Sevgili Gogi,
Nasılsın iyimisin, kötü bulutlar dağıldı mı bakalım üzerinden?
canımm ıyıyım cok saoll dagıldı dagıldı cok sukur reglımın etkısıydı sanırım ogun cok kotuydum duygu yogunlugu bıyandan sancım bıyandan hersey ustuste gelmıstı cok sukur ıyıyım sımdı adetımın 3.gunu bugun buay ovulosyon testı kullanıcam ınsallah faydasını goruruum. sen nasılsın ?
İyi iyi sevindim, böyle gel gitler oluyor bazen...Şimdi zaten moraller bi garip kışa giriyoruz hava bi garip herşey etkiliyor tabi bizi (buluttan nem kapıyoruz yani) Bende iyi sayılırım idare ediyorum işte... İş yerindeki sıkıntılarım aralıklarla devam ediyor, aslında bırakmanın zamanı geldi geçti de şu aşamada işten ayrılmakta sıkıyo biraz( Ehh şimdi bide bu gebelik nasıl olacak diye içten içe bişey kemiriyo beni...Gerçi bu sefer nispeten çok düşünmüyorum (3 kere yaptırdığım gebelik testini saymazsam:)) Şu pazartesi bi gelse bi görsek doktorumuzu iyi ya da kötü biraz rahatlarız yinede:) Bu arada diyorum ki bu hamilelik devam ederse, kaçık müdürlerime ne diycem, sanırım burnumdan getirecekler... ooofffffff Allahım hayatımız çok zor, ama çok şükür yinede...:)
saol canım... ıcını ferah tutmaya calıs cnm ınsallah hersey yolunda gıdıcek 9 ay boyunca.. ısyerınde huzursuzum dıyorsun ama su doktor ıslerı ssk falanda onemlı haklıısn hamılelıgını mudurlerıne soylemende ne sakınca var cnm yasakmıydı hamıle kalmak :) degerın gayet guzel yukselmıstı ınsallah hersey yolunda ılerler boswer mudurlerın ne derse desın bebgın daha onemlı herseyde vardır bı hayır canım dıkkat et kendıne pzt gunu bızleree haber vermeyı unutma sakın guzel haberlerle gelmenı beklıyoruz..
merhaba cnm,
öncelikle aramıza hosgeldin:) biz 1 sene bebek istedikten sonra olmayınca eşimin sperm testi vermesiyle varikoseli oğrendik. bende ilk oğrendiğimde cok uzulmuştum. neler neler geçmişti aklımdan. seni cok iyi anlıyorum. ameliyat denince insan ister istemez korkuyor tabi. bizde ameliyattan once baska tedaviler olmalı diye cok arastırdık.3 ayrı dr.a gittik. hepsi varikosel ve hemen ameliyat dedi. yaklasık 20 gun oncede ameliyatımızı olduk. varikosel her gecen gun spermlere zarar veriyor. Yani Allah nasip ederde hamile kalsan bile 2. cocuğu dusunduğunuzde su anki sperm değerlerini bulamayabilirsiniz. benim tavsiyem ameliyat olup, takviyelere daha sonra başlamak. cunku hali hazırda teşhisi konulmuş varikosel sorununuz var, ama emin olmak için başka dr.a daha gidin. bu arada sperm testi yaptırırsanız değerlerinizide oğrenmiş olursunuz. varikosel derecelerle ifade ediliyor. ağrı hissediliyorsa varikosel ilerlemiş olabilir. sizin dereceniz kaç? renkli dopplerde cektirmenizi isteyecektir dr.unuz. yasınız cok genç ve ne guzel ki erkenden sorununuzu farketmişsiniz. canını hiç sıkma tamam mı cnm? şükürler olsun ki tedavisi olan bi sorun.[/QUOT
ben anne olmayı bi bebeğim olmasını çok ama çok istiyodum fakat yaşım gereği biraz erken olduğunu düşündüğüm için dikkat ediyodum. korunmak için hiç bişey kullanmadım doğal yollarla korundum yine de bi hevesle (saçma ama) her ay regl günüme daha 2 gün kala gebelik testi yapıyodum :) ama korunmanın bi gereği yokmuş şimdi onu anladım evet tedavisi olmayan bi şey değil Allahıma şükürler olsun ki ama yine de % 100 düzelicek diye bişey yok malesef. tedaviden sonra hamile kalıp düşük yapma oranı oldukça yüksekmiş okudumlarıma göre.evet kolay bi süreç olmıcak kocamın da benim de çok sabırlı olmamız gerek.eşim için herşeyi yapaya hazırım her zaman ama bunu hiç beklemiyodum yani bizim başımıza geliceğini hiç tahmin etmezdim.dün gece bi rüya gördüm bi bebeğim oluyomuş ama onu benden alıp bana başka bi bebek veriyolarmış sonra ben bunu farkedip bebeğimi buluyomuşum sapsarı altın gibi saçları misket gibi gözleri nur gibi bi yüzü vardı o kadar güzeldi ki sımsıkı sarılıyodum ona uyandığımda keşke hiç bitmeseydi rüyam dedim. Geçicek herşey yoluna giricek Allah'ın izniyle.yani umarım teşhis konulduktan sonra henüz hiç bi test yaptırmadık sperm testi falan.zaten ağrı nedeniye gttik doktora ama bugün yarın gidicez başka bi doktora da gidicdez sonra da ameliyat ve zorlu süreç.. beklemekten sabırlı olmaktan başka bişey gelmiyor elimden ama yine içim acıyo ağlıyamıyodum 3 gündür bugun anneme gittitm anlattım ağladım biraz annem de sizin dediklerinizi dedi üzülme tedavisi olmayan bişey değil dedi hep kötü tarafından bakma durumu avantaja çevir bu süreç zaten senin bekleyecğin bi süreçti dedi( benm bebek için erken olduğunu düşüncemi kastederek) ama işte öyle beklemek başka bu şekilde beklemek başka...
