Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Haklısın canım benim, yanlış anlama beni, neden yazıyosun demek değildi amacım (ayrıca haddim değil) birbirimizi kırmadan özgürüz sonuçta yazacaklarımızda, bende fikrimi söyledim sadece, sonuçta bende ne duysam ne okusam ne hissetsem paylaşıyorum burda sizinle...zaten onun için burda değilmiyiz...Kızdırdıysam ya da kırdıysam özür dilerim:)

Son düzenleme:
açıkcası bozuldum gerçekten çünki burada hepimizin durumu hemen hemen aynı ve hepimiz bir yerlerden şifa,dua bekliyoruz herşeye umut bağlıyor belki vesile olur diyoruz benim inanarak yaptığımı sen ,senin yaptığını ben yapamam belki ama belki birilerine vesile olur denemek yapmak ister okumaktan paylaşmaktan zarar gelmez canım

Bozulma canım benim, dediğim gibi bende içimden geçenleri söyledim, ayrıca kırmak istemedim, kıracak kötü bi cümlemde olmadı diye düşünüyorum. Neyse dediğim gibi yinede kusura bakma...

gogi canım keşke düşünmeden yapabilsek olmuyo işte heray bir umut bekliyoruz

ahh cnm bılıyorum ama ıste bıraz kendımızı zorlasak acaba dıyorum..benımde gogusler acımaay basladı cok halsızımm kıpırdayamıyorum hıc nerdeyse grıp olcam ustunede adet olcam gıbı hıssedıyorum buayda umıtler bıttı ama kendıme soz verdım geleıcek ay hıcbırseyı takıp etmıcem :)

GOGİCİM haklısın çok zor bir süreç RABBİM inş beklenmedik anda yüzümüzü güldürür bende her ay takip etmicem diyorum ama benim eşimde takip ediyo kırmızılar yaklaşınca soruyo o benden meraklı haklı olarak kafamdan silip atmak zor yani

haklısın cnm benımde esım anlıyo hemen halımden bıle :) bızden daha detaylı bakıolar aslında olaya.. ben ıyıyım ama bıraz yorgunum dukkanımızı devrettık onun ıslemlerıyle ugrastık bugun bıttı cok sukur sımdı ben ıs arıyacam calısmak zorundayım..ınsalalh hıc beklenmedık bır anda cıkgelır bızım sıpalar cnm :)

geçmiş olsun acil şifalar olsun canım...
biz ameliyat olalı 1,5 yıl oldu

bende k.boynuzu kürüne bugün başlıyorum inş..
çok faydası oluyor Allahın izniyle..
geçen kış sürekli kullandık ..şubatta toplamda 20-30 milyon olan sayı 160 milyona çıktı ..çok şükür..
şimdi yine düşük çıktı ama yükseltcez inşallah..

canım benim dikkat et kendine inş.RABBİM gönlünden geçen tüm dilekleri hayatına yansıtır en kısa zamanda

slm cnm,

bizimde umudumuz keciboynuzu..ama biliyorum ki değerler yukselsede Allah izin vermedikçe olmayacak evliliğimin 3. senesindeyim, yaş 28. eee hadi artık, bak korunursanız sonra olmaz.. diyenler ne çektiğimi bilmiolar ki.. bahane de bulamıyorum yani.. birde ya olmazsa düşüncesi içimi kemiriyor, işlerim cok yoğun olduğu için gunduz aklıma gelmiyor ama zaman geçiyor ve devamlı hamilelik haberleri alıyorum.. yerinde hareketli spermlerimiz gibi hayatta da yerinde sayıyoruz.. elimiz kolu bağlı, bekliyoruz.. ne zamana kadar?.. belli değil.. herşey anlamsız geliyor bazen.. avutuyorum kendimi sadece buruk sevinçlerle.. canım coook sıkkın bu akşam..Allahım bebeklerimize kavuşuncaya kadar dayanma gücü versin bize((

