canım sadece ıyı gunlerde degıl en onemlısı sıkıntılı gunlerımızde zor gunlerımızde burdyız bız elımızden bırsey gelmıyor ancak burda manen yardımcı olmaya calısyoruz..psikiyatrist bende dusundum hatta sana dıyecektım ama yanlıs anlarmısın dıye cekındım senın ıcın ıyı olabılır canım ısyan etme lutfen sukret rabbım daha beterınden korusunn herseyde vardır bır hayır emın ol lutfen bırakma kendını hıc aklına kotu seyler getırme pozıtıf dusunmeye alısıtr kendını en guzel en buyuk sevınlerı yasa ınsallah bundan sonra canımm
Zaten çekenin derdinden çeken anlıyor malesef...Düne göre şimdi biraz daha iyiyim. Dün gece ciddi bi ağlama krizine tutuldum, birazda sahab sizin yazdıklarınızı okuyunca ağladım, şimdi biraz daha rahatım...İşte klasik internet araştırmalarımı yapıyorum. Önümde upuzun bi hastane maratonu var, psikiyatristte bunlardan biri neden olmasın(
ilk test (ameliyattan sonra ki 4.ay)=sayı:14.600 ileri tam hareketli=%14 ileri az hareketli=%21 yerinde hareketli =%23 hareketsiz=%42 morfoloji%4
ikinci test(ameliyattan sonra ki 8.ay)=sayı46.400 ileri tam hareketli=%26 ileri az hareketli=%19 yerinde hareketli = %20 hareketsiz=%35 morfoloji%5
sonuçlar iyi sayılarda artış var çok şükür.
inşallah cnm her birlikte güzel haberler alalım.
biri sormuştu ama kimdi hatırlamıyorum.varikosel derecesi kaçtı onuda bilmiyorum.çünki ameliyat öncesi dr hazırladığı raporda varikosel derecesi şu veya bu yazmıyodu.sadece sağ testis:10cc sol testis 9.4 cc yazıyordu.derecemiz kaç oluyor bilmiyorum:)
yukarıda da yazdığım gibi derecemiz tam olarak kaçtı bilmiyorum sadece sağ testis:10cc sol testis 9.4 cc yazıyordu.ameliyat öncesi sayımız 2 milyondu.morfolojimiz sıfır ileri hareketli % 12 yerinde hareketlide % 11 di.
özüdilerim kaçırmışım cevabınızı.sanırım ileri derecede gibi geldi bana.inş bizim sonuçlarda hep iyiye gider ve bebğimize kavusuruz hepberaber.dualarınızda banada yer verın inş.
inşallah cnm.ancak biz bazı takviyeler kullandıuk onlarıda belirtmem lazım.onların da mutlaka faydası olmuştur çünki.ilk 4 ay günde 2 tane argınmax-man,günde bir tane zinco-c.ilk ay arada havuç suyu,arasıra düzenli olmamak kaydıylada organik keçi boynuzu pekmezi.(ibrahim saraçoğlu'nun)bunlara ek olarak ilk testten sonra evicap gğnde birtane,omega-3 günde bir tane,(solgarın omega-3"950"olanı)ve teste 1 ay kala da keçi boynuzu pekmezi bu sefer düzenli içildi.sormak istediğin bir şey varsa çekinmeden sor cnm
anladım canım.çok teşekkürler.sizin varikoselınızın derecesini öğrenebilseydım iyi olacaktı.yanı bende tahmın ettım ılerı derece diye emın değilim.insan şunu istıyor aynı durumlarda olup yapılan tedavılerden sonuç alınabılıyorsa mutlu oluyor.onun ıcın derecenız benım ıcın önemlıydı.bızımkı kımı dktora gore 1.dereceydı kımıne gore ıse 2. dereceydı.benım kafamda 1.derecede varıkoselı olanlarda amelıyat sonucunda yukselış görebılıyorlarmı yoksa ılerı derecede olanlarmı sonuç alabılıyor onu merak ettım.eşim kaan hocayla gorustu maille ilaç almayın şimdilik dedi ,yoksa o vıtamın takvıyelerını cok araştırdım faydasıda oluyor inş bizede olur.şimdilik kürler uyguladık 1 ay olacak yarın ameliyat olalı.daha çok enıyız.ama bugun ankaraya gıttı eşim kaan hoca muayeneye.ne diyecek diye çok merak ediyorum.ayrıca benım eşimde hormon düşüklüğüde var.bunlar yükselince sperm değerleride yükselir diyorlar,ne kadar dogru acaba.bu forumda 1. derecede varıkoselı olupta amelıyat sonucu degerlerı yükselen hamıle kalan varmı acaba.varsa lutfen yazsınlar.bilmiyorum.tek bıldıgım dua ediyorum.kafam çok karıık,duygularımda.sizlerde çokk dua edinn inş.desteğiniz için de çok teşekkürler...
