cnm geçmiş olsun, bak ameliyat ameliyat dedik ama korktuğumuz gibi olmadı di mi:) cnm inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırız..
ven_har'cım; 2. tahlil sonucumu aldım, 888,4 olmuş. Yaklaşık 2,4 kat artmış:))
yoruldumm artık ne dayancak güç ne kuvvet sabır kalmadı kendımı okadar gucsuz savunmasız hıssedıyorumkı anlatamam dun gece esımle ıle konustum hıcbırsey demıyoru sadece verdıgım omega 3 ve cınkoyu ıcıyor ne zamana kadar dedım ocakta asılama denıyelım dıyor bende asılama ıstemıyorum hızda sorun oldugu ıcın bosuna gelıyor bankamız odemıyor zaten cepten cıkıcak ne yapıcam ne edıcem hıcbılmıyorum arkadaslar ama artık cok yoruldum tek basıma mucadelke etmekten arastırmaktan hep ben bıseyler ugrasıyorum bugun adet oldum ve erken oldum 26. gunde oldum ben normlade 28-29-30 gunlerde olurdum neden erken oldum bılmıyorum.. pes ettım artık hıcbırsey yapmıcam bıraktım ne olur ne gıder onuda bılmıyorum dun agla agla şiştimmm aksam esım geldıgınde hıcbırsey bellı etmedım ama cok yoruldum artık 3.yıla gıdıyoruz evlılıgmızde amelıyat olalı 1 yıl oldu hıc bırsey yok ortadatukendım artık allah nasıp ederse olur kendılıgınden dırencek halım kalmadı ayy sabah sabah sızıde bunaltım ozur dılerım
yoruldumm artık ne dayancak güç ne kuvvet sabır kalmadı kendımı okadar gucsuz savunmasız hıssedıyorumkı anlatamam dun gece esımle ıle konustum hıcbırsey demıyoru sadece verdıgım omega 3 ve cınkoyu ıcıyor ne zamana kadar dedım ocakta asılama denıyelım dıyor bende asılama ıstemıyorum hızda sorun oldugu ıcın bosuna gelıyor bankamız odemıyor zaten cepten cıkıcak ne yapıcam ne edıcem hıcbılmıyorum arkadaslar ama artık cok yoruldum tek basıma mucadelke etmekten arastırmaktan hep ben bıseyler ugrasıyorum bugun adet oldum ve erken oldum 26. gunde oldum ben normlade 28-29-30 gunlerde olurdum neden erken oldum bılmıyorum.. pes ettım artık hıcbırsey yapmıcam bıraktım ne olur ne gıder onuda bılmıyorum dun agla agla şiştimmm aksam esım geldıgınde hıcbırsey bellı etmedım ama cok yoruldum artık 3.yıla gıdıyoruz evlılıgmızde amelıyat olalı 1 yıl oldu hıc bırsey yok ortadatukendım artık allah nasıp ederse olur kendılıgınden dırencek halım kalmadı ayy sabah sabah sızıde bunaltım ozur dılerım
seni çok iyi anlıyorum cnm.hep biz bir şeyler araştırıp buluyoruz.yani biz uğraşmasak eşlerimiz belkide hiç çaba sarfetmicek takviyeler konusunda.benim eşimde her fırsatta bir sürü ilaç içiyorum da bunların başka zararları olursa da yok ilaçlar bir sürü para da bilmem ne diyip duruyor.bizde evleneli 4 yıl bitti bebek düşünmeye başlayalı da aralıkta 2 yıl biticek.yanlız değilsin biliyorsun değil mi.ve inan çok daha beterleri var.ha bunu sana söylüyorum ama ben her adet dönemi bunları düşünebiliyomuyum hayır.ama yapacak bir şey yok cnm.adetim benimde geçenlerde 26.gün oldu sanırım.bir şey sorucam sana sen hiç ateş ölçme yöntemini denedinmi.yumurtlama dönemini daha kolay tesbit eder ve luteal faz sorunu varmı yokmu onu da anlayabilirsin.ben o kadar çok ölçtüm ki bu ay ölçmüycem sıkıldım artık her adet dönemine yakın o derecenin ateşimi düşük göstermesinden.(adete yakın gebelik söz konusuysa ateş düşmüyor ya)zaman zaman özellikle de bu aralar ben de her zamankinden fazla bir umutsuzluk söz konusu.ama elden bir şey gelmiyor.
canım benim nolur salma kendini böyle...direnicek halim kalmadı deme,Allah korusun neler neler atlatanlar var kaç yıldır bebiş bekleyenler var biliyosun..anlıyorum 3 yıl olacak bu da az bi süre degil ama sabır kuzumm Allah büyük...bu yolda bizden dahada çok yıprananlar var rabbim hepimize sabır versin bizim sınavımız da bu.inş bebişin en yakın zamanda kendiliginden gelir gogim üzülme nolur(
gogi hepimiz aynı durumdayız ,aynı şeyleri yaşıyoruz ,bende her adet döneminde yıkılıyorum 18 ayı geride bıraktım ,alternatif bişeyler denemedik hiç ,yani aşılama tüp gibi .Bugün sabah başka bir forumda bir arkadaşımız tüp bebek tedavisine başladı ,orda paylaştığı yazıyı görünce kendimden utandım ,inan çok daha zor şeyler yaşayanlar var .Sizlerde okuyun ve şükredin diye paylaşmak istedim .
