cnm inşallah dna testi sonuçlarınız güzel çıkar.bir de bir şey merak ettim 10 günde nasıl bir kür yaptınız da hızınız arrtı o kadar.bu arada gerçekten hıznız çok iyi.ileri tam hareketli ve ileri az hareketlinin toplamımı %43.yolsa sadece ileri tam hareketlimi %43.
aynı şeyler bızımde oldu sızın morfolojı kaçacaba.bız de olduk 30. gununde eşim.kaan bey amelıyat başarılı olmuş demiş bıde.ben ondandda korkuyordum çok şükür nuksetmemıste.bılmıyorum artık dua ve kaan beyın yönlendırmesıne bırakıcaz kendımızı başkada çare yok bende evıkap prokseed plus kullanmayı istiyorduk ama bunların derecelerı varmış.şu kada mg gıbı sanırım.onları rastgele kullanmayın dedı.10 gun sonra dna mız ınş sonuçlanacak inş.iyi çıkar ilaçları ona göre verecekmış şayet prosseed plus angımanx falan vermezse bende soracam bunları nıye vermedınız çok fayda gören var dıye.sizin sayı hız ve morfolojı ne kadardı acaba.sızler kkaan hocaya gıttınızmı dna hasar testı yaptırdınızmı?
kızlarr bir sorum olacakk ikigünden beri eşimin dişi çok ağrıdı kanal tedavisine başlandı ve dayanamadı ağrı kesici almak zorunda kaldı ve doktor iğne de yaptı yani narkoz verdi uyuşturarak yapması gerekiyordu sizce spermler etkilenirmi bu durumdan çok endişeliyimbirde kızlar son sorum ovülasyon testini nereden alabilirim eczanelerde yok bulamadım?bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
Canım ilk sorunun cevabını bilmiyorum ama etkileneceğini sanmıyorum, diğer soruna gelince genelden netten alıyolar. G.gidiyor.'dan falan (umarım anlamışsındır ne demek istediğimi :) ). Hem maliyati çok daha uygun oluyo. Bi bak istersen...
kızlarr bir sorum olacakk ikigünden beri eşimin dişi çok ağrıdı kanal tedavisine başlandı ve dayanamadı ağrı kesici almak zorunda kaldı ve doktor iğne de yaptı yani narkoz verdi uyuşturarak yapması gerekiyordu sizce spermler etkilenirmi bu durumdan çok endişeliyimbirde kızlar son sorum ovülasyon testini nereden alabilirim eczanelerde yok bulamadım?bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim
cnm bu spermler cok alıngan diyoruz ama bundan da etkileneceğini sanmıyorum :) endişelenecek bişi yoktur, için rahat olsun. ovulasyon testini ben eczaneden almıştım, bir cok eczanede de var aslında. predictor kullanmıştım. ama netten alırsan cok daha uyguna bulabileceğini düşünüyorum. bende haftasonu alacağım, acaba bugun mu demektense bilinçlenelim değil mi:)
canımm yaa içimi çok rahatlattınız inşallah etkilenmezler bir an için endişelendik özellikle eşim o kadar ağrısı olduğu halde içmek istemedi ama ben zorladım ..ovülasyon testi için belki 15 eczane gezdim yine de yok sanırım medicallerdede satılıyormuş birde oraya bakmak lazım ama dediğiniz gibi nettende bakıyorum dediğiniz gibi fiyatlarda gayet iyi tekrar teşekkür ederimm kızlarr gerçekten çok yardımcı oldunuz hemde moral verdiniz iyiki burası var iyiki varsınızzzz:)
kızlar bizde liste yapsak.ameliyat tarihlerimizi yazalım.sonra beklemeye başlayalımm...mesela biz 5 kasımda olduk ameliyatımızı herkes söylesin tarihini liste yapalım.ne dersinizz...
