Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmmmm hamilesin snaırım): çok sevindim çok şükür Rabbim e. çok dua ettim sana ve burdkai diğer arkadaşlarıma. Allah inş diğer arkadaşlarımızında benim de yüzümüzü güldürsün. tebrik ederim seni

canımmmmm hamilesin snaırım): çok sevindim çok şükür Rabbim e. çok dua ettim sana ve burdkai diğer arkadaşlarıma. Allah inş diğer arkadaşlarımızında benim de yüzümüzü güldürsün. tebrik ederim seni

canım bu arada bende senin gibyim sanırım. bana da ayakta durmak yaramadı gebelik süresince hemen lekenlenmem başladı. o yüzden yat dinlen çok dikkat et kendine. Allah nasip ederde 2. kez gebe kalırsam ilk 3 ay heyet raporu almayı bile düşünüyorum. çok dikkat edicem bu sefer kendime. o kadar çok koşturdumki anlatamam. keşke biraz dikkat etseydim.neyse nasibi bu kadarmış demekki

c.tesi sperm testimizi verdik yarın sonucunu alacağız.sanırım korkuyla karışık bir heyecan içerisindeyim:18:8.ayımız doldu.inşallah güzel sonuçları alırız yarın.

ınsallah guzel sonuclar alırsınız canım stres yaptırmasaydın esıne bılıyorsun stres cok etkılıyor guzel haberlerını beklıyoruz..

canım ov.testini geçen ay bende kullandım .herkes spermlerin sabah daha canlı ve hareketli olduğunu söylüyor.o yüzden sabah errken saatte çarpıştırmaya dikkat et bence

canım ıste bızım sabah olma sansı olmuyor esım 7de evden cıkıyor :)

canım benımde 12.gun oldu bugun 13. gun kafam karıstı bugun aksammı olsun yarın aksammı dıye dun 12.gundu ve koyu cızgı cıkmıstı bugun 13.gun bnde senın gıbımı yapsam acba offf offf ne zor ya stres oldum valla

ilk test (ameliyattan sonra ki 4.ay)=sayı:14.600 ileri tam hareketli=%14 ileri az hareketli=%21 yerinde hareketli =%23 hareketsiz=%42 morfoloji%4

ikinci test(ameliyattan sonra ki 8.ay)=sayı46.400 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli = %20 hareketsiz=%35 morfoloji%5

sonuçlar iyi sayılarda artış var çok şükür.

ilk test (ameliyattan sonra ki 4.ay)=sayı:14.600 ileri tam hareketli=%14 ileri az hareketli=%21 yerinde hareketli =%23 hareketsiz=%42 morfoloji%4

ikinci test(ameliyattan sonra ki 8.ay)=sayı46.400 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli = %20 hareketsiz=%35 morfoloji%5

sonuçlar iyi sayılarda artış var çok şükür.

canım eşim 6:45 bende 8:00 gibi çıkıyorum evden
geçen ay sabah 1 sefer değerlendirdim.bu ay ov. önce eşimin kontrolü var inş. eğer sayılar iyi çıkarsa kritik olan bir haftayı hep sabah değerlendirmeyi düşünüyorum.kendinizi şartlayıp ödev haline getirmeyin ama sabah 1 saat falan erken kalkmaya çalışın 2,3 sabah erken kalkmakla bişey olmaz.inanki geçen ay benim eşim saatini kurup uyandırıyordu benide

canım gözün aydın bunlar çok iyi değerler bayağı bir düzelmiş
inş. en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağız

canımmm cok haklısın benım esım bankacı fakatt avm nın ıcındekı subede oldugu ıcın vardıyalı bır sube konustum esımle yarın oglen gıt dedım :) tmm dedı yarın sabahı degerlendırıcem ınsallah bugun 13.gun dun degerldırdık ınsallah bosa cıkmazz cabalrımız bugunde yaptım testı gene cok koyu sekılde cıktı ınsallahh allahım dualarımı kabul eder lutfen sızde dua edınnn bana

