Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm inşallah bizlerinde bir gün bebeği olacak üzülmeyelim diyoruz ama malesef elden bişey gelmiyor biliyorumbizim değerlerimiz sayı 12-19-20- milyon arasında değişiyor.hareketlilik bi ara ilaç kullandık yükseldi ama olmayınca ameliyata karar verdik en son a+b: 25 falandı sanırım. morfolojide % 2 ve 3 arasında değişiyor.şimdi bizde ameliyatı olalı 1 ay oldu bakalım sonuçları bekliyoruz.doktorumuz 6 ay ilaç kullanmıycaz dedi.sonra gerek kalırsa verecekmiş.allahım inşallah gerek kalmaz.sizin varikosel dereceniz kaçtı?bizim 2 miş.bakalım sayıya hıza etkisi olacakmı?

akmelek slm canım listeye nisanıda ekleyebilirmisn rica etsem?

merhaba arkadaşlar bu yazıyı belki birilerine azıcıkta olsa umut olur diye yazıyorum. birçoğunuzun şu an yaşadığı duyguları çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende aynı şeyleri tam 7 yıl boyunca yaşadım biliyorum çok zor ama asla yılmayın ve olacağına inanın asla olmayacak diye düşünmeyin ben pko hastasıyım adetlerim düzensizdi ve uzun süre bu yönde tedavi gördüm yıllarca uğraştık sonra eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ameliyat oldu sonra yine zorlu ve yıpratıcı bir süreç ve ben ameliyattan tam 18 ay sonra hamile kaldım şu anda 15 haftalık hamileyim eminim sizlerde başaracaksınız yeterki umudunuzu ve inancınızı kaybetmeyin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....

merhaba,
bu yazdıkların ne kadar çok rahatlatıyor bilemezsin.Çok sağol ,sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inşallah...

ayy ne güzelll yaaa sizin gibi insanlar bize ümit vermese ne yaparız sayenizde heyecanlanıyoruz seviniyoruz allah razı olsun ... aminn arkadaşımm inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız allah yavrunu sağlıkla sana bağışlasın

Son düzenleme:
onlyliz 12 eylül 2012

Neva7 30 ekim 2012

akmelek 5 Kasım 2012

Nisann83 ?

listemiz git gide büyüyor..
nisann83 ameliyat tarihini söylersen cnm listeyi düzenliyeyim.

selam hanımlar.Bende sizdenim 3 yıllık evliyim 2 yıldır da bebek istiyoruz fakan kısmet olmadı bi türlü doktora gittik benle ilgili bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor eşimden sperm testi istedi yaptırdık gösterdik sonucu normal bulmadı ve ürolojiye görünsün eşin dedi. göründü renkli ultrason ve sperm testi istedi doktor varikosel var ameliyat olman lazım dedi.şimdi 20 aralık a farklı bi doktora daha randevu aldık bakalım o ne diyecek. değerleri yazsam sizde artık baya fikir sahibi olmuşsunuzdur bu konularda sizce ameliyat çözer mi bizim bebek işimizi

ultrasan sonucu :
pleksus pampiniformislerde varikosel ile uyumlu maksimum genişliği solda 2,6 mm olan bir kaç adet tortöz yapıda tübüler variköz genişlemeler vardır. valsalva ile reflü görüldü.

sperm sonucu:
miktar :3.5 cc
ph:7.5
görünüm : krem
vizkozite :norma
sıvılaşma süresi 25 dk.
mikroskopi : nadir lökosit görüldü
toplam sperm:52500.000
ml de:15000,000
hareketsiz 1/2 saatte:%65
hareketsiz 1 saatte : %65
hareketli 1/2 saatte :%35
hareketli 1 satte :%35
ileri hareketli 1/2 saatte:%15
ileri hareketli 1 saatte :%15
Yavaş hareketli 1/2 saatte :%10
yavaş hareketli 1 saatte :%10
yerinde hareketli 1/2 saatte :%10
yerinde hareketli 1 saatte %10

morfoloji
normal :%75
anormal :%25

onlyliz 12 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

Neva7 30 Ekim 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

akmelek 5 Kasım 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

Nisann83 11 Eylül 2012 Hamişş olma yolunda hızla ilerliyor

Yeni listemizzz:)

Teşekkürler ccanımm.. İnşallahh. Hızla ilerlemeyip elimden gelse koşacağım ..:)
Listede ilk sırada ben varım galiba Onlyliz ile 1 gün arayla ameliyat olmuş eşlerimiz... :)
Sperm testinin sonuçlarınıda ilerde listeye eklersin canım düzenlerizz listemizi. kim ne kdar yol katetmiş :))
Teşekkrüler tekrardan

slm canım çok geçmiş olsunn öncelikle sende bizim kader arkadaşımızsın aramıza hoşgeldin ...eminim şu çok endişelisinizdir ama lütfen panik yapmayın gerilmeyin sadece yapmanız gereken acele edip iyi bir üroloğa kendinizi teslim etmeniz olacak zaman çok önemli ameliyattan sonra bekleme oluyor bunuda göz önünde bulundurun !! ve kesinlikle açık ameliyat olmayın mikrocerrahi yöntemini ve özeli tercih edin sgk anlaşmalı birsürü özel hastane var bu ameliyat çok kısada sürse kolay gibide gözükse bana göre çok hassas yani kendizi emin ellere yani uzman bir doktora emanet etmelisiniz ..ameliyat çok kısa sürüyor aynı gün eve yolluyorlar genellikle...ilk günler hafif ağrısı oluyor ama benim eşim 1 haftada iyileşti diyebilirim sakın korkmasın eşin..ve bu ameliyatı kesinlikle olmalısınız anladığım kadarıyla dereceniz yüksek değil ilerlmemiş yani ne güzel özellikle morfolojiniz çok yüksek maşallah sadeece biraz sperm sayınız ve ileri hızınız düşük oda ameliyattan sonra düzelir inşallah.. umarım yardmcı olabilmişimdir tekrar geçmişolsun acil şifalar dilerimmm

evet nisancım aramızda 1 gün varr:))) inşallah en kısa zamandaa hamiş olsuruz ccanımm ...bugün adet oldumm yinenapalım sabırla beklemeye devam her ay alıştık zaten kırmızıları görmeye

Son düzenleme:

akmelekcim yeni listemizi düzenlediğin için tşklerrr inşşallah tez zmanda güzel haberler veririz birbimizeee

Son düzenleme:

akmelekcim yeni listemizi düzenlediğin için tşklerrr inşşallah tez zmanda güzel haberler veririz birbimizeee

cnm rica ederim ne demek:)valla koşmak takla atmak artık napıcağımızı bilemez olduk:))inşallah daha fazla beklemeden gelir meleklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…