Günaydın Kızlar,
Benden kısa kısa haberler,
Dün kontrolüm vardı. Şimdi ilk adet bitiminde dr'um beni görmek istedi. Bu 2. düşük ve artık araştırılması lazım dedi. Önce Ofis histeroskopi yapılacak, sonra hem eşime hem bana karyotipleme (genetik araştırma) daha sonrada bağışık sistemim ile ve pıhtılaşma profilimeyönelik testler yapacak.Eğer bu testlerden bir sonuç çıkarsa nedene yönelik tedavi uygulanacak. Eğer çıkmazsa bile 3. gebeliği elde edersek çok tetikte durmamız lazımmış, belki yüksek doz folik asit ve kansulandırıcı bir takviye ile gebeliğe başlayacağız dedi.
Önümüzdeki süreç bu sefer uzun mu olacak dedim, 2 adet yine mutlaka bekleyeceksin dedi. Ama yaşın genç (32'yi genç kabul ediyorlarmış:)dilersen 3 ya da 4 ü bekle derim dedi...Ama bu öyle garip bir psikolojiki yenildikçe kazanmayı daha çok istiyorsun...
Bilemiyorum kızlar, moraller kötü haliyle...Nasıl toparlanırım, nasıll bu korkuları unuturum onu bilemiyorum. Ama anladım ki bir daha hamile kalırsam da öyle laylaylom bir hamilelik olmayacak gibi duruyor( Heran tetikte, heran endişeyle ( Ama yeterki tekrar hamile kalabileyim ve bu sefer sağlıkla doğurabileyim
Son yaşadıklarımdan sonra bazı şeylerden epey uzaklaştım( Yazdıklarınızı ara ara okuyorum ama cevap verip 2 satır bişey yazamadım. Varikoseldi spermdi neden 2. plana attım birden (( Hani derler ya beterin beteri var diye, ondan heralde...
Ama şuan morfolojimizin 0 olma durumunu tekrar hatırladım.:)Aralık 15te ameliyatın 6. ayı olacak. 2. ayda 1 aylık havuç suyu kürü yapmıştık sonra keçiboynuzu kürüne başladık ve kasım sonunda 3 ay bitecek. Buarada kullandığımız diğer şeyleri kabaca biliyosunuz. Önümüzdeki hafta bir sperm testi daha yaptıralım dedik, sayımız ve hızımız bizim alt sınırın baya üstüne çıkmıştı ama morfoloji değişmemişti. Şimdi morfolojiye bakacağız. Ama malum kürler bitti artık, şimdi ben tekrar hazır olana kadar değerlerimiz garipleşirmi ki...
merhaba canım şu an moralin bozuk belli oluyor üzüntünü tedirginliğiini paylaşıyorum yazdıklarına duyarsız kalamadım belki sana iyi gelir diye hemen yazmak istedimüzülme diyemiyorum elinde değil biliyorum ama bişey söyliyeyimmi bu dünyaya geliş sebebimiz sırf çocuk dünyaya getirmek değil elbette hepimiz bebek istiyoruz allah izin verirse ama olmayınca olmuyor hayatımızda hepimizin bazı sınanma olayları tabiki var ... ne olursa olsun ümidini hiçbir zaman kaybetme güçlü olmak zorundayız allah eğer bize bir dert veriyorsa vardır bir bildiği şöyle düşün belki hamile kaldığında sonuna geldiğinde daha farklı bir olay yaşayabilirdin kötü bir sürüüüü senaryo getir aklına ve beterin beteri var demeyi dediğin gibi ihmal etme arkadaşım sen tedbirini al takdirini allaha bırak umarım hepimiz birgün hayırlısıyla çocuk sahibi olur burada birlikte paylaşırız mutluluklarımızı ,şuan elimizden gelen tek şey dua etmek allaha sığınmak inan buradaki tüm kader arkadaşlarımız için hergece dua ediyorum yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun
Elbette ki dünya ya gelişimizin tek sebebi anne olmak değil:) Ben korunmayı bırakmadan önce, olmazsa da olmaz herkes çocuk sahibi olacak değil ya diyordum, kader diyordum, Allah ne derse o olur (tabi ki yine öyle) diyordum. Hatta herhangi biri için çocuğunu düşürmüş vs gibi bişey duysam, amann ne olacakki daha küçüktür zaten bi daha olur diyordum((Ama öyle değilmiş, bazı şeyler yaşamadan bilinmiyormuş) Ama bir şeye sahip olmaya çalışıpta olamadıkça bide üstüne bu şansı yakalayıp 2 kere ellerinin arasından kayıp gitmesine tanık olunca iş değişiyor malesef... Herşeyin hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun ama istiyorsun, ve malesef daha çok istiyorsun...
