Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kesinlikle şu 12-14-16 olayından stres yapıyorum her ay. çalışırken yorgunlukla zaten gün aşırı olmuyor..öff pöfff....cidden 8-10-12-14-16-18-20 nasıl olcak:))

Arkadaşlar herkese iyi akşamlarr...aşılama için şifayı duydunuz mu arkadaşlar ya?? bir de izmirde kadın-doğum doktorunuz kim??memnun olduğunuz bir doktor varsa önerebilir misiniz bana??

cnm ben huseyın ceyberıye gıdyorum cok memnunum ama ozel ssk anlasması yokdogum harıc herseyı kendı yerınde yapıyor 150 tl muayne ucretı

kesinlikle şu 12-14-16 olayından stres yapıyorum her ay. çalışırken yorgunlukla zaten gün aşırı olmuyor..öff pöfff....cidden 8-10-12-14-16-18-20 nasıl olcak:))

kesınlıkleee haklısn cnmmm bende ole bıle bıle olmuyorr :) ama napcaz sıcaz dısımızı destek vercez spermcıklere :)

Doğum günün kutlu olsun akmelek, Nice nice senelere inşallah.
Rabbim en kısa zamanda yeni yaşında meleğini göndersin sana, ömrünün ve bu yaşının en güzel hediyesi o olsun

öyle cnm nasip işi bunlar bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..bizde yaza kadar deneyip olmazsa tüp düşünüyoruz artık.malum yaş ilerliyor saat 00.00 itibariyle 29 bitiyor((ve hala anne olamadım([/QUOTE]

Merhaba.

Yeni yaşınız hayırlar getirsin inşallah. Nice yıllara diyor ve doğum gününüzü kutluyorum.

Bu başlığı ve sizleri mümkün olduğunca okumaya çalışıyorum. Bahsettiğiniz ameliyatların, tedavilerin yine aynı şekilde bahsettiğiniz bir çok terimin ve burada yer alan sayısal değerlerin anlamlarını hiç bilmiyorum ve sizleri de tanımıyorum.

Tanımıyorum derken, kk forumunda bile bire bir veya müşterek karşılıklı yazışma içinde olduğum kimseler veya kullanıcı adı olarak bilebildiğim kimseler değilsiniz manasında kullandım.

Tüm bunlara rağmen, burada birbirinizle gerçekten çok içten ve samimi paylaşımlarda bulunduğunuz için, yazışmalarınızı olabildiğince okumak inanın bana çok güzel duygular yaşatıyor. Eminim sizler için çok daha önemli bir yeri vardır bu başlıkta birbirinizle olan paylaşımlarınızın. Çünkü birbirinizin neler söylemek istediğini, zaman zaman içinde bulunduğunuz süreçlerle ilgili paylaşımlarınızı, benden veya bir başkasından çok daha iyi anlayabiliyor ve birbirinize gerçekten çok destek olduğunuz açıkça görülüyor. Ve en önemlisi gördüğüm kadarıyla herkes birbirinin hem iyi hem de kötü veya üzücü haberini kendinin haberiymiş gibi aynı derecede sevinip üzülebiliyor.

Her ne kadar sizi sizler kadar anlayamıyor olsam da, süreçlerin ne şekilde seyrettiğini bilemiyor olsam da, bildiğim bir şey var ki, şu anda hepinizin isteği, dileği yavrularınızı kucağınıza almak, en azından bunu biliyorum.

Arada bu beklediği sonuca ulaşmış olan, bebek bekleyen ve gün sayan arkadaşlarınızın da olduğunu görüyorum. Onları şimdiden tebrik ediyorum.

Ve arkadaşınızın doğum gününü de kutlama vesilesiyle, hepinizin en kısa sürede beklediğiniz güzel haberlerini okumayı canı gönülden istiyor, umuyor, bekliyor olduğumu ve bunun için yine aynı şekilde gönülden duacı olduğumu da yazmadan geçemedim.

Burada okuyacağım her bir güzel haber, beni en az bu haberin sahibi kadar ve sizler kadar mutlu edecek, üzücü bir haber de (ki diliyorum hiç olmasın) aynı şekilde beni de bir o kadar üzecek, bunu bilmenizi isterim.

Sonuçta, her ne olursa olsun, Mevla hepimiz hakkında en hayırlısını bizlerden çok daha iyi bilir. Yaşantımızın her kesitinde bunu bir an bile unutmadan ve her konuda bu idrakten uzaklaşmadan yaşamayı başarabilmek hayatın formülü olsa gerek. Bizler insanız, kimi zaman bunu çok iyi biliyor olmamıza rağmen, olaylar veya sonuçlar karşısında ister istemez canımızın çok yandığı, içimizin çok acıdığı hallerimiz olması tabi ki çok doğal.

