Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm merhaba.senin adina cok sevindim.umarim saglikla bebegini kucagina alirsin.sizin sorununuz neydi?nasil astiniz.bizlere umut olmasi acisindan soruyorum.
amin canım teşekkür ederim.. bizim morfoloji sorunumuz vardı %2 di morfoloji..varikosel ameliyatı sonrası 3. ayda hamile kaldım..ama ameliyat öncesi 2 sene önceside bir düşüğüm oldu.. ameliyattan sonra eşim tahlil yaptıracaktı ki hamile kaldığımı öğrendik..ameliyat sonrası keçiboynuzu tozu, keçiboynuzu pekmezi,arginmaxman ,arı sütü bal polen karışımı kullandı ama çok düzenli kullandığını söyleyemem.. ben yemesine içmesine öğününe çok dikkat ettim.. onun dışında ben yumurtlama takibi yaptırdım hamile kaldığım ayda çift yumurtam vardı garantiye almak için ovitrelle çatlatma iğnesi vurdu dr um..

Rabbim tez zamanda müjdelerinizi meleklrinizi ggöndersin göbüşünüze öpüyorum iyi bayramlar

cnm çok teşekkür ederim.umarım kavuşuruz bebeklerimize...sizin sayınız hızınız falan kaçtı acaba hatırlıyorsan.çok soru sordum ama kusura bakma.

Herkese Merhaba,

Öncelikle geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun, umarım amacına uygun bir bayram geçirebilmişsinizdir. Sonrada Cumhuriyet Bayramınız can-ı gönülden kutlu olsun, daha nice güzel bayramlar yaşamak dileğiyle...

merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu yazmayalı bende durumlarda değişen bişey yok kızlar bir yıl oldu eşim amleiyat olalı sizler nasılsınız kızlar iyisinizdir inşallah hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum

Umarım daha fazla beklemezsin arkadaşım, biran önce güzel haberler alıp bizlerle paylaşırsın... Genel olarak ameliyattan elle tutulur bir fayda görmüşmüydünüz?

tesekkur ederım canım saolasın hatırlıyorum evet yazdıklarını allah kızını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın esının amelıyatından nekadar sure sonra hamile kalmıstın canım sen?

ben hemen hamile kaldım canım 1 ay bile geçmemişti..en kısa zamanda bebeklerinize kavusun sizde inşallahhh

ohhh ne guzelll herkess gelmeye baslamıss yavas yavas kızlar bayram bıttı dokuluyoruz bakıyorumda :) ben 4-5 gundur yatıyorum belımden dolayı (( okadar kotukı dun baya ıyı yonde gelısme vardı ama bugunbıraz utu yaptım gene kılıtlendım kaldım allah kımsenın basına vermesın valla bel kadar zor bır durum yok umarım herkess ıyıdır bende ınsallah kısa surede ıyı olcamm

Evet yaa bayramda bitti, tatilde bitti maalesef:) Geçmiş olsun, dikkat et kendine...

kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle. çok şükür Rabbim mucizesini gönderdi ve hamileyim:):) arefe günü öğrendik, o kadar şaşkınımki hala anlatamam. çok şükür Allah a. eşim ameliyat olalı 3 ay yeni doldu, 2. ayda hamile kalmışım. inş darısı isteyen herkese olsun ve hamile olanları da sağlıkla tamamına erdirsin.

Tebrikler, darısı başımıza:)

Umarım daha fazla beklemezsin arkadaşım, biran önce güzel haberler alıp bizlerle paylaşırsın... Genel olarak ameliyattan elle tutulur bir fayda görmüşmüydünüz?

yok canım tam tersine ameliyat olan değerlerimizide düşürdü sadece proxseed ve bir sürü macunlarla kürlerle hızı arttırmıştık ama bırakınca tekrar eski haline geri döndü canım bizde hız ve morfoloji hep yüzde bir çıkıyor anlamadım neden hep aynı değer bazı arkadaşların bazı testlerde artıyor yada azalıyor ama bizimki hep sabit kalıyor bu morfolojinin nedeni ne acaba çok merak ediyorum ama kime sorarsak soralım bir cevap alamıyoruz genetik dediler baktırdık bişey yok ama ben anlamadım neden artmıyor ya

tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza en yakın zamanda:)

tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza en yakın zamanda:)

tebrik ederim cnm:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. şimdi ben daha da umutlanmam mı:) darısı basımıza en yakın zamanda:)

Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım...dıkkat et kendınee

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.tebrikler...

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.mucizene kavuşmuşsun çok güzel.cnm hamile kalmadan önceki değerleriniz kaçtı acaba bize yazabilirmisin.sizin sorununuz neydi nasıl aştınız?aminn o güzel dualarına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…