Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın canım,çok şükür iyiyiz.Her şey yolunda gitti bugüne kadar,
ikili testimiz,tahlillerimiz falan hep temiz çıktı.İnşallah bundan sonra da böyle gider.
Biliyorum canım okuduğunda ne kadar duygulandığını.
İnan yazan kişi olarak bile arada okuyup,sanki ilk defa okuyormuşum,
sanki başka birisi yazmış gibi dökülüyor inciler gözümden.
Hepimiz aynı şeyleri yaşadık,aynı süreçlerden geçtik.
O yüzden birbirimizi en iyi biz anlarız.
Tabi ki yazarız,hatta ben hemen iade-i ziyaret yapayım topiğine şimdi :)
Geçmişte çok kitap okudum canım,gözlerimi bozacak kadar,
sabah ezanına kadar elimden bırakmadığım kitaplar okudum.
Bilmem belki onun etkisi vardır ama daha ziyade dert söyletirmiş ya adamı :)
Ben ona daha çok inanıyorum,yaşadıklarımız,hissettiklerimiz konuşturuyor böyle.
Allah biliyor,görüyor çok şükür.
Ve asla çaresiz bırakmıyor,yeter ki umudumuzu kesmeyelim,
inancımızı yitirmeyelim ve hep O'ndan isteyelim...

Öyle hayatım öylee o gözeten ve koruyan rabbim öyle büyükki biliyorum birgün de bizide mükafatlandıracak inşallah..iyi olmanıza çok sevindim canımm aman kendine dikkat et tabiki bebişede kitap okuduğun herhalinden belli anlamıştım zaten yanılmamışım:) bende çok severdim okumayıı dediğin giibi sabahlara kadarr elimden düşürmezdim ve sonunda gözlerim bozuldu sonuç lazer ameliyatına kadarr gitti şimdi maşşallahım var gerçi şahin gibi görüyorum:)herzaman buyur gel topiğe sizin bilginize ihtiyacımız var ayrıca seninde dertleşmek bana keyif veriyor adın gibi mutluluk veriyor iyiki varsın cnm öpüldün:)

Sağol canım,bu soğuk kış günlerinde mümkün olduğunca evdeyiz işte.
Sokakta her üç kişiden birinin elinde mendil,hapşıranı,tıksıranı.
Hasta olmayalım diye evlere tıkıldık.
Ne güzel lazer ameliyatı olmuşsun,ben cesaret edemedim.
Ama düştü Allahtan numaram,1.75 miyoptum 1.25'e düştüm.
Yani en son iki sene önce gittim göz doktoruna :)
Belki artmıştır tekrar bilmiyorum.Çok sık gözlük kullanmıyorum çünkü gözlüğümü.
Diğer derdimizden gözü tamamen çıkarmışım aklımdan.
sağol canım burada olup sizlerle konuşmak da bana iyi geliyor.
Sen de iyi ki varsın,inşallah o güzel yüreğinle kazanacağın o güzel haberini de en kısa zaman da alıcaz.

aminn canımmm benim çok tşk ederim allah razı olsunn sendende :)))inşş veririz o güzel haberleri allahım nasip ederse:) benimde gözümde miyop ve astimat vardı numaram 2.00 'idı gözlük kullanamadım zor geliyordu araba kullanmaya cesaretim bile yoktu en sonunda gittim lazer oldum iyikide olmuşum çok rahat inan bütün dünyam aydınlandı sanki inş sende birgün yaptırırsın çok kolay öyle zor değil sadece biraz cesaret istiyor o kadar:) yine görüşürz canımm kib öpüyorum:)

canım hepimiz aynı şeyleri yasıoruy zeşimde pazartesi varikosel ameliyatı olacak aynen de dedeğin gibvi en yakının bile soruyo "var mı bişeyler " o kadar uyuz oluyorum ki bu cümleye artık Allah büyük tez zman da isteyen herkez e versin

