slm arkadaşlar,
varikosel ameliyatımızı olduk, evdeyiz şimdi..
slm arkadaşlar,
Nasıl gidiyor hamilelik:)
Güzel gidiyo canım çok şükür :) Bulantım vs. yok :) Biraz geç kaldım gitmek için ama salı günü inşallah kalp atışları için gidicem
Hadi maşallah, oo iyi sabretmişsin valla:)) Gerçi bugün eşime, bi daha hamile kalırsam 8. haftaya kadar dr'a hiç gitmiycem dedim, gittiğimde kalp aışını vs hepsini duyup görüp geliyim diye:))) Tabi Allah gönlümüze göre verirse:)
Mecburdum sabretmeye :) Yoksa bende duramaz giderdim geçen haftaAslında gitmek bi yönden çok iyi, çünkü böyle olunca şüpheler, kötü senaryo yazmalar, geceleri bilinç altımıza yerleştirdiğimiz şeylerden dolayı görülen kabus gibi rüyalar bitmek bilmiyo Nedense insan en kötüsünü getiriyo aklına, sanırım karşılaşılınca öyle bir durumla daha güçlü olabilmek için Hayırlısı inşallah, salı günü doktorun odasından güler yüzle çıkmayı nasip etsin Rabbim :)
Darısıda önce bu topikte isteyen bütün arkadaşlarıma olsun
Sen nasılsın? Stresli, üzüntülü günleri atlatabildinmi? :) Sanırım iş sebebiyle kötü günler geçirmiştin:26:
Geçmiş olsun, aynı zamanda hayırlı olsun:)) Nasıl korkulcak birşey değilmiş değil mi?
Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin inşallah, bizim buralarda şöyle derler, inşallah hiç görmemişe dönersiniz :)
En kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dileğiyle..
slm cnm,
kesinlikle haklısın, korkulacak hiç bişi yok, boşuna kafamızda büyütmüşüz, inşaalah sonuçlarıda güzel olur :)
Haklısın, ben ilk seferinde 5 gün geçmişti hemen dr'a koştum, çünkü dayanamadım, okadar çok şey okumuştum ki sanki hep olumsuz olanlar olacakmış gibi geliyordu, tabi 5 günlük gecikmeyle ne kese gözüktü ne bişey sadece b-hcg 2000 civarında çıkmıştı:)Ondan sonrada çok sancılı bi süreç, kese gözüktü mü, yolk sac varmıydı, kalbi atmışmıydı vs:)) Ama yinede çok geciktirmemek lazım ilk kontrolü.. İnşallah çok iyi haberlerle çıkıp gelirsin buraya, hangi şehirdesin buarada?
Yaa canım benim sıkıntılarım biticek gibi değil:) Ama ben yinede sarsılsamda çok dayanıklıyım, neredeyse canım çıkasıya kadar mücadelemi veriyorum, tabi benden gidiyo bişeyler ama böyle işte... İnşallah nasip olursa enazından hamile kalasıya kadar sıkayım dişimi diyorum ama süreç çok uzarsa bilemiyorum nasıl davranırım:)
Ehh insan ister istemez korkuyor, neticede bi operasyon geçiriyorlar ve üstelik baya hassas bi noktadan olduğu için korku dahada büyüyor:)) İnşallah güzel sonuçlar alırsınız,
Kastamonudayım ben ama tam merkezde değiliz. Kastamonuya yakın bir ilçesin köyünde yaşıyoruz. Normalde buralı değilim :)
Maşallah sana, ben mücadeleci inatçı insanları çok severim. Bişeyleri amaç edinmişsek eğer yarım bırakmak vazgeçmek bana zayıflık gibi gelir, kendimide o kadar güçlü görmem :)
İnşallah gönlünce olur herşey, işini bilmiyorum ama, eşinin sonuçları gayet iyi, morfolojiyede takılma, rahat olmaya çalışın, Rabbim çünkü o bebeğin geleceği vakti çok güzel ayarlıyo
:) sizin oralar ne güzelmiş:) canım inşaallah en yakın zamanda bu mutlu haberi bende veririm..
Ohh mis gibi karadeniz havası diyosun:)) Ne güzel moral verdin, yüzüm güldü inan:))
slm arkadaşlar,
ameliyatı olacaklar, özellikle akmelek senin için detaylı anlatıyorum. öncelikle sperm testi sonuçlarımız sırasıyla, 8mil/ml, 32mil/ml,27mil/ml,32mil/ml.ilk test sonucundan sonra (o zaman herşeyden bihaberdik) üroloji doktoruna gittik, varikosel olduğunu öğrendik, doppler testide varikoseli doğruladı.3 ayrı üroloji doktoruna daha gittik, ve karar verip bugün ameliyat olduk. Bursada özel bir hastanede mikrocerrehi yöntemle ameliyata 900 TL ücret ödedik, SGK bi kısmını karşılıyormuş. Gece 12den sonra hiçbirşey yemedi, sabah 9.30da hastanedeydik, odamıza geçtik hemen, ameliyat önlüğünü giyip beklememizi söylediler, hemen sonra hemşire gelip ameliyat öncesi testler için kan aldı, damar yolunu açtı, aa bi de serum verdi, serumun yarısı bitmemişti ki 10.30da ameliyata aldılar. Ameliyat toplam 1 saat 20 dk sürdü. çıktığında yarı uyanık haldeydi. doktor ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. pzt. kontrole çağırdı, detayları o gün konuşuruz diye bizde başka birşey sormadık, bugün bol sıvı tüketsin, yarın normal beslenmesine devam edebilir dedi. ağrı kesici içebilir dedi, ama eşim ağrısı olmadığı için henüz içmedi. 3te sadece çorba verdiler. 4te hastaneden çıktık. şimdi evdeyiz, uyuyor. çorba hazırladım bende, birazdan uyandıracağım. burdan bi arkadaş çorap almayı unutma demişti, iyi ki almışız, ameliyattan çıktığında çok üşümüştü.
aklınıza gelen her soruyu sorabilirsiniz, herşeyi çok net hatırlarken cevaplayabilirim:)
slm arkadaşlar,
cnmmm çok teşekkür ederim.gayet açık anlatmışsın.bu bize bir tecrübe oldu desem yeridir.siz atlattınız sıra bize geldi inşallah bizde sorunsuz atlatırız cnm.pazartesi detayları bekliyoruz.umarım iyi şeyler duyarsınız.aklıma takılan bişeyler olursa tekrardan sorarım cnm.sadece unuttuğum varikosel dereceniz kaçtı?çok yardımcı oldun cnm tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?