Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Zaten çekenin derdinden çeken anlıyor malesef...Düne göre şimdi biraz daha iyiyim. Dün gece ciddi bi ağlama krizine tutuldum, birazda sahab sizin yazdıklarınızı okuyunca ağladım, şimdi biraz daha rahatım...İşte klasik internet araştırmalarımı yapıyorum. Önümde upuzun bi hastane maratonu var, psikiyatristte bunlardan biri neden olmasın(

aglamak rahatlatır canımm ıcnde tutmaa daha kotu olursunn bencede gıt doktora baklım kafamnı rahat tut ama bu surecte lutfen elımızden geldıgınce bızler burdayızz ne zaman ıstern yaz rahatla arastırma boyuncada lutfen guzel seyler dusunmeye calıs rabbım sıfası olmayan dert vermesınnn cnm

venhar merhaba.sayıların guzel artmış,çok şükğr eşinizin varikoseli kaçıncı derecedeydı.hafıfmı ılerı derecedemıydı.benım eşimde ameliyat oldu.merak ediyorum.

özüdilerim kaçırmışım cevabınızı.sanırım ileri derecede gibi geldi bana.inş bizim sonuçlarda hep iyiye gider ve bebğimize kavusuruz hepberaber.dualarınızda banada yer verın inş.

özüdilerim kaçırmışım cevabınızı.sanırım ileri derecede gibi geldi bana.inş bizim sonuçlarda hep iyiye gider ve bebğimize kavusuruz hepberaber.dualarınızda banada yer verın inş.

inşallah cnm.ancak biz bazı takviyeler kullandıuk onlarıda belirtmem lazım.onların da mutlaka faydası olmuştur çünki.ilk 4 ay günde 2 tane argınmax-man,günde bir tane zinco-c.ilk ay arada havuç suyu,arasıra düzenli olmamak kaydıylada organik keçi boynuzu pekmezi.(ibrahim saraçoğlu'nun)bunlara ek olarak ilk testten sonra evicap gğnde birtane,omega-3 günde bir tane,(solgarın omega-3"950"olanı)ve teste 1 ay kala da keçi boynuzu pekmezi bu sefer düzenli içildi.sormak istediğin bir şey varsa çekinmeden sor cnm

anladım canım.çok teşekkürler.sizin varikoselınızın derecesini öğrenebilseydım iyi olacaktı.yanı bende tahmın ettım ılerı derece diye emın değilim.insan şunu istıyor aynı durumlarda olup yapılan tedavılerden sonuç alınabılıyorsa mutlu oluyor.onun ıcın derecenız benım ıcın önemlıydı.bızımkı kımı dktora gore 1.dereceydı kımıne gore ıse 2. dereceydı.benım kafamda 1.derecede varıkoselı olanlarda amelıyat sonucunda yukselış görebılıyorlarmı yoksa ılerı derecede olanlarmı sonuç alabılıyor onu merak ettım.eşim kaan hocayla gorustu maille ilaç almayın şimdilik dedi ,yoksa o vıtamın takvıyelerını cok araştırdım faydasıda oluyor inş bizede olur.şimdilik kürler uyguladık 1 ay olacak yarın ameliyat olalı.daha çok enıyız.ama bugun ankaraya gıttı eşim kaan hoca muayeneye.ne diyecek diye çok merak ediyorum.ayrıca benım eşimde hormon düşüklüğüde var.bunlar yükselince sperm değerleride yükselir diyorlar,ne kadar dogru acaba.bu forumda 1. derecede varıkoselı olupta amelıyat sonucu degerlerı yükselen hamıle kalan varmı acaba.varsa lutfen yazsınlar.bilmiyorum.tek bıldıgım dua ediyorum.kafam çok karıık,duygularımda.sizlerde çokk dua edinn inş.desteğiniz için de çok teşekkürler...

derece diye bir şey yazmıyor cnm kağıtta o yüzden bkaçıncı derece bilemicem.ama şöyle düşünrsek ileri derce diyebiliriz eşimin yaşı 36 uzun yıllardır varsa bu varikosel başlangıçta derece azsa bile yükselmiştir diye düşündüm ben.sana önerdiğim şeylerin hiç birisi ilaç değil hepsi bitkisel takviyeler cnm.eşin dr dan gelince bizlerlede paylaş neler olduğunu.bizimnde yapabildiğimiz ve elimizden gelen tek şey dua.aslında bu yolda en güçlü silahımız o.

