Dur bakalım adet olasıya kadar umut vardır, çok umutlanmamak lazım ama umut vardır...(Erken hamilelik belirtilerinin adet öncesi belirtilere benzediğini düşünürsek önceden kafa yememekte fayda vardır:)
canım ne nasılsın? tahlil işlerini ne yaptın?
:)))) beklıyoruz canım elden baska bırsey gelmıyo gelll 4 aralık gelll dıyorumm :)bellı olucak sonunda tabı ınsan stres yapıyor ıster istemezz bırde adet oncesı gergınlıgım cok oluyor benım ustunede o tuz bıberr hersey oluyo ıste :)
e hadi hayırlısı inş..canım anlıyorum,,ben de anneme herşeyi anlatamıyorum,zaten rahatsız çok üzülmesini istemiyorum,,anne herkesten çok üzülüyor..ama ablamla paylaşıyorum,bana cesaret veriyor..ben oğlak burcuyum ve karamsar yaklaşabiliyorum bazı şeylere..o benim elimden tutup kaldırıyor,omuzlarım düştüğünde
halısın cnm ıste bıan ınsan olmıcak dıyo bazen 4 aralık canım batım hayırlısı neyse o olsun ınsallahh hepımız ıcın canım
Canim bana histeroskopi yapildi.kendi doktorum muayene esnasinda yapti kisa bi islem icine bi taraftan ilac gonderiyorlar bi taraftan muayene edip rahmin sekline bakiyor.ilac goruntunun guzel olmasi icin...ucretini bilmiyorum.doktor tanidik ucret almadi...insallah bi sorun cikmaz benim rahim saga kayik cikti ama doktor bunun gebelik icin bi engel olmadigini soyledi.simdi adet olmayi bekliyorum.insallah tupe basliycaz...İyiyim ecrincim napayım sallan yuvarlan hayat devam ediyor... Tahlillere ilk adetten sonra başlıycaz, vücuttaki tüm hormonların normale dönebilmesi için bekliyoruz bakalım
Fiyat araştırması falan yaptım bende bu arada, heryerde aynı fiyatlar, zaten özel sağlık sigortalarıda karşılamıyo hiç birini... Ofis Histeroskopi çekilcek, onu merak ettim, dr'ada sormayı unuttum onu, kim çeker nasıldır nedir ne değildir? Offff geçsin şu 1 ay, neyse bi görelim...
Kimseyede söylemedim biliyomusun (anneme - ablama vs) okadar zor geliyorki, söylesem bi türlü söylemesem bi türlü... Söylersem daha çok endişe duyup üzülecekler...Söylemeyince bi acayip beklenti içinde oluyolar, ne bileyim
ben biyopsi için gittim dr.ameliyat ol dedi.benimkide çi sıvı dolu kistik nodül.yarın tahlil vereceim ameliyat öncesi bilmiyorum bakalım neler isteyecekler takrardan
gogi slm canımm canını sıkma stres yapma hayırlısyla inşallah de arkadaşım
bu arada sana bişey sorucam bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım 9. gün bugünden yapmaya başladım yani ama T cizgisi C çizgisinden daha silik çıktı bu negatifmi oluyor yoksa yumurtanın çatlamasına yaklaşmışmı olıuyorum canım ne dersin:)ben kaç gün testi tekrarlamalıyım
geçmiş olsun cnm.bir şey daha sorucam cnm.ilk biyopsi yaptırdığında nodüllerin kaç cm di.yine bu kadar büyükmüydü.peki zormuydu biyopsi acıdımı çok canın
canım ben 30 yaşındayım ve bu bende 12 yaşımdan ber var.evet lk başta hormon ilacı kullandım değer normal seviyeye gelince dr.ilacı bıraktırdı.1 sene sonra falan.ve ilk başta bu kadar büyük değildi.Normalde dahiliye ya da genel cerraha giderdim bu sefer söz konusu bebek işleride olunca endokrin bölümüne gittim.Biyopsimide o yapacaktı yattım masaya ultrasona soktu ve dediki oww senin sağdan sola doğru uzanan dev br nodülün var sana dr.dr gezmeyi yasaklıyorum bildiğin güvendğin bir genel cerrah varsa git onunla görüş ameliyatını ol.Onlar zaten yeteri kadar canını yakacaklar ben yakmayayım.
