Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm merhaba hikayeni kısaca bahsedebilirmisin bize umut olması açısından varikosel dereceniz kaçtı mesela?ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz neydi?hamile kaldığında değerleriniz nasıldı?çok soru sordum ama kusura bakma nolur

kızlar hayırlı cumalar herkese. ben düşük yaptım 2 gece önce. nasip değilmiş demekki.

Canım demekki eşinde düzelme var ve hamile kalabiliyosun. Eminim bikaç ay sonra çok daha sağlıklı bir şekilde hamile kalacaksın. Kendine çok dikkat et ve sakın moralini bozma...

Maşallah size Canım çok az kalmış doğuma İnşallah sorunsuz bi şekilde alırsın bebeğini kucağına
Sen duymuşmuydun farkında değilim ama şükürler olsun bende hamileyim 2 buçuk aylık olduk Dualarında unutma bizleri

Kızlar merhaba,

Bugün nihayet doktora gittim, keseyi gördük, böylelikle dış gebelik olayını ekarte etmiş olduk. Ama sanırım biraz bigeç döllenme olmuş (anladığım kadarıyla) Kesenin içindeki yolk sac henüz oluşmamış, maksimum 24ünde embriyonon gelişip kalbinin atması lazımmış o yüzden 24üne randevu verdi...Ben bu 1.5 haftayı geçiremedim, önümdeki 2 haftayı nasıl geçiricem bilmiyorum...Şu kadar zaman için bu gelişim normal mi dedim evet normal dedi. İlk gebeliğinde kıyaslama dedi, olumsuz düşünceleri kafandan at, temkinli ol, ağır kaldırma çok iş yapma dinlen vs dedi işte ne biliyim ben, içime su serpilmedi ama 24 ü nasıl gelir bilmem...Zaten orda heyecandan bi dilim tutuldu, adımı sorsa bilemiycek durumdaydım((

canım hayırlı olsun bebeğin :) hayırla ve sağlıkla gelsin inş.
doktorunu dinle ve olumsuz hiç birşey düşünme..elini karnına koy ve Ayet el Kürsü oku,Rabbimize,yani onu sana hediye edene emanet et

sıpanı sevsinler senin :)

canım hayırlı olsun bebeğin :) hayırla ve sağlıkla gelsin inş.
doktorunu dinle ve olumsuz hiç birşey düşünme..elini karnına koy ve Ayet el Kürsü oku,Rabbimize,yani onu sana hediye edene emanet et

Ecrin, yoktun ne zamandır sen, yeni haberin oldu değil mi? İştee son 12 gündür böyle bi aksiyon var hayatımızda, bu kadar erken beklemiyordum, biraz sudan çıkmış balık gibi oldum, hiç sevinemedim anormal bir sükunetle karşıladım...Bugün randevumuzu beklerken daha dün gibi dedik...
Bakalım son derece temkinliyim şimdilik, iyi-kötü herşey olabilir ama inşallah iyilik bulur bu sefer...Önümüzde merakla beklenecek bir 2 hafta var yani, hayırlısıyla, ben hepimiz için ayrı ayrı dua ediyorum, Yüce Allah'ım umarım sesimi duyar...

cok sevındım canım kese gorunmuss kotu duusncelerı at kafandan lutfen doktorun cok guzel soylemıs annesı bıraz nazlı gelıyor senın kuzucukk sabredıp bekle cnm 2 hafta gecer guzel hayaller kur kotu dusunmee dua et bol bol rabbım saglıklı sıhatlı versın ınsallah

sıpanı sevsinler senin :)

kız o sıpa bı gelsee zaten cekıcegı var bendennn :)

canımmm... çook sevindim rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşalalh..
gönlünü ferah tut rabbim emanet o inşalah..
en yakın zamanda tüm arkadaşlarımın da böyle güzel haberlerini almak nasip etsin rabbim..

canım gözün aydın keseyi görmüşsünüz içini ferah tut herşey yoluna girecek allah ın izniyle.Bence dr.unu dinle ce ilk gebeliğinle kıyaslama hamileliğinin tadını çıkar

Bu konuyu bulduğuma çok sevindim. Benim eşimde 29 ağustosta varikosel ameliyatı oldu.

