slm cnm,
bizimde umudumuz keciboynuzu..ama biliyorum ki değerler yukselsede Allah izin vermedikçe olmayacakevliliğimin 3. senesindeyim, yaş 28. eee hadi artık, bak korunursanız sonra olmaz.. diyenler ne çektiğimi bilmiolar ki.. bahane de bulamıyorum yani.. birde ya olmazsa düşüncesi içimi kemiriyor, işlerim cok yoğun olduğu için gunduz aklıma gelmiyor ama zaman geçiyor ve devamlı hamilelik haberleri alıyorum.. yerinde hareketli spermlerimiz gibi hayatta da yerinde sayıyoruz.. elimiz kolu bağlı, bekliyoruz.. ne zamana kadar?.. belli değil.. herşey anlamsız geliyor bazen.. avutuyorum kendimi sadece buruk sevinçlerle.. canım coook sıkkın bu akşam..Allahım bebeklerimize kavuşuncaya kadar dayanma gücü versin bize ((
cnm merhaba hikayeni kısaca bahsedebilirmisin bize umut olması açısından varikosel dereceniz kaçtı mesela?ameliyat öncesi ve sonrası değerleriniz neydi?hamile kaldığında değerleriniz nasıldı?çok soru sordum ama kusura bakma nolur
Bu konuyu bulduğuma çok sevindim. Benim eşimde 29 ağustosta varikosel ameliyatı oldu.
Hızlı progresif hareket : %5
Yavaş Progresif hareket : %10
progresif olmayan : %5
Hareketsiz : %80
Sonuçlar böyleydi. Ameliyatı yarım saat sürdü çok kolay geçti 1 hafta sonra biraz ağrıları oldu tabi.
Bi antibiyotik bide bi vitamin verdi doktor. 30 kasımda tekrar gidicez kontrole test yapılıcak.
Umarım düzelme olmuştur.. hemen hamile kalınıyomu acaba :26:
geçmiş olsun canım Allah ım biran önce bebişini kucağına versin inş.
bizde 25 ağustosta amliyat olduk.bu ay sonu kontrol var bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sonuçlar diye
arkadaslar aramızda ızmırden olan varmıydı kım nerden ben unutuyor ve bazen karıstıryorumm ben ızmırdeyım baska varmı?
Akmelekçim merhaba..bayramdan önce konuşmuştuk eşin varikosel ameliyatı olacaktı. Olmuş sanırım. Çoookk geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl eşinin durumu?? kürlere devam ediyor musun bu arada. biz de ocak ayında ameliyat olmaya karar verdik. ocakta hem benim hem eşimin tatili var. rahat rahat eşime bakabilirim hem. Siz çankaya şifada mı oldunuz? nasıl memnun kaldınız mı? çok soru sordum ama çok canım sıkkın. nisandan beri bekliyorum.sabrediyorum etrafımda herkes aynı soruyu soruyor, sormasa da ima ediyor. gecelerei uyuyamıyorum...kendimi kurslara, etkinliklere versem de olmuyor. aklımdan atamıyorum. Allahım bir an önce hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
geçmiş olsun canım Allah ım biran önce bebişini kucağına versin inş.
bizde 25 ağustosta amliyat olduk.bu ay sonu kontrol var bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak sonuçlar diye
cnm inşallah sonuçlarınız iyi çıkar.allahım hakkınızda hayırlısını versin.bizde bekliycez bakalım.cnm size doktor ameliyattan sonra ilaç verdimi?bize vermedi.6 ay bekleyelim sonra dedi(
Ben İzmirdeyim İzmirliyim canım
cnm ben yakın oturuyorum.manisalıyım...
Akmelekçim merhaba..bayramdan önce konuşmuştuk eşin varikosel ameliyatı olacaktı. Olmuş sanırım. Çoookk geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl eşinin durumu?? kürlere devam ediyor musun bu arada. biz de ocak ayında ameliyat olmaya karar verdik. ocakta hem benim hem eşimin tatili var. rahat rahat eşime bakabilirim hem. Siz çankaya şifada mı oldunuz? nasıl memnun kaldınız mı? çok soru sordum ama çok canım sıkkın. nisandan beri bekliyorum.sabrediyorum etrafımda herkes aynı soruyu soruyor, sormasa da ima ediyor. gecelerei uyuyamıyorum...kendimi kurslara, etkinliklere versem de olmuyor. aklımdan atamıyorum. Allahım bir an önce hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
kızlar soğan kürüne ne zaman başlanılacağını bilen var mı?..ben adet başlangıcını sayarak 14.gün diye biliyordum ama bugun arkadaşım tv de izlemiş,adet bitiminden sonra 2.gün başlayın dedi saracoğlu hoca diyor..var mı uygulayan içinizde?
canım sogan kurune adetın 3.gunu baslamıstım ben hem baya bı temızlemıstı ıcımı adetın 16-17.gunune kadar dewm etmıstım ben cok faydasını gormustum akıntıyla bırlıkte ıltıhp faaln varsa akıyo zaten ınsallah faydasını gorursun sende
sağol canım ya..
hmmm..keşke daha önce soraydım :/
benim adetim yeni bitti,diğer ayı mı beklesem,yapsam mı!
ben senın yerınde olsam yaprdım cnm cunku hıcbır zararı yok sogan kurunun belkı faydasını gorursun... benım dıger topıkten arkadasım sogan kuru ıle hamıle kaldı pco vardı onda
aa cok sevındım canımm bende ızmırdeyım bornovada oturuyorumm :)
yakınsınn canm gel ızmıre beklerımm :)
yeshilus merhaba,
benim de eşim ocak ayında ameliyat olacak.seninle aynı durumdayım etraftakilerden çok sıkıldım.inşallah çok kısa zamanda hamile oluruz. seni takip edicem aynı ay ameliyat olacağız ya :)) bakalım hayılısı olsun ikimiz için de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?