Moralim bozuk ve endişeliyim haliyle... Ama ilk kaybımda yaşadığım depresif halim yok... Arkamda eşim ve doktorum var ve ikisinede güveniyorum. Endişeli olmama rağmen sanki bu sefer biraz daha umutluyum en azından araştırmaya değecek bir şeyler var. Belki birşey çıkar belki çıkmaz...Allah beterini yaşatmasın inşallah.
Elbette ki dünya ya gelişimizin tek sebebi anne olmak değil:) Ben korunmayı bırakmadan önce, olmazsa da olmaz herkes çocuk sahibi olacak değil ya diyordum, kader diyordum, Allah ne derse o olur (tabi ki yine öyle) diyordum. Hatta herhangi biri için çocuğunu düşürmüş vs gibi bişey duysam, amann ne olacakki daha küçüktür zaten bi daha olur diyordum((Ama öyle değilmiş, bazı şeyler yaşamadan bilinmiyormuş) Ama bir şeye sahip olmaya çalışıpta olamadıkça bide üstüne bu şansı yakalayıp 2 kere ellerinin arasından kayıp gitmesine tanık olunca iş değişiyor malesef... Herşeyin hayırlısı olsun, hayırlısıyla olsun ama istiyorsun, ve malesef daha çok istiyorsun...
Moralim bozuk ve endişeliyim haliyle... Ama ilk kaybımda yaşadığım depresif halim yok... Arkamda eşim ve doktorum var ve ikisinede güveniyorum. Endişeli olmama rağmen sanki bu sefer biraz daha umutluyum en azından araştırmaya değecek bir şeyler var. Belki birşey çıkar belki çıkmaz...Allah beterini yaşatmasın inşallah.
canım yaa durumunu anlatmışsın.inş. şifasıda bulunacak.ben şimdi sana nedesem teselli etmez biliyorum ama maşallah yazdıklarından güçlü olduğunu anladım.
Alalh ın izniyle birgün (en kısa zamanda) hereşy çok güzel oalcak.Allah ım yar ve yardımcın olsun
İnsanoğlu çok garip arkadaşım:)) Bi gülüyosun bi ağlıyosun ne derdin varsa alışıyosun onunla yaşamaya:)
Güçlümüyüm bilmiyorum ama sarsılsamda yıkılmıyorum sanırım, bazen içime çok kapanıp ağlasamda bazen çok sinirlensemde herşeye önce zaman herşeyin ilacı sonrada sen kendi gücünü kendin buluyosun bişekilde:)
Ama dediğim gibi bu sefer bi değişiğim:) kendime inanamıyorum bende:)
herşey güzel olacak buna inan bence.hayat o akdar garip ki ne ile uğraşırken ne ile karşılaşıyorsun
bak mesela ben daha eşim kontrolünü olmadan sanırım bir 6 ay kadarda benim için bekleyeceğiz.Troid sorunum var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok büyümüşşş hatta dr.dev gibi olmuş dedi.yarın genel cerrah ile görüşeceğim nasipse o da ameliyat derse bir 6 ay sahalardan uzak durmam gerekecekmiş.
ki ben ocak ayı gibi dr.a gidip gerekiyorsa aşılama yaptıralım diyecektim.
