Amin canım bizim sorunumuz varikosel. sol tarftan ameliyat oldu.. ameliyat öncesi 3 milyondu değerlerimiz.BU hafta tam 3 ayımız dolacvak hayırlısıyla ... Ama eşim test yaptırmıyo. yılbaşından sonra diyor : ( bende üzülmesin diye ısrar etmiyorum ama ne kdar yükseldi yda yükseldimi diye çook merak ediyorum ... eminim oda öyledir ama .. Üzülecek diye korkuyor sanıırım AMinn bebeklerimiz daha fazla bekletmez bizi inşallah..
Sizin durumunuz nedir. ?
cnm inşallah bizlerinde bir gün bebeği olacak üzülmeyelim diyoruz ama malesef elden bişey gelmiyor biliyorumbizim değerlerimiz sayı 12-19-20- milyon arasında değişiyor.hareketlilik bi ara ilaç kullandık yükseldi ama olmayınca ameliyata karar verdik en son a+b: 25 falandı sanırım. morfolojide % 2 ve 3 arasında değişiyor.şimdi bizde ameliyatı olalı 1 ay oldu bakalım sonuçları bekliyoruz.doktorumuz 6 ay ilaç kullanmıycaz dedi.sonra gerek kalırsa verecekmiş.allahım inşallah gerek kalmaz.sizin varikosel dereceniz kaçtı?bizim 2 miş.bakalım sayıya hıza etkisi olacakmı?
merhaba arkadaşlar bu yazıyı belki birilerine azıcıkta olsa umut olur diye yazıyorum. birçoğunuzun şu an yaşadığı duyguları çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende aynı şeyleri tam 7 yıl boyunca yaşadım biliyorum çok zor ama asla yılmayın ve olacağına inanın asla olmayacak diye düşünmeyin ben pko hastasıyım adetlerim düzensizdi ve uzun süre bu yönde tedavi gördüm yıllarca uğraştık sonra eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat oldu sonra yine zorlu ve yıpratıcı bir süreç ve ben ameliyattan tam 18 ay sonra hamile kaldım şu anda15 haftalık hamileyim eminim sizlerde başaracaksınız yeterki umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
merhaba arkadaşlar bu yazıyı belki birilerine azıcıkta olsa umut olur diye yazıyorum. birçoğunuzun şu an yaşadığı duyguları çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende aynı şeyleri tam 7 yıl boyunca yaşadım biliyorum çok zor ama asla yılmayın ve olacağına inanın asla olmayacak diye düşünmeyin ben pko hastasıyım adetlerim düzensizdi ve uzun süre bu yönde tedavi gördüm yıllarca uğraştık sonra eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat oldu sonra yine zorlu ve yıpratıcı bir süreç ve ben ameliyattan tam 18 ay sonra hamile kaldım şu anda15 haftalık hamileyim eminim sizlerde başaracaksınız yeterki umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
merhaba,
bu yazdıkların ne kadar çok rahatlatıyor bilemezsin.Çok sağol ,sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
onlyliz 12 eylül 2012
Neva7 30 ekim 2012
akmelek 5 Kasım 2012
Nisann83 ?
listemiz git gide büyüyor..
nisann83 ameliyat tarihini söylersen cnm listeyi düzenliyeyim.
canım yeni gördüm mesajını ..
Ameliyat tarihimiz : 11 Eylül 2012
onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor
Yeni listemizzz:)
selam hanımlar.Bende sizdenim3 yıllık evliyim 2 yıldır da bebek istiyoruz fakan kısmet olmadı bi türlü doktora gittik benle ilgili bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor eşimden sperm testi istedi yaptırdık gösterdik sonucu normal bulmadı ve ürolojiye görünsün eşin dedi. göründü renkli ultrason ve sperm testi istedi doktor varikosel var ameliyat olman lazım dedi.şimdi 20 aralık a farklı bi doktora daha randevu aldık bakalım o ne diyecek. değerleri yazsam sizde artık baya fikir sahibi olmuşsunuzdur bu konularda sizce ameliyat çözer mi bizim bebek işimizi
ultrasan sonucu :
pleksus pampiniformislerde varikosel ile uyumlu maksimum genişliği solda 2,6 mm olan bir kaç adet tortöz yapıda tübüler variköz genişlemeler vardır. valsalva ile reflü görüldü.
sperm sonucu:
miktar :3.5 cc
ph:7.5
görünüm : krem
vizkozite :norma
sıvılaşma süresi 25 dk.
mikroskopi : nadir lökosit görüldü
toplam sperm:52500.000
ml de:15000,000
hareketsiz 1/2 saatte:%65
hareketsiz 1 saatte : %65
hareketli 1/2 saatte :%35
hareketli 1 satte :%35
ileri hareketli 1/2 saatte:%15
ileri hareketli 1 saatte :%15
Yavaş hareketli 1/2 saatte :%10
yavaş hareketli 1 saatte :%10
yerinde hareketli 1/2 saatte :%10
yerinde hareketli 1 saatte %10
morfoloji
normal :%75
anormal :%25
Teşekkürler ccanımm.. İnşallahh. Hızla ilerlemeyip elimden gelse koşacağım ..:)
Listede ilk sırada ben varım galiba Onlyliz ile 1 gün arayla ameliyat olmuş eşlerimiz... :)
Sperm testinin sonuçlarınıda ilerde listeye eklersin canım düzenlerizz listemizi. kim ne kdar yol katetmiş :))
Teşekkrüler tekrardan
Teşekkürler ccanımm.. İnşallahh. Hızla ilerlemeyip elimden gelse koşacağım ..:)
Listede ilk sırada ben varım galiba Onlyliz ile 1 gün arayla ameliyat olmuş eşlerimiz... :)
Sperm testinin sonuçlarınıda ilerde listeye eklersin canım düzenlerizz listemizi. kim ne kdar yol katetmiş :))
Teşekkrüler tekrardan
akmelekcim yeni listemizi düzenlediğin için tşklerrr inşşallah tez zmanda güzel haberler veririz birbimizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?