selam arkadaslar size bir sorum olacak cevaplarsaniz sevinirim.
benim esimde sperm azligi problemi var varikoseldende 3yil önce ameliyat oldu ne yazikki faydasi olmadi simdi size sorum ben bugün Arginmax Men siparis ettim Almanyada yasadigim icin burda tüm sitelere baktim ama sadece cinsel sorunu olanlar icin yaziliyor ve esimde o sorun yok yani bunu kullanirsa yan etkeisi olurmu cünkü türkiyede genelde bunu sperm cogaltmak icin kullaniliyor bunu sizlerden okuyarak ögrendim ama suanda tereddüt icindeyim neden sperm icin degilde sadece cinsellik icin yaziliyor anlamadim ve resimlerede baktim ayni icerikleride ayni ürünün ama neden sadece cinsellik icin diyor lütfen acil cevap verin.yanlismi yaptim:26:
icerikleri:
[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD]180 Kapseln; 6 Kapseln (= eine Tagesration) enthalten (mit Prozentsatz des Tagesbedarfs):
[/TD]
- 3250mg spezifische Mixtur, enthaltend:
- L-Arginin (3000mg)
- Panax Ginseng, koreanisch (100mg, standardisiert auf 30% Ginsenoside)
- Gingko biloba (50mg, standardisiert auf 24% Flavon-Glykoside und 6% Terpen-Lactone)
- amerikanischer Ginseng, (100mg, P. quinquefolius, stand auf 5% Ginsenoside)
- Vitamin A palmitate 5000 iu 100%
- Vitamin B1 (Thiamin, als Thiamin-mononitrat) 1.5 mg 105%
- Vitamin B2 (Riboflavin) 1.7 mg 100%
- Niacin (= Vitamine B3 als Niacinamid) 20 mg 100%
- Vitamin B5 (Pantothensäure, als Calcium-pantothenat) 10 mg 100%
- Vitamin B6 (Pyridoxin-HCl) 2 mg 100%
- Vitamin B12 (Cyano-Cobalamin) 6 mcg 100%
- Vitamin C (Askorbinsäure) 60 mg 100%
- Vitamin E (als d-alpha-tocopheryl-acetate) 30 iu 100%
- Folsäure 400 mcg 100%
- Biotin 300 mcg 100%
- Zink (als Gluconat) 15 mg 100%
- Selen (als Sodiumselenat) 70 mcg 100%
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar,
dün sol varikosel ameliyatı oldu eşim, şimdi sol testiste şişkinlik oluştuğunu soyledi, panik durumundayız, ameliyatı olanlar acil yardım!!!! bu durum normal midir? hidrosel mi oluşmuştur acaba?
canım panik yapma biz de yaşadık aynı şeyi..
ameliyattan sonraydı ama kaçıncı gün hatırlamıyorum 2. yada 3. gün olsa gerek.. bende çok korkmuştum
hemen buraya girmiştim daha ben sormadan sağolsun gogicimm yazmış bizim ameliyat olduğumuzu biliyodu eğerki şişme olursa hiç korkma normal demişti
onun o yazısını görünce rahatlamıştım sonrada geçti zaten ertesi gün faln geçmşiti sanırım tam hatırlamıyorum ama..
sende bekle biraz. yarın yada bir sonraki gün geçer merak edilecek bir durum yok canım..
kızlar herkese merhaba eşim bayramdan hemen sonra çift taraflı varikosel ameliyatı olacak.. ameliyat öncesi ve sonra nelere dikkat etmemiz gerekiyor yarımcı olursanız çok sevinirim
saol cnm, burası olmasa napardım bilmiyorum. kimseyle konuşamadığım herşeyi burada paylaşabiliyorum. ne çok yol aldık aslında burayı okudukça. bu durumumuzda bile eşim hemen yazsana kadınlar kulübüne dedi, cevabın içimizi rahatlattı. sen ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın?
canım rica ederim ne demk bizde buralardan öğrendik çoğu şeyi.. biz ameliyatın üçüncü günü mmlekete gittik bi de.. eşim kullandı aracı 18 saatti üstelik. doktorumuz gidebilirsiniz dedi ona güvenerek gittik hiç bir sorun da yaşamadık.. ameliyat sonrsı 20 gün falan ilişki yok canım ama benim eşim 2 haftada perhizi bozmuştu:))
ben hmileliğimi öğrendiğimde ameliyat olaalı 6 buçuk ay omluştu. ancak ben öğrendiğimde bebeğim 7 haftalıktı bunu hesap etiğimizde ameliyatın 5. ayında hamile kaldığımı söyleyebilirim. inşalalh sizlr daha erken sonuç alanlardan olursunuz..
Cnm cok tesekkur ederim.sanirim bizimde size yakin derecesi.valla esine zahmet olmazsa sorabilirse cok memnun oluruz.umarim bizde koly atlatiriz su ameliyat isini.cnm bizim sali gunu belli olacak .doktor gun verecek insallah.burda bende sizinle paylasirim.hatta tecrubelerinizden faydalanirim.slm cnm,
doktorlar 2. dereceden olduğunu söylemişti, 1. dereceden kesin ama 2. dereceye yakın gibi bişey, ameliyat esnasında daha net anlarız demişti, pzt günü kesin derecesini öğreniriz, ben çalıştığım için gidemeyeceğim, eşime söylerim mutlaka sorsun, zaten soracaklarını kağıda yazıp vereceğim:) aynı endişeleri bende yaşadığım için aklına ne geliyorsa sor cnm, inan tahmin ettiğinden daha kolay olacak. bugün eğitimi vardı, sabah kalkıp arabayla gitti bile.. umarım sonuçlarıda olumlu olur. siz ameliyat gününü belirlediniz mi?
saol cnm, burası olmasa napardım bilmiyorum. kimseyle konuşamadığım herşeyi burada paylaşabiliyorum. ne çok yol aldık aslında burayı okudukça. bu durumumuzda bile eşim hemen yazsana kadınlar kulübüne dedi, cevabın içimizi rahatlattı. sen ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldın?
