Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sevgili Gogi,

Nasılsın iyimisin, kötü bulutlar dağıldı mı bakalım üzerinden?

canımm ıyıyım cok saoll dagıldı dagıldı cok sukur reglımın etkısıydı sanırım ogun cok kotuydum duygu yogunlugu bıyandan sancım bıyandan hersey ustuste gelmıstı cok sukur ıyıyım sımdı adetımın 3.gunu bugun buay ovulosyon testı kullanıcam ınsallah faydasını goruruum. sen nasılsın ?

İyi iyi sevindim, böyle gel gitler oluyor bazen...Şimdi zaten moraller bi garip kışa giriyoruz hava bi garip herşey etkiliyor tabi bizi (buluttan nem kapıyoruz yani) Bende iyi sayılırım idare ediyorum işte... İş yerindeki sıkıntılarım aralıklarla devam ediyor, aslında bırakmanın zamanı geldi geçti de şu aşamada işten ayrılmakta sıkıyo biraz( Ehh şimdi bide bu gebelik nasıl olacak diye içten içe bişey kemiriyo beni...Gerçi bu sefer nispeten çok düşünmüyorum (3 kere yaptırdığım gebelik testini saymazsam:)) Şu pazartesi bi gelse bi görsek doktorumuzu iyi ya da kötü biraz rahatlarız yinede:) Bu arada diyorum ki bu hamilelik devam ederse, kaçık müdürlerime ne diycem, sanırım burnumdan getirecekler... ooofffffff Allahım hayatımız çok zor, ama çok şükür yinede...:)

saol canım... ıcını ferah tutmaya calıs cnm ınsallah hersey yolunda gıdıcek 9 ay boyunca.. ısyerınde huzursuzum dıyorsun ama su doktor ıslerı ssk falanda onemlı haklıısn hamılelıgını mudurlerıne soylemende ne sakınca var cnm yasakmıydı hamıle kalmak :) degerın gayet guzel yukselmıstı ınsallah hersey yolunda ılerler boswer mudurlerın ne derse desın bebgın daha onemlı herseyde vardır bı hayır canım dıkkat et kendıne pzt gunu bızleree haber vermeyı unutma sakın guzel haberlerle gelmenı beklıyoruz..

Manyakmı görmedin:)) ben tek çalışıyorum yakın çalışma arkadaşım tarafından sap gibi ortada bırakıldım çünkü:)) Şimdi sırasımıydı vs saçma sapan şeylere maruz kalıcam çünkü bi nevi manyak hepsi:)) Bende işe sıfr bu ssk, özel sigorta vs vs diye katlanmak istiyorum...Ama eğer devam ederse sıkıntılı ve yorucu olucak benim için, neyse geçelim bunları:))Pazartesi akşam ilk işim size yazmak olucak tabiki...

Buarada geçen ay şu preseed jel veya actisperm'i okumuştum, baya mantıklı gelmişti bana, acaba diyordum önümüzdeki ay denesem mi? Şimddilik gerek kalmadı gibi ama, hazır ovulasyon testi yapacaksın belki böyle bişey denemeyi düşünebilirsin, en azından bi zararı olmaz...

Kızlar hepinizehayirli geceler:)
Epeydir giremiyorum buraya. Tüp bebek tedavisi içindeyim . İğnelerim vs bitti bu gece çatlatma iğnesi olacağım pazar gunü de yumurta toplama işlemim var.

Herhalde önümüzdeki hafta icinde de transfer ....

Allah herkesin yardımcısı olsun.

Dualarınızı bekliyorum.

Kolaylıklar dilerim, Allah yardımcınız olsun...

ayy ne demekkk sımdı sırasımıydııı sızemı sorcam cocuk yaaprken dersın :) aaaa hıc gelemem ben ole seye teksen teksın hamılelerı ısten cıkarılmasıda yasak zaten :) preesed jelı bılıyorum bır arkadasım 3 ay falan kullandı ama faydasını gormedı bende almadım suan durumum ıyı degıl ılerleyen aylarda alırım ınsallah onulasyon testlerını bı kullanayım belkı tututtruuz:)

Son düzenleme:

kızlar nasılsınız hıç okumadım gecmıs sayfaları dırekt yazmaya basladım bırazdan göz atıcam.7. ayımın ortasındayım allaha sükür sorunum yok. oğlusumuzu sabırla beklıyoruz.. sızler neler yaptınız öyküm.yıldız.sema,antıkdenız.7veren..ve dıgerleri...

canımmmmm hosgeldınnnn ıyıyım bnde cok sukur bnde bu ay ovulasyon testı kullnıcam blkı ıse yarar dıyorum esım amelıyat olalı 1 sene oldu hala yok ortalarda bızım sıpa :) senın ıyı olmana cok sevındımm canım annesını bekletıyo oglusun saglıkla gelsın ınsallah az kalmıs...

cnm rahim filmini anestezili çektirdim ben, hiç bişi hissetmedim bu yuzden. çok mu az mı acı hissedersin bilmiyorum ama hiç acı hissetme, anestezili çektir bence. zaten bu süreç yeterince zahmetli.. cinsel perhiz süresine gelince, 10 gun demişti dr.umuz, ama eşinin kendini ii hissedio olması onemli. tekrar geçmiş olsun cnm..

cnm inşallah en yakın zamanda rüyanda gorduğun o altın saçlı, nur yüzlü bebeğine kavusursun. bak burada bir sürü insan seninle aynı sorunu paylaşıyor, aynı endişeleri taşıyor. nedense okuduklarımızdan hep kotu şeyler aklımızda kalıyor ama varikosel sorunu olup, ameliyattan sonra bebeğine kavuşan birçok arkadasımız var. sen içini ferah tut, eşin içinde zor bir durum, ona destek olmalısın. annelik ne kadar zor görüyorsun bu nedenle sen guçlu olmalısın :)

ne guzel bebeğinizi kucağınıza almaya cok az kalmış:) daha sık uğrayın buralara da bizlere umut olsun :)

hos bulduk cnm.. hadı bakalım hakkında hayırlısı..ben de sımdı yemek yedım bı agırlastım yattıgım yerden yazıyorum...tatlı bı telasla bebek arabasıydı dıger ıhtıyaclarıydı arastırıp duruyorum..rabbım sıze de nasıp etsın ınss

saol cnm teşekkür ederim.en iyisi bende anestezili çektireyim.acı hissetmeden...ahh şu günleri hayırlısıyla bi atlatsak.alsak bebişlerimizi kucağımıza.unutsak herşeyii....

ohh afıyet olsun cnımm artık buyuyor tabı ıyıce agırlasırsın olsun sık dısını :) az kalmıs allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…