mutlulukcumm canımm benim günaydınn nasılsın hamişlik nsıl gidiyor uzun zamandan beri göremedim senii bazen topiğine girdiğimde yazın gözüme takılıyor herdafasında bir kaç satır okuyup kaçarken buluyorum kendimi yine ağlayacağım diye korkuyorum hatırlarsan ben çokk ağlamıştım duygulanmıştım güzel haberini aldığımızda..e seninde tesfirin çok iyi canımm o kadar güzel anlatıyorsun ki insanın satırlarını okurken duygusallaşmaması elinde değil:) sanırım çok kitap okuyan birisin maşallah:) neyse lafı uzatmadan mutlulukcum bu aralar insanlar çok üzerime geliyor canımı acıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar takmıyayım diyorum olmuyor söz söylesem uzayıp gidicek kimseyle görüşmemek için herşeyi yapıyorum kendilerini zorla davet ettirecek kadar yüzsüzler sırf meraklarından ...allahıma hergün yalvarıyorum beni kötü insanların sözlerinden kendilerinden uzak tut rabbim diyee dilleri o kadar iğneli ki içlerindeki zehiri dışarı kusuyorlar resmen ne diyim canımm inşş dediğin gibi o güzel günler gelirdee bizdee bu günlerii atlatırız insanın üzüntüsüne üzüntü veren bu insanları allah ıslah eylesinn ..tekrar tşk ederimm mutluluk moral olduğunn dertleştiğin için benim topiğede gel buyur gel ' varikosel ameliyatından sonra hamile olmayı bekleyenler ' adı bu arada senin ameliyat tarihlerinide yazabilirmiyiz umut olsun diyee çok öptüm arkadaşımm bebişe ve kendine çok iyi bak hoşçakal....:)
Günaydın canım,çok şükür iyiyiz.Her şey yolunda gitti bugüne kadar,
ikili testimiz,tahlillerimiz falan hep temiz çıktı.İnşallah bundan sonra da böyle gider.
Biliyorum canım okuduğunda ne kadar duygulandığını.
İnan yazan kişi olarak bile arada okuyup,sanki ilk defa okuyormuşum,
sanki başka birisi yazmış gibi dökülüyor inciler gözümden.
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık,aynı süreçlerden geçtik.
O yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız.
Tabi ki yazarız,hatta ben hemen iade-i ziyaret yapayım topiğine şimdi :)
Geçmişte çok kitap okudum canım,gözlerimi bozacak kadar,
sabah ezanına kadar elimden bırakmadığım kitaplar okudum.
Bilmem belki onun etkisi vardır ama daha ziyade dert söyletirmiş ya adamı :)
Ben ona daha çok inanıyorum,yaşadıklarımız,hissettiklerimiz konuşturuyor böyle.
Allah biliyor,görüyor çok şükür.
Ve asla çaresiz bırakmıyor,yeter ki umudumuzu kesmeyelim,
inancımızı yitirmeyelim ve hep O'ndan isteyelim...
Öyle hayatım öylee o gözeten ve koruyan rabbim öyle büyükki biliyorum birgün de bizide mükafatlandıracak inşallah..iyi olmanıza çok sevindim canımm aman kendine dikkat et tabiki bebişedekitap okuduğun herhalinden belli anlamıştım zaten yanılmamışım:) bende çok severdim okumayıı dediğin giibi sabahlara kadarr elimden düşürmezdim ve sonunda gözlerim bozuldu sonuç lazer ameliyatına kadarr gitti şimdi maşşallahım var gerçi şahin gibi görüyorum:)herzaman buyur gel topiğe sizin bilginize ihtiyacımız var ayrıca seninde dertleşmek bana keyif veriyor adın gibi mutluluk veriyor iyiki varsın cnm öpüldün:)
Sağol canım,bu soğuk kış günlerinde mümkün olduğunca evdeyiz işte.
