Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm çok saol teşekkür ederim.evet cnm dikkat etmemiz gerekir.bizimde sayımız 20 milyon ama bi ara düştü şimdi yine normale dönüyor...allahım inşallah en kısa zamanda gönderir beişlerimizi.dualarına aminnn diyorum cnm.bende tüm isteyen herkes için dua ediyorum.Allahım kabul etsin inşallah....

moralim çok bozuk kızlar bana bir akıl verin neolur
hafta sonu arkadaşımın yanındaydık eşimle beraber ben bir ara wc ye falan gidince eşimle arkadaşım konuşmuş.Kızcağızda beni aradı anlattı dikkatli ol diye.

eşim çok bunalmış ben çok stres yapıyormuşum bu sefer ota .oka kızıp onun üstüne geliyormuşum onun üzülmediğini düşünüyormuşum ama oda çok üzülüyormuş ve bunalmışş
sabahtan beri moralim bozuk işlerimde yoğun ne işe konsantre olabiliyorum nede başka bir şeye ne yapacağım ben yaa

bence madem arkadasın sana bunları anlatı sende eşinle otur konuş sıkıntılarından üzüntülerinden stesinden bahset istemsiz olarak onu üzdüğünden aslında onu kırmak yada üzmek istemediğinden bu tür sorunlarda üzüldüğünü sana söylesin sıkıntılarınız birlikte paylaşmalısınız zor bir dönemden geçiyosunuz anladığım kadarıyla evlilik iki kişilik bunu birlikte cözmelisiniz

ayrıca kadınlar hormonları nedeni ile daha duygusal daha sinirli oluyor ve erkekler nedense bunu anlamıyolarmı yoksa anlamak işlerinemi gelmiyor bilemiyorum herkezde olan sorun bukadar takma kafana

slm kader arkadaşlarım:)
ameliyat öncesi ve sonrası buraya yazdım
yorumun sonunda hamileyim demeyeceğim:)malesef
sanırım en kıdemliniz benimdir şuan temmuz 2011 de ameliyat olduk .. sanırım 15 ay bitti ileri hareket 1 kez %12 oldu onun dışında ilerleme göremedik.
artık aşılama tüp aşamaları bizi bekler..
Rabbim sizleri bekletmesin inşallahh

Ekinnnn ne zamandir nerelerdesin cnm yaaa?

savaş5482 canım benim biz bayanlar hem duygusal hem ince fikirliyiz evet bende senin gibi bazen çok ufak tefek şeylere kızıyorum sinirleniyorum ama eşimle oturup konuşuyorum bunaldığımı istemeden onu kırdığımı hatta özür bile diliyorum çünki bu yaşananlar kolay değil çevreden gelen çocuk yokmu sorusu bizlere soruluyo,topluma dahi bazen girmek istemiyoruz belkide sana tavsiyem eşini al karşına konuş aranızdaki bu sorun konuşularak çözülür canım birbirinizi kırıp dökmeye değil el ele verip problemleri çözme zamanı

Merhaba canım,
Niye arkadaşınla paylaşmış ki eşin bunu, yadırgamak yargılamak bize düşmez gerçi ama bence her ne olursa olsun beraber konuşup beraber çözebilmelisiniz. Keşke bunu doğrudan sana anlatmış olsaydı, sende kendini ifade edebileceğin için bukadar sarsılmazdın. Valla canım sende haklısın eşinde çok haklı, sonuç olarak konuşmalısınız.
Maalesef kadınlar konuşarak dertlerini bir nebze atabildikleri için biz sürekli anlatıyoruz ama onlar konuşmuyor ne bizimle ne başkalarıyla.

Bende çok bunalmış durumdayım mesela hissediyorum eşimde bunaldı. Ama ona her vitaminini verirken canım benim çok sıkıldın biliyorum bende çok sıkıldım, ama napalım kalktık bakalım bi işe tamamlayalım bari diyorum, anlatıyorum ona sürekli sıkıntılarımı düşüncelerimi, bazen abartılı buluyor bazen hakveriyor, onu hep anladığımı ama anca beraber bunun altından kalkabileceğimizi falan söylüyorum, en azından oda beni anlıyor ve işleri daha da zorlaştırmamak için elinden geleni yapıyor. Sende biraz böyle yapmaya çalış bakalım, uzlaşmaya çalış, konuşmaya çalış vs vs...

Canım yaa ya eski yazıları kaçırdım, ya okadar geriye gidip okuyamadım bilmiyorum ki, belliki ben henüz burada yokken yaşadın kürtaj olayını( Geçmiş olsun, sebep neydi, yoksa sende benim gibi varikosele rağmen doğal yolla hamile kalıp kayıp mı ettin(

herkese güzel yorumları ve destekleri için teşekkürler arkadaşlar.
evet sanırım haklısınız bizim birbirimizi anlamamız lazım ve bu yola birlikte çıktık birlikte çözeceğiz.Benden bundan böyle duygularımı ve düşüncelerimi daha açıklayıcı dile getireceğim ve aynı samimiyeti ondanda bekleyeceğim.sonuç itibariyle bunun en baş tedavisidem stresten uzak durmak.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Aynen öyle, gerekirse tartışacaksınız da ama yine birbirinizin omzunda sakinleşeceksiniz... Stresten uzaka durmak konusunda gelince kocaman gülüyorum:))) Herşey tamamda o iş nasıl gerçek olacak yaa bilen varsa bana öğretsin:)) Ben genel olarak şu sıralar maalesef çok gergin ve mutsuzum. İş problemlerim halen devam, ee yaşadığım gebelik kaybı, ee bir daha hamile kalabilirmiyim, eee spermlerimiz iyileşecekmi, morfoloji artacak mı:(( ben bilmiyorum stressiz yaşam nedir?