Hızlı progresif hareket : %5
Yavaş Progresif hareket : %10
progresif olmayan : %5
Hareketsiz : %80

Sonuçlar böyleydi. Ameliyatı yarım saat sürdü çok kolay geçti 1 hafta sonra biraz ağrıları oldu tabi.
Bi antibiyotik bide bi vitamin verdi doktor. 30 kasımda tekrar gidicez kontrole test yapılıcak.
Umarım düzelme olmuştur.. hemen hamile kalınıyomu acaba :26:

gecmıs olsun evet amelıyat basıt ve kısa suren bır opersyon canım burda ılk 3 ay ıcınde hamıle kalanda var benım gıbı senesı dolmus olupta hala hamıle kalamyanda var sızın sorun harekette sanırım baya az cunku sayı ve morfolojı nasıl bılmıyorum ama ınsallah amelıyat ıse yarar ve artısınız olur kısa surede gelır bebegınız..esıne uygulabılıcegın kur ve vıtamınler var ılk sayfaalra bakarsan bulabılırsın hepımızın uyguladıgı seylerr ınsallah fayda gorursunuz sızde..

Çok teşekkür ederim..
konsantrasyon/ml : 46 milyon
Total Konsantrasyon : 92 milyon

Normal sperm morfolojisi : %15

Allahım sanada hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah teşekkür ederim

canım ben 2 senedir falan Kuran Kursuna gitmek istiyordum,bu yıl nasip oldu elhamdülillah..kış temizliği de girince araya, koptum epey pc ile...bir ara okudum ama keseyi görmeyi beklicem demiştin yanılmıyorsam,dün okuyunca ohh dedim birinin daha geldi hediyesi..ama hatırlarsan konuşmuştuk, düşüğün arkası bebek derler genelde inşaallah herşey güzel devam eder

Son düzenleme:

bilmem mi :) gerçi tahmin etmekte zor..insan ne hisseder ki onca beklemekden sonra o sevinçli haberle ?
biz zıplar zıplar zırlarız heralde mutlulukla

bilmem mi :) gerçi tahmin etmekte zor..insan ne hisseder ki onca beklemekden sonra o sevinçli haberle ?
biz zıplar zıplar zırlarız heralde mutlulukla

ahh ahh evet cnm valla cıft cızgı gormek ıcın hergun test yapıcam dıyorum hele bı hamıle kalayımda :)esımde dalga gecıyor benımle cerceve yaapr asarız ıstersen dıye :))) asarım ben dedım ne zorluklarla olduu o sıpaa :)))

Çok teşekkür ederim..

sayınız gayet guzelmıs canım morfolojı de sanırım krugere gore degıl ama guzel oda ee sıızn bır hız sorununuz var ınsallah oda kur ve vıtamınlerle ıyılesır esıne havuc kuru uygulayabılırsın hız problemıne ıı gelıyor ınsallah hepımıze gelsın bebıslerr canım

Çok teşekkür ederim..

sayınız ve morfolojiniz gayet iyi ama hızınız bir hayli düşük mutlaka keçiboynuzu kürü yapın bol bol yeşillik sebze çk geçmiş olsun

Bilgisayarla koptuğun iyi olmuş gerçi, en azından sürekli araştırıp kurcalamadığın için belki kafan rahatlamıştır biraz:)) İnşallah sizlerinde iyi haberlerini en kısa zamanda alıcaz, bu kadar emekten bu kadar beklemekten sonra elbet şans hepimize gülecek:)) (inşallah)

Tanışmasakta, hergün konuşmasakta, kısa bir süre olsada, sizlerin destekleri büyük, belki hep bildiğim şeyleri söylemiş olsanızda en azından daha çok güç verdiniz:))Evet düşüğün bacağı mı kolumu içerde derler değil mi, sende söylemiştin... Sanırım gerçekten öyle, kendi çevremde ben bu olaya 4. örnek oldum:))

:)) Amin canım , inşallah...İyi düşünmeye çalışıyorum ve dediğin gibi bol bol dua ediyorum:)

çok şükür bak gördünüz keseyi her şey yolunda.inş hamileliğin boyuncada böyle olur.bizde bu c.tesi ameliyattan sonra ki 2. testimizi vereceğiz.8 ayımız doldurduk.inşallah ilk testteki artış devam etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…