Sokakta her üç kişiden birinin elinde mendil,hapşıranı,tıksıranı.
Hasta olmayalım diye evlere tıkıldık.
Ne güzel lazer ameliyatı olmuşsun,ben cesaret edemedim.
Ama düştü Allahtan numaram,1.75 miyoptum 1.25'e düştüm.
Yani en son iki sene önce gittim göz doktoruna :)
Belki artmıştır tekrar bilmiyorum.Çok sık gözlük kullanmıyorum çünkü gözlüğümü.
Diğer derdimizden gözü tamamen çıkarmışım aklımdan.
sağol canım burada olup sizlerle konuşmak da bana iyi geliyor.
Sen de iyi ki varsın,inşallah o güzel yüreğinle kazanacağın o güzel haberini de en kısa zaman da alıcaz.
ALLAH sağlıklı sıhhatli sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bir yıllık evli olmanıza rağmen mi senin çocuğun olmuyormu deme gereği duydu bu arkadaş.!!!gerçekten herhangi bir sıkıntı olmadığı halde 1-2 sene bebek düşünmüyor olsakta kimseyi inandıramayacağız demek ki.ALLAH'tan benim çevremde yok böyle insanlar..gerçi arada bir rastlayıp her rastladığında varmı bişiler var mı diye ısrarla sormayanlarda yok değil.sadece soruyolar ama her gördüğünde sormanın bir alemi yok zaten olsa ben sölücem sen sormadan demi ama.ne diyim ALLAH bizim gibi sıkıntı yaşayan bebek sahibi olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun.
canım ARKADAŞLARIM şuan duygularım o kadar karma karışık ki şoktayım sanki, ama net sonucu yarın dr gidince öğrenicem karnımın içleri acıyor ,belim ağrıyor adet ağrısı gibi diğer gebeliğimde böyle olmuştu sonu hüsranla bitmişti 8haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum birde arka arkaya leke görünce korktum inş. RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER DUALARIM SİZLERLE GOGİ,VEN-HAR, NEVA 7,ONLYZ ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM
canım ARKADAŞLARIM şuan duygularım o kadar karma karışık ki şoktayım sanki, ama net sonucu yarın dr gidince öğrenicem karnımın içleri acıyor ,belim ağrıyor adet ağrısı gibi diğer gebeliğimde böyle olmuştu sonu hüsranla bitmişti 8haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum birde arka arkaya leke görünce korktum inş. RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER DUALARIM SİZLERLE GOGİ,VEN-HAR, NEVA 7,ONLYZ ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM
cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıklı sıhhat bir hamilelik geçirmenini nasip etsin in.sakın umutsuz olma bu sefer yolunda gidecek her şey.bize de dua et ve son değerlerinizi ameliyattan sonra kaçıncı ayda hamile kaldığını bunları yazıver bizlere olur mu cnm
canımmmmm inan çok sevindimm yaaaa acayip mutlu oldummmm bizeee çok güzel bir haber verdinnnn aminnnnnn inşş bizde bu güzel duyguyu yaşarız en tez zmandaaaa öpüyorummmm seniii çokkk hemdeeee:)))))-
ALLAH RAZI OLSUN CANIM dilerim yüce RABBİM sizlerinde emeklerini boşa çıkarmaz tez zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldurur bende seni kocaman öpüyorum cnm dua edin gerçekten çok korkuyorum
cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıklı sıhhat bir hamilelik geçirmenini nasip etsin in.sakın umutsuz olma bu sefer yolunda gidecek her şey.bize de dua et ve son değerlerinizi ameliyattan sonra kaçıncı ayda hamile kaldığını bunları yazıver bizlere olur mu cnm[/QUOT
