akmelek canım rabbim acil şifalar versin şimdiden inş ameliyatınızı sorunsuz geçirirsiniz ama ameliyat sonrası eşine dikkat et üşütmesin malum havalar serin artık bizim sayımız 20milyon hareketimiz düşük çift taraflı ameliyat oldu eşim dualarım hep sizlerle bu yolda mücadele eden tüm arkadaşlar için bol bol dua ediyorum
moralim çok bozuk kızlar bana bir akıl verin neolur
hafta sonu arkadaşımın yanındaydık eşimle beraber ben bir ara wc ye falan gidince eşimle arkadaşım konuşmuş.Kızcağızda beni aradı anlattı dikkatli ol diye.
eşim çok bunalmış ben çok stres yapıyormuşum bu sefer ota .oka kızıp onun üstüne geliyormuşum onun üzülmediğini düşünüyormuşum ama oda çok üzülüyormuş ve bunalmışş
sabahtan beri moralim bozuk işlerimde yoğun ne işe konsantre olabiliyorum nede başka bir şeye ne yapacağım ben yaa
Ekinnnn ne zamandir nerelerdesin cnm yaaa?slm kader arkadaşlarım:)
ameliyat öncesi ve sonrası buraya yazdım
yorumun sonunda hamileyim demeyeceğim:)malesef
sanırım en kıdemliniz benimdir şuan temmuz 2011 de ameliyat olduk .. sanırım 15 ay bitti ileri hareket 1 kez %12 oldu onun dışında ilerleme göremedik.
artık aşılama tüp aşamaları bizi bekler..
Rabbim sizleri bekletmesin inşallahh
hafta sonu arkadaşımın yanındaydık eşimle beraber ben bir ara wc ye falan gidince eşimle arkadaşım konuşmuş.Kızcağızda beni aradı anlattı dikkatli ol diye.
eşim çok bunalmış ben çok stres yapıyormuşum bu sefer ota .oka kızıp onun üstüne geliyormuşum onun üzülmediğini düşünüyormuşum ama oda çok üzülüyormuş ve bunalmışş
sabahtan beri moralim bozuk işlerimde yoğun ne işe konsantre olabiliyorum nede başka bir şeye ne yapacağım ben yaa
aynen canım bizimde kürtajdan sonraki ilk korunmadığımız ayımızdı gerçi ilaç kullanımı falan vardı fitil yüzünden üreme zamanı değerlenemedi ama insanız sonuçta ufakta olsa ümit ediyorsun valla ben bu morfolojiyi anlamadım zaten artık anlayamayacağımıda anladım bence en ünlü proflar bile nedenini bilmiyor
Merhaba canım,
Niye arkadaşınla paylaşmış ki eşin bunu, yadırgamak yargılamak bize düşmez gerçi ama bence her ne olursa olsun beraber konuşup beraber çözebilmelisiniz. Keşke bunu doğrudan sana anlatmış olsaydı, sende kendini ifade edebileceğin için bukadar sarsılmazdın. Valla canım sende haklısın eşinde çok haklı, sonuç olarak konuşmalısınız.
Maalesef kadınlar konuşarak dertlerini bir nebze atabildikleri için biz sürekli anlatıyoruz ama onlar konuşmuyor ne bizimle ne başkalarıyla.
Bende çok bunalmış durumdayım mesela hissediyorum eşimde bunaldı. Ama ona her vitaminini verirken canım benim çok sıkıldın biliyorum bende çok sıkıldım, ama napalım kalktık bakalım bi işe tamamlayalım bari diyorum, anlatıyorum ona sürekli sıkıntılarımı düşüncelerimi, bazen abartılı buluyor bazen hakveriyor, onu hep anladığımı ama anca beraber bunun altından kalkabileceğimizi falan söylüyorum, en azından oda beni anlıyor ve işleri daha da zorlaştırmamak için elinden geleni yapıyor. Sende biraz böyle yapmaya çalış bakalım, uzlaşmaya çalış, konuşmaya çalış vs vs...
herkese güzel yorumları ve destekleri için teşekkürler arkadaşlar.
evet sanırım haklısınız bizim birbirimizi anlamamız lazım ve bu yola birlikte çıktık birlikte çözeceğiz.Benden bundan böyle duygularımı ve düşüncelerimi daha açıklayıcı dile getireceğim ve aynı samimiyeti ondanda bekleyeceğim.sonuç itibariyle bunun en baş tedavisidem stresten uzak durmak.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
kızlar herkese selamlar olsun..
geçmiş bayramınız mübarek olsun..
bayram tatili de bitti .yine geldik tozlu bir eve :)
her tatil sonrası olduğu gibi
yine kış geliyor ve ben yine kocişime ağır bakıma başlıycam..
yazın biraz gevşetmiştik olayı ama şimdi çalışma zamanı..
yine hafif de olsa varikosel var diyor dr biliyorsunuzdur yazmıştım
ama olsun biz şimdi proxeed evicap zincoya başladık.
keçiboynuzu aldım kürünü yapıcam.
kuru meyveler kuru yemişler aldım bugün bol bol.
bol bol yeşillik ve balık yicez inşallah..
canım arkadaşlarım başka neler yapayım yetermi bunlar...
Rabbimdden hayırlısı..
Allahım hepimize yardım etsin yüzümüzü güldürsün inşallah...
Kader!.. deyip geçme..
Bak ne diyor Sırrın sahibi..
"Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık."
İsra Suresi 13
kızlar ameliyat tarihimizi aldık 5 kasımda gidiyoruz.nolur dua edin iyi geçsin...inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız...
Ekinnnn ne zamandir nerelerdesin cnm yaaa?
Aynen öyle, gerekirse tartışacaksınız da ama yine birbirinizin omzunda sakinleşeceksiniz... Stresten uzaka durmak konusunda gelince kocaman gülüyorum:))) Herşey tamamda o iş nasıl gerçek olacak yaa bilen varsa bana öğretsin:)) Ben genel olarak şu sıralar maalesef çok gergin ve mutsuzum. İş problemlerim halen devam, ee yaşadığım gebelik kaybı, ee bir daha hamile kalabilirmiyim, eee spermlerimiz iyileşecekmi, morfoloji artacak mı:(( ben bilmiyorum stressiz yaşam nedir?
kızlar canım çok sıkıldı bugün kırmızıları görünce üzülmicem desemde olmuyo içime ateş düşüyo sanki RABBİM hayırlısıyla geçte olsun yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın ben üzülüyorum ayrı eşime belli etmeye çalışmasamda oda her ay benimle birlikte bekliyo ne olucak diye RABBİMİN imtihanı ne desek boş o dilerse gelivercek tontişlerimiz elimizden gelense bol bol dua edip tedavilerimizi olmak hıııııııııııııı kocalarımıza destek olmak dimi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?