pek girmiyorum cnm bunaldım..
maşallah sen hamişsin cnm kaan hocaya gidiyordunuz en son tüp denemen vardı sanırım .. tüplemi oldu Rabbim sağlıkla kucaklatsın inşallah ..dua et bizler içinde
canım esin keske once senınle konussaymıs acık acık duygularını duusncelerını paylassaymıs daha ıyı olurmus dıye dusunuyorum bız kadınlarr hep bız uuzuluyoruz dusunuyoruz etkılenıyoruz sanıyoruz ama eslerımızde gercekten dusunuyorlar en basııt benım esım hıc takmıyomus gıbı gorunurdu bende kızardım hatta ama gecenler burayada yazmıstım bır sabah uynadık ve hayatım ruyamda degerlerımın tavna yaptıgını gordum dedı hersey duzelmıs dedı ozaman anladımkı gercekten kafasında hep bu var bıze bellı etmeselerde ıclerıne atyorlar canım aslında cok kotu onların bu sekılde bunalmaları esınle knus enazından bır sure hıc dusunmeeylım kendı halıen bıraklım de ılıskı sırasında bıle erkekler dusunuyor cnm olcakmı olmıcakmı ve ınankı bu cok etkılıyor malesef sen bıraz rahat gorunmeye calıs esınde rahat olsun derım ben kendını toparlamaya calıs lutfen sızın ıkınızın ılıskısı herseyden onemlı unutma..
merhaba kızlar. biz de dün sabah varikosel ameliyatını olduk,bugün öğlene doğru çıktık hastaneden.inşallah faydalı olur ameliyat.ben de bir aydır levotiron kullanıyorum hipotiroidi olduğu için.ikimiz de ilk adımları attık tedavi için.inşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırız.pazartesi kontrole gidecek.doktor sadece antibiyotikle ağrı kesici yazmış.daha sonra verir mi takviye ilaç bilmiyorum ama sizler ne zaman ve hangi ilaçları almıştınız vitamin olarak?
senin sayende desem yeri aslinda cok bakındım sana nerdesın dıye.sen tavsıye ettın kaan hocayı allah senden razı olsun 2 gunde 1 ankaraya gttım geldım cok yorucuydu ank unv tıp fak.oldu tup bebegım yıne embrıyoyla bu gune kdr geldım.tabıı oncesınde kaan hocanın esımı 1 sene ılcla tedavı etmesı gerektı dna hasar testlerı yapıldı ona gore yol cızıldı.sonuc bu ...hala korkuyorum bır sey olacak bu ruya bozulacak dıye ekınım.hep duacınım ben bu ugurda ugrasan her kım varsa dılımden dusurmeden dua edıyorum cnm...Allah senden bın kere razı olsun ne muradın varsa versın...
geçmiş olsun canım inş. biran önce meyvesini alırsınız.bizimde bu ay sonunda 3 ayımız bitecek.ilk 10 gün bizede ilç vermedi.10 gün sonra 15 gün sürecek bir ilaç verdi.sonra kontrole gel dedi.Ama ben arkadaşların tavsiyesi üzerine 1ayımız dolunca takviyelere başladım.Fındık ceviz badem bunlar zaten olmazsa olmazlar.Keçiboynuzu kürü ve arginmax mane başladım şimdilik kontrolden sonra değerlere göre tekrar bir yol izleyeceğiz inş.
geçmiş olsun canım inş. biran önce meyvesini alırsınız.bizimde bu ay sonunda 3 ayımız bitecek.ilk 10 gün bizede ilç vermedi.10 gün sonra 15 gün sürecek bir ilaç verdi.sonra kontrole gel dedi.Ama ben arkadaşların tavsiyesi üzerine 1ayımız dolunca takviyelere başladım.Fındık ceviz badem bunlar zaten olmazsa olmazlar.Keçiboynuzu kürü ve arginmax mane başladım şimdilik kontrolden sonra değerlere göre tekrar bir yol izleyeceğiz inş.
neva7 hayırlı sabahlar RABBİM acil şifalar versin inş hayırlısıyla yakın zamanda güzel haberlerini duyarız canım bizim ameliyat olalı 5.ayımız biticek 3 ay dr ilaç vermedi birsey kullanmadı eşim 3.ayımızdan sonra proxeed plus kullanmaya başladık 3ay kullanın dedi hala devam ediyoruz 6ayımızda dr tekrar gidicez hıııı bunun yanında eşime mesir macununun içine kestane balı ceviz katıp yediriyorum keçi boynuzu kürünü sevmedi zorlamadım bende keçi boynuzunu tane olarak yiyiyor kuru kayıs, incir bazen havuç yiyiyor
amın cnm bunalma ben de 32 yasındayım yapacak bır sey yok bızım kaderımız bu dedık kabullendık sukurler olsun ugrasacak gucumuz var ben hala ımrenıyorum patır patır hamıle kalanlara...cok uzuluyorum hala...ama yapacak bır sey yok ınan...duaya devam cnm guzel haberlerını beklerım...senin adına çokkk sevindim canım.. İiçini rahat tut Allaha emanet et bebişini, bak mucizen gelmiş :)
Çok bunaldım bende yaş oldu 33 umutta zamanda azalıyor sanki..
Duaların içinde çok sağol.Allah razı olsun Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
doğru söylüyorsun canım biraz geç dank etti kafama ama dünden beri düşünüyorumda hakikaten ilk önce eşimin sağlığı ve yuvamızın huzuru geliyormuş benim için.bir anda baskı yapmadan önemli olnın bunlar olduğunu hissettirmek istiyorum eşime.aslında hani içimin rahat olmama sebebide başka birşeyler mi var korkusu??
çünkü bizim sayımız hiç mlde 45 milyonun altına düşmedi.ileri hızlı harektlilik ve morfolojiorunumuz vardı.okuyyırum arkadaşların yazdıklarını çok daha az rakamlardan bahsediyorlar.BVuda bana acaba farklı bir sıkıntı varda biz boşyere mi zaman harcıyoruz kaygısı yaratıyor.
kızlar canım çok sıkıldı bugün kırmızıları görünce üzülmicem desemde olmuyo içime ateş düşüyo sanki RABBİM hayırlısıyla geçte olsun yüzümüzü güldürsün kucaklarımızı boş bırakmasın ben üzülüyorum ayrı eşime belli etmeye çalışmasamda oda her ay benimle birlikte bekliyo ne olucak diye RABBİMİN imtihanı ne desek boş o dilerse gelivercek tontişlerimiz elimizden gelense bol bol dua edip tedavilerimizi olmak hıııııııııııııı kocalarımıza destek olmak dimi ...
halis zeytin yağının içine limon sıkılıpgünde 3kere birer fincan içilmesinin faydası varmış birde hurma ve incir sütle pişirilip tatlı yapılıp yenmeye devam edilirse güç eksikliğine faydası varmış
esma -ül hüsnadan ya vacid celle celalühü ismi şerifini inanarak hergün 14defa okumaya devam edilirse bu zikri hürmetine ALLAH çocuk sahibi olmasına yardımcı olur diyo okuduğum bir kitapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?