Hemen hemen aynı tarihlerde olmuş ameliyatlarımız.
Biz de bekliyoruz.Ama eşinin inadını kırman lazım mutlaka.
Ameliyatı göze alan adamı 2 dk lık test mi korkuturmuş
Ne anlamı kalır ki ameliyat olmasının yoksa.
Konuş mutlaka eşinle''tamam teşekkür ederim bi cesaret gösterip ameliyat oldun,
ama 10 aydır hiç test yaptırmamakla kalkıştığımız işi yarıda bırakıyorsun,
böyle yaparak durumumuzu zorlaştırıp,bekleyişimizi uzatıyorsun,çok üzülüyorum,elim kolum bağlı''de...
Hormon ve sperm testlerini mutlaka yaptırması lazım,
belki bir ilaç alarak değişebilecek bir değer var hormonlarında.
Tahlil ve test yaptırmadan nasıl bilinebilir ki bu?
gecmıs olsun tekrardan cnım testıslerdekı sısme ılk 1 ay cok normall topıktekı ılk sayfalarda tecrubelerımı yazmıstım gene sormak ıstedıgın bırsey olursa cevplarım cnm hıdrofl hemen olumsuyor amelıyatınızın 3.ayında renklı doppler ısteyın doktrounuzdan kı zaten bakılması gerekıyor renklı doplerde cıkıyor sıslık ıcın esıne slıp kılot gıydır hatta bır tulbent ıle testıslerını topla yanı asagıya cok sarkmasın tulbentı sakın sıkma hafıften yanı altından dogru ben esıme ole yapmıstım hemen ınmıstı malum amelıyat kasıktan oluyor ama yumurtalıklara gırıldıgınden onlar cok hassas bırde soylemıstım sanırım ama yatarken esın ıkı bacagının arasına yastık koysun hem kendı rahat eder hemde basınc olmaz ayaklarada dıkkat sakın usutmee koca bebegını :)
cnm saol, yastığı senden öğrenmiştim zaten, kullanıyoruz, rahat ediyor gerçekten.. dünkü oluşan şişlikten dolayı çok korktu, şimdi uzanıp bardağını almıyor, devamlı yatıyor.. herşeye de ters ters cevap veriyor zaten.. kolunu kessen gıkı çıkmazdı, malum durumdan dolayı çok hassaslaştı çoook :)
canım benım evet esler bıraz hassas oluyor sınırlı oluyor buzamanlarda nazları hele hıc bıtmıyor slıp camasırı yok ıse cok asırı dar olmayan boxer gıydır bacak kısımlarını bıraz sıva boxer gıbı bende ılk gun ole yapmıstım tulbent ıle yumurtalıklarını alttan tut cnm esınınbelıne dogru sar umarım anlatabılmısısmdır belınden bagla amac yumurtalıklarının asagıya sarkmaması belkı kendıne gore daha rahat bı sekılde sararsın cnm cok sıkı olmasın kesınlıkle bas agrısı olyuorsa kafeın unutma.. benım fıkrım esıne 1 hafta sonra kecıboynuzu kurunu yap cnm ama vıtamın almayı dusunuyorsan 1 ay gecsın amelıyatından
:)) cnm ben tülbent olayını yapmayayım en iisi:) bişiler yapmak istiyorum ama ne alsak bilemedim. neden ilk ay bişi yapmıyoruz? o kadar çok şey okudum ki burada, kişilerde birbirine karışıyor artık, kusura bakma, sende durumlar nasıl?
benım esım amelıyat olalı kasım da 1 sene olucak ben vıtamınlere 1 ay sonra baslamıstım sanada tavsıyem suanda vucutta narkoz var hala ve esler kendılerını kotu hıssedıyolar budurumlarda hemen vıtamınlere baslarsan belkı sıkılır dıye soyledım ben bu sekılde uyguladım cnm esıme amelıyat oncesı sayımı 8 mılyon ıdı amelıyattan 3 ay sonra sayımız 48 mılyona cıkmıstı canım cook guzel bır artısımız oldu doktorumuz bıle cok sasrmıstı ve esıne cok guzel bakmıssın aferın demıstı dr amcamzdanda aferını aldıktan sonra eve pür nese geldık :) tabı sayı guzel artık dıye 3aydan sonra bıraktım ben vıtamını ve kuru bırakınca 6.ayda dusus oldu cnm sonra tekrar basladık ve sımdı cok sukur sayıda hızda sorun yok morfolojımız sıfırdı oda 1 e yukseldı ılk 3.ayımızda morfolojıdede sorun yoktu bu yapılan sperm testlerı cok hassas cnm degerlendıren kısıye gore degısıyor eslerın ogunku stres sınır hepsı etkılıyor cok fazla stres yapmamaya calıs ve esını etkıleme cnm erkekler etkılenmıo gıbı duusnuyor ama gercekten hep ıclerıne attıkları ıcın etkılenıyolar tulbent le yapma ozaman cnm esın cok ayakta durmasın ben sısı ııcın demıstım daha cabuk ııcnıyor cunku sarkmasın bıraz yatsın esın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?