Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

akmelekcim geçmiş olsun.umarım çok kısa bi sürede hamile kalırsın.biz de ocak ayında ameliyat olacağız inşallah

saolasın canım yaa bayağı detaylı anlatmışsın
Allah ım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle.inş. bu sefer sağlıllı bir gebelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın

hoşgeldin arkadaşım bende yeni katıldım benim eşimde de varikosel var bizde 1aydır keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz dr lar ameliyat diyorlar ama onunda garantisi yok diyor dr lar şimdilik ameliyat düşünmüyoruz doğal yolları deneyeceğiz herşey Allahtan son çare ameliyat diyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

ne kadar kolay olsada eşim çekiniyor mecbur kaldığımızı anladığımız zaman ancak ameliyat olur inşallah faydasını görürsünüz

akmelekcim geçmiş olsun.umarım çok kısa bi sürede hamile kalırsın.biz de ocak ayında ameliyat olacağız inşallah

saol cnm inşallah allahım isteyen herkese versin...sizde olun bir an önce ve kurtulun.umarım hepimiz faydasını görürüz.

eşinize varikosel teşhisi konduysa bence bir an önce yaptırın.varikosel varken doğla yolla olması zor kızlar.ALLAH bilir tabi ki ama bizde gerekenleri yapmalıyız.benim eşime teşhisi koyan dr istanbul değil türkiyede gidilebilecek en iy dr du uroloji konusunda.varikosel varken tüp bebek veya aşılamaya boşuna gitmeyin demişti.ameliyat olunsa bile garantisi yok deniyorsa eğer ameliyatsız çok daha zor olur doğal yolla gebelik.hiç korkulacak bir ameliyat değil çok kısa süren ve genel cerrahi dr larına ilk öğretilen ameliyatlardanmış bu ameliyat o kadar kolay bir operasyon yani.takvilerinizide ameliyattan sonra yaparsanız daha verimli olur.bu arada sperm hareketi için a+b toplamı demekle ne demek isteniyo bilen bir varsa sölesin.acaba ileri yavaş hareket ve ileri az hareket mi kastediliyo acaba.

merhaba forumda ve kulupte yeniyim.benim eşimdede hızda hareketlilikte ve morfolojısınde düşüklük var.ayrıca a+b ileri hızllı hareketlilik ve ileri yavaş hareketliliğin toplamıdır.sizin değerleriniz nasıl acaba.nasıl bır tedavı yöntemı uygulamaya gidiyorsunuz.

merhaba forumda ve kulupte yeniyim.benim eşimdede hızda hareketlilikte ve morfolojısınde düşüklük var.ayrıca a+b ileri hızllı hareketlilik ve ileri yavaş hareketliliğin toplamıdır.sizin değerleriniz nasıl acaba.nasıl bır tedavı yöntemı uygulamaya gidiyorsunuz.

cnm dualarımız seninle.sende bizleri unutma dualarında.bu uzunca açıklamaların içinde çok saol.bu arada nasıl sabredeceksin p.tesine kadar.kan testini tekrarlayacakmısın dr gitmeden.

Asla unutmam, elimden geldiğince başından sonuna en azından yeni arkadaşlar içinde yazayım dedim:) Nasıl sabredicem(( Malesef sabredemiycem, hem merak hem endişe garip. Bugün akşam bi test daha yaptırdım, yarım saate kadar arıycam bakalım hastaneyi...Yaa yüce Allahım yüzümüze bakar inşallah ne diyim...

Belki yeni arkadaşlarda faydalanır diye düşündüm, baştan sonra yazdım:))İnşallah hepimizin gönlüne göre, hayırlısıyla olur...

cnm dualarımız seninle.sende bizleri unutma dualarında.bu uzunca açıklamaların içinde çok saol.bu arada nasıl sabredeceksin p.tesine kadar.kan testini tekrarlayacakmısın dr gitmeden.

ven_har'cım; 2. tahlil sonucumu aldım, 888,4 olmuş. Yaklaşık 2,4 kat artmış:))

eğer varikosel varsa vakit kaybetmeden ameliyat olmalısınız.daha sonra takviyeler kullanmaya başlarsınız.bizim bu ayın 14 ünde 8 ay bitecek 2.testimiz var.ameliyattan sonraki 4 ay sonucumuz güzeldi.sayımız 2 milyondan 14 milyona morfolojimiz 0 dan 4 e ileri hızlı hareketlimiz 11 den 14 e çıkmış.ameliyattan önce ileri yavaş hareketli kaçtı yazmıyordu testte ama ameliyat sonrası ileri yavaş hareketli %21 çıktı.yani bizim a+b %35 oluyo sanırım.en az %40 mı olmalıydı bu sayı hatırlayamadım şimdi:)biz ilk 4 ay argınmax-man (günde 2 tablet)zinco-c(günde 1 tablet)arada organik keçiboynuzu pekmezi kullandık.4 aydan sonrada bunlara aynen devam artı olarakta evicap 400 ve omega-3 kullandık.pekmezi de ilk 4 aya bakarak daha düzenli içmeye çalıştı.10 gün sonra 2.testimiz var inşallah dahada artmıştır.sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…