venhar merhaba.sayıların guzel artmış,çok şükğr eşinizin varikoseli kaçıncı derecedeydı.hafıfmı ılerı derecedemıydı.benım eşimde ameliyat oldu.merak ediyorum.

merhaba cnm bizde varikosel ameliyatı olduk daha 15 gün oldu.bizim 1.derecedendi ne kadar faydası olacak bilmiyorum.biraz şansımız azmış sanırım.sizin nasıldı?kaçıncı derece varikoseldi?eşinin değerleri nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası umut olması açısından yazabilirmisin?

kusura bakma cnm yazını yeni gördüm.aynı durumdayız sanırım 1-2 doktor dediki 1.derece hiç ameliyat olmayın.1-2 doktorda sizin 2.derece ameliyat olursanız daha çabuk bebeğiniz olur dedi.biz ilk önce olmadık sonra baktık olmadı 15 gün önce olduk ameliyatımızı.inşallah cnm allahım en kısa zamanda şifamızı verir.derdimize derman buluruz...

canım simdi okudum,ne denir şuan ne senin acını dinlendirir bilemiyorum..en iyi ilaç Rabbimizin verdiği sabır ve de zaman biliyorsun..ama bir psikiyatri tedavisi neden olmasın dediğin gibi,aynı süre içerisinde genetik testleri yaptırıp kendini yeniden hazırlarsın mücadelenize..
Rabbim merhametiyle sarsın yaralarınızı inşallah..yar ve yardımcınız olsun

Canım hadi hayırlısı...inşallah bu ay tutmuştur küçük mucizen..hadi bakalım 3 hafta sonra iyi haberlerini alırız inşallahhh canımmm

Canımm birbirimizi tanımasakta inan çok üzüldüm. İçim yandı...Ama sakın bırakma kendini. Daha kötüleri olabilirdi böyle düşün ve her şerde bir hayır vardır. Kesinlikle öyle. Dua etmekten vazgeçme. Allahım seninle birlikte olsun...kendini toparlamana, güçlenmene yardımcı olsun. Dediğin gibi bir psikolog ya da psikiyatr sana destek olabilir. Ama bence en güzeli seni anlayan ve seni seven insanlarla zaman geçirmen..bol bol dışarıya çık ve uzun yürüyüşler yap. bir akşam mutlaka güzel bir komedi filmi izle eşinle. Eve kapatma kendini... İnanıyorum ki hepimiz güzel haberlerimizi birbirimize vereceğiz...belki zaman alacak belki de hemen olacak ama bu bir imtihan. Allah daha kötülerinden korusun..sonunda hayır olsun

Canım hadi hayırlısı...inşallah bu ay tutmuştur küçük mucizen..hadi bakalım 3 hafta sonra iyi haberlerini alırız inşallahhh canımmm

ınsallah canım bu 15 gun nası gecıcekte adet gunum gelıcek bılmmıyorum ınsallah guzel haberlr verırım sızlere...

inş. canım yaa 15 gn sonra bize çok güzel haberlerle geleceksinn

inşallahhhh cnım ama bazen harekette sorun var olmazz dıyorum kendı kendıme bazende neden olmasın allahım nasıp etsın yeterkı dıyorumm duygularım dengesızlestı cnım ınsallah guzel olur sonu...

