cnm bende manisa akhisardanım:)) hareketliliğiniz az.ama ilaçla artıyor.sayınızda biraz düşük işte varikosel varsa derecesi 2 ve üstü olursa zaten ameliyat ederler.varikoselde ameliyat sonrası düzelme olduğunu söylüyorlar.ama doktorun elle muayenesinde damarların çıkması gerekityormuş.size zaten şifaya falan giderseniz doktor proxeed plus ve klomen verir büyük ihtimalle.varikosel ameliyatı önerirse genelde 6.ayda etkili olduğunu söylüyorlar.umarım en kısa zamnda bebişine kavuşursun cnm..
ben de Salihlideyim:) sizin nasıldı ki sonuçlar.kaç test yaptırdınız siz? Bu bizim 3. testimiz. İlk muayene eden doktor kesin ameliyat demişti. B, birşey söylemedi. İnşallah canım yaa inşallah en kısa zamanda bebişimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda olur.Sen eşin için bitkisel birşeyler veriyor musun bu arada
ben de Salihlideyim:) sizin nasıldı ki sonuçlar.kaç test yaptırdınız siz? Bu bizim 3. testimiz. İlk muayene eden doktor kesin ameliyat demişti. B, birşey söylemedi. İnşallah canım yaa inşallah en kısa zamanda bebişimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda olur.Sen eşin için bitkisel birşeyler veriyor musun bu arada
cnm bizim ilk sayımız mlde 12 milyondu.sonra 19-20 - 4,2- 8 milyon olarak değişti.hareketliliğimiz azdı.proxeed sayesinde arttı.bizede ilk ameliyat dendi.eşim olmak istemedi.şimdide baktı olmayınca ameliyat olmak istiyor.sanırım bayramdan sonra hemen olacak.evet cnm ben keçi boynuzu kürü yapıyorum.birde evicap veriyorum e vitamini yani.ii geliyor spermlere..ayy ne güzel yaa çok yakınız birbirimize...
cnm bizim ilk sayımız mlde 12 milyondu.sonra 19-20 - 4,2- 8 milyon olarak değişti.hareketliliğimiz azdı.proxeed sayesinde arttı.bizede ilk ameliyat dendi.eşim olmak istemedi.şimdide baktı olmayınca ameliyat olmak istiyor.sanırım bayramdan sonra hemen olacak.evet cnm ben keçi boynuzu kürü yapıyorum.birde evicap veriyorum e vitamini yani.ii geliyor spermlere..ayy ne güzel yaa çok yakınız birbirimize...
Ayy evet ya söylemiştin. kusura bakma akmelekçimmm:) bugün çok yorucu bir gündü.2. derece varikosel yazıyor. sanırım olması gerekecek. bize de vitamin yazacaktır o zaman.kendimiz alsak kullansak bi zararı olur mu ki vitamini??kendim için reçetesiz alıyordum ben...sabredelim ya da acele etmeyelim..kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.. hadi hayırlısı bakalım. bayramdan sonra konuşalım yine. umarım çok iyi geçer ameliyatınız. 6 aya kalmadan bebişin olur canım..evet yaa yakınmışız cidden...umarım güzel haberlerimizi veririz birbirimize..
Ayy evet ya söylemiştin. kusura bakma akmelekçimmm:) bugün çok yorucu bir gündü.2. derece varikosel yazıyor. sanırım olması gerekecek. bize de vitamin yazacaktır o zaman.kendimiz alsak kullansak bi zararı olur mu ki vitamini??kendim için reçetesiz alıyordum ben...sabredelim ya da acele etmeyelim..kaş yapalım derken göz çıkartmayalım.. hadi hayırlısı bakalım. bayramdan sonra konuşalım yine. umarım çok iyi geçer ameliyatınız. 6 aya kalmadan bebişin olur canım..evet yaa yakınmışız cidden...umarım güzel haberlerimizi veririz birbirimize..
cnm 2 dereceden ise ameliyat olun herkes faydası olduğunu söylüyor.sonrada vitamin takviyesi inşallah 6,aya kalmadan gelir bebeişinz...cnm görüşelim konuşalım tabii.en yakın zamndada müjdeli haberleri verelim birbirimizee:))cnm inşallah ameliyatımız iyi geçer bakalımm!!
merhaba kızlar,
eşim cts sabahı varikosel ameliyatı olacak, ne yapmalıyız ameliyat öncesi, sonrası.. yardım!!!!
merhaba kızlar,
eşim cts sabahı varikosel ameliyatı olacak, ne yapmalıyız ameliyat öncesi, sonrası.. yardım!!!!
merhaba arkadaşlar eşinizde varikosel varsa mutlaka olsun daha öncesinde takviyelerle düzeltmeye çalışmayın faydası olmaz benim eşimde ameliyat oldu mucizem 19. ayda geldi tamda tüp bebek raporu alacağım gün size de umut olsun Allahtan umut kesilmezmiş çok iyi anladım
şimdiden geçmiş olsun cnm.Umarım çok güzel geçer ameliyatınız.daha çok bekletmeden gelir bebişiniz:)
saol cnm, inşallah herşey yolunda gider. ben daha çok heyecanlıyım. umarım çektiğimiz bu zahmetlerin karşılığını cok beklemeden alırız.
bizde bayram sonu ameliyat olucaz.nasıl geçti ameliyatınız neler yapmamız gerekiyor.çamaşır vs.ne götürmemiz gerek cnm.yardımcı olabilirmisin?
cnm cts ameliyat olacağız, henüz olmadı ama olunca detayları ile yazacağım, bende konuyu baştan okumaya çalışıyordum, ne yapacağımı bilmiyorum. biri detaylı anlatsa cok ii olucak. pijamalarını yıkıyorum şimdi :) dr.a ne soracağız, ne yapmalıyız öncesinde ve sonrasında bilmiyorum. basit bi ameliyat dio herkes ama ameliyat sonuçta.. bu durum olmasa en son ne zaman hastaneye gittik inan bilmiyorum. yanımda her zaman o vardı, ben ne yapacağım yalnız, nasıl ona destek olacağım bilemiyorum
cnm cts ameliyat olacağız, henüz olmadı ama olunca detayları ile yazacağım, bende konuyu baştan okumaya çalışıyordum, ne yapacağımı bilmiyorum. biri detaylı anlatsa cok ii olucak. pijamalarını yıkıyorum şimdi :) dr.a ne soracağız, ne yapmalıyız öncesinde ve sonrasında bilmiyorum. basit bi ameliyat dio herkes ama ameliyat sonuçta.. bu durum olmasa en son ne zaman hastaneye gittik inan bilmiyorum. yanımda her zaman o vardı, ben ne yapacağım yalnız, nasıl ona destek olacağım bilemiyorum
cnm ya kusura bakma hem iyi geçer diyorum sonrada nasıl geçti diyorum kafam o kadar dalgın işte sen hesapla(herşey halolur cnm.çok basit olduğunu söylüyorlar zaten allah güç kuvvet verir sana.Allah yardımcınız olsun sen güçlü ol bi bakmışsınız evdesiniz ve herşey yolunda:))sonrada gelsin bebişlerrr:)))
Gogi Merhaba,
Nasılsın? Keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?