Merhaba arkadaşlar..4 aylık evliyim.Eşim ağrı nedeniyle dün doktora gitti ve vorikosel teşhisi koyuldu.günü belli değil ama en kısa zamanda ameliyat olucak.vorikoseli araştırdım hakkında herşeyi okudum ve sizin yorumlarınızı da okudum.22 yaşındayım , teşhis koyulmadan önce bebek için erken olduğunu düşünüyodum ve en az 1 sene beklemek istiyordum,eşim 31 yaşında doğal olarak o istiyor ama bana anlayış gösteriyordu.şimdi bu teşhis beni çok korkutuyor ya bebeğimiz olmazsa diye.dünden beri başım çok ağrıyor korkuyorum ve annem dışında kimseye içimi dökemiyorum.birilerinden güzel umutlu şeyler duymaya ihtiyacım var yardım edin lütfen.bir de ameliyattan sonra çoğu bayanın eşine keçiboynuzunu kaynatıp yatmadan önce içirdiğini okudum burda.sperm sayısını çoğaltıyormuş sanırım.bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba.mesajlarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar..4 aylık evliyim.Eşim ağrı nedeniyle dün doktora gitti ve vorikosel teşhisi koyuldu.günü belli değil ama en kısa zamanda ameliyat olucak.vorikoseli araştırdım hakkında herşeyi okudum ve sizin yorumlarınızı da okudum.22 yaşındayım , teşhis koyulmadan önce bebek için erken olduğunu düşünüyodum ve en az 1 sene beklemek istiyordum,eşim 31 yaşında doğal olarak o istiyor ama bana anlayış gösteriyordu.şimdi bu teşhis beni çok korkutuyor ya bebeğimiz olmazsa diye.dünden beri başım çok ağrıyor korkuyorum ve annem dışında kimseye içimi dökemiyorum.birilerinden güzel umutlu şeyler duymaya ihtiyacım var yardım edin lütfen.bir de ameliyattan sonra çoğu bayanın eşine keçiboynuzunu kaynatıp yatmadan önce içirdiğini okudum burda.sperm sayısını çoğaltıyormuş sanırım.bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba.mesajlarınızı bekliyorum
benim eşime de varikosel teşhisi konuldu dr lar ameliyat diyorlar ama şimdilik keçiboynuzu yapıyoruz bende incir kürü yapıyorum polenle bal yiyor bi çok takviye yapıyoruz hayırlısı bakalım herşey Allahtan deneyip göreceğiz son çare ameliyat geçmiş olsun sizede varikosel ameliyatı olanları okudum bende bu sitede kolay diyorlar
cnm çok tebrik ediyorum
hamileliğin sağlıklı gidiyor inş. dokuz ayboyunca böyle sağlıklı bir gebellik geçireceksin
cnm dr. ilaç vermedi. bizde duzenli olmasada keciboynuzu kürü yapıoruz şimdilik. dr. kontrol için çağırmıştır. gittiğinizde dr.unuza danısın isterseniz. sen rahim filmi çektirdin mi?
ben ameliyattan 15 gün önce falan başlamıştım keçi boynuzu kürüne.ameliyat döneminde 4-5 gün ara verdik.şimdi yine başladım.umarım zararı olmaz.cnm ben henüz çektirmedim rahim filmi.çok korkuyorum(sen çektirdin sanırım.nasıl acaba çokmu acılı?cnm birde ameliyattan sonra ne kadar cinsel perhiz veriliyor.bize doktor bişey bahsetmedi!
gizemcim keçiboynuzu kürüde şöyle;
ilk bir hafta sabahları ve diğer 3 ay akşamları 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırıp yarım litre taze suya atıyorsun ve 5 dk kaynatıyorsun ağzını hiç açmadan yarım saat dinlendir (en büyük uzun su bardağına tam geliyor)gece yatmadan önce içir eşine şifa olsun inşallah hepimiz etkilerini en kısa zamanda alırız
dıkkatımı cektı 5 dakıka demıssın cnım kesınlıkle 3 dakıkadan fazla kaynatılmaması gerekıyor kaynatıldıgında ıcerısındekı seker ortaya cıkıyor ve kısının kan sekerını yukseltıyor lutfen 3 dakıka kaynat ve 20 dakıka demlendır tabıkı geende kendın bılırsın been dogru olanı paylasmak ıstdım
3 dk kaynattım ne rengi çıktı ne de tadını güzel buldu eşimçok tşkler o halde bizde 3dk kaynatalım
kızlar hayırlı cumalar herkese. ben düşük yaptım 2 gece önce. nasip değilmiş demekki.
kızlar hayırlı cumalar herkese. ben düşük yaptım 2 gece önce. nasip değilmiş demekki.
