Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.inşallah bundan sonra herşey dahada güzel olur.cnm keçi boynuzu kürü iyi geliyormuş etkili diyorlar.ben eşime 2-3 hafta oldu başlayalı veriyorum.ama şimdi 1 hafta sonra falan ameliyat olucak.ben napayım acaba o zaman.devam etsem bi sakıncası olurmu?yoksa aramı vereyim.?

kızlar nasılsınız?? uzun süredir kk ya girmiyorum.. ben çok şükür iyiyim bebişimin cinsiyeti belli oldu kızım olacak inşallah.. Rabbim tez zamaanda burdaki arkadaşlarıma da yaşatsın bu duyguyu ..herkesi öpüyorum iyi bayramlarrrr

ARKADAŞLAR DİKKATİNİZE arefe günü besmeleyle birlikte 1000 ihlas okuyanın günahları af olup her duası kabul olur diye duydum paylaşmak istedim

sagol canim cevabin icin esim 2009da ameliyat olmustu ve o zaman hic birsey bilmiyorduk doktor bir takviyede vermedi o yüzden ameliyatin hic bir faydasi olmadi bize hem burda 10dakikalik birsey ameliyat dikis bile atilmadi,sadece gecen yil tüp bebege baslamadan önce esim 2ay keciboynuzu kürü kullandi ve spermlerde neredeyse 3kat artis oldu simdide arginmax ve tüp bebek doktorumun bize verdigi profertil kapsülllerine basladik insallah faydasini görürüz. burda genelde hepsi 180 tablet ve 52Euroya aldim yani yaklasik 115tl oluyor..

şimdiden kurban bayramınız mübarek olsun rabbim nice güzel bayramlara ailenizle birlikte erişmeyi nasip etsin

arkadaşlar ALLAH izin verirse yarın sabah köyümüze gidicez ve birkaç gün görüşümicez ama inanın dönünce konuşucağımız çok sey olucak çünki çocuk yok mu diye soranlar yeterince bunaltıcaklar şimdiden dert ediyorum eşimin hatrına yoksa evden çıkasım bile yok RABBİM bu güzel mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle dualarımızı ve güzel dileklerimizi boş çevirme kendinize iyi bakın canlarım HAYIRLI BAYRAMLAR

Cnm merhaba.senin adina cok sevindim.umarim saglikla bebegini kucagina alirsin.sizin sorununuz neydi?nasil astiniz.bizlere umut olmasi acisindan soruyorum.

Cnm kimsenin dediklerine kulak asma .allahim en kisa zamanda hepize gonderecek insallah meleklerimizi.bu guzel mubarek gecede dualarimiz kabul olur insallah.izin sorununuz neydi cnm.bir sakincasi yoksa?

arkadaşlaaarr hepinize mutlu huzurlu güzel bir bayram diliyorum sevdiklerinizle beraber inşallah..

hayırla sağlıkla mutlulukla ve bır daha kı bayramı mınıklerımızle yaşamak dileğiyle..herkesın bayramı mubarek olsun

arkadaşlar benim de eşim varikosel ameliyatı oldu 6ay sonra aşılama oldum başarısızdı 2 ay sonra
tekrar aşılama oldum çok şükür bu sefer tuttu.şimdi oğlum on aylık oldu bile. sizlerin yaşadığı sitresi ben de yaşadım allahım herkesin kucağını doldursun çok zor günlerdi benim için umudunuzu sakın kaybetmeyin ve bence normal yoldan hamile kalmak için vakit kaybetmeyin yaş önemli bir faktör aşılamayı ve olmazsa tüp bebeği deneyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…