:)) Amin canım , inşallah...İyi düşünmeye çalışıyorum ve dediğin gibi bol bol dua ediyorum:)
senın ıcın de cok sevındım cnm.. sohbet etmıstık hatırlıyo musun. bak rabbım o kadar büyük ki... sadece sabır ve dua gerekıo.. hayırlısıyla tamamına erdırsın rabbıım. evlatlarımıza el ayak düzgünlügü saglık, güzel ahlak ve güzel yüz versın..dua ile...
Hatırlıyorum tabi, hatırlamam mı:)) Burda hamile olanlar idol olmuşlardı benim için:))) İnşallah bu sefer sağlıkla ve hayırlısıyla sonuna kadar götürebilirim...Allah dualarımızı birbir kabul ediyor:)Hepimizin bir gün yüzü gülecek inşallah:)
ınanmıyorum yaaaa.... canım benım cok ama cok sevındım ınan hep aklımdaydın. sen ve bütün arkadaslarım gönul dostlarım... hayırlı olsun ınsaallah.. cok cok dıkkat et kendıne .. aklına takılan seyler olursa özelden de yazabılırsın. senden deneyımlıyım ne de olsa:))) darısı evlat ısteyen ve umutla bekleyan herkese ınsaallah..
ınsallah cnm benım. az önce lekelenmelerının oldugunu okudum.. cok cok dıkkat et. kahverengı akıntının pek bı onemı yok ama ne kadar da olsa kırmızı kana dönmeden önce ben gelıyorum dıyor.. bol bol dınlen .. sıfır yat.. basında yastık olmadan ayaklarının altında ıse ust uste ıkı yastık.. bunun cok faydasını göreceksın. çalısan bır bayan mısın bılmıyorum. eger öyleyse rapor al. bu arada kahverengı akıntı ıcın progestan kullanman sart. doktora gıttın mı bılıyor mu bu durumu. gıtmedıysen muhakkak gıt.
Aslında ilk defa bugün oldu, çok ayakta kaldım üstüne bide yürüyüşe çıktım eve geldiğimde gördüm. Kremsi bi akıntı ve rengi çok soluk kahverengi. Endişelendim aslında... Daha öncede yazdığım gibi benim geçen gebeliğimde en başından beri bu akıntılarım vardı (Kendi doktorum ultrason ile kontrollerinde bir problem görmedi, hatta başka bir doktora daha gittim (yurtdışındaydım o dönem) oda no problem dedi (yani kanamalı bi akıntı değildi sanırım) Ama 9. haftanın sonunda çok ciddi bi kanama geçirdim. Sonrası malum zaten 11. haftada da kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi korkuyorum ama henüz doktorumla konuşmadım. Öğlenden beri yatıyororum. Daha kalp atışlarınıda dinlemediğimiz için heran herşey olabilir aslında(((
Maalesef çalışıyorum hemde deli gibi ve rapor almam neredeyse imkansız gibi bişey (çalıştığım departmanın sorumlusuyum ve herşey benim üstümden yürüyor, tabiki benden ve bebeğimden kıymetli değil ama( Ne bileyim...
