Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm birde sakıncası yoksa varikosel dereceniz kaçtı acaba?

Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım...dıkkat et kendınee

amin gogicim çok teşekkürler canım. umutsuz olmak yok lütfen, her zaman isimlerinizle dua ediyorum, Rabbim in izniyle bu emeklerinizin karşılığı gelecek size de eminim ben. demekki senin daha fazlasına dayanabileceğini biliyorki biraz daha fazla sınıyor seni , nolur sakın umudunu yitirme,bol bol dua edicez ve inanki hiç beklemediğin bir anda geliverecek. ALLAH A EMANET OL

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.tebrikler...

teşekkürler venharcım amin. aynılarını sana da yazıcam, her zaman isimlerinizle dualarımdasınız. inş Rabbim sizlerede nasip edecek. bir zamanı var demekki canım ve inş o zaman gelecek. sakın moral bozmayın her zaman inanın bir gün olacak diye

sağol canım amin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. sizlerin de en kısa zamanda gelecek mucizeleri ben inanıyorum. benim eşimin sorunu hareketlilikti, morfoloji 6 , sayı 63 milyon, hareket 20 ydi. ameliyat olalı 3 ay yeni doldu. demekki 2. ayda hamile kalmışım. ama bizde tek sorun eşim değildi, bende de pco var, yumurtamın ne zaman çatladığı bile belli değil yani. hayıt içiyordum 4 aydır, ve adetlerim düzene girmişti yavaş yavaş. bir anda oluvermiş çok şükür Rabbim e. hiç beklemiyordum bu ay, o kadar umutsuzdumki. ama yeterki Rabbim ol desin,bunun karşısında ne durabilir ki...demekki bizim için zamanı bu zamanmış. ama ben kalp atışlarını duymadan yine de kendimi kaptırmak istemiyorum. 3 hafta sonra kalp atışlarını duymak için gidicez inş. bakalım ne olacak. EN BÜYÜK DİLEĞİM ,RABBİM BU YOLDA MÜCADELE EDEN KİMSENİN EMEĞİNİ BOŞA ÇIKARMASIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN İNŞ. HER ZAMAN DUAMDASINIZ

Canım ne kadar sevindim anlatamam, Rabbim bir bir sırasıyla göndersin inşallah böyle güzel haberleri :)
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah, Allahım kucağında görmeyide nasip etsin.
Cem beye gittinizmi? Biz ziyaret edelim demiştik eşimle, fakat resmi tatiller girdi araya, kastamonuyada geldik dün. İnşallah ilk gittiğimiz zaman yanına uğramayı düşünüyoruz :)
Giderseniz bizdende bahsedin, selamlarımızı iletin
Kendine çok dikkat et canım

Tebrik ederim ,darısı bize inşalllah .

Bugün regl oldum ,bu ayda gitti ,yumurta takibi yaptırmıştım

Ameliyatın üstünden 10.cu ayıda geçirmiş olduk .

canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,,hayırla ve sağlıkla gelsin bebeğiniz size

aminn cnım ben sabredıyoruzz dayanabıldıgımız yere kadar ınsalllah sorunsuz guzell bır hamılelık gecırısın tadını cıkart her dakıkanın emınım super bır duygudur amin cnm sende ALLAHA EMANET OL

Valla haklısın canım, morfoloji konusunda kimsenin net bir şey söylediği yok. Ameliyattan sonra 3. ayda henüz doğrudüzgün bir kür ve ilaç kullanmamışken bizim sayı ve hızımız normal değerlere ulaştı, ama morfolojimiz 0'da kaldı. Kendi dr'um ve eşimin dr'u, değerlerin gayet iyi olduğunu, sayı ve hız bu kadar iyiyken morfolojinin çokta önemli olmadığını, üstelik ben daha kötü spermlerle 1 kere hamile kaldıysam bu şekilde çok büyük ihtimalle doğal yolla olabileceğini falan söylediler. Ama gelde anlat bunu bana.