benim kuzenim bizim burda genel cerrahi bölümünde asistan uzmanlığını yapıyor.ona gittim.hocamla görüşeyim ama bu içi su dolu kistik nodül nasılsa alınacak bence byopsiye gerek yok dedi.şimdi nasipse yarın tekrar gşdeceğim yanına bakalım ne diyecek
Benm korkum büyük olduğu için ameliyat sırasında ses tellerime zarar gelir mi?ikinciside bebek için ne kadar korunma süreci isterler acaba benden
anladım cnm çok geçmiş oslun.umarım en ksıa zamanda en az acıyla atlarısın bunları.sen istanbulda mı oturuyodun cnm.hangi hastane ve dr gidiyosun merak ettim de.benim 1 cm lik içi su dolu kistik nodülümede biyopsi dedi bir dr ben kendi kendime şöle düşündüm daha yeni ilaç kullanmaya başladım ve ultrason daha yeni çekildi belki bir süre takip edilse küçülecek neden hemen biyopsi istediler anlamadım.acaba kuzenine sormanı istesem senden çok şey istemiş olurmuyum.sonuçta bilen birinin fikride çok önemli.
canım ben sakaryadayım.Yarın inş. unutmazsam sorarım tabiki niye sormayayım.ama ben yanlış hatırlamıyorsam belli bir büyüklüğü geçmeden biyopsi yapmıyorlar zaten
ultrason raporumda 11,5x9 mm boyutlu geniş kistik dejenerasyon alanı içeren hipoekoik nodül diyor.2 tanede 1 cm den küçük nodülüm var.umarım sıkıntı olmaz sana sormak.soramazsan da olsun önemli değil
Senin huzurun, sakinliğin bebeğinin en büyük konforuymuş:) Ben malesef bunu çok geç öğrendim ya da anladım diyeyim... Boşver gevşe gitsin, bu adet döneminde olursa ne ala, olmazsa da amannnn önümüzdeki ay olur de gitsin (diyene bak, ama kendimi öyle telkin etmeye çalışıyorum artık:))
Mesela cuma günü tekrar spermiyogram yaptıracak eşim, gerçekten enteresan bi şekilde heyecanım yok... En son amannnn dedim ne çıkarsa, napayım öylede böylede değiştiremiyorum sonucu(( Sadece keçiboynuzunu kaynaıyorum aksatmadan, onun dışında ilaçtı vitamindi vs aklıma bile gelmiyo, içiyosa içiyo içmiyosa içmiyo ( Zaten keçiboynuzu kürü bu ay sonu bitecekti, evdeki keçiboynuzları bitince kürü noktalıycam... Sonra ne yapsam acaba:)) Daha önce havıç kürü yapmıştım:)
gogi slm canımm canını sıkma stres yapma hayırlısyla inşallah de arkadaşım
bu arada sana bişey sorucam bugün ilk defa ovülasyon testi yaptım 9. gün bugünden yapmaya başladım yani ama T cizgisi C çizgisinden daha silik çıktı bu negatifmi oluyor yoksa yumurtanın çatlamasına yaklaşmışmı olıuyorum canım ne dersin:)ben kaç gün testi tekrarlamalıyım
bana dıyene bak :) sen rahat o cnm benım sen kendıne stres yapma senın bebısın en saglıklı halıyle gelıcek ınsallah ben ınanıyorum yeterkı su stestlerın bı bıtsın dermansız det vermesın allah ınsalah gelıcek bebısın bende artık dusunmemey calısıyorume sıde kızıyo bana herseyde tedırgın davranmamdan
