Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeshilus06 cnm sizin daha önce ultrason çekilmişmiydi?orda varikosel varsa derecesi yazar zaten.

yeshilus06 cnm sizin daha önce ultrason çekildiyse eğer varikosel varsa orda derecesini yazmışlardır.bir baksana ordan anlayabilirsin.

yeshilus06 cnm vitamin kullanabilirsin.bizararı olmaz sonuçta vitamin yanii.burda herkes kullanıyor..

merhaba kızlar,

eşim cts sabahı varikosel ameliyatı olacak, ne yapmalıyız ameliyat öncesi, sonrası.. yardım!!!!

merhaba kızlar,

eşim cts sabahı varikosel ameliyatı olacak, ne yapmalıyız ameliyat öncesi, sonrası.. yardım!!!!

şimdiden geçmiş olsun..doktorunuz ameliyattan önce ve sonrasını ayrıntılı anlatır zaten..bence şu aşamada biraz sakin ol
sen en çok ameliyattan sonra beslenmesine dikkat et

merhaba arkadaşlar eşinizde varikosel varsa mutlaka olsun daha öncesinde takviyelerle düzeltmeye çalışmayın faydası olmaz benim eşimde ameliyat oldu mucizem 19. ayda geldi tamda tüp bebek raporu alacağım gün size de umut olsun Allahtan umut kesilmezmiş çok iyi anladım

ne güzel mucizen tam zamanında gelmiş:))annesini kurtarmış.cnm sizin değerleriniz nasıldıneler yaptınız bize umut olması açısından yazabilirmisin??

saol cnm, inşallah herşey yolunda gider. ben daha çok heyecanlıyım. umarım çektiğimiz bu zahmetlerin karşılığını cok beklemeden alırız.

bizde bayram sonu ameliyat olucaz.nasıl geçti ameliyatınız neler yapmamız gerekiyor.çamaşır vs.ne götürmemiz gerek cnm.yardımcı olabilirmisin?

bizde bayram sonu ameliyat olucaz.nasıl geçti ameliyatınız neler yapmamız gerekiyor.çamaşır vs.ne götürmemiz gerek cnm.yardımcı olabilirmisin?

cnm cts ameliyat olacağız, henüz olmadı ama olunca detayları ile yazacağım, bende konuyu baştan okumaya çalışıyordum, ne yapacağımı bilmiyorum. biri detaylı anlatsa cok ii olucak. pijamalarını yıkıyorum şimdi :) dr.a ne soracağız, ne yapmalıyız öncesinde ve sonrasında bilmiyorum. basit bi ameliyat dio herkes ama ameliyat sonuçta.. bu durum olmasa en son ne zaman hastaneye gittik inan bilmiyorum. yanımda her zaman o vardı, ben ne yapacağım yalnız, nasıl ona destek olacağım bilemiyorum

cnm ya kusura bakma hem iyi geçer diyorum sonrada nasıl geçti diyorum kafam o kadar dalgın işte sen hesapla(herşey halolur cnm.çok basit olduğunu söylüyorlar zaten allah güç kuvvet verir sana.Allah yardımcınız olsun sen güçlü ol bi bakmışsınız evdesiniz ve herşey yolunda:))sonrada gelsin bebişlerrr:)))

evet kolay bir ameliyat.burada bir ark. sölemişti cerrahlara öğretilen ilk ameliyat olmasından dolayı kolay ve bilinen bir ameliyat.benim eşim açık ameliyat oldu.öğleden sonra 3 gibi oldu o gece hastanede yattık.ertesi günde öğlene doğru çıktık.ameliyattan ilk çıktığında haliyle ağrıları oldu.wc felan gidemedi tabi.ördek denen şeye yapıyo idrarını mecburen kalkamadığı için.ama ameliyat olduğu gece öytle oldu sadece.yanımızda slip iç çamaşırı ve atlet aldık.ha unutmadan yanınıza hırka çorap tarzı şeyler alın benim eşim ameliyattan ilk çıktığında çok üşümüştü.pijama alın terlik alın rahat ve kolay giyilen bir terlik olsun ama.dr ameliyattan sonra hemend eğil tabi ama yürütmenizi isteyebilir.hastaneden çıktıktan sonra evde bir sıkıntı yaşamadık.öyle aman aman ağrıları olmadı çok şükür.2 günde birde pansumana gittik.3 kez gittik sanırım.ve ameliyat sonrası hemen başlayın takviyelere bence.dr lar 3 aydan önce hiç bir şey vermezler.bazıları hiç vermiyor.aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz bir şey olursa sorun kızlar

Gogi Merhaba,

Nasılsın? Keyifler nasıl?

slm canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın? bende bır gelısme yok cnm ama ıyıyımde nedense bunalımda falan degılım :))) ınsallah bole devam eder ruh halımde bebısımızde cok bekletmeden gelır artık kasım ayında bır sene olucak amelıyat olalı artık gelsın demı ama cok bekledık sende ne var ne yok canım ?

slm arkadasım oncelıkle esıne ve sana gecmıs olsun amelıyattan kokrma benım esımde gecen sene kasım ayında cıft taraflı oldu.. yapman gereken seylerden bırı esıne morel vermek ve ona destek olmak amelıyat sonrasında hemen camasır gıyımezz gıydırmede raaht kalsın canım belden asagısını uyustururlarsa amelıyattan sonra narkozun vucuttan cıkması bıraz zor oluyor 6 saatı buluyor ayaklarına can gelmesı aynı gun eve cıkarırlar eve cıkınca bol bol kola nescafe ver esıne sebebıne gelınce narkozu vucuttan kafeın atıyor belden asagısını uyusutrmalarınında yan etkısı bas agrısı kafeın alırda narkozu cabuk atarsa vcuttan bas agrısı cekmez eve gelınce esıne slıp camasır gıydır ymurtalıkları sarkmasın asagıya cok hatta bız tulbent ıle baglamıstık sıkmadan kesınlıkleee 2. onemlı olan ayaklarını kesınlıkle sıcak tutun nekadar haava sıcak olursa olsun ıdrarındn kan gelebılır bızım basımıza geldı ayakları usumemesı gerekıyor amelıyattan 15 gun sonra vıtamınlere baslayabılırısnız cınko cok onemlı hucre yenıleme ozellıgı oldugu ıcın omega 3 ve evıcap verebılırısn bız ılk3.ayımızda 7 kat artıs saglamıstık 48 mılyon olmustu sayımız..esın gece yatarken ıkı bacagı arasına yastık koysun cok daha raaht uyuyacaktır pansuman ıcın evde yapabılırsın batıkon al buyuk bır sıse bol bol dok batıkon yarasını kuruutup dıkıslerın dusmesını kolaylastırrı acık amelıyat olucaksa daha cok ıse yarar sımdılık aklıma gelen bunlar eger sormak ıstedıgın bısey olursa ozelden yada burdan sorabılırsınn tekrar gecmıs olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…