Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim sarkma ve şişlikler ne zaman geçer bilginiz var mı

ameliyattan sonra iki hafta içerisinde şişlikler ve ağrılar yavaş yavaş kayboluyor tabi bu süreç ilk zamanlar çok önemli çok ayakta kalmamak,koşmamak ağır kaldırmamak gerek bunlara dikkat ederseniz iyileşme süresi dahada kısalır çok geçmiş olsun arkadaşım

sağol çok teşekkür ederim canım allah inşallah herkesi en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder beklemek çok zor

sağol çok teşekkür ederim canım allah inşallah herkesi en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder beklemek çok zor

sende saol ...zor olmazmı canımm hepimiz için çok zor ama allah sabrını veriyor be arkadaşım allah çok -büyük dualarımızla inşallah tez zamanda selamete çıkar bebeklerimize kavuşuruz inşallah siz yeni ameliyat oldunuz sanırım tekrar geçmiş olsun listeye senide ekleyelim bu arada 3 ay çok iyi beslenmeniz lazım bitkisel kürlere şimdiden başla bekleme zaman kaybetme derim ben birşey sormak istersen biz burdayız canımm bide bu arada benim eşim ameliyattan sonra bacağının arasına yastık koyup öyle uyuyordu çok rahat ediyordu öyle sizede taviye ederiz:))))

inşallah canım sağolasın keçiboynuzu iyi geliyormuş okuduğuma göre ona başlayacağız bakalım tez zamanda gelsin bebeklerimiz artık

inşallah canım sağolasın keçiboynuzu iyi geliyormuş okuduğuma göre ona başlayacağız bakalım tez zamanda gelsin bebeklerimiz artık

kesinlikle öyle özelliklee sayının yükselmesine çok faydalı sizin ne düşüktü sayınız nsıl bilmiyorum ama sadece buyeterli gelmiyor bizim yaptığımız o kadar ek takviye varki artık eşimin içi dışı macun oldu zavallım sesde çıkarmıor onlar içinde bizim içinde zor bir dönem allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

1cc :12,000,000
normal morfoloji:80
anormal morfoloji:20

ileri cok hızlı:20
ileri hızlı:30
ileri az hızlı:35
yerinde hareketli:5
hareketsiz:10

bu 4 gün önceki sonuc.

eşim bugün bir daha tahlil verdi farklı bir hastanede ordaki değerler :
MİLYON / mL 25 Mil/mL
CANLILIK -
TOTAL MOTİLİTE 80
( a ) HIZLI İLERİ 20
( b ) YAVAŞ İLERİ 20
( c ) YERİNDE HAREKETLİ 40
( d ) HAREKETSİZ 20
MORFOLOJİ -
NORMAL FORMLAR 12
PATOLOJİK FORMLAR 88
BAŞ ANOMALİLERİ 30
ORTA PARÇA ANOMALİLERİ 11
BOYUN ANOMALİLERİ 19
KUYRUK ANOMALİLERİ 28

hangisi doğru bilemedik açıkcası kafayı yemek üzereyim (

Normal form morfoloji mi demek kızZlarrrr ???

doğru sonuç almak istiyorsanız tüp bebek merkezlerinde yaptırın en güvenlisi bumerkezler!!!

benim de eşim eylül ayında ameliyat oldu- önümüzdeki hafta tam 3 ayı dolduracağız inşallahh. Bu süre zaafında keçibonuzu kürü kaynattım son zmanlaarda her akşam olmasa bile , haftada 3-4 kez içiyor. ama ilk 1 buçuk ay her akşam içti. şimdi arı sütü+bal+polen ve propolis karışımı aldık son 1 haftadır da onu kullanıyor.. ALLAHIM İnşallah şifa bulur. hamile kalırım.
sperm tesitinide yılbşaından sonra yaptırıcam diyo ne yapıcam bilmiyorum zman kaybetmekte istemiyorum ( herşeyin hayırlısı ...

geçmiş olsun cnm.umarım tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.sizin sorununuz neydi?ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?

geçmiş olsun cnm.umarım tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.sizin sorununuz neydi?ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı?

Amin canım bizim sorunumuz varikosel. sol tarftan ameliyat oldu.. ameliyat öncesi 3 milyondu değerlerimiz. BU hafta tam 3 ayımız dolacvak hayırlısıyla ... Ama eşim test yaptırmıyo. yılbaşından sonra diyor : ( bende üzülmesin diye ısrar etmiyorum ama ne kdar yükseldi yda yükseldimi diye çook merak ediyorum ... eminim oda öyledir ama .. Üzülecek diye korkuyor sanıırım AMinn bebeklerimiz daha fazla bekletmez bizi inşallah..
Sizin durumunuz nedir. ?

nisancım bizimde iki gün sonra 3 ayımız doluyor aynı şekilde varikosel sol taraftan olduk... size ilaç verdimi doktor ..bize doktor testi 6 aydan sonra yaptırın dedi ama bizde merak etmiyor değiliz... bir spermin yapılım 78 günmüş o yüzden iyi spermlerin gelmesinide üstüne katıcak olursak 5. yada 6. aya denk geliyor bence sizde biraz geç yapın testi en azından yükselmiş görürüz belki bellimi olur... umarım hayal kırıklığı yaşamayız umarm en kısa zamanda allahın izniyle bebeklerimize kavuşurzz beklemek gerçekten çok zor

evt canım bizmde eşlerimiz aynı tarhte olmuşlar herhalde ameliyatlarını :) bize hiç bir ilaç vermedi . benn keçiboynuzu kürü verdim hep. şimdi de arı sütü+bal+ polen karşımı veriyorum. .. Geçen ay evicap almıştım vermiştim . onuda bıraktım. çokta yüklenmek istemiyrum ama hiç bişi yapmadanda duramıyorum. inşallah yükselme olur.. Bizim birde morfoloji sorunumunda var inşallah düzelir oda... Çokkk zorr çokk.. hele birde sende sabırsızlıkla bekleyip eşime belli etmiyim diye çabalamakk
Sizin sayınız kaçtı ?

sorma canımm aynı şekilde ....bizim sayı problememiz var tabi sayıda ..bende eşime keçiboynuzu yapıyorum bu ay sonu 3 ay olucak onu bırakıp havuç kürüne başlıyacağız ..bizim sayımız 9 milyona yakın canım sizin nasıl morfoloji kaç?

ımm sizin daha iyimiş sayınız.. morfoloji sıfır canım sizin?
evet bende şu arı sütü +poleni bitiriyim havuç kürüne başlayacağım...

morfoloji %12 ydi en son canımm ..bakalım bundan sonrası çok önemli inşallah iyi olur artar hepimizin değerleri

AMİİİİNNN..inşalalh yeni yıla güzel haberlerle gireriz.
Alalha şükür sizin iyimiş. bizim bayağı bir ilerlemiş
Ameliyatttan çok korkuyorudum çünkü eşim çok mızmızdır. iğne bile olamaz. Çok şükür rahat geçirdik o dönemi ama psikolojik olarak çok yıkılmıştı ( siz hangi şehirdesiniz ?

aminn canımmm inşallahhhhhh ....morfoloji % 0 olan bir sürü hamile kalan insan var üzülme sen yavaş yavaş yükselicek beklemekten dua etmekten başka çare yok..biz istanbuldayız ya siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…