kafam çok karıştı sanırım:44::44::44:
İnsanoğlu çok garip arkadaşım:)) Bi gülüyosun bi ağlıyosun ne derdin varsa alışıyosun onunla yaşamaya:)
Güçlümüyüm bilmiyorum ama sarsılsamda yıkılmıyorum sanırım, bazen içime çok kapanıp ağlasamda bazen çok sinirlensemde herşeye önce zaman herşeyin ilacı sonrada sen kendi gücünü kendin buluyosun bişekilde:)
Ama dediğim gibi bu sefer bi değişiğim:) kendime inanamıyorum bende:)
herşey güzel olacak buna inan bence.hayat o akdar garip ki ne ile uğraşırken ne ile karşılaşıyorsun
bak mesela ben daha eşim kontrolünü olmadan sanırım bir 6 ay kadarda benim için bekleyeceğiz.Troid sorunum var benim hormon değerlerim normal ama nodülüm çok büyümüşşş hatta dr.dev gibi olmuş dedi.yarın genel cerrah ile görüşeceğim nasipse o da ameliyat derse bir 6 ay sahalardan uzak durmam gerekecekmiş.
ki ben ocak ayı gibi dr.a gidip gerekiyorsa aşılama yaptıralım diyecektim.
kafam çok karıştı sanırım:44::44::44:
Günaydın Kızlar,
Benden kısa kısa haberler,
Dün kontrolüm vardı. Şimdi ilk adet bitiminde dr'um beni görmek istedi. Bu 2. düşük ve artık araştırılması lazım dedi. Önce Ofis histeroskopi yapılacak, sonra hem eşime hem bana karyotipleme (genetik araştırma) daha sonrada bağışık sistemim ile ve pıhtılaşma profilimeyönelik testler yapacak.Eğer bu testlerden bir sonuç çıkarsa nedene yönelik tedavi uygulanacak. Eğer çıkmazsa bile 3. gebeliği elde edersek çok tetikte durmamız lazımmış, belki yüksek doz folik asit ve kansulandırıcı bir takviye ile gebeliğe başlayacağız dedi.
Önümüzdeki süreç bu sefer uzun mu olacak dedim, 2 adet yine mutlaka bekleyeceksin dedi. Ama yaşın genç (32'yi genç kabul ediyorlarmış:)dilersen 3 ya da 4 ü bekle derim dedi...Ama bu öyle garip bir psikolojiki yenildikçe kazanmayı daha çok istiyorsun...
Bilemiyorum kızlar, moraller kötü haliyle...Nasıl toparlanırım, nasıll bu korkuları unuturum onu bilemiyorum. Ama anladım ki bir daha hamile kalırsam da öyle laylaylom bir hamilelik olmayacak gibi duruyor( Heran tetikte, heran endişeyle ( Ama yeterki tekrar hamile kalabileyim ve bu sefer sağlıkla doğurabileyim
Son yaşadıklarımdan sonra bazı şeylerden epey uzaklaştım( Yazdıklarınızı ara ara okuyorum ama cevap verip 2 satır bişey yazamadım. Varikoseldi spermdi neden 2. plana attım birden (( Hani derler ya beterin beteri var diye, ondan heralde...
Ama şuan morfolojimizin 0 olma durumunu tekrar hatırladım.:)Aralık 15te ameliyatın 6. ayı olacak. 2. ayda 1 aylık havuç suyu kürü yapmıştık sonra keçiboynuzu kürüne başladık ve kasım sonunda 3 ay bitecek. Buarada kullandığımız diğer şeyleri kabaca biliyosunuz. Önümüzdeki hafta bir sperm testi daha yaptıralım dedik, sayımız ve hızımız bizim alt sınırın baya üstüne çıkmıştı ama morfoloji değişmemişti. Şimdi morfolojiye bakacağız. Ama malum kürler bitti artık, şimdi ben tekrar hazır olana kadar değerlerimiz garipleşirmi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?