Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:)) Amin canım , inşallah...İyi düşünmeye çalışıyorum ve dediğin gibi bol bol dua ediyorum:)

senın ıcın de cok sevındım cnm.. sohbet etmıstık hatırlıyo musun. bak rabbım o kadar büyük ki... sadece sabır ve dua gerekıo.. hayırlısıyla tamamına erdırsın rabbıım. evlatlarımıza el ayak düzgünlügü saglık, güzel ahlak ve güzel yüz versın..dua ile...

Hatırlıyorum tabi, hatırlamam mı:)) Burda hamile olanlar idol olmuşlardı benim için:))) İnşallah bu sefer sağlıkla ve hayırlısıyla sonuna kadar götürebilirim...Allah dualarımızı birbir kabul ediyor:)Hepimizin bir gün yüzü gülecek inşallah:)

ınsallah cnm benım. az önce lekelenmelerının oldugunu okudum.. cok cok dıkkat et. kahverengı akıntının pek bı onemı yok ama ne kadar da olsa kırmızı kana dönmeden önce ben gelıyorum dıyor.. bol bol dınlen .. sıfır yat.. basında yastık olmadan ayaklarının altında ıse ust uste ıkı yastık.. bunun cok faydasını göreceksın. çalısan bır bayan mısın bılmıyorum. eger öyleyse rapor al. bu arada kahverengı akıntı ıcın progestan kullanman sart. doktora gıttın mı bılıyor mu bu durumu. gıtmedıysen muhakkak gıt.

Amin inşallah canım Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum.. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Salı günü kontrolüm var, Allahım hayırlısı ile bugünleri atlatmamızı nasip etsin.
Darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda, amiinnn.....

Aslında ilk defa bugün oldu, çok ayakta kaldım üstüne bide yürüyüşe çıktım eve geldiğimde gördüm. Kremsi bi akıntı ve rengi çok soluk kahverengi. Endişelendim aslında... Daha öncede yazdığım gibi benim geçen gebeliğimde en başından beri bu akıntılarım vardı (Kendi doktorum ultrason ile kontrollerinde bir problem görmedi, hatta başka bir doktora daha gittim (yurtdışındaydım o dönem) oda no problem dedi (yani kanamalı bi akıntı değildi sanırım) Ama 9. haftanın sonunda çok ciddi bi kanama geçirdim. Sonrası malum zaten 11. haftada da kürtaj olmak zorunda kaldım. Şimdi korkuyorum ama henüz doktorumla konuşmadım. Öğlenden beri yatıyororum. Daha kalp atışlarınıda dinlemediğimiz için heran herşey olabilir aslında(((
Maalesef çalışıyorum hemde deli gibi ve rapor almam neredeyse imkansız gibi bişey (çalıştığım departmanın sorumlusuyum ve herşey benim üstümden yürüyor, tabiki benden ve bebeğimden kıymetli değil ama ( Ne bileyim...

anlıyorum cnm ama ımkanlarını olabıldıgıne zorla. malesef bu kahve telvesı gıbı akıntı sonrakı akıntıların ve kırmızı aktıf kanamanın habercısı olabılyo cogunlukla. pısman olmaktan ve keske demektense bnece en az 12 haftalık olana kadar yatman gerekıo. hele de bı de senın bı de kürtajın var. bebek tutunmada sıkıntı cekıp vücuttan kendını atmaya çalısıyor da olabılır. evham yapman ıcın veya felaket tellallıgı yapmak ıcın demıyorum yanlıs anlama. ama bu bebek ıcın yıllarını vermıyo musun.. emek dua para zaman ,, daha neler verıyosun.. doktora gıtmen gerekıyo. kanama alanını ultrasonda görmeyebılır. göbekten bakınca. alttan muayene ısteyecektır kı kesınlıkle olma..
defalarca kanama gecırmıs ve rısklı dönemı allahın ıznıyle atlatmıs bırı olarak sana en büyük tavsıyem.. progestan. yatıs. ıstırahat.. baska tedavısı yok. sen elınden gelenı yap da gerısını allaha bırak

cnm ben huseyın ceyberıye gıdyorum cok memnunum ama ozel ssk anlasması yokdogum harıc herseyı kendı yerınde yapıyor 150 tl muayne ucretı

çok teşekkür ederim gogicimm..bu doktor bornovada mı?? 3 doktora gittim hepsi de sorun yok dediler ama tekrar bi doktora gitmek istiyorum.

Allah yardımcın olsun canımm..beden yorgunluğu da kafa yorgunluğu da engel işte. sabah saatlerinde olması daha iyiymiş ama nasıl olcak. bende çok yoğun çalışıyorum ve sabahları ilişkiden sonra duş almadan dışarı çıkamam. zaten 2 saat yatmak gerekiyor..neyse işte zor işlermiş bu işler))
geçen ay ben de senin gibiydim..yok misafir gelcek yok bizim gitmemmiz gerek. yok yatılılar..yok biz gittik..derken geçen ay yumurtlamayı tamamen kaçırdk..öff bu ay bakalım. bugün 10. günüm.yarım ovaluasyon testi alacağım. bakalım ona göre çalışmalar başlayacak:))Allahım inşallahh hayırlısıyla bir evlat nasip eder hepimize...

