Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım benim yaramaz mı? hem yarar hem umut olur... Bakalım dr'um şimdilik ilk ve kuvvetli ihtimal kan pıhtılaşma profilimdeki herhangi bir bozukluk üzerinde duruyor. Ama başka birşeyde çıkabilir, hiçbirşey çıkmayabilirde, zaman gösterecek ama çok merak ediyorum tabi biran önce gelsin o zaman:)

akmelek 5 Kaım 2012

onlyliz 12 eylül 2012

ameliyat tarihlerimiz.kızlar burdan daha rahat takip edebiliriz diye düşündüm.adını listeye eklemek isteyenler ameliyat tarihleini söyleyebilirler...umarım en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruz...

Slm kizlar benim esim de gecen yil araligin sonunda ameliyat olmustu
Ameliyat oncesi sayiyi hatirlamiyorum ama normale cok yakindi morfoloji 1 ileri hiz 0 di.
3.ay testini bulamiyorum ama sayi normaldi.ileri hiz cok az artmisti morfoloji yine 1 di.
5.ayda sayi 77 milyon mlde 11 milyon ileri hiz 18 (+3) 23 morfoloji 2
7.ayda asilama yaptirdik yikama oncesi sayi 87 milyon mlde 29 milyon ileri hiz 12 (+3) 15 morfoloji 4
Yikama sonrasi 24 milyon sperm ve %90 hareketli olmasina ragmen asilamam tutmadi.
7. Aydan sonra bi daha test vermedik.doktorumuz degerlerimizin normal oldugunu soyledi.3 ay deneyin kendiliginden olur dedi.ama olmadi.sonra yine asilama yapacakmis gibi igne verdi gobekten sonra catlama ignesi oldum ve asilama yerine normal iliski onerdi.o da olmadi.sonra tupe karar verdik.bu arada tup oncesi genetik testler yapildi.bana histereskopi yapildi.rahmim saga kayikmis hafif ama gebelige engel bi durum degilmis.simdi adet olmayi bekliyorum adet olunca tup tedavisi baslayacak.umarim bu sefer olur.olmazsa dondurulmuslarla deniycez yine olmazsa uzuuun bir ara vermeyi dusunuyorum cok yiprandim cok bunaldim.umarim hepimiz tez zamanda bebislerimize kavusuruz

aminnnnnnnnnn inşallah akmelekcim:)

Umarım gönlüne göre olur... Zaten artık bana varikosel falan hikaye geliyo( Sorunlar aşılabiliyo, varikosel düzelebiliyo, değerler iyileşebiliyo, iyileşmese bile gebelik oluşabiliyo, yani bunlar gerçekten vesile... Gerçekten Allah isteyince veriyo, ve işine karışılmaz ama bizler okadar mücadele veriyoruz ki bunun için inşallah bizleri bu mertebeye layık görüp bizi yüceltir, Amann ne bileyim yaa artık düşüncelerimi ifade etmekte bile zorlanıyorum(

umutlarr ıyıce yok oldu artık gögüslerim acımaya basladı adet sendromuna gırdım sanırım 4 aralık gunu olmamkla beraber belırtılerı basladı kızlarr ovu testlerı kullandım dıye umdum vardı artık yok off offf sene geldı gecıyor elden bırsey gelmıyor

geçmiş olsun canım benim hormon değerlerim normal hamd olsun ilaç falan kullanmıyorum ama nodüllerim çok büyük.En büyüğü 8 cm,3,5 cm ve 2,75 cm

dr.bu değerlerle hamile kalabilirsin ama nefes problemi yaşadığım için alınmasını tavsiye etti.ee gebelikte rahat nefes alamazsan iyi bir gebelik geçiremiyebilirsin ded.birde geçen sene en büyüğü 5 cm bu sene 8 cm olmuş.gün geçtikçe büyüyüp ses telelrine doğru uzanıyor ve büyüdükçe ameliyat daha zor

bakalım bu ay korunamdıktao yüzden gebelik netleşmeden ameliyatta olmak istemiyorum işte insanın heray çnde acabası oluyor ya