İşte böyle zamanlarımızda veya böyle olaylarda olabildiğince, sağlıklı olduğumuz ve sevdiklerimizle beraber olduğumuz için, nefes alıp verebilmemizin bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu düşünmeye çalışarak, aslında sadece bir "an" dan ibaret, yani alıp verebildiğimiz "bir nefesten " ibaret olan yaşamımızın her tür güzelliğinin hakkını vermeye çalışmak, hepimiz için yapılabilecek en güzel ve en doğru şey olsa gerek.

İnşallah hepiminizin her dileği ve hakkınızda hayırlı olan her şey bir an evvel gerçekleşsin.

İnşallah, burada yazanlar ve daha bilip bilmediğimiz, dileyen herkeslerin kucağı dolsun. Diliyorum ki bu sayfalardaki hepiniz, en kısa sürede güzel haberlerle 9 aylık bir sürecin geri sayımlarına başlayarak, hayırlısıyla ve hayırlı evlat olacak bebeklerinizi kucaklarınıza alıp gönlünüzdekilere ve diğer tüm muradlarınıza kavuşun inşallah.

Ve her ne şekilde olursa olsun, hangi şartlarda olursa olsun daima mutluluğunuz, huzurunuz, bereketiniz, sevdikleriniz hiç eksilmesin ve sizinle olsun, en önemli şey bu.

Sevgilerimle

kaç günde bir adet oluyorsun cnm sen.birde bu ovulsyon testleri çift çizgi çıktığında yumurtlama olmadan evvelki günleri mi tespit ediyor yoksa tam yumurtlama gününümi tespit ediyor

:) Evet gerçekten stresli oluyo, bide sürekli sayıyosun kaçırmıyayım falan diye oldukça matametiksel bir şey olup çıkıveriyor:)) Yaa yeshiluscum yorgunluk konusunda da çok haklısın, ben okadar yoğun çalışıyorum ki anlatamam sabah 06:40da çıkıyorum saat 19:15 gibi geliyorum eve, cumartesileri genelde çalışıyorum. Yaptığım işi tek başıma yapıyorum bi yedeğim yok ve burdaki kızlar bilir stresstende ölüyorum, problemli bir iş benimkisi, hatta ben hamile kalacaksam bile bu stresle zor diyodum... Üstelik bu ay hiç gelmediği kadar misafirimiz geldi, geceli gündüzlü yatılı falan:)) Ne keçiboynuzunu içirmeyi kaçırdım ne de ilişkiyi :)) Ama azim işte:))

Yani biz 12 yi beklerken belkide o ay daha erken ya da daha geç olacak evet teorikte iki adet tarihinin ortasında olmalı ama ya pratikte öyle değilse( O yüzden ben çok kastım, inşallah sonunu iyi görürüm tabii, şuan hiçbişey net değil, deneyim bence bi zararı olmaz:)))))

:))) Haa 10 haa 12 canım başla gitsin:)))

:))) Haa 10 haa 12 canım başla gitsin:)))

sen beni güldürdün,Rabbim de seni güldürsün emi..bakıyorum da aramızda en çalışkan sen çıkmışsın :))

gogi bu ay bir de preseed kullansan! hiç denedin mi? ben de düşünüyorum ama soğan kürüne başladım ya hepsini çorba etmeyeyim diyorum

ben de 10.gün başlanması gerektiğini okudum kk dan birisi yazmış,10,12,14,diye devam ediyor..birde şu ayaklarını yukarı dikme olayını 2 saat yapmak gerekiyomuş kızlar,, bacaklara kuvvet :))

Son düzenleme:
candann

güzel dileklerin için çokkk teşekkürler

Son düzenleme:
kızlar muhtemelen biliyorsunuz ama gecen perşembe Muharrem ayına girdik..bu ayın ilk 10 günü çok kıymetli imiş,özellikle 10. yani aşure günü..bol bol tövbe ve dua edelim inş.

cnm ben huseyın ceyberıye gıdyorum cok memnunum ama ozel ssk anlasması yokdogum harıc herseyı kendı yerınde yapıyor 150 tl muayne ucretı

gogi merhaba.benım eşimde varikosel ameliyatı oldu çift taraflı.merak ettıgım bu ameliyat sonucunda sperm sayıları sıfıra inyormu,Allah korusun.yoksa ameliyat sonucu en kotusu sonuçlarda değişiklik olmuyormu.olumsuz yorumları okudukça iim daraldı.cevaplarsanız sevınırm.

Napayım yaa:))Madem bu yola baş koyduk deyip dibine vurdum yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…