Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayır kesinlikle yan etkisi olmaz,çünkü kullanacağınız şey bir ilaç değil,vitamin.
Cinsel performansa muhakkak bir etkisi vardır zaten,
yani mantıken o kadar vitamin alan biri enejisini atmak isteyecektir:)
Ama önemli olan içerisinde ki vitaminler ve değerleri.
Hepsi spermin oluşumu için gerekli vitaminler.
Yani beslenme yoluyla da alıyorlar ama yeterli olmayabiliyor.
Takviye olarak çoktan bir şeyler kullanmalıydınız.
Ameliyat sonrası bir destek kullanmadınız mı?
Bir de dikkatimi çekti,180 tablet yazıyor yukarıda.
Ben hiç 180 tablet olanını görmedim.
Hep 90'lık aldık,sitede de görmedim şimdi baktım.
Var da ben mi gözden kaçırdım ki:44:

arkadaşlar,

dün sol varikosel ameliyatı oldu eşim, şimdi sol testiste şişkinlik oluştuğunu soyledi, panik durumundayız, ameliyatı olanlar acil yardım!!!! bu durum normal midir? hidrosel mi oluşmuştur acaba?

Bizim başımıza böyle bişey gelmedi ya da eşim farketmedi. Bilemiyorum ki bu hidrosel denen şey bukadar kısa sürede oluşur mu? Panik yapmayın, sonuçta kolayda olsa bi operasyon geçirdi basit birşeyde olabilir, yarın sabah erkenden dr'a gidersiniz içiniz rahatlar.

canım panik yapma biz de yaşadık aynı şeyi..
ameliyattan sonraydı ama kaçıncı gün hatırlamıyorum 2. yada 3. gün olsa gerek.. bende çok korkmuştum
hemen buraya girmiştim daha ben sormadan sağolsun gogicimm yazmış bizim ameliyat olduğumuzu biliyodu eğerki şişme olursa hiç korkma normal demişti
onun o yazısını görünce rahatlamıştım sonrada geçti zaten ertesi gün faln geçmşiti sanırım tam hatırlamıyorum ama..
sende bekle biraz. yarın yada bir sonraki gün geçer merak edilecek bir durum yok canım..

kızlar herkese merhaba eşim bayramdan hemen sonra çift taraflı varikosel ameliyatı olacak.. ameliyat öncesi ve sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor yarımcı olursanız çok sevinirim

saol cnm, burası olmasa napardım bilmiyorum. kimseyle konuşamadığım herşeyi burada paylaşabiliyorum. ne çok yol aldık aslında burayı okudukça. bu durumumuzda bile eşim hemen yazsana kadınlar kulübüne dedi, cevabın içimizi rahatlattı. sen ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın?

kızlar herkese merhaba eşim bayramdan hemen sonra çift taraflı varikosel ameliyatı olacak.. ameliyat öncesi ve sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor yarımcı olursanız çok sevinirim

merhaba cnm, ameliyat öncesini ben anlatayım:) sonrasını henüz yeni yaşıyoruz.. ameliyatı dün sabah oldu eşim. narkoz alacağı için gece 12den sonra bişey yemedi, sabah ameliyat öncesi kan aldılar, gerekli tetkikleri yapıolar zaten, ameliyat 1 saat 20 dk sürdü. ameliyat öncesi yapılacak bişi yok zaten, ameliyat diye düşünüp kafanızda çok büyütmeyin, moraliniz yüksek olsun yeter.