aah ah,bu çocuk düşünmüyor musunuz,istemiyor musunuz,ne bekliyorsunuz diyen insanlar,biraz düşünüp kafalarını çalıştırsalar,3 senedir evli insanların çocuklarının olmasını elbette istediklerini,bu zamana kadar olmadıysa bi sorunun bişeyin olduğunu anlayamıyorlar mı acaba diye düşünüyorum.biz de yaklaşık üç yıllık evliyiz ve tanıdık,eş dost,arkadaş gördüğü zaman siz hala düşünmüyor musunuz diye sormuyorlar mı deli oluyorum.neden düşünmeyelim ki,evliliğin amacı ne ki,ayrıca bu kadar zaman olmuş düşünmenin adı mı kalmış,işte bazı insanlar sorularıyla karşısındakini incitebileceğini düşünemiyorlar,belki kendileri yaşamadığı için,belki de bilerek isteyerek. bi yerden sonra verecek cevap da bulamıyor insan.Elbette ki Allah ne zaman ol derse o zaman olacak,biz kendimize düşen görevleri yerine getirelim,gerisi Allah'a kalmış.inşallah hiçbirimizi evlatsızlıkla imtihan etmez.Allah bizim için en hayırlısını bizden daha iyi bilir,yeter ki sabrımızı da bol versin.

Kimse yok, bir cumartesi akşamı nasıl canım sıkılıyor, nasıl konuşmak istiyorum oysa:)

Merhaba.

Size yardımcı olmayı çok isterdim ancak ben bu topiğe ilk defa, o da forumdaki bu cümlenizi görünce girdim diyebilirim.

Yani yabancıyım ve doğal olarak sürekli paylaşım halinde olduğunuz kimseler kadar size bu anlamda bir katkım olamaz büyük bir ihtimalle.

Ne diyeyim inşallah konuşma isteğiniz üzücü bir durumla ilgili değildir ve inşallah şu an burada olmasını istediğiniz ve konuşmak istediğiniz arkadaşlarınızdan birilerinin durumu uygun olur da size katılır diye umuyor ve diliyorum.

Hoşgeldin,

Yok canım özellikle beklediğim biri:)) can sıkıntısı işte, hani hiç bişey yapmakta istemezsin, ama sıkıntıdan da patlarsın falan, öyle birşey... Bende çok eski değilim aslında bir kaç ay önce başımdan geçen tatsız olayları araştırırken buraya kadar geldim işte, arasıra kızlarla öyle böyle bişeyler paylaşıyoruz sağolsunlar:)

Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Evet, kimi mevsim geçişinin etkisiyle, kimi sebepsiz, kimi birikmiş şeylerin veya yastıkaltı edilmiş aslında belki de önemsiz olması gereken şeylerin birden ortaya çıkması vs. vs.

gibi nedenlerle, bazen de tamamen çözemediğimiz veya tamamen nedensiz olarak hepimiz zaman zaman böyle hissederiz.

İnsanız işte, bir halimiz bir halimize uymuyor.

Başınızdan geçen tatsız olaylar her neyse, onlar için de üzüldüm. Gelmiş geçmiş olsun.

Size iyi akşamlar diliyorum. Tanışmaktan dolayı mutlu oldum. Görüşmek üzere inşallah.

Kimse yok, bir cumartesi akşamı nasıl canım sıkılıyor, nasıl konuşmak istiyorum oysa:)

ben burdayım cnm :) konusmak ıstersen bende bazı arkadaslar msn de eklı bende ordan bakıyorum ara ara burda olmayınca kımse

nasılsın ıyımısın?

ben burdayım cnm :) konusmak ıstersen bende bazı arkadaslar msn de eklı bende ordan bakıyorum ara ara burda olmayınca kımse

nasılsın ıyımısın?

İyiyim canım benim, sen nasılsın? Bugün içimde bi sıkıntı, ama kötü bişey olduğundan falan değil... Hani çocukların canı sebebsiz sıkılırda bütün gün sıkıldım der ya işte öyleyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…