merhaba canım.ilaç derken hani prokseed plus,evikap falan varya onları diyorum.vitamin takvıyesi biliyorum kaan bey ılk sordugumuzda kullanmayın dedi,onun için kullanmıyoruz yoksa ben kullanacam zor tutuyorum kendimi.eşim görüşmüş kaan beyle.em demiş.dna sına baktıktan sonra kullanmanız için ilaç önerecdna sını önemsiyor bılıyorsunuz kaan bey herşeyden önce.dna testını yaptırıp vermış 10 yada 15 güne kadar çıkar demiş.inş Rabbimden Dileğim dna sonuçlarımız iyi çıkar.bizim morfolojıde kötü o yüzden dna hasarı yüksek olabılır demiş ama bellide olmuyor bazen kısının değerlei çok yüksek oluyor dna hasarı çok oluyor demiş.testsonuçlarına bakmamız gerekıyor demiş.eşimin ilk testınde toplamda 9.4 mılyon sperm vardı ılerı hızı sıfırdı,yavaş hızlı %13 tü ikincisinde eşim grip oldu ayrıca yok su doktor yok bu doktor türkıyenın her yerınden hastane doktor ve mıkrocerrahı yöntemını araştırıken aşırı strese girdik bilmem ondan sayı 800. 000 ne indi.dünyam yıkıldı.sankı çabaladıkça battıyoruz dedım.ama bu arada hızımız %53 e çıktı.hormonlarıda yukselmıs.kurler kullandık 10 gun kadar bu değişim 10 gunde oldu.iyice aptallaştık düşünemiyorduk artık.sonra ibni sinada mete hocayla konuştum adam sayı önemli ama hız daha önemli dogal yolla gebelıkte falan dedi.kurler işe yaradı dedık.kaan beyde bu degerler sureklı değişkendir demış önemlı olan dna sı demiş.eşimin 30.gunuamelıyat olalı.bugunku teste spermler yukselmı 4 milyona.hızımız %43 muş hıç beklemıyordum 800.000 den sonra amelıyatta oldu.o sırada ankarada kurde kullanamadık.ilaçta aldı antıbıyotık falan.ustune grıpte oldu bu sırada.kaan bey le görüşmeler kısaca böyle.varıkoselın ılerı derecede olanların değerleri daha çok yukselebılıyormus ama bazende başlangıçta etkılemış olabılır demiş.bence siz varıkoselınızın bıır doktora sorup derecesını öğrenın.ben öyle yapardım eger ılerı dereceyse daha cok umudunuz olu dıye dedım.sonra keçıboynuzu ısırgan çayı nohut incir bunları bol bol yıyın demış bız yıyorduk ama düşüş olunca dedim birde macunda kulanıyordu acaba bırbırını etkıledımı dıye düşünmüştüm.eşim kışın içlik giyırodu.kesınlıkle gıyme demış.üşüsende gıyme demiş.dna hasaru cıksada 3 aylık ilaç tedavısıyle dogal yollamı yoksa tüp bebeğemı başlıcaz ona bakarız demış.inş arkadaşar dua edin dna mız iyi çıksın.ben ona takıldım kaldım.eşim yolda telefonda bunları paylaştık hatırladıgımız bırsey olursak tekrar paylarım inş.sizleerin morfolojısı kaç acaba bırde dna hasar testı yaptırdınızmı?

aynı şeyler bızımde oldu sızın morfolojı kaçacaba.bız de olduk 30. gununde eşim.kaan bey amelıyat başarılı olmuş demiş bıde.ben ondandda korkuyordum çok şükür nuksetmemıste.bılmıyorum artık dua ve kaan beyın yönlendırmesıne bırakıcaz kendımızı başkada çare yok bende evıkap prokseed plus kullanmayı istiyorduk ama bunların derecelerı varmış.şu kada mg gıbı sanırım.onları rastgele kullanmayın dedı.10 gun sonra dna mız ınş sonuçlanacak inş.iyi çıkar ilaçları ona göre verecekmış şayet prosseed plus angımanx falan vermezse bende soracam bunları nıye vermedınız çok fayda gören var dıye.sizin sayı hız ve morfolojı ne kadardı acaba.sızler kkaan hocaya gıttınızmı dna hasar testı yaptırdınızmı?

merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar.31 yaşındayım.biz 2,5 yıllık evliyiz,bundan 4 ay önce eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.fakat hala kontrole gidemedik.çünkü ssk yok ve özel e gitmek için ayrıca bir bütçe şimdilik ayıramıyoruz.bundan ötürü ikimiz de çok üzgünüz artık....hala hamilelik gerçekleşmedi.sabırla allah tan bekliyoruz .varikosel ameliyatı sonrası hiç hamile kalan var mı ne kadar sürede hamile kaldığını yazarsa sevinirim.bir de varikosel ameliyatı sonrası hamile kalmadım,hiç faydasını görmedim diyen var mı?bana bir yardımcı olun kızlar lütfen.yaşım geçmeden anne olmam lazım((

merhaba geçmiş olsun arkadaşım bende 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim 2,5 ay önce bizde varikosel ameliyatı olduk ama sabırla bekliyoruz herkes gibi 3 ve4. aydan sonra hamile kalan çok arkadaşın hikayesini okudum burada ümitle bekliyoruz umarım bizde onlar gibi birgün bu mutluluğu yaşarız bebeklerimize kavuşuruz inşallah allah yar ve yardımcımız olsun

Son düzenleme:

cnm inşallah dna testi sonuçlarınız güzel çıkar.bir de bir şey merak ettim 10 günde nasıl bir kür yaptınız da hızınız arrtı o kadar.bu arada gerçekten hıznız çok iyi.ileri tam hareketli ve ileri az hareketlinin toplamımı %43.yolsa sadece ileri tam hareketlimi %43.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…