selam kızlar, benim eşimde uzun zaman önce varikosel ameliyatı olanlardan.. Haliyle bebek için korunmuyoruz ama bu ay benim adetim çok farklı oldu .. Normalde düzenli oluyor ama bu kez 4 gün önce ve miktar olarak çok çok azdı. İlk gün biraz kahverengi akıntı , ikinci gün sabah bir saat kadar az bir miktar kanama oldu durdu ertesi güne kadar, üçüncü gün yine az bi miktar kan ve tamamen kesildi.. Böyle bi durum yaşadınız mı, yani bu bi düşük tehlikesi mi anlamadım çünkü normalde bu kadar az adet görmem hiç. Üstelik hiç bi karın ağrım da olmadı.. İdrar testi yapıyorum negatif çıkıyor. Doktor kan testi için beklememi söyledi ama çok merak ediyorum,acaba bu yaşadığım olay ne???

canım rica ederim ne demk bizde buralardan öğrendik çoğu şeyi.. biz ameliyatın üçüncü günü mmlekete gittik bi de.. eşim kullandı aracı 18 saatti üstelik. doktorumuz gidebilirsiniz dedi ona güvenerek gittik hiç bir sorun da yaşamadık.. ameliyat sonrsı 20 gün falan ilişki yok canım ama benim eşim 2 haftada perhizi bozmuştu:))

ben hmileliğimi öğrendiğimde ameliyat olaalı 6 buçuk ay omluştu. ancak ben öğrendiğimde bebeğim 7 haftalıktı bunu hesap etiğimizde ameliyatın 5. ayında hamile kaldığımı söyleyebilirim. inşalalh sizlr daha erken sonuç alanlardan olursunuz..

inşaallah cnm bizlerde yaşarız bu duyguyu.. ne zaman olacağını bilmeden beklemek ne zor.. yapabileceğimiz hiç birşey yok.. benim gibi sabırsız biri için dahada zor, şimdi bayramda herkes yine soracak bebek yok mu diye.. düşünmüyoruz derken, içimden hep Allahım çok istiyorum diyorum.. hamile olursam önce şuna haber vereceğim diyorum, sonra buna.. sonra vazgeçiyorum, sıralamayı değiştiriyorum.. tüm hayaller reglimin gelmesiyle son buluyor.. kolum kanadım kırılıyor sanki.. zaman geçmek bilmiyor.. o kırgınlıkla dua da etmiyorum bi süre.. ne tavrı yapıyorsam..

Cnm cok tesekkur ederim.sanirim bizimde size yakin derecesi.valla esine zahmet olmazsa sorabilirse cok memnun oluruz.umarim bizde koly atlatiriz su ameliyat isini.cnm bizim sali gunu belli olacak .doktor gun verecek insallah.burda bende sizinle paylasirim.hatta tecrubelerinizden faydalanirim.

gecmıs olsun tekrardan cnım testıslerdekı sısme ılk 1 ay cok normall topıktekı ılk sayfalarda tecrubelerımı yazmıstım gene sormak ıstedıgın bırsey olursa cevplarım cnm hıdrofl hemen olumsuyor amelıyatınızın 3.ayında renklı doppler ısteyın doktrounuzdan kı zaten bakılması gerekıyor renklı doplerde cıkıyor sıslık ıcın esıne slıp kılot gıydır hatta bır tulbent ıle testıslerını topla yanı asagıya cok sarkmasın tulbentı sakın sıkma hafıften yanı altından dogru ben esıme ole yapmıstım hemen ınmıstı malum amelıyat kasıktan oluyor ama yumurtalıklara gırıldıgınden onlar cok hassas bırde soylemıstım sanırım ama yatarken esın ıkı bacagının arasına yastık koysun hem kendı rahat eder hemde basınc olmaz ayaklarada dıkkat sakın usutmee koca bebegını :)

Sizin ameliyat sonrası test sonuçlarınız nasıl çıktı peki ,faydasını gördünüz mü.