"KIZLAR KISACA ÖZET GEÇEYİM BEN 5 KERE HAMİLELİK YAŞADIM FAKAT HEPSİ DE OLUMSUZLUKLA SONUÇLANDI ... İLK ÜÇÜ NORMAL YOLLA OLDU AMA ÜÇÜ DE DIŞ GEBELİKTİ VE BU DIŞ GEBELİKLERİMDE 2 TÜPÜMÜ DE AMELİYATLA KAYBETTİM YANİ ARTIK SPERMİN GİDİP YUMURTAYA ULAŞACAĞI YOL YOKTU VE NORMAL YOLLA HAMİLE KALMA ŞANSIM KOCAMAN BİR SIFIRDI TEK ŞANSIM TÜP BEBEKTİ... NEYSE İLK TÜP TEDAVİM BAŞARILIYDI ÇOK MUTLUYDUM AMA UZUN SÜRMEDİ ÖNCE LEKEYLE BAŞLADI VE KANAMAYLA BEBEĞİM DÜŞÜP GİTTİ 2.TÜP TEDAVİM DE BAŞARILIYDI VE İKİZLERİME HAMİLEYDİM YENİ BİR HEYECAN SARMIŞTI TÜM BENLİĞİMİ AMA MAALESEF BU DA UZUN SÜRMEDİ BEBEĞİMİN BİRİ HİÇ GELİŞEMEDİ DİĞERİ DE KARDEŞİNE DAYANAMADI VE KALBİ DURDU
BENİM TEK SORUNUM KANDA PIHTILAŞMA , PIHTILAŞMA İĞNEMİ KULLANIYORUM FAKAT SEBEBİ BELLİ OLMAYAN OLUMSUZLUKLAR YAŞIYORUM
ŞİMDİ TEKRAR BAŞLADIK BU SEFERKİ TEDAVİ DONDURULMUŞLARLA OLACAK...BİR ÖNCEKİ TEDAVİMDE 6 ADET EMBRİYOM DONDURULMUŞTU SİZİN DE DUALARINIZLA BU EMBRİYOLARIN BANA YETECEK KADARI SAĞLIKLA ÇÖZÜNECEK VE SAĞLIKLA TRANSFERİM GERÇEKLEŞECEK İNNŞŞŞŞŞ....ÇARŞAMBA KONTROLÜM VAR BAKALIM DR.UM NE DİYECEK İNŞ.HAYIRLI HABERLER GETİRİRİM SİZE..."
Bütün kalbimle onun için dua ettim bugün ,yarabbim inşallah yüzünü güldürür .
hoşgeldin arkadaşım bende yeni katıldımbenim eşimde de varikosel var bizde 1aydır keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz dr lar ameliyat diyorlar ama onunda garantisi yok diyor dr lar şimdilik ameliyat düşünmüyoruz doğal yolları deneyeceğiz herşey Allahtan son çare ameliyat diyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun
hoşbulduk arkadaşım sende hoşgeldin:)doğal yollar işe yarar mı acaba keçiboynuzu kürünede yeni başladık keşke evlenir evlenmez başlasaydık forumda varikosele rağmen hamile kalanlar olduğunu okudum inşl şans hepimize güler günüme 2 gün kaldı umudum olmasada bi heves bekliyorum inşl.
hoşbulduk arkadaşım sende hoşgeldin:)doğal yollar işe yarar mı acaba keçiboynuzu kürünede yeni başladık keşke evlenir evlenmez başlasaydık forumda varikosele rağmen hamile kalanlar olduğunu okudum inşl şans hepimize güler günüme 2 gün kaldı umudum olmasada bi heves bekliyorum inşl.
çok teşekkür ederim cnm saol.evet gerçekten korktuğumuz gibi olmadı.ameliyatımızı olduk 3-4 saat sonra çıktık:))amin cnm benim inşallah.bakarsın aynı anda gebişşş oluruz:))bu arada siz ilaç kullanmaya başladınızmı?takviyelere falan.biz ne zaman başlasak acaba??
Bunaltmadın canım kimseyi, biz bunun için burda değilmiz...Tek başına mücadele ettiğini düşünme sakın, ama erkeklerden bizim gibi olmasını beklemeyelim noolur. Yoruldun biliyorum ve çok yorucu onuda biliyorum, kendini bırakma ama...Keşke gerçekten kafaya takmasak keşke bunu yapabilsek ama insanız ve karakterimiz maalesef bu yaştan sonra zor değişir:)) Aşılama banada çok mantıklı gelmiyo gerçi ama eğer dr'unuzda öneriyorsa enazından 1 kere aşılamayı deneyin...Hem eşininde istediği olmuş olur, ne biliyim en azından hiç denememekten iyidir. Üzme canını...
canım arkadasım benim, ne desem bilemiyorumsadece bu ay kısmet değilmiş diye dusun, bizim her ay yeni umutlarımız var biliyorsun, umutsuzluğa kapılma sakın lutfen. bende aşılama dusunuyorum, hızda sorun var ya işte, aşılamada spermleri yumurtanın yanına koymayacaklar mı?, bi zahmet dolleyiversinler artık !
ven_har'cım; 2. tahlil sonucumu aldım, 888,4 olmuş. Yaklaşık 2,4 kat artmış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?