şişşşşt canım arkadaşlarım size bir sır vereyim :))))))) bugün adetimin 29.günü 26.ve 28.günlerde az bir leke gördüm bir daha gelmedi ve umutsuzca test yaptım ne göreyim aylardır beklediğimiz çift çizgi, mevlam hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin, dilerim bu yolda mücadele edenlerin yüzünüde tez zamanda güldürür

canım ARKADAŞLARIM şuan duygularım o kadar karma karışık ki şoktayım sanki, ama net sonucu yarın dr gidince öğrenicem karnımın içleri acıyor ,belim ağrıyor adet ağrısı gibi diğer gebeliğimde böyle olmuştu sonu hüsranla bitmişti 8haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum birde arka arkaya leke görünce korktum inş. RABBİM HAYIRLISINI NASİP EDER DUALARIM SİZLERLE GOGİ,VEN-HAR, NEVA 7,ONLYZ ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM

canımmmmm inan çok sevindimm yaaaa acayip mutlu oldummmm bizeee çok güzel bir haber verdinnnn aminnnnnn inşş bizde bu güzel duyguyu yaşarız en tez zmandaaaa öpüyorummmm seniii çokkk hemdeeee:)))))-

cnm benim çok sevindim.ALLAH sağlıklı sıhhat bir hamilelik geçirmenini nasip etsin in.sakın umutsuz olma bu sefer yolunda gidecek her şey.bize de dua et ve son değerlerinizi ameliyattan sonra kaçıncı ayda hamile kaldığını bunları yazıver bizlere olur mu cnm

canım ALLAH RAZI OLSUN inan korkuyorum ama pozitif olmak istiyorum RABBİM bu yolda mücadele eden arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarmasın inş.dualarım hep sizlerleydi inanırım duanın makbul olanı önce başkasına sonra kendimize yapılanıdır

canımmmmm inan çok sevindimm yaaaa acayip mutlu oldummmm bizeee çok güzel bir haber verdinnnn aminnnnnn inşş bizde bu güzel duyguyu yaşarız en tez zmandaaaa öpüyorummmm seniii çokkk hemdeeee:)))))-

ALLAH RAZI OLSUN CANIM dilerim yüce RABBİM sizlerinde emeklerini boşa çıkarmaz tez zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldurur bende seni kocaman öpüyorum cnm dua edin gerçekten çok korkuyorum

ALLAH RAZI OLSUN CANIM dilerim yüce RABBİM sizlerinde emeklerini boşa çıkarmaz tez zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldurur bende seni kocaman öpüyorum cnm dua edin gerçekten çok korkuyorum

aminnnn bitanemmm inşşş dularımız seninleee stress yapmaaaa ne diyoruzzz hepbirlikteee o bebekkk buraya gelicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk canım birde sizin en son değerler nasıldı bir yazarsan çok mutlu oluruzz öptümmmmm

bir bir hamile kalan ark.ların eşlerinin değerlerine ve kendi eşimin değerlerine bakıyorum hemen hemen aynı hatta bazılarınınkinden biraz daha fazla.buna rağmen hamilelik olmayınca bu sefer bende mi bir sorun var diye düşünmeden edemiyorum.gerçi yaptırmadığım bir rahim filmi çektirmek birde yumurtam yeterince büyüyormu yoksa yeteri olgunluğa ulaşmadan mı çatlıyor onları öğrenmem kaldı.hormonsal bir sıkıntı yok.fsh biraz dalgalı ama.biliyorum her şey kader kısmet ama işte insanın aklına gelmiyorda değil.cnm sen ibrahim suresini 7 ayrı kişi elmaya okuyor demiştin bu 7 ayrı kişi olmasa bir kaç kişi olsa herkes bilsin istemiyorum da.bir de elmanın hem sapı hem çekirdeği illa yenecek mi yemez ki benim kibir de meryem suresi süte okunup içiliyor demiştin yaptınmı sen bunları.

Son düzenleme:

canımm allahh sag salım kucagına almayı nasıp etsın sAglıkla huzurla ınsallah sorunsuz bı 9 ay gecırrısın canım cok sevındım :)

canım sakın sıkıntı yapma kolay değil bu yaşadıklarımız ama zamanı var demek,, öyle düşün ben iki tane elmanın birine, 7ayrı kişiye ibrahim süresi okuttup eşimle yedik, hiç bir çöpünü çıkartmayıp,, diğer elmayada 7ayrı kişiye meryem süresini okuttum yedik aynı şekilde ama ALLAH niyetini biliyo birkaç kişiye okut canım şifa niyetine 1bardak süte 3kez meryem süresi okunup ilişkiye girilmeden içilicek bunu adetimden sonra yaparım diye düşünüyordum ama şifa niyetine yapmanızı tavsiye ederim

canım benim güzel düşün güzel olsun ama uzun zamandır kendin dr.gitmediysen gitmeni muayene olmanı tavsiye ederim ben geçen ay gitmiştim çok şükür birsey çıkmadı ama kafandan soru işareti kalkar stres yapmazsın ben bu ay yumurtlama takibine başlıcaktım ay deneyip aşılama demişti dr.çok şükür inş.saglıkla tutunur bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…