şans senden yana olsun gogicim güzel haberler verelm birbimize inşallah:)

canım bnm dua edeceğim söz.bugün adetim biterse boy abdesti aldığımda senin için(tüm isteyenleridi araya katarım) dua edeceğim

cnm sonuçlarınız çok güzel maşallah:)))inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin..cnm daha önce sormuşmuydum hatırlamıyorum eğer sorduysamda kusura bakma nolur varikosel dereceniz kaçtı acaba.çok güzel artış olmuş çünkü...inşallah bizimde böyle sonuçlarımız olur....

canım bnm dua edeceğim söz.bugün adetim biterse boy abdesti aldığımda senin için(tüm isteyenleridi araya katarım) dua edeceğim

canım cok saol Allah razı olsun bende burdakı herkes ıcın ısmını bıldıklerımın ısımleryle bılmedıklerımın nıcklerıyle ve steyen herkesee dua edıyorum dualarımız kabul olsun ınsallahh

amin cnm Allah razı olsun.ben senin için bu gece bir tane yasin okudum.ismini bilmediğim için rumuzunla hitap ettim.Cenab-ı mevlam inş. dualşarımı lkabul eder

amin cnm Allah razı olsun.ben senin için bu gece bir tane yasin okudum.ismini bilmediğim için rumuzunla hitap ettim.Cenab-ı mevlam inş. dualşarımı lkabul eder

canıımmmmm nası tesekkur etsemkı Allah razı olsunnn ınan gozlerımden akıo yaslar cok tesekkur ederımm adım öyküm canım :)hıc onemlı degıl nıyetın guzel arkadasımm cok saol tekrardan

merbalar sonuçlarınız guzel yukselmıi.pekı ılk sonuçlarınız nasıldı amelıyat öncesi ve ayrıca varıkosel derecenız ne kadardı acaba.bıze umut olursanız sevınırım inş.

canıımmmmm nası tesekkur etsemkı Allah razı olsunnn ınan gozlerımden akıo yaslar cok tesekkur ederımm adım öyküm canım :)hıc onemlı degıl nıyetın guzel arkadasımm cok saol tekrardan

canım dua duadır.müslümanın müslümana ettiği dua daha çabuk kabul olursun.inş. biran önce bebişini alırsın kucağına

canım gözün aydın bunlar çok iyi değerler bayağı bir düzelmiş
inş. en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağız

inşallah cnm her birlikte güzel haberler alalım.

biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum.varikosel derecesi kaçtı onuda bilmiyorum.çünki ameliyat öncesi dr hazırladığı raporda varikosel derecesi şu veya bu yazmıyodu.sadece sağ testis:10cc sol testis 9.4 cc yazıyordu.derecemiz kaç oluyor bilmiyorum:)

merbalar sonuçlarınız guzel yukselmıi.pekı ılk sonuçlarınız nasıldı amelıyat öncesi ve ayrıca varıkosel derecenız ne kadardı acaba.bıze umut olursanız sevınırım inş.

yukarıda da yazdığım gibi derecemiz tam olarak kaçtı bilmiyorum sadece sağ testis:10cc sol testis 9.4 cc yazıyordu.ameliyat öncesi sayımız 2 milyondu.morfolojimiz sıfır ileri hareketli % 12 yerinde hareketlide % 11 di.

İnşallah Gogicim..inşallah en kısa zamanda hayırlı güzel haberini vereceksin. bugün benim 11.gündü bakalım yarın olmazsa bizde çalışma yapalım. ya kızlar bu arada birşey soracağım. eşim stres yapınca olmuyor halvet olamıyoruz biz. bunun varikoselle de alakası var mıdır sizce? halvetin başı iyi ama tam o aşamada olmuyor(( kime soracağımı ne diyeceğimi şaşırdım((

Amin canımmm amin...ben de her dua ettiğimde isteyen dileyen herkese burda adını bilemesemde isteyen tüm arkadaşları anarak dua ediyorum. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallahhhhh...Sizlerde dualarınızı eksik etmeyinnn nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…