tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı başımıza en yakın zamanda:)
kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle. çok şükür Rabbim mucizesini gönderdi ve hamileyim:):) arefe günü öğrendik, o kadar şaşkınımki hala anlatamam. çok şükür Allah a. eşim ameliyat olalı 3 ay yeni doldu, 2. ayda hamile kalmışım. inş darısı isteyen herkese olsun ve hamile olanları da sağlıkla tamamına erdirsin.
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım...dıkkat et kendınee
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.tebrikler...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm.mucizene kavuşmuşsun çok güzel.cnm hamile kalmadan önceki değerleriniz kaçtı acaba bize yazabilirmisin.sizin sorununuz neydi nasıl aştınız?aminn o güzel dualarına...
kızlar herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun öncelikle. çok şükür Rabbim mucizesini gönderdi ve hamileyim:):) arefe günü öğrendik, o kadar şaşkınımki hala anlatamam. çok şükür Allah a. eşim ameliyat olalı 3 ay yeni doldu, 2. ayda hamile kalmışım. inş darısı isteyen herkese olsun ve hamile olanları da sağlıkla tamamına erdirsin.
amin gogicim çok teşekkürler canım. umutsuz olmak yok lütfen, her zaman isimlerinizle dua ediyorum, Rabbim in izniyle bu emeklerinizin karşılığı gelecek size de eminim ben. demekki senin daha fazlasına dayanabileceğini biliyorki biraz daha fazla sınıyor seni , nolur sakın umudunu yitirme,bol bol dua edicez ve inanki hiç beklemediğin bir anda geliverecek. ALLAH A EMANET OL
yok canım tam tersine ameliyat olan değerlerimizide düşürdü sadece proxseed ve bir sürü macunlarla kürlerle hızı arttırmıştık ama bırakınca tekrar eski haline geri döndü canım bizde hız ve morfoloji hep yüzde bir çıkıyor anlamadım neden hep aynı değer bazı arkadaşların bazı testlerde artıyor yada azalıyor ama bizimki hep sabit kalıyor bu morfolojinin nedeni ne acaba çok merak ediyorum ama kime sorarsak soralım bir cevap alamıyoruz genetik dediler baktırdık bişey yok ama ben anlamadım neden artmıyor ya
Valla haklısın canım, morfoloji konusunda kimsenin net bir şey söylediği yok. Ameliyattan sonra 3. ayda henüz doğrudüzgün bir kür ve ilaç kullanmamışken bizim sayı ve hızımız normal değerlere ulaştı, ama morfolojimiz 0'da kaldı. Kendi dr'um ve eşimin dr'u, değerlerin gayet iyi olduğunu, sayı ve hız bu kadar iyiyken morfolojinin çokta önemli olmadığını, üstelik ben daha kötü spermlerle 1 kere hamile kaldıysam bu şekilde çok büyük ihtimalle doğal yolla olabileceğini falan söylediler. Ama gelde anlat bunu bana.
Sizler gibi bende çok araştırdım, ama ele avuca gelir net birşey elde edemedim. Birçok dr'a mail yoluyla falan sordum, kimisi için problem yok doğal yolla 1 yıl denemeye devam, kimine göreyse morfoloji 0'sa mümkün değil tüp bebekten başka bir yöntemle olsun(Kime neye inanacağımı şaşırdım. Üstelik çok uzun zamanlardan beri uğraşmamamıza rağmen bu kürlerden vitaminlerden falan bile sıkıldım. Mücadelemiz yeni başladı gerçi ama bu son 1 haftada ne keçiboynuzunu kaynatmak geliyor içimden nede vitaminlerini falan hatırlatmak ( Allah hepimize yardım etsin, daha zor durumda olanlara daha çok yardım etsin inşallah...
Bu ay kürtajdan sonra ilk defa korunmayı bırakmıştım, ama eli kulağında regl'i olmak üzereyim. Çok beklentim yoktu ama demekki içten içe varmış, bozuldum biraz
cnm birde sakıncası yoksa varikosel dereceniz kaçtı acaba?
merhaba cnm mesaj atmışsın ama cevaplayamıyorum malesef ... bizim aklımızda bebek yoktu aslında eşim ergenlik döneminde bel soğukluğu geçirmiş 3ay denedik ondan sonra doktora gittik öylelikle öğrendik o zaman ki değer sayı 2milyondu ameliyattan sonra 14 milyon oldu l-arginine e vitamini zinco ve selenyum kullanıyoruz bekliyoruz artık hayırlısı :s sizin durum nasıl ???
AKMELEK cnm benim kusura bakma soruna geç cevap veriyorum bayram izni nedeniyle köye gitmiştik bizim sorunumuz hareket ameliyat oldu eşim 5ay oldu hasretle bekliyoruz bebeğimizi RABBİM inş kucaklarımızı boş bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?