venhar merhaba.sayıların guzel artmış,çok şükğr eşinizin varikoseli kaçıncı derecedeydı.hafıfmı ılerı derecedemıydı.benım eşimde ameliyat oldu.merak ediyorum.
anladım canım.çok teşekkürler.sizin varikoselınızın derecesini öğrenebilseydım iyi olacaktı.yanı bende tahmın ettım ılerı derece diye emın değilim.insan şunu istıyor aynı durumlarda olup yapılan tedavılerden sonuç alınabılıyorsa mutlu oluyor.onun ıcın derecenız benım ıcın önemlıydı.bızımkı kımı dktora gore 1.dereceydı kımıne gore ıse 2. dereceydı.benım kafamda 1.derecede varıkoselı olanlarda amelıyat sonucunda yukselış görebılıyorlarmı yoksa ılerı derecede olanlarmı sonuç alabılıyor onu merak ettım.eşim kaan hocayla gorustu maille ilaç almayın şimdilik dedi ,yoksa o vıtamın takvıyelerını cok araştırdım faydasıda oluyor inş bizede olur.şimdilik kürler uyguladık 1 ay olacak yarın ameliyat olalı.daha çok enıyız.ama bugun ankaraya gıttı eşim kaan hoca muayeneye.ne diyecek diye çok merak ediyorum.ayrıca benım eşimde hormon düşüklüğüde var.bunlar yükselince sperm değerleride yükselir diyorlar,ne kadar dogru acaba.bu forumda 1. derecede varıkoselı olupta amelıyat sonucu degerlerı yükselen hamıle kalan varmı acaba.varsa lutfen yazsınlar.bilmiyorum.tek bıldıgım dua ediyorum.kafam çok karıık,duygularımda.sizlerde çokk dua edinn inş.desteğiniz için de çok teşekkürler...
Zaten çekenin derdinden çeken anlıyor malesef...Düne göre şimdi biraz daha iyiyim. Dün gece ciddi bi ağlama krizine tutuldum, birazda sahab sizin yazdıklarınızı okuyunca ağladım, şimdi biraz daha rahatım...İşte klasik internet araştırmalarımı yapıyorum. Önümde upuzun bi hastane maratonu var, psikiyatristte bunlardan biri neden olmasın(
slmm :) bugun cok mutlu uyandım nedensee aslında nedenıde var dun 13.gundu ve ben ıcımden bugunde olsun dıyerek gece bır calısma yaptım :) bugunde 14.gun olarak bırkere daha test yaptım ve ıyıkı calısma yapmısım dedım dun ve 11.gun cıkan koyu cızgı bugun cok sılık cıktı yanı benım yummurta catlamıs kızlarr ıyıkı calısma olmus bu aksama bırakmamısım dedım ııcımden hep gec kalma korkum varıd ınsallah allahım ıızn verırse tutunsun sımsıkı bızım spermcık:) hıc bırakmasın yumurtayı dıyorum bugun sabahtan berı dua edıyorumm kendım ıcın ve burdakı tum ıstyen arkadslarım ıcın allahım ınsallah saglıkla hayırla versın bebıslerımızı
Kızlar merhaba,
Kötü haber...
2. hamileliğimde başarısızlıkla sonuçlandı( Bugün dr a gittim lekelenme oldu diye (( Dr um ve eşim ümitliydi, hayır ben mutsuzum bi terslik var dedim...
Ultrason muayenesinde kesenin hiç gelişmediğini gördü ve hemen opesaryon(( Salak gibiyim, hiç ağlamadım, içim bomboş ağustosta bi kürtaj şimdi ikinci (
Ctesi kontrolüm var bundan sonra bana eşime genetik araştırma, pıhtılaşma paneli testleri ofis histeroskopi vs(((
Hayatımın tüm kontrolü benim elimden çıktı gibi, içim yanıyo ama aptal bi metanet var üzerimde bağıra bağıra ağlamak unutmak istiyorum tüm yaşadıklarımı(((
Canım hadi hayırlısı...inşallah bu ay tutmuştur küçük mucizen..hadi bakalım 3 hafta sonra iyi haberlerini alırız inşallahhh canımmm
ınsallah canım bu 15 gun nası gecıcekte adet gunum gelıcek bılmmıyorum ınsallah guzel haberlr verırım sızlere...
inş. canım yaa 15 gn sonra bize çok güzel haberlerle geleceksinn
derece diye bir şey yazmıyor cnm kağıtta o yüzden bkaçıncı derece bilemicem.ama şöyle düşünrsek ileri derce diyebiliriz eşimin yaşı 36 uzun yıllardır varsa bu varikosel başlangıçta derece azsa bile yükselmiştir diye düşündüm ben.sana önerdiğim şeylerin hiç birisi ilaç değil hepsi bitkisel takviyeler cnm.eşin dr dan gelince bizlerlede paylaş neler olduğunu.bizimnde yapabildiğimiz ve elimizden gelen tek şey dua.aslında bu yolda en güçlü silahımız o.