ınsallah cnm hep hayrlsıı dıyorum.. ben ovu testıne cok erken baslamıstım 9.gununde daha catlamamıstır canım hergun aynı saatte yap sabah ılk ıdrarla sakın yapma test oncesı 2-3 saat oncesınde asırı sıvı alma ıkıncı cızgı koyu cıktıgı zaman catlıo demek degıl zaten canım 24-36 saatt arasında catlıyıcak demek benım yumurtam catladıktan sonra ıkıncı cızgı sılık sılık cıkmaya baslamıstı canım eger elınde testın varsa hergun yap testını 16-17.gunune kadar ben 28 gunde bır adet oluyorum 13.gunumde cok koyu cıkmıstı o cızgı
gogicim çok tşkler canımm acemi olunca insan böyle oluyor :)ben 25 26 güne bir adet oluyorum benimde t çizgisi silik çıktı bakalım bugün nasıl çıkıcak yanlız benim kullanma porspektüsüne göre gece saat 10 kadar diyordu bende ona aldandım gece yaptım gerçi benim mecburen öyle oldu g.gdiyor comdan ancak akşam üstü saatlerinde geldi ovülasyon testleribugün ozaman öğleden sonra yapayım en garantili öyle olucak sanırım valla gogicim çok heyecanlıyım ameliyat olalı neredeyse 3 ay olucak inş umarım tez zamanda iyileşiriz hepimiz.. buradaki herkes için en büyük temennim allahın izniyle bebeklerimize tez zamanda kavuşmamız..
ınsallah canımhepımızın tememnnısı o olsun cnm sen aksam ustu gıbı yap hergun aynı saatte yapmaya calıs ıkıncı cızgı koyu cıktıgı zamanda yogun calsmalara basla canımbende cok tecrubelı degıldım valla cnm ınsan yasaya yasaya ogrenıo ben ıyıce adet sendromuna gırıdm bugun herseye kızyorum ıcım sıkılıyor esım dayanamdı attı kendını dısarı valla :)stres yapma cnm bırde esın ovu testı kullandııgnı bılmıyorsa hıc soyleme etkılenmesın cnm bızım 1 sene oldu valla 3 ay nekı
canımm ne yzılmışsa o valla biz tedbirini alalım takdirini allaha bırakalım ...herşey kısmet buhayatta bu arada eşim blyor o şimdiden girdi bile strese bana belli etmiyor ama ben anlıyorum bende tedirginim aslında hep bu ay olurmu olmazmı düşüncesi insanın içini kemirip duruyor
ınsallah canımhepımızın tememnnısı o olsun cnm sen aksam ustu gıbı yap hergun aynı saatte yapmaya calıs ıkıncı cızgı koyu cıktıgı zamanda yogun calsmalara basla canımbende cok tecrubelı degıldım valla cnm ınsan yasaya yasaya ogrenıo ben ıyıce adet sendromuna gırıdm bugun herseye kızyorum ıcım sıkılıyor esım dayanamdı attı kendını dısarı valla :)stres yapma cnm bırde esın ovu testı kullandııgnı bılmıyorsa hıc soyleme etkılenmesın cnm bızım 1 sene oldu valla 3 ay nekı
canımm ne yzılmışsa o valla biz tedbirini alalım takdirini allaha bırakalım ...herşey kısmet buhayatta bu arada eşim blyor o şimdiden girdi bile strese bana belli etmiyor ama ben anlıyorum bende tedirginim aslında hep bu ay olurmu olmazmı düşüncesi insanın içini kemirip duruyor
aslında daha cok erken canım sızın tabıkıde ılk 2 ay ııcndede hamıle kalan arkadaslarımız var ama stres yapma luıtfen cunku 6.ay dolduktan sonra doktorlar degerler onemlı dıyor bak bıze doktor 1 sene nın sonuna kadar surenız var demıstı ve bızım 1 senemız doldu bu kasım ayında ama hala yok bebısben neyapayım ınsallah sızınkıler hayırlı vakıtte saglıkla gelır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?