evet cnm ama esım varıkosel amelıyatı olamdan once gecen seene ekım ayında...
:)))) bende esıme bısey anlatsam kk dan kım dedı kk danmı der hemen :) alıstı yanı oda kk ya :)cnm benım doktorumda 12-14-16 dıyor ve ılıskı sonrası 2 saat kalkmak yok dıyodu bana benım bugun 10.gunum acaba bugun mu 12.gunmu baslıyım bılemedım bende offf bılmek te kotu yaabu ay bende yapıstım yakalarına valla ama ınsallah bırazcık popolarını kaldırsınlar ıstıyorum ya :)
Arkadaşlar herkese iyi akşamlarr...aşılama için şifayı duydunuz mu arkadaşlar ya?? bir de izmirde kadın-doğum doktorunuz kim??memnun olduğunuz bir doktor varsa önerebilir misiniz bana??
kesinlikle şu 12-14-16 olayından stres yapıyorum her ay. çalışırken yorgunlukla zaten gün aşırı olmuyor..öff pöfff....cidden 8-10-12-14-16-18-20 nasıl olcak:))
hıcbellı olmaz canım aramızda amelıyattan 2 ay sonra hamıle kalanda var benım gbıı 1 sene bıle gecse kalamayandaheray yenı bı umut baklaım buay 10.gunum ınsallah ovu testelerımde fayda saglar.. evet asılamayı ve sıfayı oyuzden dusundum cnm
öyle cnm nasip işi bunlar bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..bizde yaza kadar deneyip olmazsa tüp düşünüyoruz artık.malum yaş ilerliyor saat 00.00 itibariyle 29 bitiyor((ve hala anne olamadım (
hıcbellı olmaz canım aramızda amelıyattan 2 ay sonra hamıle kalanda var benım gbıı 1 sene bıle gecse kalamayandaheray yenı bı umut baklaım buay 10.gunum ınsallah ovu testelerımde fayda saglar.. evet asılamayı ve sıfayı oyuzden dusundum cnm
öyle cnm nasip işi bunlar bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..bizde yaza kadar deneyip olmazsa tüp düşünüyoruz artık.malum yaş ilerliyor saat 00.00 itibariyle 29 bitiyor((ve hala anne olamadım (
ayy benımde ole cnmm az kaldıı 85 dogumluyumbende canım benım dogum gunun kutlu olsun ınsallah seneye buzamanlar bebek kakası temızlerızz :))
bende canım bakıyorum kımse yok bende pek yazmıyorum :) ıı olmana sevıdnım bekle bakalım annesı guzel haberler gelıcek ınsallah 24 unde gıdıcektın demı ole hatırlıyorum buarada benımde 10.gunum bugun ovu testlerımde ıkıncı cızgıyı baya belırgın cıkmıs calısmalara basla dıyor banaınsallah faydasını gorururmm yoksa ocak gıbı asılama dusunuyorum artık esımın ıstegı uzerıne denıyecegım :)
benim de 32 biticek bu ay sonunda senden daha zor dumumda olanda var üzülme sen hiç:)mutlu huzurlu sağlıklı yıllar .inş bir daha ki doğum gününü kucağında veya karnında bebeğinle girersin
kesinlikle şu 12-14-16 olayından stres yapıyorum her ay. çalışırken yorgunlukla zaten gün aşırı olmuyor..öff pöfff....cidden 8-10-12-14-16-18-20 nasıl olcak:))
:)))) bende esıme bısey anlatsam kk dan kım dedı kk danmı der hemen :) alıstı yanı oda kk ya :)cnm benım doktorumda 12-14-16 dıyor ve ılıskı sonrası 2 saat kalkmak yok dıyodu bana benım bugun 10.gunum acaba bugun mu 12.gunmu baslıyım bılemedım bende offf bılmek te kotu yaabu ay bende yapıstım yakalarına valla ama ınsallah bırazcık popolarını kaldırsınlar ıstıyorum ya :)
9 milyar çok fazla bir ücret istenmiş. ben daha ucuza hallettim mikroskopik varikosel ameliaytını .levent bey var huzur hastanesi çok şükür çocuğum oldu. darısı herkesın başına diyorum bi çocuk daha istiyoruz biz .[/QUO
ne güzel kavuşmuşsun yavruna:))allah uzun ömürler versin inşallah...cnm ameliyattan önce ve sonra eşinin değerleri nasıldı?birde varikosel derecesi kaçtı acaba?bize umut olması açısından soruyorum cevaplarsan çok sevinirim.şimdiden teşekkürler...
çift taraflı idi. sağda grade 2 solda da grade 3 idi .ameliyattan önce 6 milyon sayı,%30 hareket vardı . ameliyat sonrası 28 milyon oldu .hareket te yüzde 55 oldu :))
çift taraflı idi. sağda grade 2 solda da grade 3 idi .ameliyattan önce 6 milyon sayı,%30 hareket vardı . ameliyat sonrası 28 milyon oldu .hareket te yüzde 55 oldu :))
mervecan güle güle büyüt bebeğini inşallah allah bizede tez zmanda bu mutluluğu yaşatmak nasip ederr umarız izninle sorabilirmiyim ne kadar zamanda oldu bebeğin değerlere ne kadar sorna baktırdınız birde morfolojiniz kaçtı canım?
