Merhaba kızlar,
Şimdi merak ettim de kendime bi takvim yaptım, bakalım çıkacak mı? Daha erken biliyorum, görmemişin çocuğu olmuş misali:)) Zaten bugün çok az da olsa kahverengi kremsi akıntım olmaya başladı (Benzetmek gibi olmasın ama benim önceki gebeliğimde de hep oluyodu( o yüzden biraz gergin ve endişeliyim) Bana ayakta kalmak hiç yaramıyo anlamış oldum, sabahtan bi sürü yemek yaptım hafta içi kolaylık olsun diye, sonra sıkıldım diye yürüyüşe çıktık eve geldiğimde lekelenmeler başlamıştı ( Amann ne biliyim yaa dua edin bol bol hem bana hem kendinize (
Bu arada daha güzel takvimler sizin olsun inşallah:))
Merhaba kızlar,
Şimdi merak ettim de kendime bi takvim yaptım, bakalım çıkacak mı? Daha erken biliyorum, görmemişin çocuğu olmuş misali:)) Zaten bugün çok az da olsa kahverengi kremsi akıntım olmaya başladı (Benzetmek gibi olmasın ama benim önceki gebeliğimde de hep oluyodu( o yüzden biraz gergin ve endişeliyim) Bana ayakta kalmak hiç yaramıyo anlamış oldum, sabahtan bi sürü yemek yaptım hafta içi kolaylık olsun diye, sonra sıkıldım diye yürüyüşe çıktık eve geldiğimde lekelenmeler başlamıştı ( Amann ne biliyim yaa dua edin bol bol hem bana hem kendinize (
Bu arada daha güzel takvimler sizin olsun inşallah:))
c.tesi sperm testimizi verdik yarın sonucunu alacağız.sanırım korkuyla karışık bir heyecan içerisindeyim:18:8.ayımız doldu.inşallah güzel sonuçları alırız yarın.
canım ov.testini geçen ay bende kullandım .herkes spermlerin sabah daha canlı ve hareketli olduğunu söylüyor.o yüzden sabah errken saatte çarpıştırmaya dikkat et bence
Canım ben ovu. testi kullanmadım ama adetin 12. günü o malum akıntımdan gördüm.
13. günü ilişki oldu ve birdaha olmadı. Ben tahmin ediyorum ki o 13. günden kaldım bebeğime..
Nasip tabiki ama bu gece halvet olursa yarın yapmayın ve birsonraki gün yeniden değerlendirin gününüzü
ınsallah guzel sonuclar alırsınız canım stres yaptırmasaydın esıne bılıyorsun stres cok etkılıyor guzel haberlerını beklıyoruz..
canım ıste bızım sabah olma sansı olmuyor esım 7de evden cıkıyor :)
canım benımde 12.gun oldu bugun 13. gun kafam karıstı bugun aksammı olsun yarın aksammı dıye dun 12.gundu ve koyu cızgı cıkmıstı bugun 13.gun bnde senın gıbımı yapsam acba offf offf ne zor ya stres oldum valla
ilk test (ameliyattan sonra ki 4.ay)=sayı:14.600 ileri tam hareketli=%14 ileri az hareketli=%21 yerinde hareketli =%23 hareketsiz=%42 morfoloji%4
ikinci test(ameliyattan sonra ki 8.ay)=sayı46.400 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli = %20 hareketsiz=%35 morfoloji%5
sonuçlar iyi sayılarda artış var çok şükür.
canım eşim 6:45 bende 8:00 gibi çıkıyorum evden
geçen ay sabah 1 sefer değerlendirdim.bu ay ov. önce eşimin kontrolü var inş. eğer sayılar iyi çıkarsa kritik olan bir haftayı hep sabah değerlendirmeyi düşünüyorum.kendinizi şartlayıp ödev haline getirmeyin ama sabah 1 saat falan erken kalkmaya çalışın 2,3 sabah erken kalkmakla bişey olmaz.inanki geçen ay benim eşim saatini kurup uyandırıyordu benide
canımmm cok haklısın benım esım bankacı fakatt avm nın ıcındekı subede oldugu ıcın vardıyalı bır sube konustum esımle yarın oglen gıt dedım :) tmm dedı yarın sabahı degerlendırıcem ınsallah bugun 13.gun dun degerldırdık ınsallah bosa cıkmazz cabalrımız bugunde yaptım testı gene cok koyu sekılde cıktı ınsallahh allahım dualarımı kabul eder lutfen sızde dua edınnn bana
canımmm cok haklısın benım esım bankacı fakatt avm nın ıcındekı subede oldugu ıcın vardıyalı bır sube konustum esımle yarın oglen gıt dedım :) tmm dedı yarın sabahı degerlendırıcem ınsallah bugun 13.gun dun degerldırdık ınsallah bosa cıkmazz cabalrımız bugunde yaptım testı gene cok koyu sekılde cıktı ınsallahh allahım dualarımı kabul eder lutfen sızde dua edınnn bana
ilk test (ameliyattan sonra ki 4.ay)=sayı:14.600 ileri tam hareketli=%14 ileri az hareketli=%21 yerinde hareketli =%23 hareketsiz=%42 morfoloji%4
ikinci test(ameliyattan sonra ki 8.ay)=sayı46.400 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli = %20 hareketsiz=%35 morfoloji%5
canım bnm dua edeceğim söz.bugün adetim biterse boy abdesti aldığımda senin için(tüm isteyenleridi araya katarım) dua edeceğim
canım cok saol Allah razı olsun bende burdakı herkes ıcın ısmını bıldıklerımın ısımleryle bılmedıklerımın nıcklerıyle ve steyen herkesee dua edıyorum dualarımız kabul olsun ınsallahh
amin cnm Allah razı olsun.ben senin için bu gece bir tane yasin okudum.ismini bilmediğim için rumuzunla hitap ettim.Cenab-ı mevlam inş. dualşarımı lkabul eder
canıımmmmm nası tesekkur etsemkı Allah razı olsunnn ınan gozlerımden akıo yaslar cok tesekkur ederımm adım öyküm canım :)hıc onemlı degıl nıyetın guzel arkadasımm cok saol tekrardan
canım gözün aydın bunlar çok iyi değerler bayağı bir düzelmiş
inş. en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağız
cnm sonuçlarınız çok güzel maşallah:)))inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin..cnm daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum eğer sorduysamda kusura bakma nolur varikosel dereceniz kaçtı acaba.çok güzel artış olmuş çünkü...inşallah bizimde böyle sonuçlarımız olur....
merbalar sonuçlarınız guzel yukselmıi.pekı ılk sonuçlarınız nasıldı amelıyat öncesi ve ayrıca varıkosel derecenız ne kadardı acaba.bıze umut olursanız sevınırım inş.
canım cok saol Allah razı olsun bende burdakı herkes ıcın ısmını bıldıklerımın ısımleryle bılmedıklerımın nıcklerıyle ve steyen herkesee dua edıyorum dualarımız kabul olsun ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?