Allah rüyanı gerçeğe çıkarsın inşallah o kadar duygulu ve güzel yazmışın ki duygulandım dediğin gibi böyle bişeyin başımıza geleceğini hiç düşünmemiştim veee varikosel nedir ilk defa başımıza geldiğinde öğrendim bende rüyamda bebek görüyorum çevremdeki insanlar ailemden insanlar rüyalarında benim bebeğimi görüyorlar Allah hepimizin yardımıcısı olsun
Kızlar hepinizehayirli geceler:)
Epeydir giremiyorum buraya. Tüp bebek tedavisi içindeyim . İğnelerim vs bitti bu gece çatlatma iğnesi olacağım pazar gunü de yumurta toplama işlemim var.
Herhalde önümüzdeki hafta icinde de transfer ....
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Dualarınızı bekliyorum.
Manyakmı görmedin:)) ben tek çalışıyorum yakın çalışma arkadaşım tarafından sap gibi ortada bırakıldım çünkü:)) Şimdi sırasımıydı vs saçma sapan şeylere maruz kalıcam çünkü bi nevi manyak hepsi:)) Bende işe sıfr bu ssk, özel sigorta vs vs diye katlanmak istiyorum...Ama eğer devam ederse sıkıntılı ve yorucu olucak benim için, neyse geçelim bunları:))Pazartesi akşam ilk işim size yazmak olucak tabiki...
Buarada geçen ay şu preseed jel veya actisperm'i okumuştum, baya mantıklı gelmişti bana, acaba diyordum önümüzdeki ay denesem mi? Şimddilik gerek kalmadı gibi ama, hazır ovulasyon testi yapacaksın belki böyle bişey denemeyi düşünebilirsin, en azından bi zararı olmaz...
Allah rüyanı gerçeğe çıkarsın inşallah o kadar duygulu ve güzel yazmışın ki duygulandım dediğin gibi böyle bişeyin başımıza geleceğini hiç düşünmemiştim veee varikosel nedir ilk defa başımıza geldiğinde öğrendim bende rüyamda bebek görüyorum çevremdeki insanlar ailemden insanlar rüyalarında benim bebeğimi görüyorlar Allah hepimizin yardımıcısı olsun
Amin inşallah.şaşırcaksın ama benim çevremdekiler de hep benim hamile olduğumu görmüşler rüyalarında 4 yakınımdan duydum arka arkaya sonra da işte bu haberi aldım.aynen ben de hiç duymamıştım varikoselin ne olduğunu başımıza gelene kadar ama işte yaşadıkça öğreniyo insan karamsar olmamak gerek bugün biraz daha umutluyum nedense içimden bişeyler güzel olucak diyo :) bekleyip dua edicez sabredicez ve görücez Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
Amin inşallah.şaşırcaksın ama benim çevremdekiler de hep benim hamile olduğumu görmüşler rüyalarında 4 yakınımdan duydum arka arkaya sonra da işte bu haberi aldım.aynen ben de hiç duymamıştım varikoselin ne olduğunu başımıza gelene kadar ama işte yaşadıkça öğreniyo insan karamsar olmamak gerek bugün biraz daha umutluyum nedense içimden bişeyler güzel olucak diyo :) bekleyip dua edicez sabredicez ve görücez Allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah..
aminn gizemcimmm inşallahhh bende bugün rüyamda kendimi hamile gördüm kızlar allah hayırlara çıkarsın ve çok etkisinde kaldımumarım hepimiz tez zamanda güzel haberler alırızz
amin inşallah ben hiç karamsarlığa düşmüyorum ki daha yolun başındayız...
