Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pek girmiyorum cnm bunaldım..
maşallah sen hamişsin cnm kaan hocaya gidiyordunuz en son tüp denemen vardı sanırım .. tüplemi oldu Rabbim sağlıkla kucaklatsın inşallah ..dua et bizler içinde

senin sayende desem yeri aslinda cok bakındım sana nerdesın dıye.sen tavsıye ettın kaan hocayı allah senden razı olsun 2 gunde 1 ankaraya gttım geldım cok yorucuydu ank unv tıp fak.oldu tup bebegım yıne embrıyoyla bu gune kdr geldım.tabıı oncesınde kaan hocanın esımı 1 sene ılcla tedavı etmesı gerektı dna hasar testlerı yapıldı ona gore yol cızıldı.sonuc bu ...hala korkuyorum bır sey olacak bu ruya bozulacak dıye ekınım.hep duacınım ben bu ugurda ugrasan her kım varsa dılımden dusurmeden dua edıyorum cnm...Allah senden bın kere razı olsun ne muradın varsa versın...

doğru söylüyorsun canım biraz geç dank etti kafama ama dünden beri düşünüyorumda hakikaten ilk önce eşimin sağlığı ve yuvamızın huzuru geliyormuş benim için.bir anda baskı yapmadan önemli olnın bunlar olduğunu hissettirmek istiyorum eşime.aslında hani içimin rahat olmama sebebide başka birşeyler mi var korkusu??
çünkü bizim sayımız hiç mlde 45 milyonun altına düşmedi.ileri hızlı harektlilik ve morfolojiorunumuz vardı.okuyyırum arkadaşların yazdıklarını çok daha az rakamlardan bahsediyorlar.BVuda bana acaba farklı bir sıkıntı varda biz boşyere mi zaman harcıyoruz kaygısı yaratıyor.

geçmiş olsun canım inş. biran önce meyvesini alırsınız.bizimde bu ay sonunda 3 ayımız bitecek.ilk 10 gün bizede ilç vermedi.10 gün sonra 15 gün sürecek bir ilaç verdi.sonra kontrole gel dedi.Ama ben arkadaşların tavsiyesi üzerine 1ayımız dolunca takviyelere başladım.Fındık ceviz badem bunlar zaten olmazsa olmazlar.Keçiboynuzu kürü ve arginmax mane başladım şimdilik kontrolden sonra değerlere göre tekrar bir yol izleyeceğiz inş.

savaş 5482 cnm benim eşinle aranızdaki bağı bu olumsuzluklar yüzünden sınırlama diz dize verip çözüm arayın evlilik iki kişi arasında iyisiyle kötüsüyle biliyorsun ki bir insanın kaderi ana karnında yazılırmış bizlerinde kaderinde annelik duygusunu yasamak varsa mevlam ol dediğinde oluvericek ama bizler eşlerimize destek olmalıyız dimdik ayakta bazen göz yaşlarımızı gizlemeli umursamıyoruz gibi davranmak zorundayız zor olsada yapmalıyız inan bana bu imtihan mevlam derdi hastalığı sevdiği kullarına verirmiş şükürmü edicekler isyan mı bizler şükredelim ki eşlerimiz bizimle birlikte bu yolda koşturuyorlar erkekler içinde kolay değil

neva7 hayırlı sabahlar RABBİM acil şifalar versin inş hayırlısıyla yakın zamanda güzel haberlerini duyarız canım bizim ameliyat olalı 5.ayımız biticek 3 ay dr ilaç vermedi birsey kullanmadı eşim 3.ayımızdan sonra proxeed plus kullanmaya başladık 3ay kullanın dedi hala devam ediyoruz 6ayımızda dr tekrar gidicez hıııı bunun yanında eşime mesir macununun içine kestane balı ceviz katıp yediriyorum keçi boynuzu kürünü sevmedi zorlamadım bende keçi boynuzunu tane olarak yiyiyor kuru kayıs, incir bazen havuç yiyiyor

senin adına çokkk sevindim canım.. İiçini rahat tut Allaha emanet et bebişini, bak mucizen gelmiş :)
Çok bunaldım bende yaş oldu 33 umutta zamanda azalıyor sanki..
Duaların içinde çok sağol.Allah razı olsun Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah

sağol canım,inşallah burada bebek bekleyen herkes teker teker müjdeli haberleri verir.biz de pazartesi kontrole gidicez,bakalım o zaman ne verir,eşim zaten her akşam yer fıstığı yer mutlaka,bazen fındık falan da yer.Allah inşallah hepimizi fazla bekletmez.

sağol canım inşallah hepimiz teker teker müjdeli haberleri veririz.pazartesi günü de kontrole gidicez bakalım ne diyecek doktor.

