merhaba,
eşim dr.una gitti bugün, varikoseli 2. derecedenmiş,12-13 damarı topladığını soylemiş.ilaç vermemiş. 3 ay sonra ilaçlara başlarız, bekleyelim demiş. ara ara keçiboynuzu pekmezi içiriyordum ama en yakın zamanda kürünü yapmaya başlayacağım. 1 hafta sonra cinsel ilişkiye girebilirsiniz, şişlikte 10 gün içinde geçer, normal demiş. 10 gün sonra tekrar kontrole çağırmış. başka da bişi sormamış, tekrar gittiğimde sorarım dio, bende "tabi herşey normalmiş, o zaman sorarsın" dedim. 1 sayfa soru yazmıştım ona sorsun diye, ben gitmeden olmayacak bu iş:) ya hiç slip çamaşırı yok, dar boxer giyse olmaz mı? gogicim tülbentle sar demişsin ama anlamadım ben
Hayır kesinlikle yan etkisi olmaz,çünkü kullanacağınız şey bir ilaç değil,vitamin.
Cinsel performansa muhakkak bir etkisi vardır zaten,
yani mantıken o kadar vitamin alan biri enejisini atmak isteyecektir:)
Ama önemli olan içerisinde ki vitaminler ve değerleri.
Hepsi spermin oluşumu için gerekli vitaminler.
Yani beslenme yoluyla da alıyorlar ama yeterli olmayabiliyor.
Takviye olarak çoktan bir şeyler kullanmalıydınız.
Ameliyat sonrası bir destek kullanmadınız mı?
Bir de dikkatimi çekti,180 tablet yazıyor yukarıda.
Ben hiç 180 tablet olanını görmedim.
Hep 90'lık aldık,sitede de görmedim şimdi baktım.
Var da ben mi gözden kaçırdım ki:44:
Cnm merhaba.senin adina cok sevindim.umarim saglikla bebegini kucagina alirsin.sizin sorununuz neydi?nasil astiniz.bizlere umut olmasi acisindan soruyorum.kızlar nasılsınız?? uzun süredir kk ya girmiyorum.. ben çok şükür iyiyim bebişimin cinsiyeti belli oldu kızım olacak inşallah.. Rabbim tez zamaanda burdaki arkadaşlarıma da yaşatsın bu duyguyu ..herkesi öpüyorum iyi bayramlarrrr
arkadaşlar ALLAH izin verirse yarın sabah köyümüze gidicez ve birkaç gün görüşümicez ama inanın dönünce konuşucağımız çok sey olucak çünki çocuk yok mu diye soranlar yeterince bunaltıcaklar şimdiden dert ediyorum eşimin hatrına yoksa evden çıkasım bile yok RABBİM bu güzel mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle dualarımızı ve güzel dileklerimizi boş çevirme kendinize iyi bakın canlarım HAYIRLI BAYRAMLAR
meleklerimizin olmadığı son bayramımız kutlu olsun arkadaşlar :)
ınsalllah cnım hepımızın duaları kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?