmak senide rahatlatır. hiçbirimiz emekli oluncaya kadar aynı işyerinde çalışamayacağımızı bilmiyoruz. kızıpta işten ayrılamayım deme ama evde daha da cok sıkılacaksındır.

canım benım sıkma canını dıyıcem ama cok zor bılıyorum huzursuz olunan bır ısyerınde calısmak cok kotudur ama sen cıkmayı dusunme olaylara bakabılıyosan ıyı yonunden bakmaya calıs ınsallah hersey yoluna gırer..buarada bebegı dusunmemeye calıs cnm belkıde gelıcektır ılk aydan en saglıklı halıyleee ınsalllh bızde dukkanımızı kapatıyoruz 1 sene olmustu acılalaı ama kapatmak zorunda kaldık uzuldum bıraz bugun ama annem ııcn en ıyısı bu olucaktı kafasındada farklı projeler olunca... yarın toplmaya baslıcaz bende kendım ıcın esım ne zaman varıyasız bır subeye gecerse ozaman olucak bızım bebek dıyorum cunku cok yorgun gelıyo bazen bırbırmıze dokunamıyoruz bıle yorgunluktan kendını raat bırakmaya calıs stres bızım en buyuk dusmanımızz unutma esımde omega 3 cınko kullanıyo benım buara sadece ınsallah bekletmezz artık senemıs doluyo canm allahım hepımıze saglıklsıını nasıp etsın

:)) Haklısın huzursuz olmak kötü, ama bazı emellere ulaşmak için çalışınca sıkıyosun işte dişini, Üzüldüm sizin dükkan içinde. Aslında çok zor olduğunu biliyorum ama hep istemişimdir şöyle ablamla falan butik pasta çörek bişeyler yapalım, sipariş üzerine çalışalım:)) Zor ama keyifli, herşeyden önce üretmek güzel...Biz şuan günde 4 tane arginmax men, evicap 400 ve trental 600 kullanıyoruz, hmmm bide keçiboynuzu kürünün 2. ayına giricezde bikaç gündür misafirim var yapamıyorum şimdi bu ne demesinler diye:)))

Canım ya beğenip beğenmeme durumu değil aslında, biraz karışık bi durum:)) Ama haklısın benden daha değerli değil, inşallah hayırlısıyla bir bebek olasıya kadar başka iş aramak istemiyorum, çünkü gittiğim yerde enaz 1 yıl yapamam bir daha. Ehh hadi sıkıldım diyelim şimdi çıksam bebeğin nezaman geleceği belli değil, derken benim devreler biraz karıştı:)) Akışına bıraktım, sonuna kadar sıkıcam dişimi ama inceldiği yerden de kopacak galiba:))Zaten planlarım gerçekleşirse bu işten ayrılmış olurum...

çok teşekkür ederim cnm.inşallah iyi geçer ameliyatlarımız ve bekletmeden gelir bebişlerimiz:))sizin varikoselin derecesi kaçtı cnm? değerlere ne kadar etkisi oldu?

derecesini bilmiyorum desem ne dersiniz bilmem.hastane raporunda "derece"kelimesi geçmiyodu ama sağda şu kadar cm çapında solda bu kadar cm çapında diye bir şeyler yazıyordu.ameliyatın bize faydası oldu çok şükür.ameliyattan sonraki 4.ayda ki testte sayı 2 milyondan 14 milyon 600 bine,morfoloji 0'dan % 4'e ileri hızlı hareketli % 12'den %14'e ileri yavaş hareketli % %10'dan % 21 'e yerinde hareketli % 23'tü(ameliyat öncesi testte bu değer yoktu önceki kaçtı bilmiyorum).ameliyattan sonra ben sayı problemimiz de olduğu için beklemeden hemen başladım takviyelere.ilk testten önce gnc den argınmax-man,zinco-c,arada organik keçiboynuzu pekmezi ve havuç suyu içti.eşim ilk test sonucuna baktı ki takviyelerin faydası var benim vermek istediğim ama onun almak istemediği diğer takviyeleride yani amega-3 ve evcapta almaya başladı.bu ay sonunda 2.testimiz var.7 ay bitmiş olacak 2 testi verdiğimizde.inşallah artışımız artarak devam etmiştir

Son düzenleme:

Ameliyat öncesi morfolojimiz 0 dı, ameliyattan 3 ay sonrada 0, Bizim morfolojimizde yükselsin yaw biraz:)) Sayımız ve hızımız süper arttı normalin üstüne çıktı ama morfoloji bi değişmedi.

Ameliyat öncesi morfolojimiz 0 dı, ameliyattan 3 ay sonrada 0, Bizim morfolojimizde yükselsin yaw biraz:)) Sayımız ve hızımız süper arttı normalin üstüne çıktı ama morfoloji bi değişmedi.

yükselir inşallah cnm.siz takviye kullanıyorsunuz değil mi

yükselir inşallah cnm.siz takviye kullanıyorsunuz değil mi

Evet bişeyler yapıyoruz, Ameliyattan sonra 2. ayda 1 ay havuçsuyu ve 200 mg evicap. Daha sonra 1 ay arısütü-bal-polen-propolis. 3. aydan itibaren arginmax men, keçiboynuzu kürü. Şuan keçiboynuzu kürüne devam, arginmax men, evicap 400 ve trental 600, ceviz ve kabak çekirdeği:)))

inşallah işe yarar cnm.bir daha ki testiniz ne zaman sizin.

Hakkınızda hayırlı olsun bakalım. Biz eşimle evimizin çevresinde yolumuzun üstünde bi dükkan vs bişey açılırsa uzun bi müddet ordan alışveriş yapmaya çalışıyoruz. Çünkü malesef küçük işletmecilerin bu AVM cennetlerinin ve hipermarket kültürlerinin yanında çok fazla hayatta kalma şansı olmuyor, bizde kendi çapımızda esnafa destek veriyoruz:))

Son düzenleme:

superr valla cnm herkes keske sızın gbı dusunse ınsallah sende gonlundekı gıbı bır dukkana sahıp olursun ınsallh..once evlat versın rabbım saglıkla hayırlısıyla hepımıze ınsallah...

inşallah cnm benim faydası olur da gelir bebişler:))tek ümidimiz ameliyat artık olmazsa tüpe geçeceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…