kızlar nasılsınız hıç okumadım gecmıs sayfaları dırekt yazmaya basladım bırazdan göz atıcam.7. ayımın ortasındayım allaha sükür sorunum yok. oğlusumuzu sabırla beklıyoruz.. sızler neler yaptınız öyküm.yıldız.sema,antıkdenız.7veren..ve dıgerleri...
kızlar hayırlı cumalar herkese. ben düşük yaptım 2 gece önce. nasip değilmiş demekki.
ben ameliyattan 15 gün önce falan başlamıştım keçi boynuzu kürüne.ameliyat döneminde 4-5 gün ara verdik.şimdi yine başladım.umarım zararı olmaz.cnm ben henüz çektirmedim rahim filmi.çok korkuyorum(sen çektirdin sanırım.nasıl acaba çokmu acılı?cnm birde ameliyattan sonra ne kadar cinsel perhiz veriliyor.bize doktor bişey bahsetmedi!
ben anne olmayı bi bebeğim olmasını çok ama çok istiyodum fakat yaşım gereği biraz erken olduğunu düşündüğüm için dikkat ediyodum. korunmak için hiç bişey kullanmadım doğal yollarla korundum yine de bi hevesle (saçma ama) her ay regl günüme daha 2 gün kala gebelik testi yapıyodum :) ama korunmanın bi gereği yokmuş şimdi onu anladım evet tedavisi olmayan bi şey değil Allahıma şükürler olsun ki ama yine de % 100 düzelicek diye bişey yok malesef. tedaviden sonra hamile kalıp düşük yapma oranı oldukça yüksekmiş okudumlarıma göre.evet kolay bi süreç olmıcak kocamın da benim de çok sabırlı olmamız gerek.eşim için herşeyi yapaya hazırım her zaman ama bunu hiç beklemiyodum yani bizim başımıza geliceğini hiç tahmin etmezdim.dün gece bi rüya gördüm bi bebeğim oluyomuş ama onu benden alıp bana başka bi bebek veriyolarmış sonra ben bunu farkedip bebeğimi buluyomuşum sapsarı altın gibi saçları misket gibi gözleri nur gibi bi yüzü vardı o kadar güzeldi ki sımsıkı sarılıyodum ona uyandığımda keşke hiç bitmeseydi rüyam dedim. Geçicek herşey yoluna giricek Allah'ın izniyle.yani umarım teşhis konulduktan sonra henüz hiç bi test yaptırmadık sperm testi falan.zaten ağrı nedeniye gttik doktora ama bugün yarın gidicez başka bi doktora da gidicdez sonra da ameliyat ve zorlu süreç.. beklemekten sabırlı olmaktan başka bişey gelmiyor elimden ama yine içim acıyo ağlıyamıyodum 3 gündür bugun anneme gittitm anlattım ağladım biraz annem de sizin dediklerinizi dedi üzülme tedavisi olmayan bişey değil dedi hep kötü tarafından bakma durumu avantaja çevir bu süreç zaten senin bekleyecğin bi süreçti dedi( benm bebek için erken olduğunu düşüncemi kastederek) ama işte öyle beklemek başka bu şekilde beklemek başka...
kızlar nasılsınız hıç okumadım gecmıs sayfaları dırekt yazmaya basladım bırazdan göz atıcam.7. ayımın ortasındayım allaha sükür sorunum yok. oğlusumuzu sabırla beklıyoruz.. sızler neler yaptınız öyküm.yıldız.sema,antıkdenız.7veren..ve dıgerleri...
canımmmmm hosgeldınnnn ıyıyım bnde cok sukur bnde bu ay ovulasyon testı kullnıcam blkı ıse yarar dıyorum esım amelıyat olalı 1 sene olduhala yok ortalarda bızım sıpa :) senın ıyı olmana cok sevındımm canım annesını bekletıyo oglusun saglıkla gelsın ınsallah az kalmıs...
cnm rahim filmini anestezili çektirdim ben, hiç bişi hissetmedim bu yuzden. çok mu az mı acı hissedersin bilmiyorum ama hiç acı hissetme, anestezili çektir bence. zaten bu süreç yeterince zahmetli.. cinsel perhiz süresine gelince, 10 gun demişti dr.umuz, ama eşinin kendini ii hissedio olması onemli. tekrar geçmiş olsun cnm..
hos bulduk cnm.. hadı bakalım hakkında hayırlısı..ben de sımdı yemek yedım bı agırlastım yattıgım yerden yazıyorum...tatlı bı telasla bebek arabasıydı dıger ıhtıyaclarıydı arastırıp duruyorum..rabbım sıze de nasıp etsın ınss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?