cnm ben huseyın ceyberıye gıdyorum cok memnunum ama ozel ssk anlasması yokdogum harıc herseyı kendı yerınde yapıyor 150 tl muayne ucretı
hıcbellı olmaz canım aramızda amelıyattan 2 ay sonra hamıle kalanda var benım gbıı 1 sene bıle gecse kalamayandaheray yenı bı umut baklaım buay 10.gunum ınsallah ovu testelerımde fayda saglar.. evet asılamayı ve sıfayı oyuzden dusundum cnm
öyle cnm nasip işi bunlar bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...umarım en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz..bizde yaza kadar deneyip olmazsa tüp düşünüyoruz artık.malum yaş ilerliyor saat 00.00 itibariyle 29 bitiyor((ve hala anne olamadım (
canım doğum günün kutlu olsun..benim de yaş 29...inşallah yeni yaşın mucizeni de beraberinde getirir. inşallah ocak ayına kadar hepimiz iyi haberleri veririrz. bebeklerimizle mutlu güzel günlerimiz olur. o zaman da bebeklerimizin gelişimi için konuşuruz. çok canım sıkkın aslında. benim eşim sigara kullanıyor ve bıraktıramıyorum. Keçiboynuzunu içse de şu sigaradan kurtulamadık(( haftaya bir daha test vereceğiz. geçen testimiz de sayı 16 milyondu. ve ileri hareketli de%15ti. bakalım haftaya ne olacak....bu arada bu gün ben de 10. gündeyim. kasıklarımda hafif ağrılar var. yarın ovaluasyon testi alacağım bakalım.Allahım sen dualarımızı duy yüce Rabbimmm
:) Evet gerçekten stresli oluyo, bide sürekli sayıyosun kaçırmıyayım falan diye oldukça matametiksel bir şey olup çıkıveriyor:)) Yaa yeshiluscum yorgunluk konusunda da çok haklısın, ben okadar yoğun çalışıyorum ki anlatamam sabah 06:40da çıkıyorum saat 19:15 gibi geliyorum eve, cumartesileri genelde çalışıyorum. Yaptığım işi tek başıma yapıyorum bi yedeğim yok ve burdaki kızlar bilir stresstende ölüyorum, problemli bir iş benimkisi, hatta ben hamile kalacaksam bile bu stresle zor diyodum... Üstelik bu ay hiç gelmediği kadar misafirimiz geldi, geceli gündüzlü yatılı falan:)) Ne keçiboynuzunu içirmeyi kaçırdım ne de ilişkiyi :)) Ama azim işte:))
Yani biz 12 yi beklerken belkide o ay daha erken ya da daha geç olacak evet teorikte iki adet tarihinin ortasında olmalı ama ya pratikte öyle değilse( O yüzden ben çok kastım, inşallah sonunu iyi görürüm tabii, şuan hiçbişey net değil, deneyim bence bi zararı olmaz:)))))
çok teşekkür ederim gogicimm..bu doktor bornovada mı?? 3 doktora gittim hepsi de sorun yok dediler ama tekrar bi doktora gitmek istiyorum.
canım doğum günün kutlu olsun..benim de yaş 29...inşallah yeni yaşın mucizeni de beraberinde getirir. inşallah ocak ayına kadar hepimiz iyi haberleri veririrz. bebeklerimizle mutlu güzel günlerimiz olur. o zaman da bebeklerimizin gelişimi için konuşuruz. çok canım sıkkın aslında. benim eşim sigara kullanıyor ve bıraktıramıyorum. Keçiboynuzunu içse de şu sigaradan kurtulamadık(( haftaya bir daha test vereceğiz. geçen testimiz de sayı 16 milyondu. ve ileri hareketli de%15ti. bakalım haftaya ne olacak....bu arada bu gün ben de 10. gündeyim. kasıklarımda hafif ağrılar var. yarın ovaluasyon testi alacağım bakalım.Allahım sen dualarımızı duy yüce Rabbimmm
çok teşekkür ederim cnm.inşallah yeni yıla bebişlerimizle gireriz.allahım en kısa zamanda o iyi haberleri vermeyi nasip etsin inşallah...inşallah daha güzel sonuçlar alırsınız cnm.bizde bu ay öylesine takılıyoruz ameliyattan sonra nasılsa hemen olmaz diye düşünüyorum.belli bir zamanın geçmesi gerekiyor zaten spermlerin yenilnmesi için.doktorda ilaç vermedi cnm ona sıkkın..aslında daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama nasip artık..