CANIM BENİM AMELİYATIMIZIN 9.AYINDA ÇOK ŞÜKÜR HAMİLE KALDIM DEMEK İSTİYORUM ASLINDA NET CEVABI YARIN VERSEM DAHA İYİ OLURDU :)DR GİDİCEM AMA BEN YİNEDE YAZAYIM SAYIMIZ 20MİLYONDU AMELİYAT ÖNCESİDE ,SONRASIDA HİÇ DEĞİŞMEDİ ,MORF.%4,HAREKETİMİZSE %10DAN %15E YÜKSELMİŞTİ 6.AYIMIZDA ASLINDA ÇOK FARK YOKTU
cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıklı sıhhat bir hamilelik geçirmenini nasip etsin in.sakın umutsuz olma bu sefer yolunda gidecek her şey.bize de dua et ve son değerlerinizi ameliyattan sonra kaçıncı ayda hamile kaldığını bunları yazıver bizlere olur mu cnm[/QUOT
CANIM BENİM AMELİYATIMIZIN 9.AYINDA ÇOK ŞÜKÜR HAMİLE KALDIM DEMEK İSTİYORUM ASLINDA NET CEVABI YARIN VERSEM DAHA İYİ OLURDU :)DR GİDİCEM AMA BEN YİNEDE YAZAYIM SAYIMIZ 20MİLYONDU AMELİYAT ÖNCESİDE ,SONRASIDA HİÇ DEĞİŞMEDİ ,MORF.%4,HAREKETİMİZSE %10DAN %15E YÜKSELMİŞTİ 6.AYIMIZDA ASLINDA ÇOK FARK YOKTU
çok güzel bir haber buuuuuu:))))tebrik ederim cnm.inşallah birgün hepimiz o çift çizgileri görürüz...Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
bir bir hamile kalan ark.ların eşlerinin değerlerine ve kendi eşimin değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı hatta bazılarınınkinden biraz daha fazla.buna rağmen hamilelik olmayınca bu sefer bende mi bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum.gerçi yaptırmadığım bir rahim filmi çektirmek birde yumurtam yeterince büyüyormu yoksa yeteri olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyor onları öğrenmem kaldı.hormonsal bir sıkıntı yok.fsh biraz dalgalı ama.biliyorum her şey kader kısmet ama işte insanın aklına gelmiyorda değil.cnm sen ibrahim suresini 7 ayrı kişi elmaya okuyor demiştin bu 7 ayrı kişi olmasa bir kaç kişi olsa herkes bilsin istemiyorum da.bir de elmanın hem sapı hem çekirdeği illa yenecek mi yemez ki benim kibir de meryem suresi süte okunup içiliyor demiştin yaptınmı sen bunları.
canımm allahh sag salım kucagına almayı nasıp etsın sAglıkla huzurla ınsallah sorunsuz bı 9 ay gecırrısın canım cok sevındım :)
bir bir hamile kalan ark.ların eşlerinin değerlerine ve kendi eşimin değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı hatta bazılarınınkinden biraz daha fazla.buna rağmen hamilelik olmayınca bu sefer bende mi bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum.gerçi yaptırmadığım bir rahim filmi çektirmek birde yumurtam yeterince büyüyormu yoksa yeteri olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyor onları öğrenmem kaldı.hormonsal bir sıkıntı yok.fsh biraz dalgalı ama.biliyorum her şey kader kısmet ama işte insanın aklına gelmiyorda değil.cnm sen ibrahim suresini 7 ayrı kişi elmaya okuyor demiştin bu 7 ayrı kişi olmasa bir kaç kişi olsa herkes bilsin istemiyorum da.bir de elmanın hem sapı hem çekirdeği illa yenecek mi yemez ki benim kibir de meryem suresi süte okunup içiliyor demiştin yaptınmı sen bunları.
çok güzel bir haber buuuuuu:))))tebrik ederim cnm.inşallah birgün hepimiz o çift çizgileri görürüz...Allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.
ALLAHIM inş.hayırlısıyla sizlerinde yüzlerini teker teker güldürsün ALLAHIM sıkıntılarınızı tez zamanda hafifletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?