kaç günde bir adet oluyorsun cnm sen.birde bu ovulsyon testleri çift çizgi çıktığında yumurtlama olmadan evvelki günleri mi tespit ediyor yoksa tam yumurtlama gününümi tespit ediyor
canım ben 28-29 gunde bır oluyroum ovu testelerınde coft coxgı hep cıkıyor fakat ıkı cızgınınde rengı koyu cıkması gerekıyor benım dun baya koyu cıktı dıger gunlere gore 24 saat sonra catlıcak anlamına gelıyor bızde 10-12-14... gunlerde calısmaya basladık
kaç günde bir adet oluyorsun cnm sen.birde bu ovulsyon testleri çift çizgi çıktığında yumurtlama olmadan evvelki günleri mi tespit ediyor yoksa tam yumurtlama gününümi tespit ediyor
canım ben 28-29 gunde bır oluyroum ovu testelerınde coft coxgı hep cıkıyor fakat ıkı cızgınınde rengı koyu cıkması gerekıyor benım dun baya koyu cıktı dıger gunlere gore 24 saat sonra catlıcak anlamına gelıyor bızde 10-12-14... gunlerde calısmaya basladık
gogi merhaba sana bişey sormak isterim izninle bende bu ay bu ovu testinden almayı düşünüyorum ne şekilde kullanılıyorama hiçbir bilgim yok biraz detaylı anlatırmısn canım rica etsem teşekkrler
:))) Haa 10 haa 12 canım başla gitsin:)))
gogi merhaba sana bişey sormak isterim izninle bende bu ay bu ovu testinden almayı düşünüyorum ne şekilde kullanılıyorama hiçbir bilgim yok biraz detaylı anlatırmısn canım rica etsem teşekkrler
merhaba cnım ovu testlerını ben bıraz erken yapmaya basladım garantı olsun dıye kac gunde bır adet oluyosun bılmıyorum sende garantı olsun dıye 8.gunden baslayabılırsın hergun hemen hemen aynı saatlerde yapman gerekıyor cnım cok asırı su ıcmemen gerekıyor ve 3-4 saat ıdrara cıkmamıs olman gerekıyor bu testı uygularken fakat sabah ılk ıdrar ıle kesınlıkle yapma!aksam saat 7 gıbı mesela yap 4-5 gıbı sıvı tuketımını bırak 3-4 damla ıdrar ıle yapıyorsun tıpkı gebelıktestı gıbı ovu testınde ıkı cızgıde cııkıyor fakat 2. cızgının 1.cızgı gıbı koyuu cıkması gerekıyor mesela benım 8-9gunlere ragmen bugundaha bı koyu cıktı 11.gun ve ben 10.gun yanı dun aksam calısmalara basladım2.cızgının en koyu cıktıgı gun 24 satt ıcınde yumurta catlıcak demek oluyo ogun ve ogunu takıp eden 4 gun ılıskı olması gerekıyor canım ben 10 .gun 12 gun 14 gun olarak calısmalarıma dewam edıcem ınsallah anlatabılmısımdır canım yazarak bıraz zor oluyor malum anlamdıgn bıyer olursagene yardımcı olurumseve seve ıyı calısmalar :)
sen beni güldürdün,Rabbim de seni güldürsün emi..bakıyorum da aramızda en çalışkan sen çıkmışsın :))
gogi bu ay bir de preseed kullansan! hiç denedin mi? ben de düşünüyorum ama soğan kürüne başladım ya hepsini çorba etmeyeyim diyorum
ben de 10.gün başlanması gerektiğini okudum kk dan birisi yazmış,10,12,14,diye devam ediyor..birde şu ayaklarını yukarı dikme olayını 2 saat yapmak gerekiyomuş kızlar,, bacaklara kuvvet :))
hehehe kız sen benı oldurcen :)cnm ben pressed almadım bıraz pahalı geldı bana maddı yonden zor aylar gecırıyoruzovu testlerı ıle bakıyorum dun aksam calısmalara basladık ılıskı sırasında belıme yastık ılıskı sonrası hoooop ayaklar yukarı ve uykuya dalıs :) buarada ozur dıleyerek soyluyorum ılıskı sonrası ben hep sılerdım kendımı kalkmasamda bu ay bır kucuk havlu edındım ve sadece bacaklarımın arasına onu koydum dısarı akmasın dıye hıc sılmedım yanı esım ben sılınce cocuklarıı sıldınn dıye kzıyodu ve oylece sbaah kadar yattım sabahta banyomu yaptım aslında yamayın dıyolar ama ben dayanamadım buarada ben 2 saat ayaklarımı dıkmedım 15 dakıka dıktım sonra yattım osekılde offf allahım ınsallah emeklerımızı bosa cıkartmazzz
cnm ben huseyın ceyberıye gıdyorum cok memnunum ama ozel ssk anlasması yokdogum harıc herseyı kendı yerınde yapıyor 150 tl muayne ucretı
sen beni güldürdün,Rabbim de seni güldürsün emi..bakıyorum da aramızda en çalışkan sen çıkmışsın :))
gogi bu ay bir de preseed kullansan! hiç denedin mi? ben de düşünüyorum ama soğan kürüne başladım ya hepsini çorba etmeyeyim diyorum
ben de 10.gün başlanması gerektiğini okudum kk dan birisi yazmış,10,12,14,diye devam ediyor..birde şu ayaklarını yukarı dikme olayını 2 saat yapmak gerekiyomuş kızlar,, bacaklara kuvvet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?