umarım cok gec kalmadım cvp ıcın:) bızım varıkosel derecemız 4.derecedendı.ılk degerlerımızde sayı 5 mılyon hareket ve morfolojı sıfırdı. amelıyattan sonra üç ay gecınce degerlerımıze baktıracaktık kı ben 1.5 ay sonra hamıle kalmıstım. merak ettık ve esımı 3 gunluk perhız sonrası hastaneye gönderdım.degerlerı merak edıyorduk ne kadar arttı kı hamıle kaldım dıye dusunduk.morfolojıyıye bakmadılar cunku krugere göre göre vermedık degerlerı. bulundugum ılde tüp bebebk merkezı olmadıgından böyle ımkan bulamadık. acıkçası ıl dısına gıtmeye de gerek duymadık. sayı 32 mılyon hareketlılık de net hatırlamıyorum ama 22 yada 26 falandı. baya artmıstı o kısa sureye ragmen.
ben amelıyat sonrası kecı boynuzu küründen tut. proxeed plusa.. zytınyagında beklemıs ıncıre arı sütü bal polene kadar cok sey ve vıtamın verdım esıme.. cok ıı baktım. yesıl yapraklı sebzeler ve et agırlıklı besledım. cınko hapı verdım.cok cok daa dua ettım en önemlısı.. yer gök dua üzerıne kurulu. bunlar aracı oldu. asıl vesıle ALLAH...rabbım sıze de metanet sabır ve ıstıkrar versın de tez zamanda muradınıza erın ınsallah
slm arkadaslar bugun 12 .gunum ve ovu testımde 2.cızgı baya koyu cıktı bugun ve calısma oldu bısey sorucam sızlere sızce yarın aksam yanı 13. gunmu olsun yoksa 14.gunmu olsun spermlerı 1 gun dınlendırmek ıı olucaktır dıye dusunuyorum ama bıryandanda gec kalırmıyımkı dıyorum bugun calısma sonrası 1 saat yattım ancak ayy bana dua edın lutfen bu ay bu ovu testlerı ve bukadar cabam bosa gıtmesınnn
canim bence 14.gun yap cunku pozitifi gordugun anda yumurtlamiyorsun 24-48saat icinde yumurtluyorsun bizlerin sperm problemi oldugu icin ara vermek iyidir.bu benim fikrim tabii yine de icine nasil sinecekse oyle yap.insallah faydasini gorursun.slm arkadaslar bugun 12 .gunum ve ovu testımde 2.cızgı baya koyu cıktı bugun ve calısma oldu bısey sorucam sızlere sızce yarın aksam yanı 13. gunmu olsun yoksa 14.gunmu olsun spermlerı 1 gun dınlendırmek ıı olucaktır dıye dusunuyorum ama bıryandanda gec kalırmıyımkı dıyorum bugun calısma sonrası 1 saat yattım ancak ayy bana dua edın lutfen bu ay bu ovu testlerı ve bukadar cabam bosa gıtmesınnn
cnm çizgi koyu çıktıysa yumurta 24-36 saat içerisinde çatlıycak demekmiş sanırım ben öyle biliyorum.çatlayıncada 1 gün yaşadığına göre bence sen 1 gün ara ver.ver ki spermlerde kaliteli olsun veeee inşallah gelsin bebiş..
canim bence 14.gun yap cunku pozitifi gordugun anda yumurtlamiyorsun 24-48saat icinde yumurtluyorsun bizlerin sperm problemi oldugu icin ara vermek iyidir.bu benim fikrim tabii yine de icine nasil sinecekse oyle yap.insallah faydasini gorursun.
slm arkadaslar bugun 12 .gunum ve ovu testımde 2.cızgı baya koyu cıktı bugun ve calısma oldu bısey sorucam sızlere sızce yarın aksam yanı 13. gunmu olsun yoksa 14.gunmu olsun spermlerı 1 gun dınlendırmek ıı olucaktır dıye dusunuyorum ama bıryandanda gec kalırmıyımkı dıyorum bugun calısma sonrası 1 saat yattım ancak ayy bana dua edın lutfen bu ay bu ovu testlerı ve bukadar cabam bosa gıtmesınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?