Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet cnm çok şükür atlattık.sizlerde atlatırsınız cnm çok zor bi ameliyat değil.ama inşallahda gerek kalmaz.bi bakmışız hepimiz çocuklardan vakit bulup yazamıyoruz bile::)))bende sizlweri takip ediyorum cnm.hepimiz yazalım buraya ne olup bitti.destek olmak çok güzell...

aa cok sevındım canımm bende ızmırdeyım bornovada oturuyorumm :)

yakınsınn canm gel ızmıre beklerımm :)

sık sık geliyoruz cnm zaten bornova şifa yolunu dümdüz ettik:)))izmirde yakınlarımda var onlara geliyoruz.bizde manisaya bekleriz:))

Tövbe duası mı yoksa sadece estağfirullah demek yeterli mi? ben de meryem suresini duymuştum. bu sureyi de okumak faydalıymış

sık sık geliyoruz cnm zaten bornova şifa yolunu dümdüz ettik:)))izmirde yakınlarımda var onlara geliyoruz.bizde manisaya bekleriz:))

memnunmusun cnm sıfadan ? kadın doguma gelıyomusun yanı sadece esın ıcın urolojıyemı gelıyorsun benım esım bankacı bankanın sıgortasından faydalanıyoruz bız sıfa ılede anlasması var oyuzden sordum gledııgn zaman evımede beklerım cnım cekınmee bıseye ıhtyacın olursa seve seve burda elımden geldıgınce yardımcı olurum

ne güzel..akmelek'le konuşmuştuk zaten. ben izmirde oturuyor sayılırım. birbirimize yakın olmamız ne hoş.insanın yalnız olmadığını bilmesi içini ferahlatıyor

evet cnm ınankı destek morel cok ıyı bende bırkac arkadas var gorustugm sımdı bebıslerı var onların desteklerı oakdar ıyı gelıyokı ıyıkı kk var ıyıkı sızler varsınız..bend eherzman beklerım cnm

Tövbe duası mı yoksa sadece estağfirullah demek yeterli mi? ben de meryem suresini duymuştum. bu sureyi de okumak faydalıymış

Son düzenleme:

canım mrb soğan suyunu bir ay bende uygulamıştım.ben adet bitiminden sonra 7çgün başlamıştım.şimdilerde tekrar dr.a gideceğim gitmeden öncee bir kür daha yapsammı diye düşünmüyor da değiklim

cnm biz eşim için gelip gidiyoruz şifaya ben hiç gitmedim.valla cnm üroloji için geldik ameliyat olduk çok memnun kaldık.diğer konularda nasıl bilemiycem.ama üroloji için ise şimdilik memnunuz.musa beye gidiyoruz.oda sanırım necmettin çıkılının öğrencisiymiş.necmettin beyde iyi bir profesör diye duydum.muhtemelen öğrenciside iyi olur diye düşündük:)))cnm çok saol valla tanışmak nasip olursa çok memnun olurum.bornovaya çok geliyorum.ne güzel olur aynı dertten kader arkadaşı oluruz:))bişeye ihtiyacım olursa hiç çekinmem cnmsaol.sende çekinme olurmu...

9 milyar çok fazla bir ücret istenmiş. ben daha ucuza hallettim mikroskopik varikosel ameliaytını .levent bey var huzur hastanesi çok şükür çocuğum oldu. darısı herkesın başına diyorum bi çocuk daha istiyoruz biz .

hımm anladım cnm benım kendı kadım dogumcum var aslında faakt ben asılama yaptırırsam benım doktorum ozel spermı baksa yerde yıkatıp getırıyoruz oyuzden cok ıstemıyorum orayı sıfayı oyuzden sordum:) bende cok ısterım cnm tanısmayı bırdahakı gelıısne haber ver goruselım benım ızmırden varmı dıye sormamdakı amacda oydu cnm toplanıp konusalım dertleselım cnım guzel dostluklarımız devam ettsın ınsallah

cnm benim inşallah tanışmak nasip olur.tabi özel olunca dışarda yıkat getir falan zor yanii.hepsinin aynı anda aynı yerde olması daha iyi olur sanırım.inşallah cnm gerek bile kalmaz bu işlere öbür ay bi bakmışsın hamilesin:)))yada hamileyizz:))))gerçi benim henüz çok zor ameliyatı daha yeni olduk..

Kızlar herkese merhaba,

Nasılsınız? Akşamları 8-9 gibi bakıyorum kimse olmayınca yazmıyorum pek, keyfiniz yerindedir umarım...

Beni soracak olursanız, beklemedeyiz:))

hıcbellı olmaz canım aramızda amelıyattan 2 ay sonra hamıle kalanda var benım gbıı 1 sene bıle gecse kalamayanda heray yenı bı umut baklaım buay 10.gunum ınsallah ovu testelerımde fayda saglar.. evet asılamayı ve sıfayı oyuzden dusundum cnm

Kızlar herkese merhaba,

Nasılsınız? Akşamları 8-9 gibi bakıyorum kimse olmayınca yazmıyorum pek, keyfiniz yerindedir umarım...

Beni soracak olursanız, beklemedeyiz:))

bende canım bakıyorum kımse yok bende pek yazmıyorum :) ıı olmana sevıdnım bekle bakalım annesı guzel haberler gelıcek ınsallah 24 unde gıdıcektın demı ole hatırlıyorum buarada benımde 10.gunum bugun ovu testlerımde ıkıncı cızgıyı baya belırgın cıkmıs calısmalara basla dıyor bana ınsallah faydasını gorururmm yoksa ocak gıbı asılama dusunuyorum artık esımın ıstegı uzerıne denıyecegım :)

canım yaa sen aşılama yaptırmışmıydın

Hadi bakalım hayırlısı:))) Evet 24ünde gidicem, birşey bekleyince zaman yavaş geçiyor hep:))

Yaa geçen gün eşimle konuşuyoruz (O benim burda takılmamı komik buluyor aslında:))) Sen onu bunu bırak madem öyle şu sanal arkadaşlarını doğru motive et diyor bana:)))) Varikosel bence hikaye, önemli olan zamanlama diyor:))))) Şaka bi yana doğruluk payı var heralde...

Benim doktorum eğer hamile kalmak istiyorsam adetten sonraki 12. 14. 16. günler düzenli ilişki demişti. Ben bunu 2 hamileliğimde de neredeyse abartarak 6. 8. 10.12.14.16.18.20.22. günler olarak değiştirdim:)))))) (ahani iki elim kanda da olsa derler ya o hesap işte) Benim formülüm bumu acaba:))

canım yaa sen aşılama yaptırmışmıydın

evet cnm ama esım varıkosel amelıyatı olamdan once gecen seene ekım ayında...

:)))) bende esıme bısey anlatsam kk dan kım dedı kk danmı der hemen :) alıstı yanı oda kk ya :)cnm benım doktorumda 12-14-16 dıyor ve ılıskı sonrası 2 saat kalkmak yok dıyodu bana benım bugun 10.gunum acaba bugun mu 12.gunmu baslıyım bılemedım bende offf bılmek te kotu yaa bu ay bende yapıstım yakalarına valla ama ınsallah bırazcık popolarını kaldırsınlar ıstıyorum ya :)

anladim cnm bende artik asilamayi arastirmaya basladomda sanirim2-3aya kadar olmazsa bisey deneyecwgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…