merhaba cnm,
öncelikle aramıza hosgeldin:) biz 1 sene bebek istedikten sonra olmayınca eşimin sperm testi vermesiyle varikoseli oğrendik. bende ilk oğrendiğimde cok uzulmuştum. neler neler geçmişti aklımdan. seni cok iyi anlıyorum. ameliyat denince insan ister istemez korkuyor tabi. bizde ameliyattan once baska tedaviler olmalı diye cok arastırdık.3 ayrı dr.a gittik. hepsi varikosel ve hemen ameliyat dedi. yaklasık 20 gun oncede ameliyatımızı olduk. varikosel her gecen gun spermlere zarar veriyor. Yani Allah nasip ederde hamile kalsan bile 2. cocuğu dusunduğunuzde su anki sperm değerlerini bulamayabilirsiniz. benim tavsiyem ameliyat olup, takviyelere daha sonra başlamak. cunku hali hazırda teşhisi konulmuş varikosel sorununuz var, ama emin olmak için başka dr.a daha gidin. bu arada sperm testi yaptırırsanız değerlerinizide oğrenmiş olursunuz. varikosel derecelerle ifade ediliyor. ağrı hissediliyorsa varikosel ilerlemiş olabilir. sizin dereceniz kaç? renkli dopplerde cektirmenizi isteyecektir dr.unuz. yasınız cok genç ve ne guzel ki erkenden sorununuzu farketmişsiniz. canını hiç sıkma tamam mı cnm? şükürler olsun ki tedavisi olan bi sorun.[/QUOT
ben anne olmayı bi bebeğim olmasını çok ama çok istiyodum fakat yaşım gereği biraz erken olduğunu düşündüğüm için dikkat ediyodum. korunmak için hiç bişey kullanmadım doğal yollarla korundum yine de bi hevesle (saçma ama) her ay regl günüme daha 2 gün kala gebelik testi yapıyodum :) ama korunmanın bi gereği yokmuş şimdi onu anladım evet tedavisi olmayan bi şey değil Allahıma şükürler olsun ki ama yine de % 100 düzelicek diye bişey yok malesef. tedaviden sonra hamile kalıp düşük yapma oranı oldukça yüksekmiş okudumlarıma göre.evet kolay bi süreç olmıcak kocamın da benim de çok sabırlı olmamız gerek.eşim için herşeyi yapaya hazırım her zaman ama bunu hiç beklemiyodum yani bizim başımıza geliceğini hiç tahmin etmezdim.dün gece bi rüya gördüm bi bebeğim oluyomuş ama onu benden alıp bana başka bi bebek veriyolarmış sonra ben bunu farkedip bebeğimi buluyomuşum sapsarı altın gibi saçları misket gibi gözleri nur gibi bi yüzü vardı o kadar güzeldi ki sımsıkı sarılıyodum ona uyandığımda keşke hiç bitmeseydi rüyam dedim. Geçicek herşey yoluna giricek Allah'ın izniyle.yani umarım teşhis konulduktan sonra henüz hiç bi test yaptırmadık sperm testi falan.zaten ağrı nedeniye gttik doktora ama bugün yarın gidicez başka bi doktora da gidicdez sonra da ameliyat ve zorlu süreç.. beklemekten sabırlı olmaktan başka bişey gelmiyor elimden ama yine içim acıyo ağlıyamıyodum 3 gündür bugun anneme gittitm anlattım ağladım biraz annem de sizin dediklerinizi dedi üzülme tedavisi olmayan bişey değil dedi hep kötü tarafından bakma durumu avantaja çevir bu süreç zaten senin bekleyecğin bi süreçti dedi( benm bebek için erken olduğunu düşüncemi kastederek) ama işte öyle beklemek başka bu şekilde beklemek başka...
Merhaba Gizem aramıza hoşgeldin cnm geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum eminim şu an sende eşinde çok endişelisinizdir ama panik yapmayın ameliyatı olduktan sonra emin ol rahat bir nefes alıcaksınız ama o güne kadar tedirginlik yaşıyor insanbizde eşimle çok şaşırmıştık ve paniklemiştik buna rağmen1 günde testleri halledip 5 gün sonrasına doktorumuzdan hemen ameliyat gününü aldık ve allaha şükür başarılı bir ameliyat geçirdik umarım sizde bir an önce ameliyat olursunuz ve tedavi asıl daha sonra başlıyor buna hazırlayın kendinizi gizemcim bize doktorumuz 3 ay kullanmak üzere evicap ve klomen verdi bunun yanında bizde keçiboynuzu kürünü yapıyoruz ve tabiki yanında ginseng arı poleni bal vs...biraz meşakkatli bir döneme girmek üzere oluduğunuzu söylemeliyim ve tabiki en büyük ilaçta dua etmek ...inşallah spermiyogramınız güzel çıkar çünkü buda çok öenmli iyileşme süresi açısından aklına takılan bişey olursa biz buaradayız tekrar geçmiş olsunnn allahtan acil şifalar diliyorum
sağol canım hepinize çok teşekkür ederim.şu keçiboynuzu kürünü doktorlar mı söylüyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?