Bu ayda hamile değilsem eğer mutlaka test yaptırıcam ona

merhaba,

eşim dr.una gitti bugün, varikoseli 2. derecedenmiş,12-13 damarı topladığını soylemiş.ilaç vermemiş. 3 ay sonra ilaçlara başlarız, bekleyelim demiş. ara ara keçiboynuzu pekmezi içiriyordum ama en yakın zamanda kürünü yapmaya başlayacağım. 1 hafta sonra cinsel ilişkiye girebilirsiniz, şişlikte 10 gün içinde geçer, normal demiş. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırmış. başka da bişi sormamış, tekrar gittiğimde sorarım dio, bende "tabi herşey normalmiş, o zaman sorarsın" dedim. 1 sayfa soru yazmıştım ona sorsun diye, ben gitmeden olmayacak bu iş:) ya hiç slip çamaşırı yok, dar boxer giyse olmaz mı? gogicim tülbentle sar demişsin ama anlamadım ben

cnm saol, yastığı senden öğrenmiştim zaten, kullanıyoruz, rahat ediyor gerçekten.. dünkü oluşan şişlikten dolayı çok korktu, şimdi uzanıp bardağını almıyor, devamlı yatıyor.. herşeye de ters ters cevap veriyor zaten.. kolunu kessen gıkı çıkmazdı, malum durumdan dolayı çok hassaslaştı çoook :)

canım benım evet esler bıraz hassas oluyor sınırlı oluyor buzamanlarda nazları hele hıc bıtmıyor slıp camasırı yok ıse cok asırı dar olmayan boxer gıydır bacak kısımlarını bıraz sıva boxer gıbı bende ılk gun ole yapmıstım tulbent ıle yumurtalıklarını alttan tut cnm esınınbelıne dogru sar umarım anlatabılmısısmdır belınden bagla amac yumurtalıklarının asagıya sarkmaması belkı kendıne gore daha rahat bı sekılde sararsın cnm cok sıkı olmasın kesınlıkle bas agrısı olyuorsa kafeın unutma.. benım fıkrım esıne 1 hafta sonra kecıboynuzu kurunu yap cnm ama vıtamın almayı dusunuyorsan 1 ay gecsın amelıyatından

:)) cnm ben tülbent olayını yapmayayım en iisi:) bişiler yapmak istiyorum ama ne alsak bilemedim. neden ilk ay bişi yapmıyoruz? o kadar çok şey okudum ki burada, kişilerde birbirine karışıyor artık, kusura bakma, sende durumlar nasıl?

benım esım amelıyat olalı kasım da 1 sene olucak ben vıtamınlere 1 ay sonra baslamıstım sanada tavsıyem suanda vucutta narkoz var hala ve esler kendılerını kotu hıssedıyolar budurumlarda hemen vıtamınlere baslarsan belkı sıkılır dıye soyledım ben bu sekılde uyguladım cnm esıme amelıyat oncesı sayımı 8 mılyon ıdı amelıyattan 3 ay sonra sayımız 48 mılyona cıkmıstı canım cook guzel bır artısımız oldu doktorumuz bıle cok sasrmıstı ve esıne cok guzel bakmıssın aferın demıstı dr amcamzdanda aferını aldıktan sonra eve pür nese geldık :) tabı sayı guzel artık dıye 3aydan sonra bıraktım ben vıtamını ve kuru bırakınca 6.ayda dusus oldu cnm sonra tekrar basladık ve sımdı cok sukur sayıda hızda sorun yok morfolojımız sıfırdı oda 1 e yukseldı ılk 3.ayımızda morfolojıdede sorun yoktu bu yapılan sperm testlerı cok hassas cnm degerlendıren kısıye gore degısıyor eslerın ogunku stres sınır hepsı etkılıyor cok fazla stres yapmamaya calıs ve esını etkıleme cnm erkekler etkılenmıo gıbı duusnuyor ama gercekten hep ıclerıne attıkları ıcın etkılenıyolar tulbent le yapma ozaman cnm esın cok ayakta durmasın ben sısı ııcın demıstım daha cabuk ııcnıyor cunku sarkmasın bıraz yatsın esın

cnm özel msj hakkım yok, 15 dk sonra msndeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…