Sizler gibi bende çok araştırdım, ama ele avuca gelir net birşey elde edemedim. Birçok dr'a mail yoluyla falan sordum, kimisi için problem yok doğal yolla 1 yıl denemeye devam, kimine göreyse morfoloji 0'sa mümkün değil tüp bebekten başka bir yöntemle olsun(Kime neye inanacağımı şaşırdım. Üstelik çok uzun zamanlardan beri uğraşmamamıza rağmen bu kürlerden vitaminlerden falan bile sıkıldım. Mücadelemiz yeni başladı gerçi ama bu son 1 haftada ne keçiboynuzunu kaynatmak geliyor içimden nede vitaminlerini falan hatırlatmak( Allah hepimize yardım etsin, daha zor durumda olanlara daha çok yardım etsin inşallah...

Bu ay kürtajdan sonra ilk defa korunmayı bırakmıştım, ama eli kulağında regl'i olmak üzereyim. Çok beklentim yoktu ama demekki içten içe varmış, bozuldum biraz

aynen canım bizimde kürtajdan sonraki ilk korunmadığımız ayımızdı gerçi ilaç kullanımı falan vardı fitil yüzünden üreme zamanı değerlenemedi ama insanız sonuçta ufakta olsa ümit ediyorsun valla ben bu morfolojiyi anlamadım zaten artık anlayamayacağımıda anladım bence en ünlü proflar bile nedenini bilmiyor

hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli hııı güzel haberler duydum çok sevindim bende adetimi bekliyorum birkaç gün içinde görücez bakalım

MUTLU1988 cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş. bizlerede dua et bol bol kendine dikkat et ilk aylar önemli yorma kendini senin adına çooooook sevindim inş bizlerde arkandan tek tek gelicez

AKMELEK cnm benim kusura bakma soruna geç cevap veriyorum bayram izni nedeniyle köye gitmiştik bizim sorunumuz hareket ameliyat oldu eşim 5ay oldu hasretle bekliyoruz bebeğimizi RABBİM inş kucaklarımızı boş bırakmaz

cnm birde sakıncası yoksa varikosel dereceniz kaçtı acaba?

merhaba cnm mesaj atmışsın ama cevaplayamıyorum malesef ... bizim aklımızda bebek yoktu aslında eşim ergenlik döneminde bel soğukluğu geçirmiş 3ay denedik ondan sonra doktora gittik öylelikle öğrendik o zaman ki değer sayı 2milyondu ameliyattan sonra 14 milyon oldu l-arginine e vitamini zinco ve selenyum kullanıyoruz bekliyoruz artık hayırlısı :s sizin durum nasıl ???

cnm olsun önemli değil.bizimde 1,5 yıldır olmuyor bebeğimiz.bizimde hareketlilikte sorun vardı.o ilaçlarla düzeldi.sayımız 20 milyon 12 milyon 8 milyon olarak değişiyor.ama bizde varikosel varmış.o ameliyat olmadan düzelmezmiş.şimdi gün aldık 5 kasımda olucaz ameliyatımızı.allahım yardımcımız olsun hepimizin...

önemli değil cnm bayram malum yoğun geçiyor.cnm inşallah tez zamanda kavuşuruz meleklerimize.sizin sayınız kaçtı.birde varikosel dereceniz kaçtı cnm?

kızlar ameliyat tarihimizi aldık 5 kasımda gidiyoruz.nolur dua edin iyi geçsin...inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız...

akmelek canım rabbim acil şifalar versin şimdiden inş ameliyatınızı sorunsuz geçirirsiniz ama ameliyat sonrası eşine dikkat et üşütmesin malum havalar serin artık bizim sayımız 20milyon hareketimiz düşük çift taraflı ameliyat oldu eşim dualarım hep sizlerle bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlar için bol bol dua ediyorum

kızlar morelim çok bozuldu ameliyatımızın 5.ayındada birşey yok hasta oldum ama umutsuz değilim RABBİM ol dediğinde gelivericek minik tontişler sırayla tek tek dökülücez proxeed 2.kutusunuda henüz bitirmedik ameliyat sonrası 6.ay kontrolümüzü merak ediyorum RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLAT SAHİBİ OLMAYI HEPİMİZE NASİP ETSİN inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…