Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar
arkadaslar bizde de hiz ve hareket problemi vardi. Bir ay proxeed kullandik su an hamileyim. Elimde amerikadan gettirtigim 10kutu mevcut. Ve satmak istiyorum. Bavulda yer kaplamasin diye kutularindan cikarilmis fakat her sasenin uzerinde son kullanma tarihleri mevcut.

Gercekten bana ozelden mesaj atanlara cevap yazamiyorum. Ablam sahibindennoktacomda su an da satisa koydu. Kullanici adi maside. Lutfen onunla irtibata geciniz. Gerekirse eldende satis gerceklestire biliriz.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

bende bu markayı kullanıyorum aynen öyle eczanede bir tek kullanım 45 ti! gitti gidiyorda 20 tanesi 20 tl

hatta yanında gebelık testı olan paketler var daha uygun fıyata bıle gelıyor ovu testının adetı yukseldıkce daha avantajlı oluyo

laboquick marka bana arkadasım gondermıstı ancak oda bunları g..gdıyor.. dan almıs bıldıgım kdarıyla eczanede cok pahalıya gelıyo

saol cnm.eşim eğer gitti gidiyora güvenebilirse bizde alcaz.ilk kez ordan bişi alcaz.biz netten sadece hepsi buradadan bişiler almışızdır.oradada ilginçtir ovulasyon testi yok.nasıl olmaz anlamadım.benim de adetim27-28 günde bir olur.11. gün yapmaya başlamm lazım sanırım.bugün 8.gün.yarın iş yerinin olduğu yerdeki eczanelere sorcakmış bulamazsa veya pahalı olursa gitti gidiyordan alcakmışız.herkesin alışveriş yaptığı bilinen bir site ama eşim güvenemedi bir türlü.yarın verirsek siparişi cumaya gelir inş.c.tesi 11.günüm çünki.en geç o gün yapmam lazım

eşimi ikna çabaları zor da olsa başarılı bir şekilde sonuçlandı ve ovulasyon testi siparişini verdik20 adet ovulasyon testi + 4 adet gebelik testi 25 tl..yarın veya cuma elimde olur inş.c.tesi 11. günüm yapmaya başlasam olur sanırım.

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba,benim size bi sorum olacaktı.ben iki gündür havuç kürüne başladım eşime,kendim de içiyorum bu arada,bilmeyenler için söyleyeyim tekrardan,eşimin sperm sayısı düşük,ileri hızlı dşük, ayrıca 30 ekimde varikosel ameliyatı oldu beni de listeye alırsanız sevinirim :) sorum şu: havuç küründe yalnız havuç mu kullanmak gerekiyor,mesela içine elma mandalina falan da karıştırsam kürün amacı dışına mı çıkmış olurum? lütfen bana cevap yazın kızlar. bi de bende hipotiroidi var,dr. bana sınır 4 senin ki 8 dedi,bu 8 hangisinin değeri tsh mı? bu konuda da bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.hepinize iyi geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…