aslında daha cok erken canım sızın tabıkıde ılk 2 ay ııcndede hamıle kalan arkadaslarımız var ama stres yapma luıtfen cunku 6.ay dolduktan sonra doktorlar degerler onemlı dıyor bak bıze doktor 1 sene nın sonuna kadar surenız var demıstı ve bızım 1 senemız doldu bu kasım ayında ama hala yok bebısben neyapayım ınsallah sızınkıler hayırlı vakıtte saglıkla gelır canım
bir umut işte canımm ne yapalımm aminn inşallahhh hepimizinki gelsin inşallah tekrar teşekkür ederimm:)
aslında daha cok erken canım sızın tabıkıde ılk 2 ay ııcndede hamıle kalan arkadaslarımız var ama stres yapma luıtfen cunku 6.ay dolduktan sonra doktorlar degerler onemlı dıyor bak bıze doktor 1 sene nın sonuna kadar surenız var demıstı ve bızım 1 senemız doldu bu kasım ayında ama hala yok bebısben neyapayım ınsallah sızınkıler hayırlı vakıtte saglıkla gelır canım
gogi canım bugün iki tane ovülasyon testi yaptım ikiside negatifben anlamadım dün iki tane çizgi çıktı biri silikti bugün ise tek çizgi çıktı bu ne anlama geliyor acaba benim bu ay erkenmi yumurtlamam oldu ne dersin canım ya geçtimi dersin?
gogi canım bugün iki tane ovülasyon testi yaptım ikiside negatifben anlamadım dün iki tane çizgi çıktı biri silikti bugün ise tek çizgi çıktı bu ne anlama geliyor acaba benim bu ay erkenmi yumurtlamam oldu ne dersin canım ya geçtimi dersin?
bugun kacıncıgunun canım senın bırde ıkıncı cızgı bugun hıcmı cıkmadı allalah erekn yumurtluyo olabılırsın ama 26 gunde bır bıle olsan 12.gun yumurtan catlar
bugun kacıncıgunun canım senın bırde ıkıncı cızgı bugun hıcmı cıkmadı allalah erekn yumurtluyo olabılırsın ama 26 gunde bır bıle olsan 12.gun yumurtan catlar
canım seni çok rahatsız ettim ama kusuruma bakma lütfen bugün 10. gün 25 güne bir oluyorum normalde 11. gün başlaması lazım ama dün yani9.gün iki çizgi çıktı tabi biri silik bugün ise dediğin gibi ik tane yaptım herikisindede tek çizgi çıktı ...acaba dediğin gibi erkenmi yumurtladım acaba anlayamadım ya gogicim
hangi marka ovulasyon testi aldınız ve nerden aldınız sölermisiniz rica etsem kızlar
canım seni çok rahatsız ettim ama kusuruma bakma lütfen bugün 10. gün 25 güne bir oluyorum normalde 11. gün başlaması lazım ama dün yani9.gün iki çizgi çıktı tabi biri silik bugün ise dediğin gibi ik tane yaptım herikisindede tek çizgi çıktı ...acaba dediğin gibi erkenmi yumurtladım acaba anlayamadım ya gogicim
ne rahatsızlıgı canım benım olurmu ole sey canım benım eger 25 gunde bır oluyorsan 11.gun catlamıs senın yumurtanılıskı ne zaman hangı gunler olmustu bak bu ayı gec dusunme hıc onumuzdekı ay 9-11-13 bu sekılde ılıskı olsun bence cunku 11 .gun yumutluyosun sen kuzum
laboquick marka bana arkadasım gondermıstı ancak oda bunları g..gdıyor.. dan almıs bıldıgım kdarıyla eczanede cok pahalıya gelıyo
bende bu markayı kullanıyorum aynen öyle eczanede bir tek kullanım 45 ti! gitti gidiyorda 20 tanesi 20 tl
ne rahatsızlıgı canım benım olurmu ole sey canım benım eger 25 gunde bır oluyorsan 11.gun catlamıs senın yumurtanılıskı ne zaman hangı gunler olmustu bak bu ayı gec dusunme hıc onumuzdekı ay 9-11-13 bu sekılde ılıskı olsun bence cunku 11 .gun yumutluyosun sen kuzum
yani yarın öyleminapalım öbür aya kaldı ozaman canım gogi çok tşk ederim sana arkadaşımm tekrar tekrar iyiki varsın
yani yarın öyleminapalım öbür aya kaldı ozaman canım gogi çok tşk ederim sana arkadaşımm tekrar tekrar iyiki varsın
ama bıdakıka canım ya buugn 10.gunun ya senın bısey dıcem eger ımkan varsa bence buaksam bı calısma yap hıc bellı olmaz cnım sıkma canının catlıyo yada catlamı olabılır suanda hazır catlamıskende 24 saat yasıyor yumurta bılıyorsun bellı mı olur belkı bır tanecık sperm zahmet edıp poposunu kaldırrı ve dollıyıverır bızım yumosu :) hayydıı koss kosss durma burda kocıse koss :)
ama bıdakıka canım ya buugn 10.gunun ya senın bısey dıcem eger ımkan varsa bence buaksam bı calısma yap hıc bellı olmaz cnım sıkma canının catlıyo yada catlamı olabılır suanda hazır catlamıskende 24 saat yasıyor yumurta bılıyorsun bellı mı olur belkı bır tanecık sperm zahmet edıp poposunu kaldırrı ve dollıyıverır bızım yumosu :) hayydıı koss kosss durma burda kocıse koss :)
hahahhaalllah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni gece gece allah senide bebişiinden güldürsün inşallah gogicim yani daha şansım var diyosun öylemi kocişim de uyudu ya ama olsun ben şansımı deneyeyim ozaman nede olsa yumurtlama hergün olmuyor dimi öptüm seni gogicimm çok tşklerr iyi gecelerrr görüşürüz
laboquick marka bana arkadasım gondermıstı ancak oda bunları g..gdıyor.. dan almıs bıldıgım kdarıyla eczanede cok pahalıya gelıyo
[QUOTE=
hahahhaalllah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni gece gece allah senide bebişiinden güldürsün inşallah gogicim yani daha şansım var diyosun öylemi kocişim de uyudu ya ama olsun ben şansımı deneyeyim ozaman nede olsa yumurtlama hergün olmuyor dimi öptüm seni gogicimm çok tşklerr iyi gecelerrr görüşürüz [/QUOTE
:))) amin canımmm evet evet var sansın koss cnım uyandır kocısını ama bısey deme sakın gogi boyle dedın dersen adam ters teeper valla :)ıyı geceler cnımm gorusuurzzz stres yok panık yokk layyy loooyyy lommmm :)
hahahha :1:alllah iyiliğini versin emi çok güldürdün beni gece gece :1:allah senide bebişiinden güldürsün inşallah gogicim yani daha şansım var diyosun öylemi kocişim de uyudu ya :1: ama olsun ben şansımı deneyeyim ozaman nede olsa yumurtlama hergün olmuyor dimi:1: öptüm seni gogicimm çok tşklerr iyi gecelerrr görüşürüz:34:[/QUOTE :))) amin canımmm evet evet var sansın koss cnım uyandır kocısını ama bısey deme sakın gogi boyle dedın dersen adam ters teeper valla :)ıyı geceler cnımm gorusuurzzz stres yok panık yokk layyy loooyyy lommmm :)[/QUOTE .!.:saol canımm:)))tamam stres yok ama sende yapma lütfenn ben kaçarrrrr by byyyyy:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?