çok teşekkür ederim gogicimm..bu doktor bornovada mı?? 3 doktora gittim hepsi de sorun yok dediler ama tekrar bi doktora gitmek istiyorum.

evet cnm bornovada manavkuyu semtnde gıtmek ıstersen ozelden telfonunu verırım randevu ıcın hatta ıstersen senınle gelebılrıımde ben husyeın beyı cok sevıyorum psıkolog gıbı doktor cok sakin cok fazla dınlıyor hastasını muayane sırasında bıle gulduruyor benı hıc sıkılmıyorum orda ama dedıgım gıbı ssk anlasması yok ozel sıgortan var ıse fatura alabılırsın tabıkıde ıstedıgı kan tahlılerınıde dısarda yaptırabılıyorsun ıstersen

slm arkadaslar bugun 12 .gunum ve ovu testımde 2.cızgı baya koyu cıktı bugun ve calısma oldu bısey sorucam sızlere sızce yarın aksam yanı 13. gunmu olsun yoksa 14.gunmu olsun spermlerı 1 gun dınlendırmek ıı olucaktır dıye dusunuyorum ama bıryandanda gec kalırmıyımkı dıyorum bugun calısma sonrası 1 saat yattım ancak ayy bana dua edın lutfen bu ay bu ovu testlerı ve bukadar cabam bosa gıtmesınnn

hayır cnm ben hamile kalmadığım için cevapta geç kalmış sayılmaz:))cnm sizin çok güzel artmış değerleriniz.ve gelivermiş bebek.ama varikosel dereceniz ileriymiş tabii düzelme olmuş.bizim 1.dereceden olduğu için çansımız ne kadar bilmiyorum(allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah...birde bizim doktorumuz 6 ay ilaç kullanmayalım dedi.ben ısrarla istedim doktor baskılamış oluruz dedi.6 ay bekliycez sonra gerek kalırsa kullanıcaz dedi..inşallah cnm en kısa zamanda hayırlı haberler alırız...ilgilendiğin için çok teşekkür ederim cnm...

cnm çizgi koyu çıktıysa yumurta 24-36 saat içerisinde çatlıycak demekmiş sanırım ben öyle biliyorum.çatlayıncada 1 gün yaşadığına göre bence sen 1 gün ara ver.ver ki spermlerde kaliteli olsun veeee inşallah gelsin bebiş..

canim bence 14.gun yap cunku pozitifi gordugun anda yumurtlamiyorsun 24-48saat icinde yumurtluyorsun bizlerin sperm problemi oldugu icin ara vermek iyidir.bu benim fikrim tabii yine de icine nasil sinecekse oyle yap.insallah faydasini gorursun.

canim bence 14.gun yap cunku pozitifi gordugun anda yumurtlamiyorsun 24-48saat icinde yumurtluyorsun bizlerin sperm problemi oldugu icin ara vermek iyidir.bu benim fikrim tabii yine de icine nasil sinecekse oyle yap.insallah faydasini gorursun.

tesekkurler kızlarr bende ole dusudum yanı yarın aksamı es gecıyorum salı aksamı olsun dıoyrum ınsallah gelsın bebıslerımızz cnm

c.tesi sperm testimizi verdik yarın sonucunu alacağız.sanırım korkuyla karışık bir heyecan içerisindeyim:18:8.ayımız doldu.inşallah güzel sonuçları alırız yarın.

Canım ben ovu. testi kullanmadım ama adetin 12. günü o malum akıntımdan gördüm.
13. günü ilişki oldu ve birdaha olmadı. Ben tahmin ediyorum ki o 13. günden kaldım bebeğime..
Nasip tabiki ama bu gece halvet olursa yarın yapmayın ve birsonraki gün yeniden değerlendirin gününüzü

canım ov.testini geçen ay bende kullandım .herkes spermlerin sabah daha canlı ve hareketli olduğunu söylüyor.o yüzden sabah errken saatte çarpıştırmaya dikkat et bence

kızlar merhaba herkese. nasılsınız? 2 hafta önce düşük yaptım,yazmıştım buraya. 1 adet süresi beklemem gerekiyormuş sanıırm. şu an adet olmayı bekliyorum. adetten sonra denemelere son gaz devam inş:):) eşimin bu ayın sonunda 4 ayı bitmiş olacak. bu hafta teste gidecek bakalım sonuç ne olacak. içim rahat çünkü gebelik hemen oluştuğuna göre demekki değerlerde az da olsa bir artış olmuş. tabi Allah ın izniyle. şu an beklemedeyim. bende pco olduğu için hayıt kullanmaya devam edicem yine, hayıtla hamile kaldım ben. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş. şüphesiz O ol dediğinde olacak. bebek isteyen herkese bu yolda yardımcı olsun sabır versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…