kızlar nasılsınız hıç okumadım gecmıs sayfaları dırekt yazmaya basladım bırazdan göz atıcam.7. ayımın ortasındayım allaha sükür sorunum yok. oğlusumuzu sabırla beklıyoruz.. sızler neler yaptınız öyküm.yıldız.sema,antıkdenız.7veren..ve dıgerleri...
kızlar hayırlı cumalar herkese. ben düşük yaptım 2 gece önce. nasip değilmiş demekki.
kızlar nasılsınız hıç okumadım gecmıs sayfaları dırekt yazmaya basladım bırazdan göz atıcam.7. ayımın ortasındayım allaha sükür sorunum yok. oğlusumuzu sabırla beklıyoruz.. sızler neler yaptınız öyküm.yıldız.sema,antıkdenız.7veren..ve dıgerleri...
Kızlar merhaba,
Bugün nihayet doktora gittim, keseyi gördük, böylelikle dış gebelik olayını ekarte etmiş olduk. Ama sanırım biraz bigeç döllenme olmuş (anladığım kadarıyla) Kesenin içindeki yolk sac henüz oluşmamış, maksimum 24ünde embriyonon gelişip kalbinin atması lazımmış o yüzden 24üne randevu verdi...Ben bu 1.5 haftayı geçiremedim, önümdeki 2 haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum...Şu kadar zaman için bu gelişim normal mi dedim evet normal dedi. İlk gebeliğinde kıyaslama dedi, olumsuz düşünceleri kafandan at, temkinli ol, ağır kaldırma çok iş yapma dinlen vs dedi işte ne biliyim ben, içime su serpilmedi ama 24 ü nasıl gelir bilmem...Zaten orda heyecandan bi dilim tutuldu, adımı sorsa bilemiycek durumdaydım((
canımmmmm hosgeldınnnn ıyıyım bnde cok sukur bnde bu ay ovulasyon testı kullnıcam blkı ıse yarar dıyorum esım amelıyat olalı 1 sene olduhala yok ortalarda bızım sıpa :) senın ıyı olmana cok sevındımm canım annesını bekletıyo oglusun saglıkla gelsın ınsallah az kalmıs...
canım hayırlı olsun bebeğin :) hayırla ve sağlıkla gelsin inş.
doktorunu dinle ve olumsuz hiç birşey düşünme..elini karnına koy ve Ayet el Kürsü oku,Rabbimize,yani onu sana hediye edene emanet et
Kızlar merhaba,
Bugün nihayet doktora gittim, keseyi gördük, böylelikle dış gebelik olayını ekarte etmiş olduk. Ama sanırım biraz bigeç döllenme olmuş (anladığım kadarıyla) Kesenin içindeki yolk sac henüz oluşmamış, maksimum 24ünde embriyonon gelişip kalbinin atması lazımmış o yüzden 24üne randevu verdi...Ben bu 1.5 haftayı geçiremedim, önümdeki 2 haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum...Şu kadar zaman için bu gelişim normal mi dedim evet normal dedi. İlk gebeliğinde kıyaslama dedi, olumsuz düşünceleri kafandan at, temkinli ol, ağır kaldırma çok iş yapma dinlen vs dedi işte ne biliyim ben, içime su serpilmedi ama 24 ü nasıl gelir bilmem...Zaten orda heyecandan bi dilim tutuldu, adımı sorsa bilemiycek durumdaydım((
sıpanı sevsinler senin :)
Kızlar merhaba,
Bu konuyu bulduğuma çok sevindim. Benim eşimde 29 ağustosta varikosel ameliyatı oldu.
Hızlı progresif hareket : %5
Yavaş Progresif hareket : %10
progresif olmayan : %5
Hareketsiz : %80
Sonuçlar böyleydi. Ameliyatı yarım saat sürdü çok kolay geçti 1 hafta sonra biraz ağrıları oldu tabi.
Bi antibiyotik bide bi vitamin verdi doktor. 30 kasımda tekrar gidicez kontrole test yapılıcak.
Umarım düzelme olmuştur.. hemen hamile kalınıyomu acaba :26:
gecmıs olsun evet amelıyat basıt ve kısa suren bır opersyon canım burda ılk 3 ay ıcınde hamıle kalanda var benım gıbı senesı dolmus olupta hala hamıle kalamyanda var sızın sorun harekette sanırım baya az cunku sayı ve morfolojı nasıl bılmıyorum ama ınsallah amelıyat ıse yarar ve artısınız olur kısa surede gelır bebegınız..esıne uygulabılıcegın kur ve vıtamınler var ılk sayfaalra bakarsan bulabılırsın hepımızın uyguladıgı seylerr ınsallah fayda gorursunuz sızde..
Ecrin, yoktun ne zamandır sen, yeni haberin oldu değil mi? İştee son 12 gündür böyle bi aksiyon var hayatımızda, bu kadar erken beklemiyordum, biraz sudan çıkmış balık gibi oldum, hiç sevinemedim anormal bir sükunetle karşıladım...Bugün randevumuzu beklerken daha dün gibi dedik...
Bakalım son derece temkinliyim şimdilik, iyi-kötü herşey olabilir ama inşallah iyilik bulur bu sefer...Önümüzde merakla beklenecek bir 2 hafta var yani, hayırlısıyla, ben hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum, Yüce Allah'ım umarım sesimi duyar...
cok sevındım canım kese gorunmuss kotu duusncelerı at kafandan lutfen doktorun cok guzel soylemıs annesı bıraz nazlı gelıyor senın kuzucukk sabredıp bekle cnm 2 hafta gecer guzel hayaller kur kotu dusunmee dua et bol bol rabbım saglıklı sıhatlı versın ınsallah
kız o sıpa bı gelsee zaten cekıcegı var bendennn :)
bilmem mi :) gerçi tahmin etmekte zor..insan ne hisseder ki onca beklemekden sonra o sevinçli haberle ?
biz zıplar zıplar zırlarız heralde mutlulukla
Çok teşekkür ederim..
konsantrasyon/ml : 46 milyon
Total Konsantrasyon : 92 milyon
Normal sperm morfolojisi : %15
Allahım sanada hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim..
konsantrasyon/ml : 46 milyon
Total Konsantrasyon : 92 milyon
Normal sperm morfolojisi : %15
Allahım sanada hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah teşekkür ederim
canım ben 2 senedir falan Kuran Kursuna gitmek istiyordum,bu yıl nasip oldu elhamdülillah..kış temizliği de girince araya, koptum epey pc ile...bir ara okudum ama keseyi görmeyi beklicem demiştin yanılmıyorsam,dün okuyunca ohh dedim birinin daha geldi hediyesi..ama hatırlarsan konuşmuştuk, düşüğün arkası bebek derler geneldeinşaallah herşey güzel devam eder
cok sevındım canım kese gorunmuss kotu duusncelerı at kafandan lutfen doktorun cok guzel soylemıs annesı bıraz nazlı gelıyor senın kuzucukk sabredıp bekle cnm 2 hafta gecer guzel hayaller kur kotu dusunmee dua et bol bol rabbım saglıklı sıhatlı versın ınsallah
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?