sağol canım inşallah hepimiz veririz güzel haberleri.ben de daha önce denemiştim keçiboynuzu kürünü eşime ama o da hiç beğenmedi tadını
zorla içiyordu ama bin türlü nazla.sevmiyorum bunu kusacak gibi oluyorum falan diyordu,ben de bıraktım sonra.inşallah beklemeyiz daha fazla hiç birimiz.

amın cnm bunalma ben de 32 yasındayım yapacak bır sey yok bızım kaderımız bu dedık kabullendık sukurler olsun ugrasacak gucumuz var ben hala ımrenıyorum patır patır hamıle kalanlara...cok uzuluyorum hala...ama yapacak bır sey yok ınan...duaya devam cnm guzel haberlerını beklerım...

kendı kendıne endıse yapma kendınede stres yukleme canım bence zamanı gelınce olucak hepımızın esımın 2 arkadası var 2 sıde esımden yıllar once amelıyat oldu bırının duurmu okadar ıyıkı hıc tup bebek denemedı hep pahalı pahalı dedı okadar paranın ıcınde oldukları halde 2kere asılama denedıler tutmadı bıraktılar ve artık kafamdan attım dedııgı zaman hamıle kaldı suanda 7 aylık hamıle :) keske daha once kafamdna atıp duusnmeseymısım dıyor hıc ılıskı zamanlarına dıkkat etmemıs hep ıstege gore harekret etmısler bana sureklı sımdı dusunme lutfen bak ben keske daha erken bıraksaymısım takıbı dıyor bır dıger arkadasında esımden 2 yıl once olmustu amelıyat bnız daha sevgılıydık esımle :))) bılmıyordum bıle varıkoselın ne oldugunu :) gecenlerde esı dogum yaptı oda aynısnı dıyor hıc aklımda olmayan bır ay geldı kızım dıyor oyuzden lutfen cok cooook zor oldugunu bılıyorum ve kendımde zor uyguluyorum ama sende bıraz olsun kafandan at hatta ben bır ara netten bıle uzaklasmıstım cunku burda okudukca hep aklımızda suanda oldugu gıbı :) benım gogusler sısmeye basladı aacımaya basladı kırmızılar gelır mesela artık umıdım yok buaydan azcık sabredıp kendımıze ugras bulalım hadıı gelsın sonra bebıslerr bol bol onlarla ugrasırıız :)

Kafaya takmamakta üzülmemekte elde değil... Bende bekliyorum bakalım bugün yarın, hazırlıklıyım ama üzülürüm yinede

halis zeytin yağının içine limon sıkılıpgünde 3kere birer fincan içilmesinin faydası varmış birde hurma ve incir sütle pişirilip tatlı yapılıp yenmeye devam edilirse güç eksikliğine faydası varmış

esma -ül hüsnadan ya vacid celle celalühü ismi şerifini inanarak hergün 14defa okumaya devam edilirse bu zikri hürmetine ALLAH çocuk sahibi olmasına yardımcı olur diyo okuduğum bir kitapta

Merhaba Esraaaa,

Zeytin yağında e vitamini olduğu için limonda c vitamini olduğu için ve herikiside antioksidan olduğu için fayda sağlayabilir. Ama şu hurmayla incir olayının güç eksikliğini gidermesine gelince, varikosel güç eksikliğine neden olmuyorki, haaa sperm kalitesinin bozulması hormonal sebeblere bağlıysa haklısın işe yarayabilir. Paylaşımın için teşekkürler:)) Ama anladığım kadarıyla tüm bitki bilimciler keçiboynuzundan bahsediyorsa bence işin asıl sırrı onda...Diğer denediklerimizinde zararı olmaz belki ama eşlerimizi bol bol bunaltırız bence, zaten dünyanın vitaminini ilacını içiyorlar...
Bide anladığım kadarıyla bu işin ilacı mümkün olduğunca doğal beslenmek, bende cevizi okudum mesela, sabah akşam 1 avuç ceviz yemek sperm kalitesini (morfoloji) arttırıyormuş. Ama tabi ne kadar süreyle yemek lazım bilmiyorum ama ben sabah kahvaltılarından ve akşam yemeğinden sonra ihmal etmiyorum hiç... Bende bunu paylaşayım:)) gerçi okuya okuya psikopat olduk bilmediğimiz şey yok ama olsun:))

evladı olmayanlar dört cuma üst üstte her birinde 1000defa ya evvel celle celalühü ismini okuyarak bol bol dua etmeliyiz

canım amacım sadece paylaşmaktı eşimin arkadaşıda varikoselden ameliyat oldu yaşça bizden büyükler 14yıldırda çocukları olmuyo 2 tüp bebek aşılama başarısız sonuç yapmadıkları gitmedikleri yer kalmadı onlar bizimle bende sizlerde paylaşmak istedim yapıp yapmamak kişiye kimse kimseye sık boğaz edip zoraki yapıp yedirmek zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…