kızlar herkese selamlar olsun..
geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bayram tatili de bitti .yine geldik tozlu bir eve :)
her tatil sonrası olduğu gibi

yine kış geliyor ve ben yine kocişime ağır bakıma başlıycam..
yazın biraz gevşetmiştik olayı ama şimdi çalışma zamanı..
yine hafif de olsa varikosel var diyor dr biliyorsunuzdur yazmıştım
ama olsun biz şimdi proxeed evicap zincoya başladık.
keçiboynuzu aldım kürünü yapıcam.
kuru meyveler kuru yemişler aldım bugün bol bol.
bol bol yeşillik ve balık yicez inşallah..

canım arkadaşlarım başka neler yapayım yetermi bunlar...
Rabbimdden hayırlısı..
Allahım hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah...

Kader!.. deyip geçme..
Bak ne diyor Sırrın sahibi..
"Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık."
İsra Suresi 13

Savaş2482 hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz herşey çok zor..hayat bize çok zor..
ama tek destekçimiz eşlerimiz bizde onlar için öyle olmalıyız..
bu derdimizi birbirimizle herşeyi paylaşarak aşabiliriz ancak..

Rabbim bizlere sabır versin..

slm cnm,

bizde varikosel ameliyatı olduk bayramdan önce, şimdi keçiboynuzu kürü uyguluyoruz. dr. ilaç vermemiş, ilk sperm testine kadar ilaç kullanmayalım diye düşündük bizde.. sana bu konuda ben yardımcı olamayacağım maalesef sizin ameliyattan sonra kaçıncı ayınız?

Ekinnnn ne zamandir nerelerdesin cnm yaaa?

pek girmiyorum cnm bunaldım..
maşallah sen hamişsin cnm kaan hocaya gidiyordunuz en son tüp denemen vardı sanırım .. tüplemi oldu Rabbim sağlıkla kucaklatsın inşallah ..dua et bizler içinde

kızlar canım çok sıkıldı bugün kırmızıları görünce üzülmicem desemde olmuyo içime ateş düşüyo sanki RABBİM hayırlısıyla geçte olsun yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın ben üzülüyorum ayrı eşime belli etmeye çalışmasamda oda her ay benimle birlikte bekliyo ne olucak diye RABBİMİN imtihanı ne desek boş o dilerse gelivercek tontişlerimiz elimizden gelense bol bol dua edip tedavilerimizi olmak hıııııııııııııı kocalarımıza destek olmak dimi ...

canım işte o stressiz yaşamn sırrını bende bilmiyorum ama hani en azından sağlık konusunda az stres yapalım demek istemiştim
işteki sıkıntına gelince o zaten apayrı bir stres gelde yapma sorunlardan bahsetmiştin nediyeyim Allah zalimlerin şerrinden korusun.İnş. tez zamanda aşarsın bütün sorunları elimden senin için dua etmekten başka birşey gelmiyor bu konuda malesef

evet insanın elinden tevekkül ve beklemekten başka birşey gelmiyor.şifamızı muhakkak arayacağız ama ol diyecek olan Cenab_ı mevlam.evet bunların farkındayız ama üzülmemekte elde olmuyorkihele o eşlere destek konusunda ben biraz sınıfta kaldım galiba(toplum baskısı ve stresi eşimden çıkarıyormuşum farkında olmadan) ama zararın neresinden dönersem kardır.

ne kadardır uğraşıyorsun bilmiyorum ama emin ol canı gönülden bütün isteyen ve çabalayan arkadaşların biran önce minik meleklerine kavuşmasını diliyorum

canım esin keske once senınle konussaymıs acık acık duygularını duusncelerını paylassaymıs daha ıyı olurmus dıye dusunuyorum bız kadınlarr hep bız uuzuluyoruz dusunuyoruz etkılenıyoruz sanıyoruz ama eslerımızde gercekten dusunuyorlar en basııt benım esım hıc takmıyomus gıbı gorunurdu bende kızardım hatta ama gecenler burayada yazmıstım bır sabah uynadık ve hayatım ruyamda degerlerımın tavna yaptıgını gordum dedı hersey duzelmıs dedı ozaman anladımkı gercekten kafasında hep bu var bıze bellı etmeselerde ıclerıne atyorlar canım aslında cok kotu onların bu sekılde bunalmaları esınle knus enazından bır sure hıc dusunmeeylım kendı halıen bıraklım de ılıskı sırasında bıle erkekler dusunuyor cnm olcakmı olmıcakmı ve ınankı bu cok etkılıyor malesef sen bıraz rahat gorunmeye calıs esınde rahat olsun derım ben kendını toparlamaya calıs lutfen sızın ıkınızın ılıskısı herseyden onemlı unutma..

merhaba kızlar. biz de dün sabah varikosel ameliyatını olduk,bugün öğlene doğru çıktık hastaneden.inşallah faydalı olur ameliyat.ben de bir aydır levotiron kullanıyorum hipotiroidi olduğu için.ikimiz de ilk adımları attık tedavi için.inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız.pazartesi kontrole gidecek.doktor sadece antibiyotikle ağrı kesici yazmış.daha sonra verir mi takviye ilaç bilmiyorum ama sizler ne zaman ve hangi ilaçları almıştınız vitamin olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…