kusura bakma cnm yazını yeni gördüm.aynı durumdayız sanırım 1-2 doktor dediki 1.derece hiç ameliyat olmayın.1-2 doktorda sizin 2.derece ameliyat olursanız daha çabuk bebeğiniz olur dedi.biz ilk önce olmadık sonra baktık olmadı 15 gün önce olduk ameliyatımızı.inşallah cnm allahım en kısa zamanda şifamızı verir.derdimize derman buluruz...
merhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1hafta yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandıkama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
merhaba ben yeni üyeyim arkadaşlar.31 yaşındayım.biz 2,5 yıllık evliyiz,bundan 4 ay önce eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.fakat hala kontrole gidemedik.çünkü ssk yok ve özel e gitmek için ayrıca bir bütçe şimdilik ayıramıyoruz.bundan ötürü ikimiz de çok üzgünüz artık....hala hamilelik gerçekleşmedi.sabırla allah tan bekliyoruz .varikosel ameliyatı sonrası hiç hamile kalan var mı ne kadar sürede hamile kaldığını yazarsa sevinirim.bir de varikosel ameliyatı sonrası hamile kalmadım,hiç faydasını görmedim diyen var mı?bana bir yardımcı olun kızlar lütfen.yaşım geçmeden anne olmam lazım((
merhaba canım.ilaç derken hani prokseed plus,evikap falan varya onları diyorum.vitamin takvıyesi biliyorum kaan bey ılk sordugumuzda kullanmayın dedi,onun için kullanmıyoruz yoksa ben kullanacam zor tutuyorum kendimi.eşim görüşmüş kaan beyle.em demiş.dna sına baktıktan sonra kullanmanız için ilaç önerecdna sını önemsiyor bılıyorsunuz kaan bey herşeyden önce.dna testını yaptırıp vermış 10 yada 15 güne kadar çıkar demiş.inş Rabbimden Dileğim dna sonuçlarımız iyi çıkar.bizim morfolojıde kötü o yüzden dna hasarı yüksek olabılır demiş ama bellide olmuyor bazen kısının değerlei çok yüksek oluyor dna hasarı çok oluyor demiş.testsonuçlarına bakmamız gerekıyor demiş.eşimin ilk testınde toplamda 9.4 mılyon sperm vardı ılerı hızı sıfırdı,yavaş hızlı %13 tü ikincisinde eşim grip oldu ayrıca yok su doktor yok bu doktor türkıyenın her yerınden hastane doktor ve mıkrocerrahı yöntemını araştırıken aşırı strese girdik bilmem ondan sayı 800. 000 ne indi.dünyam yıkıldı.sankı çabaladıkça battıyoruz dedım.ama bu arada hızımız %53 e çıktı.hormonlarıda yukselmıs.kurler kullandık 10 gun kadar bu değişim 10 gunde oldu.iyice aptallaştık düşünemiyorduk artık.sonra ibni sinada mete hocayla konuştum adam sayı önemli ama hız daha önemli dogal yolla gebelıkte falan dedi.kurler işe yaradı dedık.kaan beyde bu degerler sureklı değişkendir demış önemlı olan dna sı demiş.eşimin 30.gunuamelıyat olalı.bugunku teste spermler yukselmı 4 milyona.hızımız %43 muş hıç beklemıyordum 800.000 den sonra amelıyatta oldu.o sırada ankarada kurde kullanamadık.ilaçta aldı antıbıyotık falan.ustune grıpte oldu bu sırada.kaan bey le görüşmeler kısaca böyle.varıkoselın ılerı derecede olanların değerleri daha çok yukselebılıyormus ama bazende başlangıçta etkılemış olabılır demiş.bence siz varıkoselınızın bıır doktora sorup derecesını öğrenın.ben öyle yapardım eger ılerı dereceyse daha cok umudunuz olu dıye dedım.sonra keçıboynuzu ısırgan çayı nohut incir bunları bol bol yıyın demış bız yıyorduk ama düşüş olunca dedim birde macunda kulanıyordu acaba bırbırını etkıledımı dıye düşünmüştüm.eşim kışın içlik giyırodu.kesınlıkle gıyme demış.üşüsende gıyme demiş.dna hasaru cıksada 3 aylık ilaç tedavısıyle dogal yollamı yoksa tüp bebeğemı başlıcaz ona bakarız demış.inş arkadaşar dua edin dna mız iyi çıksın.ben ona takıldım kaldım.eşim yolda telefonda bunları paylaştık hatırladıgımız bırsey olursak tekrar paylarım inş.sizleerin morfolojısı kaç acaba bırde dna hasar testı yaptırdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?