Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İçimden geçenleri dile getirmişsin resmen poyraz meltem...aynı durumdayım..(Allahım yardımcımız olsun

Akmelekçim merhaba..bayramdan önce konuşmuştuk eşin varikosel ameliyatı olacaktı. Olmuş sanırım. Çoookk geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl eşinin durumu?? kürlere devam ediyor musun bu arada. biz de ocak ayında ameliyat olmaya karar verdik. ocakta hem benim hem eşimin tatili var. rahat rahat eşime bakabilirim hem. Siz çankaya şifada mı oldunuz? nasıl memnun kaldınız mı? çok soru sordum ama çok canım sıkkın. nisandan beri bekliyorum.sabrediyorum etrafımda herkes aynı soruyu soruyor, sormasa da ima ediyor. gecelerei uyuyamıyorum...kendimi kurslara, etkinliklere versem de olmuyor. aklımdan atamıyorum. Allahım bir an önce hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

arkadaslar aramızda ızmırden olan varmıydı kım nerden ben unutuyor ve bazen karıstıryorumm ben ızmırdeyım baska varmı?

geçmiş olsun canım Allah ım biran önce bebişini kucağına versin inş.
bizde 25 ağustosta amliyat olduk.bu ay sonu kontrol var bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sonuçlar diye

cnmm çok teşekkür ederim olduk ameliyatımızı çok şükür...şimdi iyi yok bir problemimiz.öyle çok zor bir ameliyat değilmiş.olduk aynı gün hastahaneden çıktık.cnm olun sizde tabii inşallah faydasını görürüz hepimiz...biz bornova şifa hastahanesinde olduk.çok memnun kaldık cnm.çok ilgililerdi.harşey hemen haloldu.memnunmusunuz bi şikayetiniz varmı diye soruldu.cnmmm ahh sorma hepimize soruluyor sanırım bu sorular.bizim cevabımız düşünmüyoruz daha olsada aman ha çok beklemeden yapın bi bebek sonra olmaz diyorlarhalbuki bilmiyorlar nelerle uğraşıyoruz...ama inşallah allahım en kısa zamanda hepimize verecek ben inanıyorum...aminnnnnnnn:))başka aklına takılan bişeyler olursa sor cnm yardımcı olurum...

geçmiş olsun canım Allah ım biran önce bebişini kucağına versin inş.
bizde 25 ağustosta amliyat olduk.bu ay sonu kontrol var bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sonuçlar diye

cnm inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.allahım hakkınızda hayırlısını versin.bizde bekliycez bakalım.cnm size doktor ameliyattan sonra ilaç verdimi?bize vermedi.6 ay bekleyelim sonra dedi(

cnm inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.allahım hakkınızda hayırlısını versin.bizde bekliycez bakalım.cnm size doktor ameliyattan sonra ilaç verdimi?bize vermedi.6 ay bekleyelim sonra dedi(

ameliyattan 15 gün sonra com vitex diye bir ilaç verdi 15 gün sürdü başka bişey vermedi.3 ay sonra kontrole gelin dedi.o ilacıda ilk defa duydum netten falan araştırdık ilk başta cinsel güç arttıcı diyor ama sonunda bir makale buldum onda sperm düzelmesi için falan yazıyordu rahatladım.

keçiboynuzu kürü falan yaptım ara verdik şimdi(daha doğrusu mecbur ara verdim çünkü içmiyor.bende boşa aldım bilmiyorum yani)fındık fıstık ceviz tarzı şeyleri bolca tükettirmeye çalışıyorum.arginmax man denedim içmiyor kutu olduğu gibi duruyor.bakalım şu ay bir geçsin kontrolümüzü olalım ne çıkacak ona göre takviyeler konusunda baskı yapmayı düşünüyorum

ben dra ilaç sormayı unutmuşum zaten ee eşim sağolsun aklına bişey gelipte sormaz şimdi kontrolde bakalım ne diyecekler

kızlar soğan kürüne ne zaman başlanılacağını bilen var mı?..ben adet başlangıcını sayarak 14.gün diye biliyordum ama bugun arkadaşım tv de izlemiş,adet bitiminden sonra 2.gün başlayın dedi saracoğlu hoca diyor..var mı uygulayan içinizde?

Son düzenleme:

yeshilus merhaba,
benim de eşim ocak ayında ameliyat olacak.seninle aynı durumdayım etraftakilerden çok sıkıldım.inşallah çok kısa zamanda hamile oluruz. seni takip edicem aynı ay ameliyat olacağız ya :)) bakalım hayılısı olsun ikimiz için de.

canım sogan kurune adetın 3.gunu baslamıstım ben hem baya bı temızlemıstı ıcımı adetın 16-17.gunune kadar dewm etmıstım ben cok faydasını gormustum akıntıyla bırlıkte ıltıhp faaln varsa akıyo zaten ınsallah faydasını gorursun sende

sağol canım ya..
hmmm..keşke daha önce soraydım :/
benim adetim yeni bitti,diğer ayı mı beklesem,yapsam mı!

sağol canım ya..
hmmm..keşke daha önce soraydım :/
benim adetim yeni bitti,diğer ayı mı beklesem,yapsam mı!

ben senın yerınde olsam yaprdım cnm cunku hıcbır zararı yok sogan kurunun belkı faydasını gorursun... benım dıger topıkten arkadasım sogan kuru ıle hamıle kaldı pco vardı onda

ben senın yerınde olsam yaprdım cnm cunku hıcbır zararı yok sogan kurunun belkı faydasını gorursun... benım dıger topıkten arkadasım sogan kuru ıle hamıle kaldı pco vardı onda

bence de kaybedecek bişey yok ne de olsa..
bir de gecenlerde bir yerde okudum..sahabe zamanında birinin çocuğu olmuyormuş..Efendimiz(SAV) ona çokca tövbe etmesini tavsiye etmiş..o kişi günde 700 kez istiğfar etmiş ve Allah u Teala 10 evlat ihsan etmiş..paylaşmak istedim..iyi geceler

aa cok sevındım canımm bende ızmırdeyım bornovada oturuyorumm :)

yakınsınn canm gel ızmıre beklerımm :)

ne güzel..akmelek'le konuşmuştuk zaten. ben izmirde oturuyor sayılırım. birbirimize yakın olmamız ne hoş.insanın yalnız olmadığını bilmesi içini ferahlatıyor

merinos merhaba canım. hayırlısıyla ocakta olacağız ama inşallah o zamana dek gerek kalmaz. ikimizde hamile kalmış oluruz şu 2 ayda. ve ocak ayında 2 aylık hamile olur onu konuşuruz inşallah. canım sizin sonuçlarınız nasıldı? ne zamandır bebek istiyorsunuz? bende seni takip ediyorum, akmelek'i de takip ediyorum devamlı. onlar atlattı. iyi ki kadınlar kulübü var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…