canım ama yaa gebelik belirtileri ama hamlelk belrtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar.inş. bebeğin sana oyun oynuyodur

peki bu nodüllere biyopsi yaptırdınmı hiç.benim bir tanesi 1cm den az fazla ve kistik bir nodül yani sıvı dolu içi.ama yinede biyopsi önerdi dr.dr larda her kitle veya her nodül biyopsiyi hak eder mantığı var ya.ama gereksiz çoğu biyopsilerin

canım ama yaa gebelik belirtileri ama hamlelk belrtilerinin aynı olduğunu söylüyorlar.inş. bebeğin sana oyun oynuyodur

ölede canım hanı derler ya hıssedıyorum dıye valla buugn kendımı temızlıge vurdum :) halı sılkelıyorum ev sılıyorum falan yanı hıc dıkkatte etmıyorum allah buyuk ama umutsuzluk kotu ıste

kıs dur,göğüslerin acıması sadece adetin değil hamileliğin de belirtisi..biz de üzülürdük göğsüm acıyınca ama ablam söyleye söyleye vazgeçirdi o düşünceden de hala gelen yok :)

ben biyopsi için gittim dr.ameliyat ol dedi.benimkide çi sıvı dolu kistik nodül.yarın tahlil vereceim ameliyat öncesi bilmiyorum bakalım neler isteyecekler takrardan

kıs dur,göğüslerin acıması sadece adetin değil hamileliğin de belirtisi..biz de üzülürdük göğsüm acıyınca ama ablam söyleye söyleye vazgeçirdi o düşünceden de hala gelen yok :)

off off evet aslında belırtılere takılmamak gerekıyor ama bu ay cok garıp bısey yasıyorum benım kasıklarım hep yumurtlama donemınde agrıdı buay hala agrıyo ara ara batıyo bu hamılelık belırtısı demıyorum tabıkıde ama cok garıp geldı hıc bukadar uzun surmezdı kasık agrım ınsllah allah hayra cıkartsın

inş. canım yaa batına var sanırım birkaç gün daha hemen ümitsizliğe kapılma
birşey söyleyp seni umutlandırıp hayal kırıklığı yaşamana sebep vermek stemiyorum ama dediğim gibi adet ile gebelik belirtleri benzer diyorlar birbirine.o yüzden bat gelmeden ümitsizlğe kapılma bence

halısın cnm ıste bıan ınsan olmıcak dıyo bazen 4 aralık canım batım hayırlısı neyse o olsun ınsallahh hepımız ıcın canım

ben biyopsi için gittim dr.ameliyat ol dedi.benimkide çi sıvı dolu kistik nodül.yarın tahlil vereceim ameliyat öncesi bilmiyorum bakalım neler isteyecekler takrardan

İnşallah gelmiş geçmiş olur sağlıcakla ve kolaylıkla olursunuz eğer kesin ameliyat gerekiyorsa.

canım benim eşim varikosel ameliyatı oldu,bende polikistik over var..bunlara rağmen bebişim kucağımda..hiç kafana takma..en kısa zamanda olur:)

merhaba.bebegınızın oldugunu ve rahatsızlıgınızın oldugunu ve bebegınızın oldugunu belıtmıssınız.bu durumunn akısından kısaca bahsedermısınız.ne durumdaydınız ne aşamaya geldınız bıze ısık olursanız sevınızı.tesekkurler.

Dur bakalım adet olasıya kadar umut vardır, çok umutlanmamak lazım ama umut vardır...(Erken hamilelik belirtilerinin adet öncesi belirtilere benzediğini düşünürsek önceden kafa yememekte fayda vardır:)

amin amin aminnnn

Dur bakalım adet olasıya kadar umut vardır, çok umutlanmamak lazım ama umut vardır...(Erken hamilelik belirtilerinin adet öncesi belirtilere benzediğini düşünürsek önceden kafa yememekte fayda vardır:)

canım ne nasılsın? tahlil işlerini ne yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…